Mitkä ovat parhaat salausvaluutat vuonna 2021?

Parhaat salausvaluutat vuonna 2021

Haluatko ohittaa lukemisen ja päästä suosikkeihimme? Paras salausvaluutta on Bitcoin tai Ethereum.

Suunnitteletko kryptovaluuttakauppaa vuonna 2021? Yli 6000 kryptovaluuttaomaisuuden kanssa suosituimpien kryptovaluuttojen valitseminen kaupankäyntiin vuonna 2021 ei ole helppo tehtävä. Älä pelkää, me Trading Educationissa olemme laatineet luettelon 10 parhaasta kryptovaluutasta, jotka käyvät kauppaa vuonna 2021

Jos sinulla on suunnitelmia aloittaa salausmarkkinoiden kauppa vuonna 2021, meillä on sinulle hyviä uutisia! Monien salausanalyytikkojen mukaan vuosi 2021 on paras vuosi salakirjojen kaupalle.

Salausvaluuttojen markkinat ovat olleet kiinnostuneita jo jonkin aikaa digitaalisten alustojen nopean kehityksen myötä. Kryptovaluuttakauppa on ollut mielenkiintoisen hedelmällistä verrattuna perinteisten omaisuuserien, kuten hyödykkeiden ja osakkeiden, kaupankäyntiin.

Siksi olemme koonneet sinulle luettelon vuoden 2021 parhaista kaupan salauksista.

Joten ilman jatkojalostusta …

Kymmenen parasta kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa vuonna 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Ripple

4. Litecoin

5. IOTA

6. Viiva

7. Cardano


8. Ethereum Classic

9. Tähtien

10. Neo

Mitkä ovat parhaat salausvaluutat vuonna 2021?

Jos joku aikoo päästä kaupankäyntiin, kryptovaluutat ovat ehdottomasti korin parhaat munat. Koska markkinoilla on paljon noin 1000 erilaista kolikkoa, harrastajat saattavat löytää hieman hämmentävää valita oikeat valuutat kuluttamaan arvojaan.

Tässä on katsaus 10 parhaaseen kryptovaluuttaan, jotka kannattaa harkita kauppaa vuonna 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoinilla on oikeus kryptokolikoiden kullana, vaikka se kävi läpi suuren kuopan takaisin maaliskuussa 2020 pandemian puhkeamisen vuoksi, mikä johti 4000 dollarin menetykseen kolikkoa kohden. Bitcoin, kuten tavallista, on osoittanut nopeaa palautumisastetta, ja kolikon hinta on jopa 16000 dollaria, ja markkina-arvo on merkitty 199,62 miljardia dollaria, jonka arvioidaan myös kasvavan.

Ennusteet Bitcoin-markkinoiden noususta ennustavat, että hintojen mullistus voi nousta jopa 100,00 dollariin vuoden 2021 päättyessä. Citibank ilmoitti, että markkina-arvot voivat nostaa käyrät jopa 300 000 dollariin, mikä on 15 kertaa suurempi kuin nykyiset arvot.

Mikä ajaa Bitcoin-hintaa?

Tekijä 1: Tarjonta ja kysyntä

Tekijä 2: Markkinakilpailu

Tekijä 3: Bitcoinin säätäminen ja käyttöönotto

Lue lisää: Mikä ajaa Bitcoin-hintaa vuonna 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum on toinen kryptovaluuttaluettelossa, jolla on vankat markkinaperusteet. Viime aikoina Ethereumin kustannukset ovat vaihdelleet hinnan ollessa 579 dollaria vuoden 2020 viimeiseen neljännekseen verrattuna.

Ethereum 2.0: een siirtyminen hajautetummilla kehyksillä on pakottavin syy kaupankäyntiin Ethereumilla. Ethereumin kaupankäynnin tärkeimpiä etuja ovat toiseksi sujuvin ja dynaamisin valuutta, älykkään ja älykkään sopimuksen ylläpitäminen sekä hajautettujen kannettavien sovellusten, dAppsin, huomioon ottaminen.

Mikä ajaa Ethereumin hintaa?

Kerroin 1: Kehittäjien vaatimukset

Tekijä 2: Ethereumin, Bitcoinin ja Ethereum Classicin kolmikulmainen välimiesmenettely

Tekijä 3: Kaivostoiminnan kannattavuus

Lue lisää: Mikä ajaa Ethereumin hintaa vuonna 2021?

3. Ripple (XRP)

Tämän kolikon merkittäviin etuihin kuuluvat uskomattoman alhainen muuntamisasteikko ja välitön ilmoitusjärjestelmä vaihtoon, koska validointiprosessi ohittaa kansallisen pankin. Samoin Ripple hyödyntää hallintojaan auttaakseen pankkeja ja muita rahasäätiöitä, mikä lisää sen luotettavuutta.

Paras ja ihanteellinen mahdollisuus ostaa Ripple on tällä hetkellä, vaikka hinta on edelleen hyvin alhainen ja kohtuullinen, varsinkin toisin kuin nykyisin saatavilla olevat kolikot: 0,637 dollaria. Siinä tapauksessa, että harkitset ostoa tukikohdassa ja myyt huipputasolla, valinta on siinä vaiheessa hyvin suoraviivainen.

Mikä ajaa Ripple-hintaa?

Tekijä 1: Teknologia

Tekijä 2: Hyper Drift

Tekijä 3: Ripplen haltijat

Lue lisää: Mikä ajaa Ripple XRP -hintaa vuonna 2021?

4. Litecoin (LTC)

Litecoinin hinta on noussut, ja se on viime aikoina osoittanut lupaavaa parannusta. Litecoinin kokonaismarkkinat nousevat $ 8,710,194,389 dollariin 66 245 618 LTC: llä. Viimeisten 24 tunnin aikana tapahtunut kehitys osoittaa, että LTC on vaihdettu 17177 612 073 dollarin arvosta. LTC-kustannukset ovat voineet kasvaa, ja niiden arvioidaan saavuttavan 230 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Litecoinilta odotetaan niin paljon, koska se on nyt maailman seitsemänneksi suurin digitaalinen raha. Tämä tapahtuu siksi, että he muuttivat tekniikkaansa.

Litecoin on tehnyt oman tunnustuksensa johtuen siitä, että se ilmoittaa luottamuksellisista liiketoimista vaihdettavuuskysymyksen kanssa. Tämä oli valtava harppaus tekemään Litecoinista oma persoonallisuutensa. Tämän tyyppinen luottamuksellinen tapahtuma ratkaisee ongelman siitä, mitä suuri tuote tai tuote on otettu käyttöön, mikä on ollut ominaista avoimille lohkoketjuille.

Lausunnossa Oracletime, Litecoinin ammattilainen verrattuna Bitcoiniin herättää monien katsojien huomion. Heidän ennusteensa vuoden 2021 loppuun mennessä Litecoinille on 1000 dollaria, mutta se voi nousta jopa 2000 dollariin.

Investingprilla on toinen arvio, jonka mukaan useammat kauppiaat voisivat käydä kauppaa Litecoinissa vain siksi, että he haluavat tutkia muita vaihtoehtoja kuin Bitcoin, jotta he voivat vähentää riskiä.

Mikä ajaa Litecoin-hintaa?

Kerroin 1: Kilpailevat kolikot

Tekijä 2: lisääntyminen adoptiossa

Tekijä 3: Post Covid – 19 kriisi

Tekijä 4: Ruokahalu

Lue lisää: Mikä ajaa Litecoin-hintaa vuonna 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Kun otetaan huomioon IOTA-markkina-arvon menneisyys, sen markkina-arvo laski aina vuoteen 2020 asti tämä kryptovaluutta alkoi parantaa ja kasvattaa omaisuuksia vuoden 2020 loppuun mennessä. IOTA aloitti vuoden 2020 markkina-arvon ollessa 446 miljoonaa dollaria, ja vuoden 2020 lopussa kolikko ylitti jo 900 miljoonaa dollaria 19. joulukuuta 2020 ja nousi yli 100%, vaikka tie oli kivinen ja täynnä vaikeuksia.

Syy siihen, että tämä kolikko eroaa muista, on heidän tekniikkansa IoT: n avulla. IOTA, kuten kaikki muutkin kryptovaluutat, voisi tällä hetkellä pyrkiä tekemään massiivisen Headin & Olkapää kolminkertainen pohja, oikealla olalla, joka antaa kaiken seuraavan kahden vuoden ajan. Tämä kolikko voi nousta jälleen ja saavuttaa markkina-arvon, mutta tällä hetkellä IOTA: n hinta voi pysyä alle 37 sentin, mutta sen mallin vahvistamisen jälkeen se voi palata kuten se teki vuoden 2017 salausbuumissa.

Vuonna 2017 tuolloin IOTA keräsi kaikista altcoineista valtavan määrän markkina-arvoja ja volyymia, mikä auttoi kolikkoa nostamaan markkinoitaan ja kasvattamaan arvonsa kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, yli 5 dollariin MIOTA-tunnusta kohden..

Mikä ajaa IOTA-hintaa?

Kerroin 1: Median huomio

Tekijä 2: Yrityskumppanuudet

Lue lisää: Mikä ajaa IOTA-hintaa vuonna 2021?

6. Viiva (DASH)

Selitys sille, miksi lukuisat tekniikan ystävät sijoittavat resursseja kolikkoon, on se, että se erottaa salkunsa ja sitä voidaan pitää tukilaitteena Bitcoinia vastaan, perustavaa salausta.

Vuosi 2021 voi olla erittäin tuottava vuosi Dash-kauppiaille, koska sijoittajat perustavat tiiviimpää kumppanuutta maksujärjestelmien tarjoajien kanssa. Dash on käytännöllisempi ja käytännöllisempi valuutta, tarjoaa enemmän toimintoja, ja siksi se on helppo käyttää.

Ominaisuuksia, jotka tekevät viiva erottuvat ovat

 • Spork
 • Ketjun lukko
 • PrivateSend-protokolla
 • InstSend-protokolla

Nämä kohokohdat voivat auttaa sekoituskolikkoa hankkimaan paljon suuremmat 2000 dollarin kustannukset kolikkoa kohden. Siinä tapauksessa, että pyrkimys käytännön salaukseen etenee vuoteen 2021, kustannukset saattavat jopa nähdä havainnollisen liikkeen.

Mikä ajaa Dash-hintaa?

Tekijä 1: Kilpailukyky

Tekijä 2: Adoptiohinnat

Lue lisää: Mikä ajaa DASH-hintaa vuonna 2021?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA -kolikossa on useita ominaisuuksia, jotka voivat tehdä siitä merkittävän kaupankäynnin tulevina vuosina. Salausvaluutalla on selkeä toimintalinja, kuten maksutavat ja äänestystyökalut ADA: n haltijoille. Cardano auttaa käyttäjiä ylläpitämään tietoturvaa luomalla tapahtumavahvistuksen estoketjuun. Cardanoa voidaan varastoida ja vaihtaa useilla valuuttalompakoilla, ja sillä on melko hajautettu lähestymistapa. Cardanolla on alkuperäinen lompakko nimeltä Daedalus, joka auttaa käyttäjiä pitämään sijoituksia ja toimii työkaluna kaupankäynnille. Se hyödyttää myös käyttäjiä antamalla heille palkkioita, ja haltijat voivat ansaita kolikoita.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät Cardanosta erottuvan kryptovaluuttaliigassa:

 • Edistyksellinen tiimi kehitykseen ja päivityksiin
 • Mahdollisuus tarjota rajoittamaton skaalautuvuus
 • Nopeat ja halvat tapahtumajärjestelmät
 • Hajautetut sovellukset

Mikä ajaa Cardanon hintaa?

Kerroin: 1 Hajauttaminen

Kerroin: 2 DApps: n määrä

Lue lisää: Mikä ajaa Cardanon hintaa vuonna 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Kaupankäynti Ethereum Classicilla voi olla melko käsittämätöntä, koska nimetty online-ennustuspalvelu "Pitkä ennuste ”ennustaa, että Ethereum Classic saattaa joutua jatkamaan kamppailujaan vuonna 2020, ja sen hinnaksi katsotaan 8,44 dollaria..

Tämä olisi 30% suurempi kuin edelliset hinta-arvot. Arviot sanovat kuitenkin, että ETC: n lopullinen hinta-arvo voi olla noin 5,62 dollaria.

Mikä ajaa Ethereum Classic -hintaa

Tekijä 1: Ethereum Classicin hyväksyminen

Tekijä 2: Verkkojen hyökkäys

Lue lisää: Mikä ajaa Ethereum Classic -hintaa vuonna 2021?

9. Tähti (XLM)

Stellarin ja IBM: n yhdistäminen ja sen laaja käyttö eteläisellä Tyynenmeren alueella, jossa se on nyt vastuussa 60 prosentista vähittäiskaupan rajat ylittävistä eristä, tekee XLM: stä sen arvoisen. Lyhyemmällä aikavälillä Stellar Lumens on ollut laskevassa käyrässä, joka on laskenut 2,28 prosenttia maanantaina 27. lokakuuta. Jälkeenpäin Stellar pääsi takaisin $ 0.0815: n ja 0.8226: n välillä juuri nyt. Seuraava tarkkailtavan esteen taso on 0,083 dollaria.

Mikä ajaa Stellarin hintaa?

Tekijä 1: Yhteiskunnan vaikutus

Tekijä 2: Markkinakilpailu

Tekijä 3: Adoptiohinnat

Lue lisää: Mikä ajaa tähtien hintaa vuonna 2021?

10. Neo (NEO)

NEO: n kapasiteetti on melko vaikuttava, koska sen erityispiirteiden ansiosta se erottuu markkinoilla verrattuna muihin kryptovaluuttoihin. Alustan avulla käyttäjät voivat tallentaa, kuluttaa, myydä, siirtää ja vaihtaa useita salausvaroja. NEO tekee yksinomaan sen, että sen avulla käyttäjät voivat yhdistää fyysisen omaisuutensa verkossa oleviin digitaalisiin avatariin. NEO: n arvonäkökulma on kuitenkin jonkin verran kyseenalainen.

Toistaiseksi sinun pitäisi toivoa harkitsevasi arvaamattomuutta, koska salausvaluutan tulevaisuus käsittää haavoittuvuuden. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä tilanne voi olla melko ortodoksinen, koska Kiinan hallitus aloittaa täyden tukahduttamisen digitaalisiin rahamuotoihin, jolloin sinun pitäisi toivoa näkevänne NEO: n arvon läpi suuren kriisin.

Mikä ajaa NEO-hintaa?

Kerroin 1: Kilpailijat

Tekijä 2: Median huomio

Lue lisää: Mikä ajaa NEO-hintaa vuonna 2021?

Aloita 10 parhaan salausvaluutan kauppa

eToro tarjoaa sekoitusta kryptovaluutoista kaupankäyntiin. Sijoittajat voivat luoda monipuolisen salkun, jossa on 14 suosituinta kolikkoa. Jotkut niistä ovat Bitcoin, Ripple ja Ethereum, mutta lisäksi EOS, Iota, Tron ja Tezos. EToro-sivusto ja monipuolinen sovellus ovat melkein erottamattomia, houkuttelevasti levinneitä ja helppoja tutkia. Elinkeinonharjoittajat voivat havaita, mitä muut näyttelijät tekevät, ja seurata tiettyjen henkilöiden ehdotuksia, jotka antavat sinun kopioida heidän vaihtoaan.

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • Perustavanlaatuiset kryptovaluutat, jotka käyvät kauppaa vuonna 2021, kukoistavat juuri nyt.
 • Parhaat salausvaluutat kaupankäyntiin vuonna 2021 ovat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar ja NEO.
 • Bitcoin erottuu markkinoilla ensisijaisena kryptovaluuttana.
 • Ethereum on luomassa vakaita puitteita kaupankäynnille.
 • Ihanteellinen mahdollisuus ostaa ja käydä kauppaa on Ripple XRP.
 • Litecoin on palannut terveeseen kilpailuun Bitcoinin kanssa.
 • IOTA pohjustaa myös tekniikan kehitystä.
 • DASHin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä hyvän valinnan.
 • Cardano ADA on myös todistettu tuottava kaupankäynnin kohde.
 • Ethereum Classic on edelleen kannattava vaihtoehto kaupankäynnille.
 • Stellar pitää myös asemaansa kannattavana kaupankäyntivaihtoehtona.
 • NEO on seuraava nykyaikainen salausvaluutta kaupankäynnille.

Kaikkien vaihdettujen valuuttojen joukossa Bitcoin on tietysti ilmeisesti hallinnut markkinoita merkittävänä kolikkona, se ei todellakaan ole ainoa valuutta, jolla on todellinen palautuskurssi. XRP-hintaennusteiden vuodelle 2021 ennusteissa on todettu, että kryptovaluutoista on tulossa elinkeinonharjoittajien kiinnostava kohde, ja siten näiden mielenkiintoisten investointien seurauksena suunnitellaan tarkoituksellisia uusia kaavioita.

Muita johtavia kryptovaluuttoja, jotka käyvät kauppaa vuonna 2021, ovat Ripple, Ethereum, Litecoin ja IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map