Mitkä ovat Bitcoin Cash Tradingin edut?

Bitcoin Cash -kaupan avulla kauppiaat voivat spekuloida, nouseeko vai laskeneeko BCH: n arvo ilman tarvetta ottaa Bitcoin Cash -omistusta.

Bitcoin Cash (BCH) on digitaalinen valuutta, joka on haaroitettu Bitcoin-verkostosta vuoden 2017 lopulla. Tarkoituksena on olla Satoshin alkuperäisen valkoisen kirjan todellinen sovellus ja toteutus. Kuten Satoshi Nakamoto on määritellyt, sen on tarkoitus olla todellinen “vertaisvertaisen sähköinen käteinen”. Bitcoin Cashin skaalautuvuusongelmien tyytymättömyydestä johtuen Bitcoin Cash on tarkoitus olla realistisempi salaketju lohkoketjussa säännöllisiä tapahtumia varten.

bitcoin-käteishintakaavio

Kuvalähde: https://www.investingcube.com/

Miksi käydä kauppaa Bitcoin Cashilla?

Bitcoin Cash -kaupalla on monia etuja. Mikä tahansa seuraavista kohdista johtuu BCH: n jo tarjoamista eduista yhtenä nykypäivän vahvimmista kryptovaluutoista. Kaupankäynti BCH kannustaa kokeneita ihmisiä lyödä vetoa salausmarkkinoista riippumatta siitä, omistavatko he jo mitään kryptovaluutta. Bitcoin Cash Tradingilla pyritään päättämään nousevatko vai laskevatko BCH: n hinnat ja milloin hypätä kaistalle.

Bitcoin Cash -kaupan etuja ovat:

 1. Alhaiset transaktiomaksut
 2. Likviditeetti
 3. Pitkä vai lyhyt valinta
 4. Bitcoin Cashin volatiliteetti
 5. Bitcoin Cash -markkinoille pääsy
 6. Tehokkaat veroetuudet
 7. Turvallisuus kaupankäynnin aikana

1. Pienet maksutapahtumat

BCH tarjoaa prosessointinopeudet, jotka ovat melkein olennaisesti nollia. Se tarkoittaa, että ajattelematta kohtuuttomia palvelukustannuksia ihmiset voivat käydä kauppaa haluamallaan määrällä BCH: ta.

Kirjoitushetkellä BCH: n keskimääräinen maksutapahtuma on 0,0035 dollaria. Tammikuussa 2018 hinta oli saavuttanut korkeimman tason, kun se oli 0,904 dollaria. Käsittelyn kokonaismaksu ei ole sen jälkeen porrastettu liikaa ja on pysynyt suhteellisen vakaana siitä lähtien. Viime vuodesta lähtien transaktiopalkkiot ovat nousseet välillä $ 0,0040 ja $ 0,0060, mikä on merkityksetöntä.

Bitcoin Cashin nykyisestä haastavasta tilasta huolimatta transaktiomaksu ei todennäköisesti nouse dramaattisesti, koska lohkoketjua ei ole painettu rajoille.

2. Likviditeetti

Likviditeetti on mitta, kuinka nopeasti ja tehokkaasti Bitcoin Cash voidaan muuntaa rahaksi, varmistaen, ettei BCH: n markkina-arvo muutu. Likviditeetin merkitys on siinä, että se vaikuttaa suurelta osin siihen, kuinka helposti voit avata ja sulkea positioita. Elinkeinonharjoittaja voi helposti löytää ostajan likvideiltä markkinoilta tarvitsematta laskea omaisuuserän hintaa houkuttelevammaksi.

Koska Bitcoin Cash tarjoaa enemmän skaalautuvuutta, tämä puolestaan ​​tarkoittaa sitä, että sillä on suurempi kaupankäyntivolyymi. Suurempi kaupankäyntivolyymi muuttuu sitten kaupankäynnin lisääntymiseksi ja lopulta markkinoiden likviditeetiksi. Likviditeetti voidaan mitata myös analysoimalla BCH: n bid-ask-spread. Tarjous-kysely -hinta mittaa hinnan, jonka ostaja on valmis maksamaan kolikosta, ja hinnan, jolla myyjä on valmis hyväksymään kolikon, välisen eron. Mitä matalampi bid-ask-leviäminen, sitä nestemäisempi kolikko on.

Yleisesti ottaen Bitcoin Cash -markkinat ovat nimittäin epälikvidit, koska kaupat ovat hajautuneet moniin pörsseihin, mikä tarkoittaa, että suhteellisen pienillä sopimuksilla voi olla valtava vaikutus markkinahintoihin, mikä luo epävakaita vaatimuksia BCH: lle.

3. Pitkän vai lyhyen valitseminen

Paljon kuin osakkeen hinta, Bitcoin Cashilla on aina arvo, jota varten se myydään. Tässä mielessä voit hyötyä BCH: stäsi myymällä kolikoitasi, kun markkina-arvo on noussut. Kun ostat BCH-kolikoita ja odotat hinnan nousevan, kutsut tätä pitkäksi. Kun neuvottelet Bitcoin Cashin hinnan kanssa ja hyödynnät sekä laskevia että nousevia arvoja, niin kutsutaan matalaksi.

Koska BCH: n suosio on kasvanut, on olemassa lukuisia vaihtoalustoja, joissa voit mennä pitkään tai lyhyeksi BCH-kolikoidesi kanssa. Näillä alustoilla sinulla on mahdollisuus tehdä joko, missä voidaan ennustaa samanaikaisesti nouseva tai laskeva trendi. Useimmissa alustoissa, joissa teet marginaalikauppaa, pystyt aina pitämään tai lyhentämään.

4. Bitcoin Cash Volatiliteetti

Bitcoin Cashin volatiliteetti on osa sitä, mikä tekee tästä kolikosta ja kaupankäynnistä niin jännittävää. Nopeat päivänsisäiset hintavaihtelut tarjoavat elinkeinonharjoittajille monenlaisia ​​vaihtoehtoja mennä pitkiä ja lyhyitä, mutta myös lisäriskillä. Joten, jos aiot tutustua Bitcoin Cash -markkinoihin, varmista, että olet tehnyt kotitehtäväsi ja rakentanut riskienhallintapolitiikan. BCH: n volatiliteetti on suhteellisen korkea, seitsemän päivän kohdalla noin 15,27%.

Lähtö: Mikä on Bitcoin Cash ja kannattaa sijoittaa BCH: iin vuonna 2021?

5. Bitcoin-käteismarkkinoille pääsy

Bitcoin Cash Market on yleensä kaupankäynnin kohteena milloin haluat. Lähes kaikissa ylimmissä kryptovaluutanvaihdoissa Bitcoin Cash on listattu, mikä tarkoittaa korkeaa turvallisuutta ja tehokkuutta tämän tunnuksen ostamisessa ja myymisessä. Vastineeksi tämä myös lisää hyväksyntää ja lisää BCH: n sijoituspotentiaalia ja lisää mahdollisuuksiasi jälleenmyydä tulevaisuudessa ja suurempia voittovoittoja kaupankäynnillä.

Toisin kuin tavanomaisilla osakemarkkinoilla, tämä johtuu siitä, ettei keskitettyä markkinahallintoa oteta haltuunsa markkinatunteja. BCH-kauppoja voidaan käydä milloin tahansa päivästä, missä haluat, milloin haluat. Niitä esiintyy kuitenkin vain ostajan ja myyjän välillä eri salauspörsseissä maailmanlaajuisesti.

6. Tehokkaat veroetuudet

Mahdollisuus levittää vedonlyöntiä ja CFD-kaupankäyntiä Bitcoin Cashilla saisi merkittäviä veroetuja verrattuna virtuaalisiin, todellisiin valuuttoihin tehtäviin sijoituksiin. Se on tehokas tapa harjoitella hintojen tarkkailua ja saada hyvä käsitys hintavaihteluista ilman verojen lisäkustannuksia.

Sinua verotetaan esimerkiksi myyntivoittoverolla (CGT), kun myyt salauksesi voittovoitoksi, jos ostat jotain sen arvolla, joka on korkeampi kuin mitä alun perin hankit. Hajuvedonlyönnillä voit kuitenkin jättää verovelvollisuuden pois laskelmasta, koska et itse omista omaisuutta. Toisaalta erosopimus, joka tunnetaan myös nimellä CFD, on vastuussa tästä verosta, mutta silti tehokkaampi ja pienempi riski. Voit kuitenkin kompensoida riskisi CGT-vastuutesi voitoilla, mikä tekee CFD: stä hyödyllisiä suojauksille. Huomaa, että hajautettujen vetojen ja CFD: n käsitteleminen kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin Cash, on avoin vain ammattitaitoisille kauppiaille, ja siksi sitä tulisi käyttää varoen.

7. Turvallisuus kaupankäynnin aikana

Bitcoin Cash käyttää voimakasta blockchain-alustaa, ja siihen on melkein mahdotonta murtautua. Koska lohkoketju vaatii yksimielisen hyväksynnän kaikilta solmuilta, yksi käyttäjä ei voi muuttaa siirto- ja varainsiirtohistoriaa.

Salaussalaus tarjoaa koko maksujärjestelmälle toisen todennuskerroksen ja tarjoaa keinon suorittaa turvallisia ja suojattuja tapahtumia.

Jos haluat säilyttää BCH-kolikoitasi edelleen, voit silti käyttää fyysisiä (laitteisto- tai ohjelmistolompakoita) rahakkeiden tallentamiseen. Omistetut lompakot tarjoavat korkeamman tietoturvatason suhteessa kauppapaikkatileihin ja pörssitallennustilaan.

Älä missaa: Bitcoin Cash Cash Analysis for 2021

Pitäisikö minun ostaa tai käydä kauppaa Bitcoin Cashilla?

Ennen kuin teet lopullisen valinnan, on tärkeää ymmärtää Bitcoin Cashin ostamisen ja kaupankäynnin väliset erot. CFD: n käyttö helpottaisi sijoittamisen elinkelpoisuuden määrittämistä BCH: han, johon liittyy alhaisempia riskikynnyksiä. Kaikki näkökohdat, kuten transaktiopalkkiot, verovelvollisuudet ja vakuus, on kaikki otettava huomioon. Jos haluat tietää enemmän Bitcoin Cashista, tutustu tähän yksityiskohtaiseen oppaaseen.

Saatat olla kiinnostunut ostamaan Bitcoin Cash, jos…

 • Haluat ottaa kokonaan omistamasi Bitcoin Cash -summan
 • Maksat mielellämme omaisuuden koko arvon etukäteen
 • Sinun ei kannata maksaa myyntivoittoveroa kaikista voitoista
 • Sinun ei kannata odottaa vaihtotiliä ennen kuin voit ostaa tai myydä
 • Sinulla ei ole haittaa tutustumisrajoista tai enimmäistalletuksista
 • Voit maksaa lisämaksuja talletuksista tai nostoista

Saatat olla kiinnostunut Bitcoin Cashin kaupasta, jos…

 • Haluat spekuloida Bitcoin Cashin hintaa omistamatta sitä
 • Haluat hyödyntää sijaintiasi siten, että sijoitat vain osan kustannuksista etukäteen
 • Haluat hyödyntää hajautettujen vedonlyöntien tai CFD-kaupankäynnin veroetuja Bitcoin Cashilla
 • Haluat aloittaa kaupankäynnin heti
 • Et pidä talletusten enimmäismääristä
 • Et halua maksaa talletuksia tai nostomaksuja

eToro – Paras välittäjä ostaa Bitcoin Cash

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat:

 • Bitcoin Cash (BCH) on digitaalinen valuutta, joka on haaroitettu Bitcoin-verkosta.
 • BCH tarjoaa prosessointinopeudet, jotka ovat melkein olennaisesti nollia.
 • Bitcoin Cash tarjoaa enemmän skaalautuvuutta, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että sillä on suurempi kaupankäyntivolyymi ja siten suurempi likviditeetti.
 • BCH: n volatiliteetti on suhteellisen korkea, seitsemän päivän kohdalla noin 15,27%.
 • Bitcoin Cash on listattu käytännöllisesti katsoen kaikilla tärkeimmillä kryptovaluutanvaihtoilla.
 • Bitcoin Cashin hajautettu vedonlyönti ja CFD-kauppa tarjoavat merkittäviä veroetuja todellisiin investointeihin nähden.
 • Sinulta peritään myyntivoittovero (CGT), kun myyt salauksesi voittovoitoksi.
 • Salaus salaus varmistaa todennuksen ja tarjoaa keinon suorittaa turvallisia ja suojattuja tapahtumia kaupankäynnin aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner