Näkymä kryptovaluutan käyttöönottoon vuonna 2020 – kasvavatko institutionaalisen rahan ja yritysten rahoitustarpeet vuonna 2021?

Maailman kriittisten valuuttojen nousu nousi huimasti vuonna 2020. Esimerkiksi Bitcoin, joka tunnetaan maailman tärkeimpänä lohkoketjuna ja johdonmukainen ennustaja laajemmille salausmarkkinoille, nousi arvoonsa vuoden 2020 loppupuolella saavuttaakseen kaikkien aikojensa huippunsa ja Lisäksi se säilyttää edelleen paikkansa tänään.

Tämän merkittävän menestyksen vuoden jälkeen maailmanlaajuinen yleisö on täynnä mahdollisuuksia vuoteen 2021 ja haluaa nähdä, milloin on oikea aika liittyä yhtyeeseen. Emme enää mieti, pääsevätkö hallitukset hyppyyn, vaan kuinka syvälle seuraavassa härkäajossa salaus.

Katsotaanpa, missä kryptovaluutat, kuten Bitcoin, odottavat vuotta 2021, jotka ovat salauksen käyttöönoton liikkeellepanevat voimat ja miksi enemmän ihmisiä sijoittaa.

2020 yhdellä silmäyksellä

Kryptovaluutat ovat saamassa vauhtia. Vuoden 2021 alussa näimme Bitcoinin olevan noin 42 000 dollaria kolikkoa kohden. Vaikka Bitcoinin nousu vuonna 2017 oli lähinnä vaikuttanut ostohysteriaan, institutionaaliset sijoittajat vaikuttivat voimakkaasti vuoden 2020 ralliin. Paitsi että suurten institutionaalisten sijoittajien lisääntyvä tahti, joka puhuu avoimesti Bitcoinista ja investoi siihen sijoitusomaisuutena, on vahvistanut Bitcoinin ja muiden kolikoiden aseman salkussa, mutta se on myös herättänyt muiden sidosryhmien kiinnostuksen.

Tämän sanottuaan on huomattava, että Bitcoin saavutti merkittävät adoptiot vuoden 2020 loppuun mennessä sellaisista yrityskassoista, kuten MicroStrategy ja MassMutual, ostettuaan suuria määriä Bitcoinia vararahastoihin Forbes. MassMutual käytti 100 miljoonaa dollaria Bitcoinissa 10. joulukuuta, mikä Wall Street Journal leimaa sen “viimeisin merkki massan käyttöönotosta”. Lisäksi MassMutual osti 5 miljoonan dollarin vähemmistöosuuden NYDIG: stä, joka aiemmin tunnettiin nimellä New York Digital Investment Group, ja joka osoittaa myös merkkejä kryptovaluutan käyttöönoton yleisestä hyväksynnästä..

PayPal, johtava virtuaalinen maksuyritys, on tukenut salauksen hyväksymistä lokakuussa 2020, kun se ilmoitti Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin ja Bitcoin Cashin verkoston lisäyksestä. Tämä antaa nyt yrityksen 361 miljoonalle käyttäjälle mahdollisuuden ostaa, myydä ja pitää yhtä näistä kolikoista PayPal-sovelluksen kautta. Salaus käyttää PayPalin Venmo-peer-to-peer-maksusovellusta myöhemmin tänä vuonna, ja PayPal ilmoitti suunnitelmastaan ​​tehdä salaus saataville 28 miljoonalle jälleenmyyjälleen maailmanlaajuisesti keinona rahoittaa tapahtumia tänä vuonna.

Lisäksi vuonna 2020 näimme salausverotuksessa innovatiivisia edistysaskeleita, kun Yhdysvaltain sisäinen verovirasto lähetti jokaiselle amerikkalaiselle joukon salaustiloja koskevia kyselylomakkeita, kun taas Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö julkaisi tästä aiheesta erityisraportit..

Kryptovaluutan ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Maailmassa ei ole vain useita erittäin säänneltyjä ja kontrolloituja salauspörssejä, mutta näiden verkkopörssien tilien määrä on kasvanut voimakkaasti vain 5 miljoonasta vuonna 2016 yli 100 miljoonaan vuonna 2020.

Institutionaalisen hyväksymisen aalto

Jopa muut kuin salauksen harrastajat voivat kertoa, että kryptovaluuttojen ja hallitusten suhde ei ole kovin hyvä. Vuoteen 2020 asti suurten kryptovaluuttojen ja rahoituslaitosten välisellä yhteistyöllä on ollut vain perustaso. Kryptojen menestyminen tavalla, jota emme ole ennen nähneet, voi kuitenkin pakottaa hallitukset miettimään kahdesti mitä he menettävät.

Kasvava institutionaalinen kiinnostus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden ennustetaan sekoittavan kryptovaluutan hintoja tulevina vuosina. Institutionaaliset sijoittajat ovat tähän asti pitäneet läheistä yhteyttä kultaan vuosikymmenien ajan, ja nyt kullan arvo on tällä hetkellä korkeimmillaan. Salaisuuden elvyttäminen on kuitenkin ansainnut heikentävän iskun kullan yleiseen asemaan rahoituksessa, joka on aalto, joka aaltoilee ajan myötä, JP Morganin analyytikot ovat ilmoittaneet. Kultarahastoista on jo havaittu käteisnostoja, kun digitaalinen rahoitus on vallannut monia samoja sijoittajia.

Bloomberg on myös vahvistanut, että suurin osa sijoituspalveluyrityksistä on kuluttanut Bitcoinia niin helposti kuin käytännössä mahdollista, ja luettelo miljardööreistä ja muista vaikutusvaltaisista teknologiajohtajista salaustuotteen tukemiseksi on viime aikoina kasvanut pidempään. Lontoon sijoituspalveluyrityksen Blu Family Office -yrityksen omistaja Christian Armbruester on kasvattanut uskoaan digitaaliseen omaisuuteen ja huomauttanut, että heidän paikkansa monipuolisessa salkussa on ansaittu.

Michael Payner, toimitusjohtaja, digitaalinen maksualusta Metal Pay, sanoo, että “Bitcoin on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimmat arvot parin viime kuukauden aikana, ja tämän meteorisen nousun myötä laitokset, hedge-rahastot ja suuryritykset ovat alkaneet lisätä digitaalista omaisuutta saldoonsa arkki. ” Hän huomauttaa, että erityisesti Bitcoiniin viittaavia kryptovaluuttoja käytetään turvapaikkana fiat-valuuttojen inflaatiota vastaan, kun ne ovat siirtymässä neljänteen käyttöönottoaalloonsa. Kolme ensimmäistä aaltoa hän määrittelee ylenpalttisuudeksi, spekulaatioksi, hyödyllisyydeksi ja hyväksymiseksi keskustelussa Forbesin kirjailijan Benjamin Piruksen kanssa..

Salausvaluutan käyttöönoton kuljettajat vuonna 2020

On selvää, kuinka suuri rooli hallituksilla ja instituutioilla on digitaalisen valuutan muutoksessa. Ternio-konsernin toimitusjohtaja Daniel Gouldman uskoo, että salauksen käyttöönotto ei johdu Bitcoinin yksinkertaisesta yleisestä käytöstä, vaan pikemminkin CBDC: n, keskuspankin digitaalisten valuuttojen lisääntyneestä valosta, joka vie eteenpäin.

CoinDesk toteaa, että suuria valtion instituutioita ja pankkeja, kuten EKP ja keskuspankki, saattaa kohdata epäonninen kohtalo, jos ne eivät käytä nyt tilaisuutta saadakseen käsiinsä salausvaluutat ennen kuin sukeltaa sähköisen kaupankäynnin maailmaan.

Amerikkalaisten instituutioiden lisäksi monet muutkin puolet maailmaa ovat ajaneet kryptovaluutan käyttöönottoa vuonna 2020, mukaan lukien Itä-Eurooppa, Kiina ja Venezuela.

Fortuneelle julkaistun raportin salauksen suorituskyvystä vuonna 2020 mukaan Ukraina ja Venäjä ovat ensimmäisillä korkeimmilla salauksen käyttöönottotasoilla, kuten Bitcoin. Crypto-käyttöönotto sisältää haetut, vaihdetut ja tallennetut kryptovaluutat mittausten suhteen. Tämän lisäksi Itä-Euroopan osuus maailman digitaalisesta valuuttatoiminnasta oli 12 prosenttia vuonna 2020. Kyberturvallisuusasiantuntija Roman Sahnikov toteaa, että itäeurooppalaiset ovat yleensä teknisesti erittäin tehokkaita ihmisiä, mikä saattaa selittää salauksen käytön korkean tason alueella.

Monille Itä-Euroopan maille, nimittäin Venäjälle ja Ukrainalle, COVID-19-pandemiasta tuli adoptio, koska pandemia iski molempiin talouksiin melko ankarasti. Piti jäädä kotiin eristyksissä, pakotti ihmiset ajattelemaan talouttaan eteenpäin ja pakottivat heitä harkitsemaan sijoittamista salaukseen.

Kiinan keskuspankki on pyrkinyt luomaan täysin rahoitettua digitaalista fiat-valuuttaa vuodesta 2014 lähtien, ja sen ennustetaan olevan maailman ensimmäinen kansallinen keskuspankki, joka laskee virallisen digitaalisen valuutan. Raporttien mukaan Kiina paljasti vuonna 2020 yli 17,5 miljardin dollarin krypto-pääoman ulosvirtauksen. Summa viittaa yli 50 prosentin nousuun vuoden 2019 keskiarvoon, joka oli 11,4 miljardia dollaria. Vaikka hallituksen lähestymistapa Bitcoiniin on edelleen antagonistinen, koska sen tavoitteena on johtaa globaalia lohkoketjua, Kiina on suhtautunut myönteisesti digitaalisen valuutan ja lohkoketjun käyttöönottoon ja jopa kannustanut sen hyväksymistä. Vaikka ennustetaan, että Kiina saattaa käynnistää digitaalisen jeninsa tämän vuoden loppuun mennessä, Fed ja EKP eivät todennäköisesti saavuta vasta ensi vuoteen asti.

Venezuelan salauksen käyttöönoton kasvu on johtanut yleiseen käytäntöön, jolla sitä käytetään säästöihin ja vertaisverkkokauppaan. ChainAnalysisin tutkimuspäällikkö Kim Grauer toteaa artikkelissa CoinDesk että “Venezuelan ihmiset eivät välttämättä halua käydä kryptovaluutoissa, koska se on mielenkiintoista tai hienoa, mutta koska he etsivät vakaata arvonlähdettä”

Mitä voimme odottaa lohkoketjulta vuonna 2021

Kun olemme nähneet hirviövuoden, jolla korkeat lentohinnat ovat tarttuneet valokeilaan, katsotaanpa vilkaisu siihen, mitä digitaaliset kolikot odottavat vuonna 2021.

Maailman suurimmalla kryptovaluutalla tällä hetkellä olevan Bitcoinin hinnat nousivat ja kaksinkertaistivat edellisen huippunsa vuonna 2017. BTC-arvot ovat vakiintuneet vuonna 2020 monivuotisesta laskusta lähtien ja saavuttaneet uuden kaikkien aikojen ennätyksensä 40 000 dollaria, mikä lisää sen mainetta ja joustavuutta. . Tämä herättää toiveita kolikosta, ajattelematta paitsi tulevan vuoden edessä olevaa, myös sitä, mikä potentiaalinen potkuri voi aloittaa salaustuotemarkkinat kokonaisuutena.

Tämä uusi adoptointiaalto sallii esteiden murtamisen kaikkialla maailmassa, yksilöistä instituutioihin. Kambodža ja Bahama ovat jo ottaneet käyttöön blockchain-pohjaisia ​​tekniikoita liittovaltion käyttöön muiden edellä mainittujen maiden salauksen käytön korkean tason joukossa.

Nasdaq panee merkille, että hullujen julistusten antamiseksi salauksen tulevaisuudesta lukuisat pelaajat ovat nyt kaventaneet bittiä ennustamalla Bitcoinin arvon nousevan 25 kertaa seuraavien vuosien aikana.

Maailman talousfoorumi ennustaa, että institutionaalinen omaksuminen voi kasvaa vuonna 2021 joko suorien sijoitusten tai käytännön käyttöönoton muodossa viitaten MassMutualin ja Squaren tekemiin investointeihin. Lisäksi he huomauttavat, että COVID-19: n vaikutukset ovat osoittaneet, että tarvitsemme digitaalisen muutoksen kansainvälisessä ja kansallisessa rahoituksessa.

Yleensä Bitcoin ja suurin osa altcoineista eivät sovi yhteen terveys- ja talouskriisien aiheuttamien kysynnän häiriöiden kanssa. Siten, vaikka pääsektori ja muut tulevat sijoitukset ovat taloudellisen tilanteen epäedullisessa asemassa, yritykset voivat menestyä myös kryptovaluuttojen salkun hajauttamisen edun, potentiaalisen ylisuorituksen ja likviditeetin avulla.

Toinen nousussa oleva aihe on se, voisiko Ethereum siirtää Bitcoinin vuonna 2021. Vaikka sen tapahtumiselle on hyvin pieniä mahdollisuuksia, mahdollisuus on edelleen olemassa. Ja kuka tietää, mitä on varastossa vuonna 2021.

Joulukuun viimeisinä päivinä Bitcoinin voimakas aalto huipentui jo hyvään vuoteen ja tuotti 300 prosentin vuotuisen menestyksen, selvästi muun makrovarallisuuden ulkopuolella, vaikkakin silti ETH: n merkittävän 470 prosentin takana. Ethereum, markkina-arvoltaan maailman toiseksi suurin digitaalinen kolikko, nousi 5. helmikuuta 1756 dollarin hintaan saavuttaen uuden kaikkien aikojen korkeimman arvon Coinmarketcapin mukaan. Tämän asianmukaisesti merkityn tiedon avulla mitä tahansa voi tapahtua tulevana vuonna 2021.

Lue lisää: Mikä on kryptovaluuttojen tulevaisuus – Pitäisikö sinun sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Johtopäätös

Asiat, kuten institutionaalisen hyväksynnän kasvu, kehittyvän maailmantalouden laajentuminen ja kehittäjien sitoutumisen kukoistaminen, tarkoittavat, että digitaalisten valuuttojen ilmaantumisella on merkittävä vaikutus tuleviin vuosiin digitaalisen omaisuuden kasvun kannalta. Tämän sanottuaan on vain oikeudenmukaista ennustaa, että vuosi 2021 voi edustaa salausmaailman ylimääräisiä voittoja riippumatta siitä, onko se taloudellista, teknologista vai mitä muuta tulossa..

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Bitcoinin nousu vuonna 2017 johtui pääosin ostohysteriasta, institutionaaliset sijoittajat vaikuttivat voimakkaasti vuoden 2020 ralliin.
  • Bitcoin saavutti merkittävät adoptiot vuoden 2020 loppuun mennessä suuryrityksistä, kuten MicroStrategy ja MassMutual.
  • PayPal, johtava virtuaalinen maksuyritys, on tukenut salauksen hyväksymistä lokakuussa 2020, kun se ilmoitti Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin ja Bitcoin Cashin verkoston lisäyksestä.
  • Salaisuuden elvyttäminen on ansainnut heikentävän iskun kullan yleiseen asemaan rahoituksessa JP Morganin mukaan.
  • Kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum, käytetään turvapaikkana fiat-valuuttojen inflaatiota vastaan.
  • Ukraina, Venäjä, Kiina ja Venezuela ovat neljän parhaan maan joukossa, jotka ovat lähinnä kohti adoptiota vuoden 2020 lopussa.
  • Maailman talousfoorumi ennustaa, että institutionaalinen hyväksyminen voi kasvaa vuonna 2021 joko suorien investointien tai käytännön käyttöönoton muodossa.
  • COVID-19: n vaikutukset ovat osoittaneet, että tarvitsemme digitaalisen muutoksen kansainvälisessä ja kansallisessa rahoituksessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner