Mistä tiedät olevasi valmis käymään kauppaa kryptovaluutalla?

Milloin tiedät, milloin olet valmis aloittamaan salausvaluutan kaupan? Se on rohkea askel, ja sinun on tiedettävä paljon etukäteen.

Olet todennäköisesti kiinnostunut kryptovaluuttakaupasta paljon rahaa voit ansaita.

Ehkä ystäväsi kiinnosti sinua tai olet vain imeytynyt kaikkiin uutisiin ja jännitykseen.

Kyllä, paljon rahaa voidaan todellakin ansaita. Esimerkiksi Bitcoin, tunnetuin kryptovaluutta, on kenties maailman epävakain markkina-instrumentti.

Ja monet ihmiset ovat saaneet omaisuutensa kaupankäynnin kryptovaluutta.

kuitenkin, älä usko, että salausvaluutan kauppa on helppoa. Se ei ole nopea rikastumismenetelmä, vaan sinun on tiedettävä paljon.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkia asioita, jotka aloittelijoiden tulisi tietää ennen kryptovaluuttakaupan aloittamista.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Ymmärrät jo perusasiat

blockchainin perusteiden ymmärtäminen

Aloittelijoiden on ymmärrettävä kaikki perusteet estoketjut työ, prosessi kaivostoiminta, salausvaluutan tallentaminen, ja miten tehdä kauppaa kryptovaluutan kanssa.

Salausvaluutasta on paljon opittavaa, mikä voi olla hyvin teknistä, ja sinun on käytettävä aikaa oppimiseen, miten se kaikki toimii.

Älä usko, että viiden minuutin video YouTubessa perusasioista riittää! Se on erittäin iso aihe ja tieto voi vanhentua hyvin nopeasti.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi oppia, on kaikki salausvaluutta ympäröivä terminologia.


Monet termit ovat ainutlaatuisia kryptovaluutalle tai ne on lainattu kaupasta tai muilla on erilainen tekninen tausta.

Mutta ehkä tärkeämpää, sinun on ymmärrettävä kryptovaluutan takana oleva filosofia ja sen alkuperä. Sinun on ymmärrettävä, miksi ihmiset uskovat, että kryptovaluutta on tärkeä.

Hyvä ymmärrys nykyisen pankkijärjestelmän toiminnasta on elintärkeää, samoin kuin miten kryptovaluutta aikoo korvata kolmannet osapuolet, kuten pankit, pyrkivät hyötymään tästä.

Tämän lisäksi kryptovaluutta pyrkii joissakin mielissä lisäämään yksityisyyttä ja olemaan nopeampi kuin nykyinen pankkijärjestelmä. He pyrkivät erottamaan valtion rahasta ottamalla takaisin hallinnan.

Toinen hieno alue, jolla on jonkin verran ymmärrystä, ovat älykkäät sopimukset ja dApps, muut käsitteet, jotka syntyvät paljon, kun puhutaan kryptovaluutasta.

Älä hyppää kryptovaluutan kauppaan, jos sinulla ei ole tietoa sen toiminnasta!

Jos teet niin, altistat itsesi vaaralle huijata tai imeä heikosti kehittyneisiin kryptovaluuttaprojekteihin.

Jos et vielä tunne tuntevasi perusasioita, voit tutustua salauksen oppaasemme aloittelijoille tässä.

Sinulla on hyvät tutkimustaidot

uudelleenkäynnistämisosaaminen, kryptovaluuttakauppa

Salausvaluutateollisuus on edelleen hyvin nuori ja muuttuu dramaattisesti, minkä vuoksi sinun on pidettävä jatkuvasti ajan tasalla viimeisimmistä kehityksistä.

Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on lukemalla salausuutisia ja pysyä jatkuvasti ajan tasalla katsomalla salausvideoita YouTubessa.

Useimmissa tapauksissa tämä ei kuitenkaan riitä. Sinun täytyy olla pakkomielle kryptovaluutta ja haluat oppia kaiken mitä voit siitä ja tutkia niin paljon kuin voit.

Ennen kuin vaihdat mitään kryptovaluutta, sinun tulisi oppia, miten se toimii, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja tietää salausvaluutan takana olevista henkilöistä.

Sinun tulisi myös tietää salauksen rajoituksista ja haasteista ja tarkastella niitä objektiivisesta näkökulmasta.

Älä anna henkilökohtaisten tunteiden tai ennakkoluulojen estää päätöksentekoprosessia.

Tämän lisäksi sinun tulisi ymmärtää, miten salausvaluutta säännellään maassasi. Eri maat luokittelevat kryptovaluutan eri tavoin ja verotulot myös eri tavoin.

Tärkeää salausvaluuttaan liittyvää neuvoa ei voida vakuuttaa muiden ihmisten mielipiteillä. Tulkaa omiin johtopäätöksiisi.

Voit havaita huijauksia

Yksi tärkeimmistä taidoista, joita sinulla voi olla kryptovaluutta-kauppiaana, on kyky havaita huijauksia. Tämä taito saadaan vain tekemällä perusteellista tutkimusta.

Huijauksia voi olla monenlaisia ​​ja erilaisia. Joskus ne ovat itse kryptovaluuttoja, toisinaan ne ovat kryptovaluuttaan tai kryptovaluuttakauppaan liittyviä palveluita.

Sinun on kehitettävä taitoa erottaa tunnettujen kryptovaluuttojen sekä projektien ja huijausten ero.

Käytä vain tunnettuja lompakoita, sovelluksia ja vaihtoja. Mutta ole varovainen, jotkut huijarit pystyvät toistamaan todellisia sovelluksia.

Mitä enemmän ymmärrät kryptovaluutta, sitä paremmin pystyt havaitsemaan huijarit. Ole erityisen varovainen henkilöiden suhteen, jotka tarjoavat sinulle suurta tuottoa pienestä investoinnista.

Tiedät kuinka käydä kauppaa

kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Jos sinulla on jo kaupankäyntitaitoja, olet hyvin edellä. Olet saattanut jo käydä kauppaa forexilla tai osakkeilla.

Trading Educationissa uskomme siihen kuka tahansa voi oppia kauppaa, iästä tai taloudellisesta kokemuksesta riippumatta.

Saatat ymmärtää kaupankäynnin perusteet; osta vähän, myy korkealla. Mutta todellisuudessa se on hieman monimutkaisempi.

Haluat tehdä kauppaa trendin suuntaan. Jos et ymmärrä, miten trendit toimivat, salausvaluutan kauppa saattaa olla vaikeaa.

Tämän lisäksi et ehkä ymmärrä mitä indikaattoreita käytetään. Jos aloitat kaupankäynnin ilman tietoa siitä, miten indikaattorit toimivat, et tiedä milloin tulla markkinoille tai poistua markkinoilta.

Millainen kauppias olet?

Aikaisin aloittelijoiden tulisi tehdä päätös; valita kaupankäynnin kryptovaluutalla pörssissä vai myyvätkö ne kryptovaluutta CFD: nä välittäjän kautta?

Jos päätät käydä kauppaa kryptovaluutalla CFD: nä, sinun ei todennäköisesti tarvitse ymmärtää, miten salausvaluutta varastoidaan.

Kriittisen valuutan kauppiaiden tulisi tietää kriittisen valuutan käytön vaarat vaihdot, joilla on huono tapa saada hakkeroitu.

Se on tapahtunut kerta toisensa jälkeen ja miljoonia on varastettu.

Jos päätät käyttää kryptovaluutan vaihtoa, älä koskaan jätä kryptovaluuttaa sinne, nosta se aina ja laita se lompakkoon.

CFD-kauppa poistaa tämän riskin, koska et omista teknisesti kohde-etuutta.

Pörssin tai CFD-kaupankäynnin edut eivät kuitenkaan aina ole selkeitä.

Elinkeinonharjoittajilla, jotka eivät pidä kiinni vain CFD-kaupasta, on etuna osallistua ICO: iin (Initial Coin Offering).

ICO: t ovat loistava tapa ansaita paljon rahaa, kuten yleensä ICO: n valmistuttua, kryptovaluutan hinta nousee.

Lopuksi kauppiaiden on myös otettava huomioon valitsemaansa kaupankäyntimenetelmään liittyvät palkkiot.

Päiväkauppias tai swing-kauppias

Sinun on myös päätettävä, oletko päivittäiskauppias vai swing-kauppias.

Päiväkauppa on pohjimmiltaan kokopäiväinen työ, jossa käydään kauppaa koko päivän ajan ja suljetaan kaikki sijaintisi päivän lopussa.

Swing-kaupankäynti tapahtuu paljon pidemmän ajanjakson ajan. Swing-kauppiaat eivät saa sulkea positiota päivinä, viikkoina tai jopa kuukausina.

Valitsemasi kaupankäyntityylin tulisi sopia elämäntyyliisi ja aikaan, jonka voit sitoutua kaupankäyntiin.

Kaupankäynnin perusteet

Sinun on osattava lukea kaavioita ja kynttilänjalkoja. Jos et ymmärrä näiden lukemista, kaupankäynnin aloittaminen on sinulle erittäin vaikeaa.

Ymmärrät siihen liittyvät riskit

riski kryptovaluuttakaupassa

Kaikella on riski, siitä ei ole pakenemista. Jos et pysty käsittelemään kryptovaluutan kaupankäyntiin liittyvää painetta, se ei ehkä ole sinulle.

Voit todella menettää kaiken, jos sinulla ei ole suunnitelmaa ja riskienhallintastrategiaa.

Yleinen sääntö, jota monet kauppiaat noudattavat, on Älä riskiä yli 1-2% tilistäsi missään kaupassa. Tämä tekee kaupankäyntitilisi kestävän paljon kauemmin.

Älä käy kauppaa rahalla, jolla ei ole varaa menettää, varsinkin alussa, kun olet vasta aloittamassa. Menetät rahaa, kun opit kauppaa.

Sinun pitäisi uskoa, että kryptovaluutalla on jonkinlainen tulevaisuus

Kyllä, elinkeinonharjoittajana haluat vain vain ansaita rahaa kaupankäynnin avulla kryptovaluutta ja todennäköisesti välität vähemmän siitä, miten kryptoarvo voi mahdollisesti muuttaa tapaa, jolla maailmamme toimii.

Sinun on kuitenkin uskottava, että kryptovaluutta kestää tarpeeksi kauan, jotta voit hyötyä siitä.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Ennen kuin aloitat kryptovaluuttakaupan, sinun tulisi ymmärtää sen takana oleva filosofia. Sinun pitäisi tietää, mitä he yrittävät saavuttaa ja miksi se on tärkeää.
  • Hyvät tutkimustaidot ovat elintärkeitä. Sinun on ymmärrettävä, kuinka erilaiset kryptovaluutat toimivat, mikä tekee niistä ainutlaatuiset ja kuinka huijaukset havaitaan.
  • Kaupan tuntemus on aivan toinen pallopeli. Vaikka kryptovaluutan ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, kaupan tuntemus on yhtä tärkeää.
  • Kryptovaluutan kauppa on erittäin riskialtista. Älä koskaan unohda kryptovaluuttakauppaan liittyviä riskejä.

Opi käymään kauppaa kryptovaluutalla kryptovaluuttakauppakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map