Mitkä ovat Litecoin-kaupan edut?

Litecoin-kaupankäynnin avulla kauppiaat voivat spekuloida, nouseeko vai laskeneeko LTC: n hinta ilman tarvetta ottaa digitaalisen omaisuuden omistajaa.

Litecoin (LTC), joka perustuu hajautettuun, avoimen lähdekoodin blockchain-verkkoon, on peer-to-peer-kryptovaluutta, jonka on suunnitellut ja herättänyt eloon aiempi Googlen työntekijä ja MIT-alumni, Charlie Lee.

Yksi ensimmäisistä altcoineista ilmestyi oli Litecoin. Se myytiin ensimmäisen kerran, ja nyt se on joskus sidottu Bitcoinin kullan hopeavastaavaksi. LTC on käynyt läpi ylä- ja alamäkiä alun perin vuonna 2011, mutta viime kädessä ketterän lähestymistavan ja nopean teknologian hyväksymisen ansiosta se on onnistunut rakentamaan vahvan kysynnän.

Miksi käydä kauppaa Litecoinilla?

Riippumatta siitä, oletko joku ollut kaupankäynnissä jonkin aikaa, vai oletko uusi paikalla, LTC: n kaupankäynnillä on useita etuja.

Litecoin-kauppa auttaa ammattitaitoisia kauppiaita lyödä vetoa, jos hinta nousee tai laskee arvoa. Käyttämällä johdannaissopimuksia, kuten spread-vedot ja CFD: t, voit saavuttaa tämän. Katsotaanpa joitain Litecoinin kaupankäynnin eduista.

Litecoin-kaupan etuja ovat:

 1. CFD: t tarjoavat vipuvaikutusta
 2. Volatiliteetti
 3. Pieni inflaation ja yksinkertaisen kaupankäynnin riski
 4. Täysi pääsy LTC-markkinoille missä ja milloin tahansa
 5. Valinta korkea tai matala
 6. Verosäännökset pitää mielessä
 7. Yläosa likviditeetistä

1. CFD: t tarjoavat vipuvaikutusta

Lähempänä suurempaa vipuvaikutusta on yksi tärkeimmistä eduista CFD-kaupankäynnillä Litecoinilla. Muista, että tämä tarkoittaa vedonlyöntiä LTC-markkinoiden vaihteluista eikä digitaalisten kolikoiden ostamista perinteisellä tavalla säännöllisten pörssi-alustojen kautta. CFD: t on yksinkertaisesti tarkoitettu LTC: n hinnan tarkkailemiseen, ja CFD: tä myyvät kauppiaat eivät yksinkertaisesti omista LTC: tä.

On tärkeää, että jatkat tehokkaan riskienhallintastrategian laatimista etukäteen sijoittajana, jotta minimoisit riskin pudota syvälle. Sinun on toteutettava tarvittavat varotoimet paikallaan. Vivut lisäävät voittojasi, ellei ole valppaana, vaikka ne voivat myös kaksinkertaistaa kustannuksesi.

2. Volatiliteetti

Ottaen huomioon, että Litecoin-markkinat ovat melko nuoret, ne ovat kokeneet huomattavaa epävarmuutta merkittävän määrän lyhytaikaisen kaupankäynnin vuoksi. Viime vuosina Litecoinin hinnasta on tullut suhteellisen arvaamaton. Vaikka Litecoinin hinta on viime aikoina noussut, se on kokenut matkan varrella usein vaihteluja, joten se on yksi haihtuvista kryptovaluutoista..

3. Matala inflaatioriski ja yksinkertainen kaupankäynti

Kaupankäynti salausvaluutoilla, kuten LTC, tarkoittaa, että sinulla on oltava lempeä yksinkertaisesti valita online-foorumi ja missä ostat ja myyt LTC: täsi suoraan ostajalta myyjälle maailmanlaajuisella yleisötasolla ilman välittäjän tarvetta, kuten perinteisissä pörsseissä . Tämän lisäksi ei tarvitse antaa ylimääräisiä tarpeettomia sertifikaatteja, jotka todistavat kykynne käydä kauppaa LTC-kaupankäynnissä. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain rekisteröityä tilille vaihtoalustalle ja suorittaa yksinkertainen vahvistusprosessi.

Litecoinin hajauttaminen tarkoittaa, että inflaatiolle ei ole tilaa. LTC: n estoketjun takana oleva tekniikka on ääretön, mikä vähentää sen pitkän aikavälin arvonlaskua.

4. Täysi pääsy LTC-markkinoille milloin ja missä tahansa

Automatisoitu kaupankäyntiohjelmisto on yksi yleisimmistä ja kiehtovimmista tavoista, joilla ihmiset käyvät kauppaa Litecoinilla. Litecoinia voidaan myydä 24 tuntia vuorokaudessa, toisin kuin pörssi. Joten kotitietokoneiden ja henkilökohtaisten laitteiden kauppiaat voivat käyttää kaupankäynnin sovelluksia ja etuja unessa. LTC-kauppoja voidaan käydä suoraan yksittäisten kauppiaiden välillä salauspörsseissä maailmanlaajuisesti.

Ei ole ehdottomasti mitään uutta käytännössä käyttää automaattisia sovelluksia LTC: n vaihtamiseksi, mutta viime aikoina, koska ne ovat olleet paljon tarkempia ja kannattavampia, nämä järjestelmät ovat edelleen saaneet paljon peittoa.

5. Valinta korkean tai matalan välillä

LTC-kolikoiden kauppa varmistaa, että pääset valitsemaan, haluatko sijoittaa pitkään vai lyhyeksi sijoituspäätöksesi kanssa. Pitkäaikainen käyttö tarkoittaa, että milloin tahansa ostat LTC: tä, se on silloin, kun oletat kolikon hinnan nousevan. Lyhyesti toisaalta, kun päätät hyödyntää ja vaihtaa LTC: tä hetkellä, jolloin hinnat sekä laskevat että nousevat samanaikaisesti.

On olemassa lukuisia vaihtoalustoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tehdä joko tai. On mahdollista ennustaa kasvavaa tai laskevaa trendiä samanaikaisesti. Voit myös sitoutua marginaalikauppaan useimmilla alustoilla.

Lue myös: Litecoin-hintaennuste

6. Pidä mielessä verosäännökset

Yhdysvaltojen liittovaltion tuomari pitää Litecoinia ja muita tiettyjä kryptovaluuttoja varoina, mutta IRS ei tosiasiassa kohtelisi niitä. Sitä verotetaan samalla tavalla kuin kaikkia muita investointeja. Litecoinin veroja voidaan periä myymällä, vaihtamalla tai tosiasiallisesti kuluttamalla (jos arvo on noussut oston jälkeen).

Valtavat veroetuudet LTC-kaupoista antaisi mahdollisuus levittää vedonlyöntiä ja CFD-kauppaa Litecoinilla. Hajautetun vedonlyönnin avulla vähennät verovelvollisuuden vastuuta, koska et itse omista omaisuutta. CFD: n avulla voit vähentää tappiosi veroja vastaan.

7. Yläosa likviditeetistä

Pääomamarkkinoilla termiä likviditeetti käytetään yleisesti kuvaamaan kykyä, jolla hyödyke voidaan muuttaa käteiseksi ilman vaikeuksia. Litecoinin likviditeetti on sen kyky vaihtaa nopeasti rahaksi tai muiksi kolikoiksi.

Kaikissa vaihdettavissa olevissa kiinteistöissä ja Litecoin mukaan lukien likviditeetti on avainasemassa. Alhainen likviditeettitaso tarkoittaa, että markkinoilla on epävakautta, mikä aiheuttaa LTC-arvojen nousun. Toisaalta vahva likviditeetti tarkoittaa, että markkinat ovat vakaat ja hintavaihtelut ovat vähäiset.

Litecoin-evankelistin pääevangelisti John Kim väittää, että LTC: tä voidaan käyttää pieniin päivittäisiin ostoksiin, kuten kupin kahvin ostamiseen. LTC: tä ei tule nähdä rahoitushyödykkeenä, vaan pikemminkin valuuttana, joka auttaa ihmisiä ostamaan tuotteita ja palveluita todellisessa maailmassa. Hän uskoo myös, että LTC on nestemäisin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen.

Älä missaa: Mikä ajaa Litecoin-hintaa vuonna 2021?

Pitäisikö minun ostaa tai vaihtaa Litecoinia?

On tärkeää ymmärtää vaihtelut Litecoinin ostamisen ja kaupankäynnin välillä ennen kuin teet järkevän sijoitusvalinnan. Kun sijoitetaan LTC: hen, johon liittyy alhaisempi riskitaso, CFD: n käyttö helpottaisi toteutettavuuden arviointia. Ennen polkuasi suoraa asettamista kaikkien tekijöiden, kuten likviditeetin, vapaan vipuvaikutuksen ja verovelvoitteiden, tulisi olla arviointisi ytimessä. Jos haluat tietää enemmän Litecoinista, tutustu tähän yksityiskohtaiseen Litecoin-oppaaseen.

Saatat olla kiinnostunut ostamaan Litecoinia, jos…

 • Haluat ottaa kokonaan omistamasi Litecoin-summan
 • Maksat mielellämme omaisuuden koko arvon etukäteen
 • Sinun ei kannata maksaa myyntivoittoveroa kaikista voitoista
 • Sinulla ei ole haittaa odottaa vaihtotiliä ennen kuin voit ostaa tai myydä
 • Sinulla ei ole haittaa tutustumisrajoista tai enimmäistalletuksista
 • Voit maksaa lisämaksuja talletuksista tai nostoista

Saatat olla kiinnostunut Litecoinin kaupasta, jos…

 • Haluat spekuloida Litecoinin hinnasta omistamatta sitä
 • Haluat hyödyntää sijaintiasi siten, että sijoitat vain osan kustannuksista etukäteen
 • Haluat hyödyntää hajavedonlyönnin tai CFD-kaupankäynnin veroetuja Litecoinin kanssa
 • Haluat aloittaa kaupankäynnin heti
 • Et pidä talletusten enimmäismääristä
 • Et halua maksaa talletuksia tai nostomaksuja

eToro – Paras foorumi Osta Litecoin

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat:

 • Litecoin-kaupankäynnin etuja ovat lisääntynyt likviditeetti, minimoidut verokustannukset, vipuvaikutus, Litecoin-volatiliteetti, minimalistinen kaupankäynti ja pienempi inflaatioriski, Litecoin-markkinoiden saatavuus ja mahdollisuus mennä pitkään tai lyhyeksi.

 • Litecoin (LTC), joka perustuu hajautettuun, avoimen lähdekoodin blockchain-verkkoon, on peer-to-peer-kryptovaluutta..

 • Kaupankäynnillä pyritään selvittämään, nousevatko vai laskevatko LTC: n hinnat.

 • Litecoinin pääevangelisti John Kim uskoo, että LTC on likvidein salausvaluutta Bitcoinin jälkeen.

 • Litecoinin hajauttaminen tarkoittaa, että inflaatiolle ei ole tilaa.

 • Valtavat veroetuudet LTC-kaupoista antaisi mahdollisuus levittää vedonlyöntiä ja CFD-kauppaa Litecoinilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner