Mikä on paras kryptovaluutta sijoittaa vuoden 2021 aikana?

5 kryptovaluutta, jotka sinun tulisi harkita

Haluatko ohittaa lukemisen ja päästä suosikkeihimme? Paras kryptovaluutta sijoittaa vuoden 2021 aikana on Bitcoin tai Ethereum.

Vaikka Bitcoin on johtava sekä markkina-arvon että päivittäisen volyymin mukaan, se ei ole viimeinen sana kryptovaluutasta. Bitcoinin menestyksen myötä syntyi lukuisia altcoineja, mikä vaikeutti sijoittajien valita parasta. Itse asiassa kryptovaluuttamarkkinat ovat tällä hetkellä tulvillaan yli 7000 kolikolla.

Jos et tiedä, mikä kolikko on paras sijoitusportfoliallesi, näytämme sinulle parhaat salausvaluutat 2021. Tässä on vain muutamia huomioitavia:

  • Bitcoin (BTC-USD)
  • Ethereum (ETH-USD)
  • Cardano (ADA-USD)
  • Ripple (XRP-USD)
  • Dogecoin (DOGE-USD)

Jos aiot laajentaa sijoitussalkkusi palalla salaustorttia, uskomme, että seuraavat vaihtoehdot sopivat parhaiten.

Suosituin kryptovaluutta vuodelle 2021: Bitcoin (BTC-USD)

Bitcoin on epäilemättä standardi salausmarkkinoilla juuri nyt. Siihen on hyvä syy. Kaikkien aikojen korkeimmalla hinnalla 58 332,36 dollaria ja yli 1 biljoonan dollarin markkina-arvolla Bitcoin tekee mahdottomaksi muiden kryptovaluuttojen pysymisen. Blockchain-johtaja on hallinnut markkinoita sen perustamisesta lähtien vuonna 2009.

Vaikka Bitcoinilla on ollut vain vähän kuoppaisia ​​matkoja matkan varrella, sen hinta nousee edelleen, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman vaihtoehdon uusille sijoittajille. Vuosi 2021 näyttää jo olevan lupaava vuosi Bitcoinille, ja sen hinta on historiallisessa nousussa viime vuoteen verrattuna.

Viime vuoden joulukuun loppuun mennessä Bitcoin kävi kauppaa kaikkien aikojen korkeimmalla hinnalla, 29111 dollaria. Tuskin kaksi kuukautta myöhemmin, hinta on kaksinkertaistunut ylittääkseen 50000 dollarin rajan. Tällä nopeudella on selvää, että muilla kryptovaluutoilla on vielä pitkä matka ennen kuin ne voivat saavuttaa Bitcoinin saavuttamat virstanpylväät.

Tällaisen ulkomaisen markkinakapasiteetin ja noin 105 miljardin dollarin päivittäisen volyymin ansiosta monet salausasiantuntijat epäilemättä kaatavat rahansa Bitcoiniin. Jo liike-elämän tunnetut julkiset henkilöt, yritykset ja instituutiot lämpenevät Bitcoiniin miljardeilla dollareilla.

Joten, jos etsit kryptovaluutta sijoittamiseen, johon miljoonat ihmiset luottavat, et halua katsoa Bitcoinin ulkopuolelle. Kuitenkin nyt korkean hinnan ja ylikuormituksen vuoksi voi kestää kauan, ennen kuin voit alkaa menestyä. Joten, jos et ole tässä pitkällä aikavälillä, harkitse muita vaihtoehtoja.

Ethereum (ETH-USD)

Vaikka Ethereumilla on viisi kertaa pienempi markkinaosuus kuin Bitcoin, se on aina ylistetty lupaavimmaksi kryptovaluutaksi tänä vuonna. Tämä on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta sekä markkina-arvon että päivittäisen määrän mukaan. Ethereumin etuna on keskittyminen ylivoimaiseen tekniikkaan sen sijaan, että se olisi vain digitaalinen omaisuus.

Toisin kuin Bitcoin, Ethereum on paljon muutakin kuin vain kryptovaluutta. Se on foorumi, jossa muut kehittäjät voivat luoda omia digitaalisia resurssejaan Ethereumin tekniikan avulla, kuten älykkäät sopimukset. Tämän muun hajautetun rahoituksen (DeFi) käyttöönotto on tehnyt Ethereumista kuumaa kakkua salamarkkinoilla.

Vaikka Ethereumin nykyinen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin Bitcoinin hinta, se nousee nopeasti ja saa enemmän sijoittajien huomion. Ethereum on jo noussut kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan 2036,55 dollaria tänä vuonna. Tämä on merkittävä aalto, kun otetaan huomioon, että se oli vain hieman yli 700 dollarin rajan viime vuoden joulukuun loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa, että hinta on yli kaksinkertaistunut alle kahdessa kuukaudessa.

Joten vaikka Ethereum on merkittävästi nuorempi kuin Bitcoin, on olemassa muutamia asioita, jotka tekevät siitä paremman kryptovaluutan. Ensinnäkin on erittäin nopea ostaa ja myydä sitä. Kauppa, joka voi kestää 15 minuuttia Bitcoinilla, vie vain 15 sekuntia Ethereumin kanssa. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon reaaliaikaiseen käyttöön pelkän arvovaraston sijasta.

Salausasiantuntijoiden mukaan Ethereuim kannattaa ostaa vuonna 2021. Digitaalisen omaisuuden odotetaan kasvavan vielä enemmän tänä vuonna. Tämä tarkoittaa, että se saa enemmän valtavirran sijoittajien huomion, ja pian Ethereumin yhtye on vilkasta menestyvien sijoittajien kanssa.

Cardano (ADA-USD)

Tuskin kolme vuotta sitten perustetusta Cardanosta on noussut maailman suurin kolmannen sukupolven kryptovaluutta. Tämä on paras vaihtoehto sijoittajille, jotka etsivät nuorta salausta, jolla on runsaasti kasvupotentiaalia vuonna 2021.

CoinDeskin tietojen mukaan Cardanolla on markkina-arvo 29,21 miljardia dollaria kaikkien aikojen korkeimmalla hinnalla 1,20 dollaria. Tämä on huomattavasti pienempi verrattuna kahteen vaihtoehtoomme. Itse asiassa se on niin pieni, että hyvin harvat ihmiset jo tietävät siitä. Ja niin paljon kuin tämä saattaa tulla pois kuin punainen lippu, se on itse asiassa merkki suuresta potentiaalista.

ADA on ylpeä joistakin mielenkiintoisimmista teknologiakehityksistä blockchain-teollisuudessa. Ensinnäkin se toimii panosvedosjärjestelmällä, mikä tarkoittaa, että se on tehokkaampi kuin työtodistusvaihtoehdot. Panosnäyttö tarkoittaa periaatteessa sitä, että mitä enemmän sinulla on ADA: ta, sitä enemmän sinulla on kaivosvoimaa.

Aivan kuten Ethereum, ADA luottaa myös voimakkaasti älykkäisiin sopimuksiin maksujen helpon käsittelyn ja tapahtumien seuraamisen kannalta. Tämä tekee nerokkaan yhdistelmän sekä Bitcoinista että Ethereumista. Joten vaikka ADA: lla on vielä paljon töitä ennen kuin se voi saavuttaa Bitcoinin ja Ethereumin liigan, se tekee suuresta investoinnista varhaisille käyttöönottajille.

Cordanolla kesti vain kolme vuotta saavuttaakseen 10 miljardin dollarin markkina-arvo. Tämä tapahtui paljon aikaisemmin kuin Bitcoinin kuluminen saman saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että Cardano on nopeasti saamassa vauhtia, ja pian sijoittajat alkavat kasaantua.

4. Ripple (XRP-USD)

Vuonna 2012 perustettu Ripplen XRP tarjoaa helpon panoksen sijoittajille, jotka haluavat ostaa ostoksia vuonna 2021. Asiantuntijoiden mukaan kolikko voi kaksinkertaistaa arvonsa 10 kertaa tänä vuonna. XRP on jo saavuttanut $ 3 -merkin, jota useimmat muut kryptovaluutat yrittävät saavuttaa.

Noin 24 miljardin dollarin markkina-arvolla XRP tilaa hieman erilaisen toimintamuodon. Sen sijaan, että XRP olisi yhteisön hallinnoimaa, kuten Bitcoin, se on keskitetty ja vain sen luoja, Ripple Labs, louhitsee, ohjaa ja hallinnoi sitä..

Tämä antaa tekijöille mahdollisuuden hallita käytäntöjä ja kykyä suorittaa kauppoja nopeasti ja neuvotella valtavirran pankkien kanssa. Tätä lähestymistapaa on kuitenkin kohdeltu paljon kritiikillä, koska se näyttää poikkeavan kryptovaluutan olemuksesta; hajauttaminen.

Lähtö: Ripple-hintaennuste

Tästä huolimatta XRP on osoittanut paljon potentiaalia ja lupaa olla hyvä sijoitus vuonna 2021. Jotkut rahoituslaitokset käyttävät sitä nyt SWIFT-verkon sijasta, mikä antaa sille reaalimaailman sovelluksen ja laajan käyttöönoton.

Kolikko vauhditti vuonna 2017, kun se kasvoi 36000%. Toisin sanoen hinnan nostaminen tyhjästä vuoden 2017 alusta 2,4 dollariin saman vuoden joulukuussa.

5. Dogecoin (DOGE-USD)

Dogecoin aloitti vitsi. Siitä kertoo kuka tahansa, joka on ollut salamarkkinoilla tarpeeksi kauan. Vitsi voi kuitenkin mennä vain niin pitkälle. Dogecoin on oikeastaan ​​melko vakava sijoitus kauppiaille, jotka vain saavat jalkansa märkä.

Osoittautuu, että Doge-memeen alkuperäinen viraalisuus tasoitti tietä Dogecoinille markkinoilla, joilla Bitcoinin kaltaiset jättiläiset olivat jo kohoamassa. Nyt, kun markkinaosuus on noin 7 miljardia dollaria ja kaikkien aikojen korkein hinta 0,087 dollaria, DOGE on asetettu hitaalle mutta tasaiselle kasvulle. Meme-suosionsa lisäksi Dogecoinin tärkein vetovoima johtuu siitä, että sen hinta kasvaa jatkuvasti.

Joten jos sijoitat nyt, olet alttiimpi suuremmille voittomahdollisuuksille kuin muut kolikot. Itse asiassa, kuten monet muutkin kryptovaluutat, Dogecoin alkaa jo vuonna 2021 kannattavalla setelillä. Liiketoimintagurujen, kuten Teslan Elon Muskin, hyväksynnät ovat nousseet Dogecoinin arvoon, mikä tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista.

Uusi suosio näyttää toimineen hyvin DOGE: lle, kun lisää sijoittajia kasaantuu. Dogecoin on kuitenkin edelleen melko epävakaa, koska se on suhteellisen nuori kryptovaluutta. Joten suosittelemme, että sijoitat siihen vain lyhytaikaisesti ja otat voitot heti, kun ne tulevat.

Kolikko todennäköisesti nousee vuonna 2021 ja saattaa pian saavuttaa 1 dollarin rajan vuoden loppuun mennessä. Tämä on niin kauan kuin se kasvaa jatkuvasti käyttäjäkuntaansa, ylläpitää Internetin suosiota ja näkee enemmän maailmanlaajuista käyttöönottoa.

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa kryptovaluutta ostettavaksi vuonna 2021

Kuten kaikilla sijoitusaloilla, kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin dynaamiset. Huolimatta jatkuvasta hintamuutoksesta, markkina-arvosta ja käyttöönotosta on kuitenkin olemassa muutamia tekijöitä, jotka havaitsemalla voivat olla ero kannattavuuden ja tappion välillä.

Tarkastellaan nopeasti joitain näistä tekijöistä.

Markkina-arvo

Salauksen hallinnan markkinoiden koko voi viitata sen likviditeettiin. Mitä korkeampi markkina-arvo on, sitä turvallisempaa on sijoittaa. Korkeampi markkina-arvo tarkoittaa yleensä korkeampaa käyttöönottoprosenttia ja sitä, että enemmän ihmisiä sijoittaa kyseiseen kryptovaluuttaan.

Joten, jos markkina-arvolla on merkitystä sijoitussalkussa, suosittelemme sijoittamista Bitcoiniin ja Ethereumiin.

Hyväksymisaste

Jos kryptovaluutta käytetään laajalti reaalimaailman liiketoimissa, se tarkoittaa, että siihen luotetaan ja sillä on enemmän voittomahdollisuuksia. Joten, jos välität yleisestä käyttöönotosta, voit keskittyä kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin, joita käytetään nyt laajalti yrityksissä, vakuutuksissa ja sijoittamisessa.

Spekulatiivisina sijoituksina on kuitenkin mahdollista löytää useampia läpimurtoja uudemmilla kolikoilla, kuten Dogecoin ja Cardano.

Teknologia

Joillakin kryptovaluutoilla saattaa olla korkeampi valtavirtaistaminen kadehdittavilla markkina-arvoilla, mutta niillä ei ole oikeaa tekniikkaa ainutlaatuisiin sijoitusvaatimuksiisi. Siksi on tärkeää, että ennen kuin valitset kolikon sijoittaa, varmista, että sillä on etsimäsi ominaisuudet.

Esimerkiksi Ethereum ja Ripple kasvoivat nopeasti keskittymällä uusiin tekniikoihin, joita muut kryptovaluutat eivät tutkineet. Joten saatat huomata, että nämä ovat sopivampia kuin Bitcoin, koska niillä on tekniikat, jotka auttavat ravitsemaan investointejasi.

Turvallisuus

Blockchain-tekniikan tärkein vetovoima on nimettömyys, jonka se tarjoaa käyttäjilleen. Tämä tarkoittaa, että teet kauppaa nimettömästi ja nautit hajautetun rahoituksen vapaudesta. Muut turvaominaisuudet, kuten Ethereumin tarjoamat älykkäät sopimukset, varmistavat, että tapahtumat ovat turvallisempia ja petoksettomia.

Koska kyseessä on erittäin riskialtis sijoitus, on vain loogista, että harkitset salausvaluuttoja, joilla on paremmat turvaominaisuudet.

Älä missaa: Salausennusteet vuodelle 2021: mihin sijoittaa

Kuinka sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021

Salausvaluuttamarkkinat ovat muuttuneet paljon. Sijoittajilla on nyt erilaiset syyt sijoittaa kuin kolme tai neljä vuotta sitten. Vaikka on olemassa erilaisia ​​tapoja sijoittaa kryptovaluuttaan, yleisin ja turvallisin on vaihto.

Nämä ovat alustoja, joiden avulla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja pienestä maksusta. Sinun tarvitsee vain luoda tili, seurata markkinoiden trendejä ja päättää haluatko ostaa vai myydä.

Jos olet vielä uusi, suosittelemme työskentelemään asiantuntijan kanssa, joka tuntee tiensä salausmarkkinoiden läpi. Muuten tässä on joitain vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua liikkumaan markkinoilla yksin.

Vinkkejä kannattavaan kryptovaluuttainvestointiin:

  • Käytä marginaalikauppaa – Tämä on eräänlainen kaupankäynti, jonka avulla voit ansaita voittoja markkinoiden tilasta huolimatta. Tämä tarkoittaa, että vaikka hinta laskee, voit silti ansaita rahaa.
  • Vankat markkinat – Ennen kuin rekisteröidyt mihinkään pörssiin, varmista, että ymmärrät markkinoiden kehityssuuntaukset ja sen, mitä sinun pitäisi tehdä voittoa varten. Jälleen kerran, jos kaikki näyttää aluksi vieraalta, voit työskennellä asiantuntijan kanssa.
  • Monipuolista riskejäsi – Älä laita kaikkia rahojasi yhteen kryptovaluuttaan. Varmista, että investoit useisiin vaihtoehtoihin. Tällä tavalla ansaitset silti rahaa, vaikka joidenkin kryptojen hinta putoaa.
  • Säilytä suurin osa kryptovaluutoista lompakossa – Tästä on hyötyä verkkohyökkäyksen yhteydessä. Varmista myös, että salasanasi on vahva ja tallennettu turvalliseen paikkaan.

eToro – Paras alusta kryptojen ostamiseen

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Johtopäätös

Koska markkinoilla on niin paljon kryptovaluuttoja, se voi olla ylivoimainen, kun valitset parhaan sijoittamisen. Edellä mainittujen vaihtoehtojen pitäisi pystyä antamaan vauhtia sijoitussalkulle. Suosittelemme sijoittamista useaan vaihtoehtoon riskien minimoimiseksi, vaikka markkinat eivät näytä hyvältä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner