Mikä on viiva? Aloittelijan opas viivoituksiin ja vinkkejä ennen siihen sijoittamista

Alun perin nimellä Darkcoin, Dash julkaistiin vuonna 2014 ja se oli suunniteltu varmistamaan kuluttajien yksityisyys ja luottamuksellisuus. Todellisuudessa kryptovaluutta koskevassa valkoisessa kirjassa, jonka ovat kirjoittaneet Evan Duffield ja Daniel Diaz, määritellään se “ensimmäiseksi salausvaluutaksi, joka keskittyy yksityisyyteen” Nakamoton havaintojen pohjalta..

Dashilla on kova korkki, 18,9 miljoonaa kolikkoa, mikä varmistaa, että vain 18,9 miljoonaa Dashia tehdään koskaan. Tällä hetkellä liikkeessä on 9,9 miljoonaa kolikkoa. Monissa suhteissa Dash on arkkityyppinen kryptovaluutta. Viiva seuraa Bitcoinin ja Satoshi Nakamoton alkuperäisen suuren vision jalanjälkiä, toisin kuin kryptovaluutat, kuten Ethereum ja Ripple, jotka pyrkivät keksimään pyörän uudelleen. Se pyrkii olemaan kilpailukykyinen vaihtoehto päivittäisille ostoille fiat-valuutalle väliaineena.

Mikä on viiva?

Aluksi nimettömyyden varmistamiseksi Dash perustettiin ja tunnettiin nimellä Darkcoin. Projektin perustaja keksi myöhemmin uudelleen kryptovaluutan tavoitteet ja antoi sille nimeksi Digital Cash tai Dash. Kuten Bitcoin, Dash riippuu usein kaivostyöläisistä liiketoimien varmentamisessa. Esittelemällä Masternode-idean se on kuitenkin tehnyt useita muutoksia mekanismiin.

Kolikko ansaitsi epätavallisen lähestymistavan markkinoihin. Dash keskittyy enemmän luottamuksellisuuteen ja transaktioprosentteihin. Viivasiirrot ovat myös lähes hetkellisiä ja melkein vaikeita seurata.

Vaikuttavan ominaisuuksiensa ansiosta Dash kasvatti paljon mainetta alkuperäisen lanseerauksensa ympärillä. Kun Dash julkaisi ominaisuutensa, suurin osa näistä piirteistä oli uutta teollisuudelle; siksi he kiinnittivät huomiota. Dash on edelleen vallankumouksellinen voima yksityisyyden kolikkomarkkinoilla tällä tavalla.

Mistä kaikki alkoi?

Evan Duffield toi tammikuussa 2014 kryptovaluutan nimellä “Xcoin”, joka on Bitcoin-protokollahaarukka. Duffield, verkkokehittäjä, joka on tutkinut Bitcoinia vuodesta 2011, näki Bitcoinin nimettömyyden puutteen puutteena ja työskenteli rakentamaan sitä. Hän kehitti suosituksia Bitcoinin kehittäjille tämän sisällyttämisestä, mutta sen sijaan hän aloitti oman altcoinin suunnittelun, kun he hylkäsivät hänen ehdotuksensa.

Dash on altcoin, joka oli alun perin pumppu ja kaatopaikka. Myöhemmin se uudistettiin ja leimattiin Darkcoiniksi, kun Duffield päätti, että olisi järkevää, että projekti edistäisi yksityisyyden suojaansa entisestään. Uudelleenbrändäys johti kuitenkin siihen, että darknet-markkinoista tuli Dashin tunnusmerkki. Nähdessään tämän prosessin haittapuolet Duffield merkitsi kolikkoa uudelleen. Se muutettiin tällä hetkellä nimellä Dash. Sana Dash tulee sanojen sekoituksesta "digitaalinen" ja "Käteinen raha." Erityisesti Dashia ei enää käytetty yleisesti Dark Netissä vuoteen 2016 mennessä, ja tässä vaiheessa oli jo louhittu noin 1,9 miljoonaa kolikkoa.

Dash alkoi kehittyä, ja sen hinta kasvoi hitaasti. Suurin hintojen kasvu tapahtui vuonna 2017, vuosi, jolloin cryptocurrencies kasvoi merkittävästi koko maailman teollisuudessa. Sen jälkeen, alkuvuodesta 2018, se alkoi laskea, matkimalla jälleen salauksen suurempaa kysyntää.

Lue lisää: Kuinka paljon viiva on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Skeptikot hetkessä

Dashiin ja mihin tahansa kryptovaluuttaan liittyy vähäisiä huolia. On hyvä olla tietoinen kaikista tekijöistä, kun harkitset salausmarkkinoille sijoittamista. Jotkut esimerkiksi huolestuvat sen näkyvyydestä tuotemerkkimaineensa vuoksi. Ottaen huomioon, että Dash on vaihtanut nimeään tässä tilanteessa kahdesti, on vaikea tutkia sitä perusteellisesti.

Alhaisen estemääränsä vuoksi Dash-ryhmä on ilmaissut epäilyn masternode-äänestyksestä väärin ja ilman asianmukaista tietoa tai kokemusta. Kilpailu aiheuttaa myös haittoja Dashille.

Miksi sijoittaa viiva?

Dashilla on useita houkuttelevia ominaisuuksia, joita on vaikea sivuuttaa, kun verrataan kryptovaluuttoja. Katsotaanpa muutama niistä.

4 syytä miksi sinun pitäisi sijoittaa Dashiin:

1. InstaSend

Instash-protokollaansa käyttämällä Dash pystyy saavuttamaan lähes välittömät siirrot. Instasend ohittaa kaivostyöläiset ja käyttää masternodeja varmistaakseen sopimuksen yksimielisesti. Tämä prosessi poistaa blockchain-verkon vahvistuksiin liittyvän odotusajan. Masternodit muodostavat äänestyskoorumin tämän tehtävän suorittamiseksi.

Erityinen Masternode kuittaa pyynnön, kun käyttäjät pyytävät InstaSendiä ja lukitsee tapahtuman syötteet. Tapahtumatiedot siirretään sitten muihin masternodeihin verkon kautta. Tämä tekniikka varmistaa, että tapahtuma sijaitsee seuraavassa tapahtumalohkossa.

2. Ketjulukko

Ketjulukko on toinen tärkeä elementti, jonka Dash toteuttaa. Kun protokollaa käytetään rinnakkain InstaSendin kanssa, se suojaa 51 prosenttia hyökkäyksiltä. 51 prosentin hyökkäys tapahtuu, kun yli puolet Blockchain-solmusta toteuttaa väärät tiedot.

3. Sporks

Dash-ryhmä totesi, että oli parasta kokeilla nopeampaa päivityssuunnitelmaa sen jälkeen, kun hänellä oli vaikeuksia vuoden 2014 RC3-päivityksen kanssa. Tämä halu johti Sporksin tekemiseen. Sporkit tekevät suuria parannuksia, mutta ilman välittömiä parannuksia, kuten pehmeitä tai kovia haarukoita.

Monivaiheisessa lähestymistavassa Spork-päivitykset liittyvät lohkoketjuun. Tämän menetelmän avulla kehittäjät voivat seurata päivitykseen liittyviä tietoja reaaliajassa. Vertailun vuoksi se auttaa verkkoa kerralla tekemään päivityksen lopulta ilman sen uskottavuutta.

4. PrivateSend

Yksi kehittyneimmistä toiminnoista, joita Dash käyttää, on yksityisen lähetyksen protokolla. Tämä protokolla auttaa estoketjun Dash-käyttäjiä tekemään ja vastaanottamaan jäljittämättömiä siirtoja. Menetelmän toiminta on selvää.

Seuraavaksi asiakas vaatii tapahtuman PrivateSendiltä. Ennen tapahtuman suorittamista alusta ottaa tapahtuman ja yhdistää asiakkaiden käyttämättömät viivat. Seuraavaksi, kun ne ovat säännöllisiä nimityksiä, protokolla repii tapahtuman syötteet alas. Käyttäjän lompakko lähettää sitten viestin Masternodeille sieltä. Tämä pyyntö täytetään, kun kaksi muuta henkilöä esittää vastaavat pyynnöt.

Sitten masternode yhdistää kaikki syötteet ja kehottaa kaikkien kolmen käyttäjän lompakoita maksamaan takaisin nyt muunnetun syötteen. Lompakko palauttaa nimellisarvon itselleen. Mielenkiintoista on, että lompakko käyttää säätämiseen ns. Osoitetta. Tärkeää on, että lompakko toistaa tämän toiminnon useita kertoja. Mikä parasta, tämä tapahtuu sekunneissa ja ilman ylimääräisiä vaiheita käyttäjien suorittamiseksi.

viivahintakaavio 2021-2022

Dash (DASH) 2020-2022 hintaennuste. Lähde: LompakkoSijoittaja

Dashin hinta voi nousta lähivuosina CoinSwitchin Dashin tulevan hintaennusteen mukaan. Jos yksityisyyden tarve ja hyväksymisnopeus kasvavat, niin myös Dashin vetovoima kasvaa. CoinSwitch ennustaa, että vuonna 2021 Dash-hinta nousee 950 dollariin ja alkaa kasvaa 2822 dollariin vuoden 2025 loppuun mennessä..

Lue lisää: Mikä ajaa DASH-hintaa vuonna 2021?

Kuinka sijoittaa viiva?

Jos haluat yksinkertaisesti läpikäynnin Dash-sijoituksen tekemisestä alle 5 minuutissa, noudata alla kuvattua 5-vaiheista prosessia!

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä välittäjällä

Vaihe 2: Talleta varat debit- / luottokortilla, e-lompakolla tai pankkisiirrolla

Vaihe 3: Valitse kuinka paljon Dashia haluat sijoittaa

Vaihe 4: Vahvista sijoitus

Vaihe 5: Jätä Dash tallennettuasi eToroon, kunnes päätät maksaa

Jos haluat sijoittaa DASH: iin nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Dashin ostaminen ei ole mitään epätavallista, ja nykyään se on todella yksinkertaista. Kolikon uskottavuus ja kestävyys ovat mahdollistaneet paremman pääsyn kaupankäynnin kannalta monilla suurilla alustoilla. Kun löydät itsellesi parhaiten sopivan alustan, rekisteröidyt tilille aloittaaksesi. Suurin osa alustoista pyytää henkilöllisyyden vahvistamista, joten pidä tämä mielessä.

Sinun on rahoitettava tilisi, kun olet rekisteröitynyt. Voit tehdä tämän pankkisiirrolla lainasta tai maksukortilla. Kun tilisi alkaa toimia, voit muuttaa fiatisi Dashiksi nyt, kun sinulla on käytettävissä olevia varoja.

Järjestelmässä masternodeilla on merkittävä rooli. Ne ovat ehdottoman olennainen osa Dashin suurempaa vakautta, synkronoivat käyttäjien toimintaa ja levittävät tietoja kaikkien käyttäjien kesken. Dash nauttii suuresta hajauttamisesta masternode-ponnistelujen ansiosta. Lisäksi salausvaluutan hallinta antaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden tulla verkon yhden masternodin viralliseksi edustajaksi ja saada ylimääräistä korvausta.

Vinkkejä ennen sijoittamista Dashiin

1. Hanki kätesi salauslompakkoon

Kuten edellä on kuvattu, digitaaliset lompakot ovat periaatteessa pieniä laitteistotyökaluja tai joissakin tapauksissa ohjelmistoportaali, kuten sovellus, jossa sijoittajat ja kauppiaat suojaavat salausvaluuttoja. Jokaiselle, joka aikoo käyttää huomattavia summia, on älykäs idea saada käsiinsä lompakko.

Jokaiselle lompakolle on yksityiset avaimet, joihin vain sinulla on pääsy, mikä takaa Dash-kolikoidesi turvallisuuden. eToro on lanseerannut aidon vaihto- ja lompakonsa eToroX missä voit pitää kolikkosi turvallisesti.

2. Pidä alkuinvestoinnit pieninä

Yleensä ottaen huomioon sen lyhyt historia ja jo ennalta arvaamaton käytös, on viisasta pitää alkuinvestointisi Dashiin suhteellisen pienenä. Joten sijoita niin paljon kuin sinulla on varaa menettää. Siksi pidä yllä sijoitus kurinalaisuuttasi ostamalla aivan kuten toivot mahdollisesti epäonnistuvan spekulaation ja ennusteiden keskellä, ettet lupaudu jättimäisistä nousuista..

3. Ole kärsivällinen

Oletetaan, että olet joku, jota houkuttelee päivittäinen kaupankäynti. On järkevää tarkastella Dash-kolikoidesi säilyttämistä pitkällä aikavälillä. Tämä aiheuttaa vähemmän riskiä, ​​joten on helppoa odottaa arvostuksen korkeaa nousua. Kaikki kärsivällisyys korkeammilla vakuutusmaksuilla voi olla arvokasta, kun Dashille asetetaan kunnianhimoiset ennusteet.

4. Pysy ajan tasalla

Trendien ja hälytysten silmällä pitäminen on yksi salauksen sijoittamisen ydintekniikoista. Kyltit kertovat, että saattaa olla hyvä aika valmistautua sijoittamiseen. Markkinadynamiikka auttaa tunnistamaan, kuinka Dash voi olla tehokas lyhyellä aikavälillä ja pidemmällä aikavälillä. On kuitenkin aina hyvä pitää mielessä ulkoiset voimat. Jotkut mittarit vaikuttavat myös Dash-arvoihin. Tässä on mahdollista ottaa huomioon Covid-19. Salausmarkkinat laskivat maaliskuussa 2020 pandemian vuoksi, ja myös Dashiin vaikutettiin.

5. Dash-kolikoihin voidaan soveltaa verolakeja

Uudet säännökset vaikuttaisivat monimutkaisten raportointiprosessien mahdollisuuden lisäksi myös verovelkoihin. Yhdysvaltojen omaisuuspäätös tarkoittaa, että tulojasi pidetään nyt myyntivoittoverona (15%) eikä normaalina tuloverona (enintään 25%)..

Eri maissa kryptovaluutan veroehdot ovat erilaiset, ja monet sopeutuvat vastaamalla muuttuviin markkinoihin. Tämän sanottuaan on järkevää pitää lokikirja Dash-tapahtumista, samoin kuin mahdolliset muut salakirjoituksesi, tulevaisuuden oikeudellisten ongelmien välttämiseksi..

Dash on edelleen yksi tämän päivän suosituimmista kryptovaluutoista. Tämä ainutlaatuinen projekti on erinomainen esimerkki siitä, miten blockchain-tekniikka tarjoaa ihmisille enemmän vapautta ja avoimuutta. Lisäksi voit odottaa Dashin olevan edelleen tärkeä osa salausteollisuudessa tulevina vuosina.

Aloita investointi Dashiin eToron kanssa

eToro on yksi parhaista alustoista, jossa voit aloittaa kryptovaluutta-sijoituksesi. Yhtiö jatkaa laajentumistaan ​​tuomalla uusia tuotteita ja muita kryptovaluuttoja Dashin päälle, jolloin aloittelijat ja asiantuntijat voivat tutkia erilaisia ​​mahdollisuuksia salausmaailmassa.

eToro – paras välittäjä ostaa DASH

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Dash julkaistiin ensimmäisen kerran nimellä Darkcoin, ja se on suunniteltu varmistamaan kuluttajien yksityisyys ja luottamuksellisuus.
  • Evan Duffieldin ja Daniel Diazin yhdessä kirjoittamat Dash määritellään “ensimmäiseksi salausvaluutaksi, joka keskittyy yksityisyyteen”.
  • Viivasiirrot ovat myös lähes hetkellisiä ja melkein vaikeita seurata.
  • Sana Dash tulee sanojen sekoituksesta "digitaalinen" ja "Käteinen raha."
  • InstaSend, Chainlock, Sporks ja PrivateSend ovat joitain Dashin monista houkuttelevista ominaisuuksista.
  • Ennusteiden mukaan vuoteen 2021 mennessä Dash-hinta voi nousta 950 dollariin ja alkaa kasvaa 2822 dollariin vuoden 2025 loppuun mennessä..
  • On tärkeää pysyä ajan tasalla, pitää alkuinvestoinnit pieninä ja ottaa huomioon lakisääteiset säännöt, kun investoit Dashiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner