Mitkä ovat 10 suosituinta kryptovaluuttaa Isossa-Britanniassa?

Etsitkö suosituimpia kryptovaluuttoja Isossa-Britanniassa? Jatka lukemista. Selitämme, mitkä ovat 10 suosituinta salausta ja miten voit aloittaa kaupankäynnin kryptovaluutalla Isossa-Britanniassa.

Tietojen mukaan Taloushallinnon viranomainen (FCA), noin 2,6 miljoonaa ihmistä ovat ostaneet kryptovaluutta Isossa-Britanniassa. Se on melkein 4% aikuisväestöstä – tilasto, joka asettaa Britannian tiukasti kymmenen maailman eniten salauksen ystävällisen maan joukkoon.

Ja se ei ole ainoa “top 10”, josta olemme kiinnostuneita. Tässä artikkelissa selitämme, mitkä ovat 10 suosituinta kryptovaluuttaa Isossa-Britanniassa. Yli vuosikymmenen ajan Bitcoinin lanseerauksesta, nämä kolikot houkuttelevat yhä useampia sijoittajia virtuaalivarojen maailmaan. Tämä tarkoittaa, että jos olet etsinyt seuraavaa Yhdistyneen kuningaskunnan sijoitusmahdollisuutta, olet hyvässä seurassa. Mutta miksi ne ovat niin suosittuja?

Lue lisää, miksi niin monet brittiläiset kauppiaat ovat päättäneet lisätä nämä salausvaluutat salkkuunsa. Etsitpä parhaita Ison-Britannian sijoituksia vuodelle 2021 tai haluat vain seurata kryptovaluuttatrendejä, löydät jotain kiinnostavaa Ison-Britannian suosituimpien kryptovaluuttojen luettelosta..

Top 10 suosituinta kryptovaluutta Isossa-Britanniassa

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin tunnetaan nimellä ”kryptovaluuttojen kuningas” – ja hyvästä syystä. Siitä lähtien, kun salaperäinen Satoshi Nakamoto lanseerasi sen vuonna 2009, se on säilyttänyt kruununsa maailman suosituimmana kryptovaluuttana. Tämä tarkoittaa, että se on paras valinta kryptovaluutta-sijoittajille Isossa-Britanniassa.

Kirjoitushetkellä Bitcoinilla on markkina-arvo 302165391,228 dollaria ja hinta 16299 dollaria. Jokainen Bitcoin-tunnus on luotu prosessilla, joka tunnetaan nimellä kaivostoiminta – termi, jota käytetään kuvaamaan tapaa, jolla kauppiaat voivat lisätä liiketoimia estoketjuun. Tämä toimii a työn todistamisen algoritmi. Ennen uuden Bitcoinin luomista elinkeinonharjoittajan on ratkaistava laskennallinen palapeli kunkin tapahtuman vahvistamiseksi. Jos he ratkaisevat sen oikein, he saavat tietyn määrän Bitcoinia palkkiona.

Mutta kaivostoiminta ei ole ainoa tapa hankkia Bitcoin Isossa-Britanniassa. Voit yksinkertaisesti ostaa Bitcoinia fiat-rahalla (GBP) krypto-valuutanvaihdoissa, kuten usean omaisuuden välityksessä eToro. Voit ansaita jopa Bitcoinia pelaamalla tiettyjä videopelejä!

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Bitcoin on suosituin kryptovaluutta Isossa-Britanniassa, on yksinkertaisesti se, että se “pääsi sinne ensin”. Maailman ensimmäisenä kryptovaluuttana se on vakiintunut paremmin kuin monet altcoins (vaihtoehtoiset kryptot), jotka ovat sittemmin tulleet markkinoille.

Järjestäessään tutkimuksen aiemmin tänä vuonna FCA havaitsi, että Bitcoin on ylivoimaisesti tunnetuin salaus Isossa-Britanniassa. 78% vastaajistaan ​​oli kuullut Bitcoinista, kun taas vain 22% oli kuullut toiseksi laajimmin tunnustetusta salauksesta – Facebookin Vaaka. Tämä on valtava hyppy, joka osoittaa, että Bitcoin on tullut yleiseen tietoisuuteen paljon menestyksekkäämmästi kuin kilpailijansa.

Toinen syy, miksi Bitcoin on niin suosittu Isossa-Britanniassa, on se, että se syntyi pian Globaali finanssikriisi vuosina 2007-8. Vuoden 2008 ensimmäisen vuosineljänneksen ja vuoden 2009 toisen vuosineljänneksen välillä Ison-Britannian talous kutistui yli 6%, mikä johti monien ihmisten epäluottamukseen keskushallintoelimiin ja suuriin rahoituslaitoksiin, kuten pankkeihin ja luotonantajiin. Kun Bitcoin saapui paikalle vuonna 2009, kryptovaluutta näytti yhtäkkiä toimivan vaihtoehdon sektorin keskittämiselle.

Voisitko ostaa BTC, suosituin salaus Isossa-Britanniassa?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, jonka nykyinen markkina-arvo on 51 507 291 691 dollaria ja hinta 454 dollaria. FCA: n tietojen mukaan se on myös Yhdistyneen kuningaskunnan neljänneksi tunnetuin salaus, koska 17% vastaajista ilmoitti kuulleensa siitä aiemmin.

Ethereum on blockchain-alusta, joka käyttää älykkäät sopimukset suorittaa liiketoimia. Älykkäät sopimukset ovat automaattisia sopimuksia, jotka koodaavat sopimuksen erityisehdot, kuten maksamasi hinnan ja kenelle maksat sen. Aivan kuten Bitcoin-kaivosprosessi, tämä tekee maksujärjestelmästä uskomattoman avoimen ja tarkoittaa myös sitä, että ihmisten ei tarvitse käydä kolmansien osapuolten organisaatioiden, kuten pankkien, läpi.

Siitä lähtien, kun Ethereum käynnistettiin ICO (Initial Coin Offering) vuonna 2014, se on ollut kiinteä suosikki Bitcoinin takana ja sen suorituskyky on kasvanut tasaisesti. Se pysyi vahvana vuoden 2020 aikana huolimatta toimialakohtaisesta taantumasta, joka tapahtui koronaviruspandemian muodossa. Itse asiassa monet sijoittajat uskovat, että Ethereum ohittaa pian Bitcoinin maailman suosituimpana kryptovaluuttana.

Ethereum vs. Bitcoin: Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Bitcoin?

Kryptovaluutan hintaan vaikuttaa suoraan sen markkina-arvo. Termi “markkina-arvo” on lyhyt markkina-arvosta. Tämä viittaa omaisuuden – tässä tapauksessa kryptovaluutan – kokonaismarkkina-arvoon. Kryptovaluutat ovat tunnetusti epävakaita, joten markkina-arvo voi muuttua nopeasti. (Katsokaa vain tänä vuonna: salauksen kokonaismarkkinakorko nousi elokuussa 380 miljardiin dollariin, mikä oli lähes 180 miljardin dollarin elpyminen huhtikuusta lähtien).

Voit selvittää kryptovaluutan markkina-arvon käyttämällä seuraavaa summaa: liikkeessä olevien kolikoiden tai rahakkeiden kokonaismäärä x kunkin kolikon nykyinen hinta. Tämä tarkoittaa, että Ethereumin markkina-arvon kasvaessa myös sen hinta nousee. Koska Ethereumin kysyntä on kasvanut tasaisesti sekä Isossa-Britanniassa että muualla maailmassa, jotkut asiantuntijat uskovat, että se voi saavuttaa 30000 dollarin hinnat lähivuosina.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Kun otetaan huomioon Bitcoinin suosio, ei ole yllättävää, että Ison-Britannian kolmanneksi suosituin kryptovaluutta on Bitcoin Cash. Tämä kryptovaluutta lanseerattiin vuonna 2017 sen jälkeen, kun oli ilmaistu huoli Bitcoinin (tunnetaan myös nimellä “Bitcoin Core”) skaalautuvuudesta, jolla on rajallinen määrä tunnuksia. Se on vertaisverkkoa käyttävä elektroninen maksujärjestelmä, joka otti nopeasti paikkansa maailman viiden suurimman salausvaluutan joukossa ja jonka markkinaosuus on nyt 4 630 146 203 dollaria..

Nykyään monet ihmiset uskovat, että Bitcoin Cash on kaikkein häiritsevin kilpailija Bitcoinilla ja on hypännyt aluksen Coreista Cashiin. Roger Ver, merkittävä varhainen Bitcoin-sijoittaja, markkinoi nyt vahvasti Bitcoin Cashia. Joulukuussa 2018 hän kertoi Itsenäinen että kryptovaluutta “yksinkertaisesti toimii paremmin”, osittain sen ansiosta, että sillä on paljon pienemmät transaktiomaksut kuin Bitcoinilla.

Isossa-Britanniassa myös Walesin IT-asiantuntija nimeltä James Howell on ylpeä Bitcoin Cashin kannattaja. Howell osui otsikoihin vuonna 2013, kun heitti vahingossa tietokoneen kiintolevyn, joka varastoi 4 miljoonan punnan arvosta Bitcoineja. Tämän päivän arvolla tämä olisi huikean 50 miljoonan punnan arvoinen – huolimatta siitä, että hän on Bitcoin Corein varhainen käyttöönottaja, hän on myös siirtynyt BCH: ksi väittäen, että se on paljon sopivampi päivittäisiin tapahtumiin.

Kun nämä väitteet ovat levinneet yhä enemmän, monet ihmiset, jotka etsivät kryptovaluuttaennusteita vuonna 2021, uskovat, että BCH: sta on tulossa yhä suositumpi Isossa-Britanniassa. FCA: n tutkimuksessa todettiin, että 20% Yhdistyneen kuningaskunnan vastaajista oli jo kuullut Bitcoin Cashista. Voisiko tämän luvun kasvaa tulevina vuosina??

4. Litecoin (LTC)

Litecoin lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja se oli yksi maailman ensimmäisistä altcoineista. Se on suunniteltu halvemmaksi ja nopeammaksi vaihtoehdoksi Bitcoinille, ja uuden lohkon käsittely kestää vain 2,5 minuuttia 10 minuutin sijaan. Tämä nopeus johtuu osittain siitä, miksi se pysyi Ison-Britannian 10 suosituimman kryptovaluutan listallamme 5 parhaan joukossa huolimatta 9. sijasta muualla maailmassa.

Toinen etu Litecoin-alustalle on se, että se voi tukea jopa 84 miljoonaa kolikkoa. Bitcoiinien enimmäistarjonta on vain 21 miljoonaa, joten Litecoin on paljon skaalautuvampi. Se on myös osoittanut vaikuttavaa kasvua aiemmin. Vaikka se on tuskin kaikkein nousevin salaus (sen hinta on alle 70 dollaria), se kasvoi yli 8000% vuonna 2017. Lisäksi se kasvoi hiljattain uudesta kasvusta aiemmin tänä vuonna.

Roolipelin julkaisu LiteBringer, joka toimii Litecoin-lohkoketjussa, on aiheuttanut Litecoin-tapahtumien määrän nousun. Litecoin Foundationin mukaan tapahtumien määrä kolminkertaistui julkaisua seuraavalla viikolla, ja 75% kaikista tapahtumista johtui nyt pelistä.

Jos aiot aloittaa kryptovaluuttakaupan Isossa-Britanniassa, se voi olla älykäs liike seurata Litecoinin suorituskykyä. Jotkut sijoittajat saattavat jättää sen huomiotta, koska se vain pääsee maailman 10 suurimman salausvaluutan listalle – mutta sen viimeaikaisen kehityksen pitäisi sijoittaa se tutkaasi.

5. Viiva (DASH)

Dash haluaa tehdä kryptovaluutasta käytettävämmän päivittäin. Se aloitti elämänsä Xcoinina vuonna 2014, ennen kuin se muuttui Darkcoiniksi. Tuotemerkki portmanteau ‘Dashiin’ oli pyrkimys vahvistaa tätä salausta – digitaalinen käteinen.

Tällä hetkellä Dashin markkina-arvo on 777995628 dollaria ja hinta 79 dollaria. Se voi olla maailman 28. suurin kryptovaluutta, mutta sen käytännöllisyys ja potentiaalisuus tekevät siitä arvokkaan paikan Britannian suosituimpien kryptovaluuttojen luettelossa..

Kuten Litecoin ja Bitcoin Cash, Dash luotiin ratkaisemaan joitain Bitcoin-tekniikkaa vaivaavia ongelmia. Näitä ovat sen hidas nopeus, korkeat maksut ja kyvyttömyys käsitellä paljon tapahtumia kerralla.

Kaikki nämä tekijät tekevät Bitcoinista sopimattoman päivittäisten maksujen käsittelyyn. Dashin perustajat pyrkivät tekemään digitaalisesta käteisestä todellisuuden välittömillä siirroilla ja erittäin alhaisilla maksuilla (0,10 dollaria). Jos mietit “onko Dash hyvä sijoitus?”, Saatat olla kiinnostunut tietämään, että tuhannet verkkokauppiaat hyväksyvät jo Dash-maksut Isossa-Britanniassa. Lontoon kauppakeskuksissa on jopa useita Dash-pankkiautomaatteja!

6. Tähti (XLM)

Stellarin lanseerasi vuonna 2014 Jed McCaleb, yksi Ripplen perustajista. Se on avoimen lähdekoodin hajautettu maksuverkko, jota alun perin kutsuttiin nimellä ”The Secret Bitcoin Project” ennen julkaisua.

Stellarin alkuperäistä valuuttaa kutsutaan Lumen. Aivan kuten Ether käyttää Ethereumia ja Ripple XRP: tä RippleNetissä, Lumen toimii Tähtiverkossa ja kaikissa sen toiminnoissa. Sillä on useita vaikuttavia tosielämän sovelluksia, jotka ovat tehneet sarjan tehokkaita kumppanuuksia julkaisunsa jälkeen. Näitä ovat muun muassa Deloitte Digital Bank -nimisen rajatylittävän maksusovelluksen luominen yhteistyössä Deloitten kanssa; maksujärjestelmä IBM: n kanssa ja erilaisten maksuyritysten sisällyttäminen kaikkialle maailmaan.

Lähempänä kotia Stellar voittaa myös sijoittajia Isossa-Britanniassa. Tämä johtuu kasvavasta kysynnästä hajautettu rahoitus (DeFi) -palvelut, jotka Stella – ja sen kumppanuuksien avulla luomansa tuotteet – ovat ihanteellisessa asemassa täyttämään.

7. Ripple (XRP)

Ripple on aina ollut vahva valinta kauppiaille, jotka etsivät suosituimpia kryptovaluuttoja Isossa-Britanniassa. Sen äidivaluutta, Ripple XRP, on toiminut jatkuvasti hyvin siitä lähtien, kun se julkaistiin vuonna 2012. Vuosi 2017 oli kuitenkin erityisen erottuva vuosi – Ripple kasvoi hämmästyttävällä 36 000%!

XRP on tällä hetkellä maailman neljänneksi suurin kryptovaluutta, sen markkina-arvo on 12 393 914 767 dollaria ja hinta vain 0,27 dollaria. Sen alhainen hinta on houkutellut sijoittajia kaikkialta maailmasta, mutta on myös toinen tärkeä syy, miksi Ison-Britannian sijoittajat saattavat haluta harkita XRP: n lisäämistä salkkuunsa.

Toisin kuin täysin hajautetut kryptovaluutat, Ripple on tehnyt yhteistyötä useiden suurten laitosten kanssa. Tämä johtuu siitä, että se on alun perin suunniteltu helpottamaan pankkien ja muiden suuryritysten rajatylittävien maksujen lähettämistä reaaliajassa.

Hyödyt ja haitat sijoittamiseen Rippleen, tuleeko siitä miljonääri?

Koska sillä on suuryritysten, kuten J.P Morganin ja Santanderin, tuki, monet salauksen asiantuntijat uskovat, että Ripple todennäköisesti sietää hallitusmääräyksiä, jotka voitaisiin ottaa käyttöön kryptovaluuttojen käytön ja myynnin valvomiseksi lähitulevaisuudessa.

8. Tezos (XTZ)

Pitkän arvon menettämisen jälkeen Tezos voisi vihdoin nousta takaisin suosion tasolle, jota nautti lanseerauksen yhteydessä. Kun blockchain-verkko avattiin ICO: n kautta vuonna 2017, se keräsi uskomattoman 232 miljoonaa dollaria – investointi, joka rikkoi tuolloin maailmanennätyksiä! Ja huolimatta viime vuosien kovasta suorituskyvystään, Tezos on pysynyt yhtenä suosituimmista kryptovaluutoista kauppiaille Isossa-Britanniassa.

Salaus on saanut korkeat pisteet auditoinneissa, joista kävi ilmi, että Tezos ketjun hallinto malli tarkoittaa, että se on hyvin suojattu sellaisilta kysymyksiltä kuin “itsekäs leipominen” (joka tunnetaan myös nimellä “itsekäs kaivos”) ja ketjun uudelleenjärjestelyt. Tämä turvallisuustaso voi olla syy, miksi Tezos on edelleen yksi suosituimmista kryptovaluutoista Isossa-Britanniassa.

Jos etsit salausvaluutan trendejä, jotka voivat muuttua potentiaalisiksi sijoitusmahdollisuuksiksi, pidä silmällä Tezosia seuraavien kuukausien aikana. Finanssiryhmä Elevated Returns (ER) on äskettäin valinnut sen isännöimään tokenoituja tarjouksia kiinteistösijoittajille. DeFin kysynnän kasvaessa tämä voi tarkoittaa, että Tezos on menossa parempien asioiden eteen, kun brittiläiset kauppiaat odottavat vuotta 2021.

sijoita tezoihin

9. Cardano (ADA)

Tällä hetkellä Cardano on maailman kymmenen parhaan salausvaluutan listalla yhdeksänneksi todiste panoksesta blockchain-alusta. Cardano, jonka markkina-arvo on $ 3,192,136,382, perusti yksi Ethereumin perustajista. Cardano on ollut suosittu kryptovaluutta Isossa-Britanniassa sen perustamisesta lähtien..

Cardanon äidivaluuttaa kutsutaan ADA, jota käytetään rajatylittävien digitaalisten varojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Ethereumin tavoin se käyttää älykkäitä sopimuksia – yksi syy siihen, miksi Cardano on niin suosittu Isossa-Britanniassa, on se, että se on suunniteltu voittamaan jotkut ongelmista, jotka estävät sekä Ethereumin että Bitcoinin.

Kolmannen sukupolven kryptovaluuttana Cardano on pystynyt näkemään, mihin sen kilpailijat ovat kompastuneet, ja parantamaan omaa tarjontaansa vastaavasti. Tämän vuoksi monet brittiläiset kauppiaat pitävät Cardanoa paljon vahvempana sijoituksena. Se ei ehkä ole vielä vakiintunut, mutta pitkällä aikavälillä se voi onnistua menestymään siellä, missä ensimmäisen sukupolven tarjonta epäonnistuu. Ajan myötä tämä on tehnyt siitä yhden suosituimmista kryptovaluutoista Britanniassa.

10. IOTA (MIOTA)

Viimeinen salaus Ison-Britannian suosituimpien kryptovaluuttojen luettelossa on IOTA. Tämä avoimen lähdekirjan julkaisu aloitettiin vuonna 2015 helpottamaan tietokoneiden välisiä tapahtumia Esineiden internet verkkoon. Sen markkina-arvo on tällä hetkellä 703 892 418 dollaria ja hinta 0,25 dollaria.

Työn todistamisalgoritmi, jota IOTA käyttää tapahtumien todentamiseen, tarkoittaa, että siirtoihin ei sisälly maksuja. Tämä on valtava etu IoT-teollisuudelle, jota on perinteisesti kiusannut korkeat transaktiomaksut. IOTA on kuitenkin kokenut useita hakkerointiyrityksiä, jotka ovat aiheuttaneet huomattavia seisokkeja viime vuosina.

Vaikka tämä ei ole ravistellut liikaa suosiotaan Isossa-Britanniassa, tämä salaus sopii ehkä paremmin kokeneille sijoittajille, jotka ovat kehittäneet harjoitetun kaupankäyntistrategian ja joilla on vankka riskienhallinta.

Valmis käymään kauppaa kryptovaluutalla Isossa-Britanniassa?

Aloita kaupankäynti yhdellä suosituimmista kryptovaluutoista Isossa-Britanniassa, ensimmäinen askel on löytää hyvämaineinen Ison-Britannian välittäjä.

Usean omaisuuden välitysalusta eToro tarjoaa kaikki tässä luettelossa olevat salausvaluutat. FCA: n täysin sääntelemä on suosittu CopyTrader-ominaisuutensa ansiosta erinomainen valinta kryptovaluutta aloittelijoille. Tämän avulla voit seurata muiden kauppiaiden sijoituspäätöksiä reaaliajassa ja kopioida heidän strategiansa automaattisesti.

Kaiken kaikkiaan Copy Trading at eToro on ihanteellinen niille teistä, jotka haluavat käydä kauppaa suosituilla kryptoilla, mutta joilla ei ole tietoa tai kokemusta kaupankäynnin toiminnasta.

Jos olet valmis aloittamaan kaupankäynnin Britannian suosituimmista kryptovaluutoista, suosittelemme tutkimaan eToroa. Ison-Britannian paras välittäjä voit sijoittaa kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa fiat-to-crypto- ja crypto-crossing-pareilla.

Joten, mitä sinä odotat? Tutustu eToron online-kaupankäyntialustaan, ota huomioon riskit ja aloita kaupankäynti suosituimmista kryptoista tänään!

eToro – Osta parhaat salausvaluutat Isossa-Britanniassa

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

On tärkeää muistaa, että edes Ison-Britannian suosituimmat kryptovaluutat eivät takaa sinulle voittoa. Suorita aina huolellisuus ennen kriittisen valuutan kauppaa Isossa-Britanniassa.

Avainkohdat

 • Noin 2 miljoonaa ihmistä omistaa kryptovaluutan Isossa-Britanniassa
 • Bitcoin on suosituin kryptovaluutta Isossa-Britanniassa
 • FCA: n mukaan 78% vastaajista on kuullut Bitcoinista
 • Hajautetun valuutan kysyntä kasvoi finanssikriisin jälkeen
 • 17% FCA: n vastaajista on kuullut Ethereumista
 • Monet sijoittajat uskovat, että Bitcoin Cash on parempi kuin Bitcoin Core
 • LiteBringer-julkaisu on lisännyt Litecoinin suosiota Isossa-Britanniassa
 • Dash-pankkiautomaatteja on ilmestynyt Lontoon ostoskeskuksiin
 • Isossa-Britanniassa kysyntä hajautetuille rahoituspalveluille kasvaa
 • Korkean profiilin kumppanuudet voivat lisätä kryptovaluutan suosiota
 • Kolmannen sukupolven kryptovaluutat voivat parantaa varhaisia ​​tarjouksia

Lisälukemista:

10 parasta kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021

Bitcoinin hintaennuste: Kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Suosituimmat salausvaluutat Yhdysvalloissa

Kryptovaluutat katsottaviksi ja vältettäviksi

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla 100 dollarilla

Tärkeimmät kryptovaluutat kuin Bitcoin

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään, miksi Ison-Britannian 10 suosituinta kryptovaluuttaa ovat ansainneet maineensa. Nämä kryptovaluutat lisäävät salkkuja kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa Bitcoinin hallituskaudesta tärkeimpien altcoinien syntymiseen. Kumpi sinun pitäisi valita?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner