Mitkä ovat kryptovaluuttakaupan edut?

Tutustu kryptovaluuttakaupan etuihin ja selvitä, miksi siitä on tullut suosittu vaihtoehto muille omaisuuserille.

Näinä aikoina et voi puhua taloudesta eikä mainita kryptovaluuttoja. Kun puhutaan vaiheista, kuten salauksenvaihdosta, ympäri maailmaa & kauppakohteet, kauppiaat työskentelevät ostamalla tai myymällä yhden tyyppistä käteistä toiselle tai vaihtamalla kryptovaluuttansa käteiseksi.

Suurimmat virtuaalirahastostandardit ja salausresurssit ovat vielä etenemisen alkuvaiheissa, joten emme ole vielä saavuttaneet niiden maksimikapasiteettia.

Miksi käydä kauppaa kryptovaluutoilla – salausvaluutan kaupan edut

Elinkeinonharjoittajat voivat spekuloida, nousevatko vai laskevatko salausvarojen hinnat. Eikä heidän tarvitse ottaa omaisuutta kyseisestä omaisuudesta. He voivat tehdä tämän CFD: n, hajautettujen vetojen, päänahkaamisen, position kaupan, vaihtokaupan, swing-kaupan ja päivänsisäisen kaupan avulla.

Kryptovaluuttakaupan etuja ovat:

1. Kryptovaluutan volatiliteetti

2. Kryptovaluutan markkinatunnit

3. Kyky mennä pitkään tai lyhyeksi

4. Parempi likviditeetti

5. Vipuvaikutus

6. Verotehokas kauppa

7. Nopeampi tilin avaaminen

Joitakin kryptovaluuttakaupan etuja ovat läpinäkyvyys, volatiliteetti, turvallisuus, ympärivuorokautiset avoimet markkinat, saavutettavuus ja alhaiset kaupankäyntimaksut.

Kryptovaluutat ovat epävakaita, mikä tarkoittaa, että niiden hinta nousee ja laskee usein. Koska hinnat liikkuvat usein korkealla, kriittisten valuuttojen kauppa voi olla todella kannattavaa. Elinkeinonharjoittajien tulisi spekuloida tietyn kryptovaluutan hintaa tarvitsematta omistaa sitä. He voivat tehdä tämän CFD: n, hajautettujen vetojen, päänahkaamisen, position kaupan, vaihtokaupan, swing-kaupan ja päivänsisäisen kaupan avulla.

Aloitetaan:

1. Kryptovaluutan volatiliteetti

Kryptovaluutat ovat epävakaita, mikä tarkoittaa, että niiden hinta nousee ja laskee usein. Koska hinnat liikkuvat usein korkealla, kriittisten valuuttojen kauppa voi olla todella kannattavaa. Elinkeinonharjoittajien tulisi spekuloida tietyn kryptovaluutan hintaa tarvitsematta omistaa sitä. Vaikka kriitikot pitävät kriittisten valuuttojen äärimmäistä volatiliteettia kriittisten valuuttojen heikkona, kauppiaat voivat hyötyä siitä, koska salauksen arvo voi nousta ja laskea usein, mikä antaa mahdollisuuksia voittoon.

2. Kryptovaluutan markkinatunnit

Toisin kuin osakkeilla ja hyödykkeillä, salausvaluuttoja ei tapahdu vain viitenä päivänä viikossa. Sen sijaan voit käydä kauppaa markkinoilla kaikkina aikoina, koska ne ovat auki ympäri vuorokauden ympäri kasvavaa määrää pörssejä. Tämä on hieno tilaisuus etenkin osa-aikaisille kauppiaille, joilla on kokopäiväisiä työpaikkoja, koska he voivat käyttää vapaa-aikaa kaupankäyntiin.

3. Kyky mennä pitkään tai lyhyeksi

Pitkälle meneessä ostat arvon tietyllä hinnalla ja myyt sen korkeammalla nopeudella, kun arvo nousee. Ostosi hinnan ja ostamasi hinnan ero on ansaitsemasi voitto. Lyhytaikaisena lainaat salauksen, sitten myyt sen ensin avoimilla markkinoilla, ja sen jälkeen ostat kyseiset osakkeet halvemmalla hinnalla ja tällä tavoin voitat hintaerosta. Kun käydään kauppaa kryptovaluutoilla, voit tehdä molemmat.

4. Parempi likviditeetti

Kun puhutaan vaihdettavissa olevista omaisuuseristä, likviditeetti on olennainen tekijä, ja se sisältää kryptovaluutat. Nestemarkkinat takaavat tehokkaamman, syvemmän ja sujuvamman kokemuksen kaupankäynnissä. Epälikvidit markkinat voivat asettaa kauppiaat tilanteisiin, joista on vaikea poistua. Vaikka forexia pidetään kaikkein likvideimpinä markkinoina, myös kryptovaluutat eivät ole huonosti, koska ne ovat likvidejä.

5. Vipuvaikutus

Vipuvaikutuksen tunnetaan käyttävän talletusta, joka tunnetaan myös nimellä marginaali, joka antaa sinulle suuremman altistumisen tietylle omaisuuserälle. Yksinkertaisesti selittäen, että annat murto-osan kaupallisesta arvostasi ja loput lainaa palveluntarjoajasi.

Salausvaluutassa CFD-kauppa ja hajautusvedot ovat vipuvaikutteisia tuotteita. Siksi niiden avulla voit avata kannan marginaalilla – talletuksella, jonka arvo on vain osa kaupan kokonaisarvosta. Joten voisit saada suuren altistuksen salausmarkkinoille vain pienellä määrällä pääomaa.

6. Verotehokas kauppa

Jos pidämme erittäin tarkkoja tietoja, saavutamme tärkeimmän osan tehokkaan verotehokkaan kryptovaluuttakaupan strategian toteuttamisesta. Riippumatta siitä, miten kryptovaluuttaan sijoittaja tai kauppias tuottaa tuloja kaupasta, pitkäaikaisesta sijoittamisesta tai muusta tavasta, tarkan kirjanpidon pitäminen on erittäin tärkeää, koska se mahdollistaa tarkan arvonmäärityksen. Kryptovaluutoilla tiedetään olevan joitain etuja verojen suhteen. Esimerkiksi hajautettua vedonlyöntiä ei veroteta kokonaan. Myyntivoittoveroa (CGT) ei ole, koska et koskaan omista omaisuutta.

7. Nopeampi tilin avaaminen

Kun käydään kauppaa salausvaluutoilla, on tärkeää säästää aikaa työläisiin tehtäviin, jotka liittyvät tilillesi ja keskittyä vain salaustoimiin. Salauspörssien tiedetään tekevän rekisteröintiprosessin helpoksi ja nopeaksi, joten voit aloittaa kaupankäynnin mahdollisimman pian.

Lisäksi nyt on olemassa useita työkaluja, jotka väittävät mahdollistavan sinun kaupankäynnin, ostamisen ja myymisen Bitcoinilla automaattisesti voittoa varten seuraamalla markkinoiden nykyisiä suuntauksia.

Kryptovaluutan edut

Mutta mitkä ovat kryptovaluutan edut?

Kryptovaluutoilla on useita etuja perinteisiin rahoitusvaroihin verrattuna. Tässä muutama niistä:

1. Tapahtumat

2. Omaisuudensiirrot

3. Tapahtumat ovat luottamuksellisia

4. Pienemmät maksut

5. Parempi luotonsaanti

6. Helppo kansainvälinen kauppa

7. Korkean tason turvallisuus

1. Tapahtumat

Tehdessään perinteisiä liiketapahtumia agentit, välittäjät ja lailliset edustajat voivat tehdä muuten suoraviivaisesta prosessista monimutkaisemman. Sinun on otettava huomioon suoritettavat paperityöt, palkkiot, välityspalkkiot ja monet muut erityisehdot, jotka voivat koskea tiettyä sopimusta.

Bitcoin, Ethereum & Tähtien yhteyskäytännön vertailu. Lähde: Stronghold

Kryptovaluuttojen erittäin tärkeä etu on, että koska ne ovat kahden osapuolen välisiä sopimuksia, jotka tehdään vertaisverkkojärjestelmässä, tarve käydä läpi prosesseja, joita käytämme käytettäessä perinteisiä rahoitusjärjestelmiä, poistuu välittömästi.

Tällä on suuri vaikutus tarkastusten aloittamiseen ja vähemmän sekaannusta tapahtumien määrään. Lisäksi molemmat liiketoimeen osallistuvat osapuolet tietävät kuka he ovat, mikä lisää vastuuta.

2. Omaisuudensiirrot

Analyytikot ovat kuvanneet salausvaluutan estoketjun muistuttavan “suurta omistusoikeustietokantaa”, jota voidaan käyttää sekä autojen tai kiinteistöjen että muiden vastaavien hyödykkeiden kahdenvälisten sopimusten toteuttamiseen ja täytäntöönpanoon..

Lohkoketjun kryptovaluuttaekosysteemi voi kuitenkin löytää niiden käytön helpottamaan erityisiä siirtomuotoja. Ja kun otetaan huomioon, että sinä salauksen haltijana hallinnoit tiliäsi, varojen siirto vie huomattavasti vähemmän aikaa.

3. Tapahtumat ovat luottamuksellisia

Perinteisissä järjestelmissä pankkisi tai luottotoimistosi, jotka ovat mukana tapahtumissasi, voivat laatia viiteasiakirjan koko tapahtumahistoriastasi joka kerta, kun teet tapahtuman. Siksi tämä saattaa olla huolenaihe oman yksityisyytesi suhteen. Yksinkertaisesti selitettynä tämä saattaa tarkoittaa, että tilisi saldoja tarkistetaan säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa riittävien varojen saatavuus. Tehdessään tärkeitä liiketoimia ne saattavat edellyttää perusteellisempaa tutkimusta taloudellisesta historiastasi.

Se, että tekemäsi tapahtumat ovat ainutlaatuisia vaihtoita, joihin osallistuu kaksi osapuolta, jotka ovat neuvotelleet ja sopineet ehdoista kussakin tapauksessa, on toinen arvokas etu. Lisäksi tiedonvaihto tapahtuu “push” -periaatteella, mikä antaa mahdollisuuden siirtää täsmälleen haluamasi summa vastaanottajalle, mikä tekee erittäin nopeasta ja luotettavasta vaihtomenetelmästä.

Tällä on myös erittäin tärkeä rooli henkilökohtaisen taloushistoriasi yksityisyyden suojaamisessa, ja se toimii myös suojana henkilöllisyysvarkauden tai tilin varkauden uhalta, joka perinteisessä järjestelmässä on osoittautunut huomattavasti suuremmaksi, koska asiakkaasi turvallisuus Henkilökohtaiset tiedot liiketapahtuman yhteydessä ovat käytettävissä ja niitä voi vuotaa missä tahansa transaktioketjun kohdassa.

4. Pienemmät maksutapahtumat

On erittäin todennäköistä, että olet törmännyt pankin tai luottokorttiyhtiön kuukausittaisiin tiliotteisiin lukiessasi heidän antamiaan tietoja, ja olet yllättynyt maksujen tasosta, jonka ne veloittavat varojen siirtämisestä, sekkien kirjoittamisesta tai muista taloudellisista tiedoista. kauppa, joka voi olla mukana. Transaktiopalkkiot voivat alentaa omaisuuttasi huomattavasti, etenkin jos teet suuren määrän tapahtumia kuukaudessa.

Bitcoin & Ethereumin keskimääräiset maksut. Lähde: Logos Network, Medium

Kolmannen osapuolen palvelunhallinta voi veloittaa sinulta salauslompakon ylläpitämisestä maksuja, mutta nämä maksut ovat paljon pienemmät kuin perinteisten rahoitusjärjestelmien perimät maksut.

5. Parempi luotonsaanti

Mediat, jotka tekevät niin paljon salauksenvaihdon helpottamiseksi, ovat digitaalinen tiedonsiirto ja Internet. Joten jokaisella, jolla on toimiva datayhteys, on kaikki nämä palvelut mahdollisesti käytettävissä, he tarvitsevat vain jonkin verran tietoa tarjolla olevista kryptovaluuttaverkostoista ja helpon pääsyn verkon kannalta merkityksellisiin verkkosivustoihin ja portaaleihin..

Noin 2,2 miljardia ihmistä ympäri maailmaa käyttää Internetiä tai matkapuhelimia. Monilla heistä ei kuitenkaan ole pääsyä perinteisiin pankkijärjestelmiin. Salausvaluutoilla heillä voisi olla helpompi pääsy, koska ne ovat täysin hajautettuja ja Internet-pohjaisia. Joten ihmisten olisi paljon helpompaa tehdä siirtoja.

6. Helppo kansainvälinen kauppa

Vaikka tällä hetkellä tätä ei ole lainkaan tunnustettu lailliseksi maksuvälineeksi kansallisella tasolla, salausvaluutoista ei peritä liiketoimista, koroista ja valuuttakursseista perittäviä maksuja tai muita toimenpiteitä, joita tietyt maat asettavat asianomaisten lakiensa vuoksi..

Ja käyttämällä lohkoketjutekniikassa läsnä olevaa peer-to-peer-mekanismia voidaan suorittaa kansainväliset siirrot ja liiketoimet miinus valuutanvaihdon komplikaatiot, muun muassa.

7. Korkean tason turvallisuus

Toisin kuin luottokorttiyhtiöiden sallimat maksutapahtumat, jotka voidaan peruuttaa kuten “takaisinmaksun” tapauksessa, kun kryptovaluutan siirto on sallittu, sitä ei voida mitenkään peruuttaa. Tämä on suojatoimenpide petoksilta, joka edellyttää, että ostajan ja myyjän välillä tehdään erityinen sopimus hyvityskäytännöistä virheen tai palautuksia koskevien yleisten käytäntöjen yhteydessä..

Jos ostat tai vaihdat kryptovaluuttoja?

Ennen kuin päätät päästä kryptovaluuttojen maailmaan, sinun on tiedettävä, että kaupankäynti ja sijoittaminen ovat kaksi erilaista asiaa. Jos tarvitset apua asioiden tarkempaan ymmärtämiseen tässä asiassa, tutustu tähän yksityiskohtaiseen artikkeliin.

Saatat olla kiinnostunut ostamaan kryptovaluuttoja, jos…

 • Suostut maksamaan veroja kaikista saaduista voitoista
 • Voit maksaa omaisuuden etukäteen
 • Haluat olla osa ihmisiä, joilla on kryptovaluutta
 • Aloitusrajat tai enimmäistalletukset eivät häiritse sinua
 • Olet kärsivällinen odottamaan vaihtotiliä ennen myyntiä tai ostamista
 • Et haittaa talletusten tai nostojen palkkioita
 • Haluat olla osa kaikkia HODLereita ympäri maailmaa

Saatat olla kiinnostunut käymään salausvaluuttoja, jos…

 • Haluat spekuloida niiden hintoihin omistamatta omaisuutta
 • Aiot saada altistumisen useille vaihtoille samalla tilillä
 • Haluat sijaintisi vipuvaikutuksen niin, että laitat paljon vähemmän kuin kustannukset etukäteen
 • Et halua maksaa talletus- tai nostomaksuja
 • Sinulla on palava halu aloittaa kaupankäynti heti
 • Et halua asettaa talletuksen enimmäismäärää

eToro – Paras salausalusta sekä kauppiaille että sijoittajille

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat:

 • Jotkut kryptovaluuttakaupan tärkeimmistä eduista ovat läpinäkyvyys, volatiliteetti, turvallisuus, 24 tunnin auki olevat markkinat, saavutettavuus ja alhaiset kaupankäyntimaksut.
 • Kryptovaluuttatoiminnoilla on merkittävä etu, koska ne ovat keskenään suljettuja asioita, jotka tapahtuvat vertaisverkkoverkostossa.
 • Henkilökohtaisen vaihtohistoriatiedon vuotaminen ei ole mahdollista.
 • Salausvaluutan ekosysteemillä on kelvollinen potentiaali saattaa omaisuudensiirto ja tapahtumien käsittely kaupankäynnin kohteeksi kiinnostuneille kuluttajille.
 • Kun kryptovaluutan siirto on hyväksytty, sitä ei voida mitenkään peruuttaa. Tämä on suojatoimenpide petoksia vastaan.
 • Salausvaluutan suurin etu on, että olet vastaavien yksityisten ja julkisten salausavainten ainoa omistaja, joka on vastuussa krypto-valuuttasi identiteetin muodostamisesta.
 • Mediat, jotka tekevät niin paljon salauksenvaihdon helpottamiseksi, ovat digitaalinen tiedonsiirto ja Internet.

Lue myös:

Mitkä ovat 10 parhaan altcoiinin räjähtää vuonna 2021?

Altcoins vs Tokens: Mikä on ero?

Mikä on paras kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021?

Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla – lopullinen opas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner