Miksi sinun ei pitäisi vain käydä kauppaa Bitcoinilla

Bitcoin on ensimmäinen, tunnetuin ja arvokkain kryptovaluutta siellä, mutta se ei ole ainoa, johon sinun pitäisi pitää silmäsi.

On vielä liian aikaista ennustaa, onko Bitcoin ainoa ja edelleen ainoa salausvaluutta. Itse asiassa se on ollut olemassa vain 10 vuotta.

Kirjoitushetkellä, ennustetaan olevan jopa 2000 erilaista kryptovaluutta saatavilla ostaa ja käydä kauppaa.

Tietysti, on erittäin todennäköistä, että suurin osa heistä ei selviydy. Saatamme jopa nähdä, että kryptovaluutta-kupla syntyy pian ja pyyhkii pois useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Joitakin asioita ei väitetysti tarvitse merkitä, ja ne todennäköisesti vain hyppäävät kryptovaluuttaan.

Sillä aikaa Bitcoin on todellisessa mielessä toimiva kryptovaluutta, elinkeinonharjoittajana kaupankäynti vain Bitcoinilla on riskialtista ja ei kovin viisasta.

Siellä on tonnia muita kryptovaluuttoja, joista voit valita kaupankäynnistä.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Monipuolista riskiäsi

monipuolistaa riskiäsi

Tärkeä asia, jonka elinkeinonharjoittajat tekevät riippumatta kaupasta, on hajauttaa riskinsä. Osakekauppiaat, valuuttakauppiaat, kaikki kauppiaat.

Riskisi hajauttamisen idea on yksinkertainen; että optimoi riski-hyötysuhde ja alentaa pysyvän tappion mahdollisuutta.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi vaihtaa useita pareja. Syy siihen, että kauppiaat tekevät tämän, on olla alttiina kokonaan, kun markkinat laskevat.

Mitä tapahtuu, jos Bitcoin yhtäkkiä uppoaa uusiin mataliin tasoihin? Saatat menettää kaiken. Se on klassinen esimerkki siitä, ettet laita kaikkia munasi yhteen koriin.

Mikä pahentaa asiaa, entä jos Bitcoin on alhaalla kuukausia tai jopa puoli vuotta? Saatat joutua saamaan rahat takaisin tappiolla.

Sen sijaan kauppaamalla noin kolme kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, voit vähentää riskiä ja jatkaa kaupankäyntiä, kun Bitcoin on alhaalla.

Tappioiden tekeminen on normaali osa kaupankäyntiä ja sinun on oltava valmis siihen mahdollisuuteen. Kyse ei ole siitä, menetätkö tappioita, vaan milloin ja miten hoidat sen.

Riskin hajauttamatta jättäminen on yksi suurimmista virheistä, joita elinkeinonharjoittaja voi tehdä. Se on iso ansa, johon monet kryptovaluutta-kauppiaat kuuluvat.

He ovat niin innoissaan suosikkikryptovaluutastaan ​​ja ovat täysin varmoja siitä, että siitä tulee menestys. Valitettavasti useimmat kryptovaluuttakauppiaat eivät tiedä tällaisista kaupankäyntitavoista.

Sitten he ovat täysin yllättyneitä, kun heidän valitsemansa kryptovaluutta laskee tai jopa kaatuu kokonaan.

Oikein hajautetussa kaupankäyntisalkussa, Bitcoin ei saisi olla yli 10%.

Hajauttamisen jatkamiseksi sinun on tarkasteltava valuuttoja ja osakkeita, jotta saat terveellisen prosenttiosuuden, joka ei ole kryptovaluutta.

Vältä sääntelyn laskeutumista

Bitcoin saa eniten lämpöä sääntelyviranomaisilta, koska se on niin tunnettu. Usein, kun Bitcoinista puhutaan negatiivisesti uutisissa, se voi vahingoittaa sen hintaa.

Sitten taas, kun on negatiivisia uutisia Bitcoinin sääntelystä, se voi vaikuttaa koko markkinoihin ja monipuolistamisella ei ehkä ole väliä niin paljon.

Joskus ei voi tehdä mitään.

Paljon aikaa, jos tarkistat kaaviot, huomaat, että useimmat kryptovaluutat jäljittelevät Bitcoinia hintaliikkeiden suhteen.

Kaupankäynnillä vain Bitcoinilla menetät mahdollisuuksia

Monipuolistaminen ei tarkoita vain rahan menettämistä, se on myös enemmän rahaa.

Bitcoin ei ole ainoa kryptovaluutta, jolla on hintojen vaihtelu, monet altcoiinit ovat myös erittäin epävakaita ja osoittavat hyviä mahdollisuuksia päästä nopeasti sisään ja ulos.

Monet elinkeinonharjoittajat osallistuvat aikaisin altcoineihin, ostavat niitä ICO: ssa ja myyvät, kun ICO on valmis. Nämä mahdollisuudet ovat hyviä nopean voiton saamiseksi.

Nämä kauppiaat eivät tiedä paljoakaan salausvaluutasta, johon he sijoittavat, tai välittävät siitä, he vain uskovat, että hinta nousee ICO: n jälkeen.

Mitkä kryptovaluutat valita?

kryptovaluutat valita

Kun hajautat riskiäsi, haluat etsiä kryptovaluuttoja, jotka tarjoavat jotain hyvin erilaista Bitcoinille, joka erottuu ainutlaatuisuudestaan ​​ja jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia.

Tarkemmin sanottuna katsokaa kryptovaluuttoja, jotka tarjoavat mitä Bitcoinilta puuttuu.

Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tutkia, on älykkäät sopimukset ja dApps. Vaikka Bitcoinia on mahdollista käyttää älykkäisiin sopimuksiin, sen ominaisuudet ovat hyvin rajalliset.

Ethereum, EOS, NEO ja heidän kilpailijansa ovat ehkä parhaat paikat alkuun.

Tavallaan ne ovat täysin erilainen ala. Bitcoinin tarkoituksena on korvata maksutapamme, kun taas Ethereumin kaltaisilla kryptovaluutoilla on paljon laajempi soveltamisala.

He aikovat muuttaa Internetin ja sovellusten toimintaa sen lisäksi, miten hallitsemme laillisia sopimuksia.

Ihannetapauksessa, hajauttamalla riskisi Ethereumin kaltaisella kryptovaluutalla, voit olla turvallisempi, kun Bitcoin laskee.

Saatat jopa huomata, että kun Bitcoin laskee, vaihtoehdot voivat nousta, kun muut kauppiaat etsivät paikkaa varastojen varastoimiseksi, kun Bitcoin on liian myrskyinen tai karhumarkkinoilla.

Päätät kuitenkin suojautua Bitcoin, Varmista, että ymmärrät kolikoiden rajoitukset, joita voit päättää käyttää.

Vaikka on olemassa kourallinen muita kryptovaluuttoja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia, on syytä muistaa, että Bitcoin on pisimpään kestävä kryptovaluutta eikä sitä ole koskaan hakkeroitu.

Kolikot samanlaisia ​​kuin Bitcoin

Sen lisäksi, että salausvaluutat toimivat hyvin eri tavalla kuin Bitcoin, voit myös tutkia kryptovaluuttoja, jotka toimivat samalla tavalla, mutta joillakin keskeisillä eroilla.

Tällä tarkoitamme salausvaluuttoja, jotka on yksinkertaisesti tehty helpottamaan tapahtumia. Heillä voi olla joitain ominaisuuksia, jotka teoreettisesti tekevät niistä parempia kuin Bitcoin.

Avain kryptovaluutta, jota tutkitaan, olisi Litecoin, koska se on hyvin samanlainen.

Litecoin on nopeampi, mikä on yksi kaikkein lajitelluimmista ominaisuuksista, joita ihmiset haluavat Bitcoinista. Sillä on myös 84 miljoonan kolikon raja, mikä voi tarkoittaa, että se voi kestää myös Bitcoinin.

Mutta miksi sitten Bitcoin on suositumpi?

Yksinkertainen, se on tunnetumpi ja sillä oli parempi etumatka.

Sen lisäksi se on yksi harvoista kryptovaluutoista, jotka jo toimittavat luvatun. Sen valkoinen paperi kirjoitettiin koodauksen jälkeen.

Voimme jo nähdä sen toimivan, monet ihmiset ovat jo kauppaa sillä ja jotkut myyjät hyväksyvät sen maksuna.

Sitä ovat jo käyttäneet monet ihmiset, ja sen ratkaisu taloudellisiin ongelmiin on yksinkertainen.

On myös syytä tutkia Bitcoinin tärkeimpiä kilpailijoita, jotka on luotu nimenomaan Bitcoinin ohittamiseksi; Bitcoin Cash ja Bitcoin SV.

Kolikot ovat hyvin erilaisia ​​kuin Bitcoin

On myös joitain kryptovaluuttoja, jotka eroavat hyvin paljon Bitcoinista ja käyttävät vaihtoehtoja blockchain-tekniikalle. Voit myös suojata kauppasi näillä.

Hyödynnä stablecoineja

stablecoins

Stablecoinit ovat kryptovaluuttoja, jotka ovat sidoksissa jonkin arvon arvoon ja ovat paljon vähemmän haihtuvia kuin tavalliset krypto-valuutat..

Ehkä tunnetuin esimerkki tästä on Tether, kryptovaluutta, joka on 74% Yhdysvaltain dollarin varausten takana. Kirjoitushetkellä se on seitsemäs suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan.

Se sanoi, Tetherin ympärillä on paljon kiistoja joten stablecoineja ei tule pitää sijoituksena ilman riskiä.

Syy stablecoineista voi olla hyödyllinen, että niitä on helpompi liikkua kuin muuntamalla Bitcoin takaisin valitsemallesi fiat-valuutalle ja ne voivat olla halvempia.

Niiden käyttäminen on paljon helpompaa, kun arvoa siirretään vaihdosta toiseen.

Voit käyttää stablecoineja siirtämään Bitcoiniasi, kun epävakaat markkinaolosuhteet näyttävät syntyvän. Pidä niitä siellä, kunnes volatiliteetti on ohi, ja osta Bitcoin uudelleen.

Mitä etsiä, kun hajautat salausvaluuttasalkua

hajauta salausvaluuttasalkkusi

Salausvaluuttasalkun monipuolistaminen voi olla vaikea tehtävä.

Se on vaikea toimiala monipuolistaa asianmukaisesti, koska Suurin osa kryptovaluutoista on erittäin riskialtista sijoittaa.

Kuten aiemmin mainittiin, useimmat eivät saavuta tavoitettaan.

Tärkeä asia pitää mielessä on se Suurin osa verkkomateriaaleista on todellisuudessa markkinointimateriaaleja, riippumatta siitä, kuinka teknisiä ne saattavat näyttää aluksi.

Nämä materiaalit koostuvat suurelta osin vaikeasti toteutettavista lupauksista, joita todennäköisesti ei tapahdu.

Suorita asianmukainen tutkimus, sinun on pystyttävä lukemaan koodi ja ymmärrettävä miten se toimii.

Kaikki eivät voi tehdä tätä, mutta se on paras tapa oppia, miten jokin toimii ja onko investointiesi arvoinen aika.

Jos et osaa lukea koodia, mutta haluat sijoittaa kryptovaluuttaan ja sinun täytyy olla varma, että kryptovaluutta on riskin arvoinen, sinun on parasta neuvotella jonkun kanssa.

Älä monipuolista vain monipuolistamisen vuoksi.

Tee tutkimuksesi ja varmista, että se on viisas sijoitus. Jos et ymmärrä täysin mihin investoit, se voi olla vielä pahempi idea. Sinun on oltava varma siitä, mitä olet tekemässä.

Voit myös tarkistaa Weiss-salausluokitukset saada hyvä käsitys siitä, mitkä kryptovaluutat toimivat hyvin tekniikan käyttöönoton ja riskipalkkioiden suhteen.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Monipuolistaa salkkuasi. Älä käy kauppaa vain Bitcoinilla tai tietyllä kryptovaluutalla, vaan käy kauppaa muilla kryptovaluutoilla, joilla näet olevan potentiaalia.
  • Katsokaa kryptovaluuttoja, jotka eroavat hyvin muista Bitcoin. Esimerkiksi kryptovaluutat, joiden tarkoituksena on tehdä hyvin erilaisia ​​asioita.
  • Tutki samanlaisia ​​kryptovaluuttoja Bitcoin. Esimerkiksi kryptovaluutat, jotka pyrkivät tekemään jotain vastaavaa ja joilla voi olla etu Bitcoiniin nähden.
  • Hyödynnä stablecoineja. Voit käyttää niitä suojaamaan varojasi lyhyellä aikavälillä.

Opi kauppaa kryptovaluuttakurssimme kanssa

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner