Onko Binance-kolikko hyvä sijoitus?

Binance Coin (BNB) on viimeisin salaus sijoitusalueella, joka rallaa hälyttävällä nopeudella. Tämä ralli tapahtuu DeFi-protokollan jälkeen, joka toimii sen Binance Cryptocurrency Exchange -sivustolla; PancakeSwap ylitti Ethereumin Uniswapin suurimmaksi hajautetuksi pörssiksi (DEX).

Jos haluat ostaa Binance Now -palvelun, tarkista eToro-pörssi!

Binance-kolikko: Mikä se on?

kaupankäynnin kolikko

Binance Coin (BNB) on suosittu kryptovaluutta sijoittajille, jotka ovat olleet sijoituspelissä pitkään. Tällä hetkellä siitä on tulossa suosittu kaupankäynnin veljeskunnan aloittelijoiden ja rahoitustietojen keräilijöiden keskuudessa nousunsa ansiosta.

Binance Coin on nyt mainostettu kolmanneksi salaukseksi Bitcoinin (BTC) ja Ethereumin (ETH) jälkeen voidakseen tuottaa voittoja tai toimia suojauksena sijoittajille. Useat keskustelut ovat alkaneet kasvaa monen omaisuuden välitysalustoilla, kuten eToro kolikon tulevaisuuden suhteen markkinoiden kasvun ja potentiaalin suhteen. Tällainen valtava kiinnostuksen nousu on nouseva kasvu, joka on voimistanut salausmaailman kahden suosituimman ja suurimman kryptovaluutan ihmeiden jälkeen markkina-arvolla (Bitcoin ja Ethereum).

Binance Coin on kryptovaluutta, jota voidaan käyttää sekä kaupankäyntiin että maksamaan maksuja Binance Cryptocurrency Exchange (BCE) -sivustossa..

Kolikon ensisijaisen käytön lisäksi BCE: ssä sitä voidaan käyttää myös digitaalisena valuuttana sijoitettaessa pörssiyhtiöihin, osakkeisiin ja muihin varoihin.

Kuka loi Binance-kolikon ja milloin se aloitti kaupankäynnin?

Chanpeng Zhao perusti Binancen vuonna 2017. Hän on kehittäjä, joka on ollut laajasti mukana korkean taajuuden kauppaohjelmistojen luomisessa. Zhao on aiemmin toiminut OKCoinin toimitusjohtajana ja ollut osa Blockchain.infon kehitystiimiä.

Miksi se luotiin?

Kolikko on luotu käyttämään natiivia BNB-nimistä salausteknologiaa, jonka on tarkoitus tarjota vaihtoehtoinen tapa maksaa kauppiailta Binance Cryptocurrency Exchange (BCE) -maksut..

Missä se luotiin?

Alun perin Kiinassa toiminut Zhao muutti Binancen palvelimet ja pääkonttorin naapurimaihin Japaniin Kiinan hallituksen tiukkojen määräysten seurauksena, mikä lopulta kielsi kaikenlaisten kryptovaluuttojen kaupan syyskuussa 2017. Japanin piti olla turvallinen turvapaikka salaukselle yhtiö, mutta maan rahavalvontavirasto (FSA) ilmoitti, että “kesäkuusta 2018 lähtien kaikki salausvaluutat, jotka tarjoavat riittävän nimettömyyden, kielletään kokonaan”. Tämän seurauksena Binance perusti toimistot Taiwaniin ja ennen Japanin kieltoa ilmoitti maaliskuussa 2018, että BNB aikoi avata toimiston Maltalle. Allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan (BU) Bermudan hallituksen kanssa, Binance teki saman Maltan pörssin kanssa kehittäen alustan suojaustunnusten kaupalle. Tällä hetkellä Binancen pääkonttori on Maltalla.

Kuinka monta Binance-kolikkoa on saatavana?

Alkuperäisen kolikoiden (ICO) käynnistämisen jälkeen heinäkuussa 2017 BNB-rahakkeet jaettiin kolmen osanottajan (Binance Founding Team, Angel Investors ja General Public) kesken..

Binance-kolikoita jaettiin yhteensä 200 miljoonaa, 50%, jota edustaa 100 miljoonaa julkiselle myynnille, 40%, jota edustaa 80 miljoonaa perustajaryhmälle ja 10%, jota 20 miljoonaa edustaa enkeli-sijoittajille.

Johdosta tunnuksen polttaminen jonka Binance-tiimi suorittaa, Binance-kolikoiden kokonaismäärä ja enimmäistarjonta on 170, 5327885 BNB ja nykyinen kierto 154, 532, 785 BNB.

Binance-kolikko: Onko siitä hyvä sijoitus vuonna 2021?

Binance Coin on hyvä sijoitus vuoteen 2021. Arxlan Buttin mukaan FX Leaders -indeksien analyytikko “Binance on keskellä tuotekehityshanketta, jossa lanseerataan useita uusia kryptovaluuttatuotteita”, jonka pörssi kilpailee suuremmasta. osuus hajautetun rahoituksen (DeFi) markkinoista.

Digital Coin Price ennustaa, että BNB käy kauppaa kesäkuun lopussa 409,81 dollarin hinnalla ja lopettaa vuoden todennäköisesti 881,64 dollarin kauppahinnalla. Tätä nousutrendiä tukee Binancen hajautettu pörssi (PancakeSwap), joka on tähän mennessä vuonna 2021 antanut Ethereumin Uniswap-kilpailulle suuren kilpailun siitä, mikä hajautettu vaihto (DEX) hallitsee DeFi: tä lähitulevaisuudessa.

Joten, onko Binance Coin hyvä sijoitus?

Suurin osa sijoituksista laskee riski vs palkkatekijä. Toisin sanoen, ylittävätkö mahdolliset edut riskien mahdolliset seuraukset? Binance Coinilla on varmasti joitain riskitekijöitä, mutta siitä on tulossa yhä enemmän valtavirtaa, ja tuotekehityksen ja DeFi-markkinoiden on.

Yksinkertaisesti sanottuna Binance Coin on matalan riskin omaisuus, jolla on paljon potentiaalisia etuja. Sinun on ehdottomasti tehtävä joitain tutkimuksia, ennen kuin harkitset sen lisäämistä portfolioosi.

BNB: stä on yhtäkkiä tullut lukuisia sijoittajia, jotka valitsevat salauksen, joka lähestyy tai rikkoo 1000 dollarin hintapylvästä vuonna 2021.

Binance Coinin tärkeimpien kuljettajien on käsiteltävä sijoittajia, jotka tekevät kaikkensa löytääkseen muita kaupankäyntivaihtoehtoja Decentralized Finance (DeFi) -tilasta. Toistaiseksi useat sijoittajat uskovat vakaasti Ethereumin päivitettyyn alustaan, jota kutsutaan nimellä Ethereum 2. 0.

Ethereumin foorumi käytti hajautettua rahoitusta ja oli Poista vaihto sen pääprotokollana, joka ajoi salausstratosfäärissä äärimmäisiä aaltoja lainojen, lainojen ja investointien suhteen.

Poista vaihto antaa kauppiaille, kehittäjille ja likviditeetin tarjoajille mahdollisuuden kaikille avoimella ja avoimella finanssimarkkinoilla. Uniswapin hajautettu pörssi (DEX) saavutti 100 miljardin dollarin kauppavolyymin maanantaina 15. helmikuuta. Tämä on ensimmäinen hajautettu pörssi (DEX), joka on saavuttanut tämän mahtavan määrän. Tammikuussa 2021 Uniswap saavutti ensimmäistä kertaa 20 miljardin dollarin kuukausimäärän. Lyhyessä ajassa tapahtumien käänteessä sijoittajat ovat etsineet uusia tapoja käydä kauppaa ja ansaita sijoituksilleen suurta tuottoa.

Onneksi monet heistä ovat löytäneet toisen hajautetun vaihdon (DEX) Pannukakunvaihto mikä tuo suoran kilpailun Ethereumille Poista vaihto. Binancen PanCakeSwapista tuli 19. helmikuuta ensimmäinen hajautettu pörssi (DEX), jonka kaupankäynnin volyymi oli 1,6 miljardia dollaria päivittäin alustansa mukaan. KolikkoGecko.

Binance Smart Chain -ketjussa toimiva DEX lähetti numeroita Pannukakunvaihto ylitti Uniswapin Twitterissä, joita edustivat 1 298 899 262 dollaria ja 1 297 138 344 dollaria. PancakeSwapin kauppavolyymit ovat olleet erittäin vaikuttavia. Se on noussut 37 miljoonasta dollarista 1. tammikuuta 2021 1,1 miljardiin dollariin 17. helmikuuta 2021, mikä tarkoittaa 2800 prosentin lisäystä..

Binance Coin (BNB) päätti vuoden 2020 korkealla kaupankäyntikurssilla 37,38 dollaria 31. joulukuuta. Uuden rahakkeen arvo oli 44,31 dollaria 1. helmikuuta 2021 ja suljettiin 332,62 dollarissa perjantaina 19. helmikuuta. kirjoittaessani tätä artikkelia kolikon kaupankäynnin arvo oli 280–295 dollaria. Binance-kolikon, joka on Binance Smart -ketjun natiivi kryptovaluutta, markkina-arvo on 45,652 miljardia dollaria.

Lue lisää: Binance-kolikoihin sijoittamisen edut ja haitat, tuleeko siitä miljonääri valmistaja?

Binance verrattuna Ethereumiin

binance-kolikko

Verkon nopeus

Ethereum päivitti alustansa turvallisuuden ja tapahtumien nopeuden lisäämiseksi. Se esitteli Ethereum 2.0: n, joka käyttää todistusta panoksesta (PoS), kun taas Ethereum 1.0 (vanha alusta) käytti työn todistamista (PoW). Ethereum 2.0: n verkko tukee 100000 tapahtumaa sekunnissa, kun taas Ethereum 1.0: n verkko tuki jopa 30 tapahtumaa sekunnissa. Lisäksi suurin osa panosverkoista (PoS) on heikentänyt verkon turvallisuutta, koska se käsittää pienen joukon validointilaitteita, mikä tekee siitä entistä keskitetymmän. Uusi päivitys on kuitenkin suojattu, koska se on hajautettu ja vaatii vähintään 16384 validointia.

Binancen älykäs ketju (BSC) helpottaa enemmän kuin 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa, mikä on tehnyt Binancesta maailman suurimman kryptovaluutanvaihdon.

Kustannus

PancakeSwap (Binance) -kaupan määrän kasvu on johtanut siihen, että sijoittajat ovat löytäneet suhteellisen halvemman alustan kaupankäynnin harjoittamiseen..

Ethereumin toistaiseksi nousevalla juoksulla oli yksi merkittävä asema, joka on käsittelykustannukset hajautetun pörssin, Uniswapin kautta, joka on saavuttanut kaksinkertaiset luvut. Se on ollut siunaus ja kirous samanaikaisesti. Siunauksena Ethereumin kaivostyöläiset (ETH) ovat lyöneet valtavia summia, mikä kuulostaa hyvältä. Valitettavasti tämä aiheuttaa valtavan haavan hajautettujen sijoittajien taloudellisiin resursseihin. Yksinkertainen siirto lompakosta toiseen lompakkoon palauttaa vähintään 10 dollaria. BIT INFO CHARTS -tietojen mukaan “keskimääräinen transaktiomaksu on yli 10 dollaria ja voi joskus maksaa yli 20 dollaria”. CoinDeskin William Foxley sanoo: “kaasumaksu työntää lukuisia sijoittajia muihin DeFi-projekteihin”.

Sattumalta he näyttävät löytäneen yhden kilpailijan Binancen hajautetusta pörssistä, PancakeSwapista. Perjantaina 19. helmikuuta 2020 BNB: n hinta nousi vielä 50% kääntämällä Tetheriä (USDT) kolmanneksi suurimpana kryptovaluuttana markkina-arvon mukaan. BNB: hen sijoittamisen kannalta houkuttelevin näkökohta sinulle, elinkeinonharjoittajalle, on se, että BNB: n kanssa Binancen pörssissä on 25%: n alennus. Tämä alennus oli paljon parempi, kun se aloitti ensimmäisen kolikkotarjouksensa (ICO), kun se oli 50%. Kaiken kaikkiaan Binance ja Ethereum ovat monin tavoin samanlaisia, mutta eroavat hieman verkon nopeuden ja keskimääräisten tapahtumakustannusten suhteen.

Binanssiraha jatkaa nousua vuonna 2021?

Binance Coin aloitti vuoden 2021 erittäin nousevalla setelillä, ja tämä suuntaus näyttää jatkuvan kryptovaluutalla.

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Binancen hinta voi ylittää 1000 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä viimeisimpien suuntausten mukaan; se näyttää olevan suunnalla vastaamaan tai jopa ylittämään nämä odotukset.

BNB jatkaa nousuaan vuonna 2021, kun yhä useammat yritykset integroivat kolikon järjestelmäänsä maksuvaihtoehtona käytettäväksi. Lisäksi BNB: tä käytetään salausvakuudellisten lainojen vakuudeksi, mikä on nähnyt piikin niiden ihmisten lukumäärässä, jotka suojelevat DeFiä erityisesti sen PancakeSwap-protokollalla.

Fetch.AI (FET) -tunnuksen, BitTorrent Token (BTT) ja Celer Network onnistuneen myynnin jälkeen “Binance suunnittelee elvyttävänsä alkuperäiset kolikotarjonnan luomalla laadukkaita tunnuksia, joissa on vahvat käyttäjätapaukset. Tämä kannustaa pitkällä aikavälillä valtavaa osallistumista, mikä lisää kaupan määrää, lisää tunnuksen käyttöönottoa ja johtaa hinnankorotukseen.

Messarin (kryptoalan online-tietokanta) mukaan “Binancen sijoitetun pääoman tuotto viimeisen kuuden kuukauden aikana nousi viime vuoden 154 prosentista 560 prosenttiin”.

Long Forecast -asiantuntijoiden mukaan BNB: n arvo on 565 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä ja jopa 835 dollaria vuoteen 2025 mennessä..

Joten mitä seuraavaksi tulee Binance Coinille?

Binance toi markkinoille ensimmäisen BNB-pörssituotteensa Sveitsin pörssissä (tunnus: ABNB), mikä osoittaa edelleen, että BNB on loistava instrumentti salaus- ja perinteisille markkinoille. BNB palvelee muita toimintoja, kuten sitä, että sitä käytetään eri kauppiailla ympäri maailmaa. Tunnusta voidaan käyttää arpajaisten lippujen, virtuaalilahjojen ostamiseen, ja se toimii lukemattomina tarkoituksina viihdemaailmassa.

Lisäksi BNB: tä voidaan käyttää maksuihin useilla toimialoilla, mukaan lukien 217 kauppoja ja markkinoita, 27 e-urheilu- ja fantasiapeliverkot, 12 uhkapelisivustot, 66 liikepalveluja, 37 verkkomarkkinointi- ja kehityspalvelut, 17 matkailu, matkustaminen ja vuokraus (vieraanvaraisuuspalvelut), 222 Internet-palvelut, 128 yrityspalvelut ja 25 offline-palvelut.

Suosittuja kaikkien näiden alojen joukossa ovat matka- ja hotellivaraussivustot Travala.com, Greitai, Xceltrip ja Clube Turismo, vaatetusyritys Park ja Finch, online-tietoturvasivusto WPSec.com, web-hosting-yritys HostMeNow Limited, rahoitusyhtiö Biteris, kultakauppa Rudraxis ja kryptovaluutta maksuprosessori Kolikkomaksut.

Useat uudet yritykset ovat liittyneet Binance-perheeseen ja hyväksyvät rahakkeet maksuina, ja ne ovat konsultointi- ja suunnitteluyrityksiä Oma pieni yritys, taidekauppoja Bobby Gongs ja Dope! Galleria, urheilu- ja viihdeyritys Xtreme Spirit & Kumppanimerkit ja lääkeyhtiö BCHLIX Inc..

Uusi tunnus voi toimia myös vakuudeksi lainoille, kuten YouHodler. YouHodler on sveitsiläinen yhtiö ja sen YouHodler FinTech -alustan kautta, joka on keskittynyt salaustuottoisiin lainoihin ”stablecoin” -lainoilla (PAX, USDT, USDC ja TUSD), fiatilla (EUR ja USD), salauksella (BTC), korkealla tuottamalla säästötilejä sekä salauksen / salauksen ja salauksen / fiat-muunnoksia. Vuonna 2019 YouHodler toivotti BNB: n tervetulleeksi vakuus- ja muuntovaihtoehtoluetteloonsa. YouHodlerin toimitusjohtaja IIya Volkov totesi, että “BNB tekee hienoa työtä integroimalla salauksen perinteiseen rahoitusmaailmaan, joten BNB: n merkitys kasvaa ajan myötä, ja nyt käyttäjät voivat hyödyntää tätä.”

Toinen FinTech-konserni, joka on palvellut miljoonia ihmisiä ympäri Eurooppaa yli kymmenen vuoden ajan, Nexo on myös lisännyt Binance-kolikon vakuudeksi välittömille salaustuetuille lainoille, ja tämä oli mahdollista 1.7.2018 alkaen. Nexo tukee Credissimo joka on aina toiminut useiden eurooppalaisten pankki- ja rahoituspalvelujen sääntelyviranomaisten tarkassa valvonnassa. Se, mitä Nexo tekee, on auttaa sijoittajia avaamaan varallisuutensa arvo tarjoamalla heille pikalainoja USDT: ssä (Tether), USD: ssä ja EUR: ssa heidän salausomistuksiaan vastaan. Sen sijaan, että myisivät omaisuuttaan, sijoittajat voivat pantata ne Nexolle ja saada välitöntä likviditeettiä sekä pitää merkkiensä ja kryptovaluuttojensa hinnankorotuksen tulevan arvon..

Nexon käyttäjät lainasivat jo valtavia summia käyttämällä NEXO: n osinkotunnus, Ethereum (ETH) ja Bitcoin (BTC) ennen Binance-kolikon lisäämistä.

Binance Coin (BNB) tarjoaa lainanottajille 50%: n alennuksen ja oikeuttaa 30%: n osinkoon yhtiön nettotuloksesta.

Kesäkuussa 2020, Kava Labsin DeFi-laina-alusta julkaistiin BNB: n vakuustuen kanssa. Alustan avulla verkon osallistujat voivat ansaita palkintoja, USDX (Kava’s crypto-backed stablecoin) -lainat ja Binance Coin (BNB Collateral).

Yrityksen edustaja sanoi: “Tämän lanseerauksen avulla Kava Labs pyrkii avaamaan hajautetun rahoituksen ovet BNB-yhteisölle ja pian se aikoo tehdä saman suuremmalle salaustilalle”.

Lokakuussa 2019 INLOCK-alusta ilmoitti, että BNB: tä voidaan nyt käyttää lainojen vakuudeksi. INLOCK väittää, että se on yksi turvallisimmista paikoista salattujen lainojen suhteen. Tätä tukee tarjoamalla alustan, jolla asiakkaat voivat tallentaa kryptovaluuttojen yhdistelmän yhteen sopimukseen lyhytaikaisten hintavaihteluiden kielteisen vaikutuksen vähentämiseksi.. INLOCK oli ERC-20-verkossa BNB: n kanssa helmikuussa 2019, mutta hylkäsi ERC-verkkotuen ja siirtyi verkkoon Binance Smart -ketju.

Binance VISA -kortti on myös otettu käyttöön toimimaan toisena maksuvaihtoehtona, jonka avulla voit ostaa rakastamiasi asioita salauksella. Saatavana yli 60 miljoonalle kauppiaalle, siirrät vain salauksen omalta paikan lompakko sinun kortin lompakko ja olet valmis ostamaan mitä haluat milloin tahansa ja missä tahansa päin maailmaa.

Vuonna 2020 Binance ilmoitti Nippu, afrikkalaisen sosiaalisen maksujärjestelmän sovellus salausta ja käteistä varten, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää, vastaanottaa ja pyytää vertaisiltaan.

Heinäkuussa 2020 Binance osti Pyyhkäise (moniosainen digitaalinen lompakko ja VISA-maksukorttiympäristö, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää, ostaa, muuntaa ja myydä kryptovaluuttoja julkistamattomalla summalla). Pyyhkäisy ja Binance haluavat auttaa kaventamaan kuilua digitaalisten omaisuuserien ja fiat-valuuttojen välillä työntämällä hyväksyminen kryptovaluutoista valtavirtaan. Tämä mahdollistaa ostojen ja maksujen suorittamisen puhtaasti perinteinen rahoitusjärjestelmät.

Tällaisten yritysostojen ja käytön kautta eri toimialoilla on lähivuosina valtava kasvupotentiaali. Binance Coin (BNB) menestyy myös muissa tekijöissä, kuten PancakeSwapissa, joka tuottaa valtavia voittoja hajautetussa pörssissä ja suurimman salausvaluutan (BTC ja ETH) suorituskyvyssä. Tämän sanottuaan Binancen pörssi saavuttaa kaupankäyntimäärät, joita ei aiemmin odotettu, ja on osoittanut, että se voi selviytyä yksinään osana DeFi: n kasvua ja projektien laatua.

Binance-kolikoiden hintaennuste vuonna 2021 ja sen jälkeen

Ja mitä asiantuntijat sanovat Binance Coin (BNB) -ennusteiden suhteen?

Sijoittajana silmiesi poistaminen salausmaailmasta on kuin heittää kulta potin mereen. Jokainen sekunti, minuutti ja tunti lasketaan. Voit ansaita vahvoja voittoja lahjoituspäivän aikana, ja valtava myyntihinta jättää sinut punaiseksi seuraavana päivänä.

binance-kolikkohintojen ennustekaavio

Mukaan Digitaalinen kolikko, Binance-kolikko käy kauppaa tulevaisuudessa 1,201,33 dollarin ja 1481,37 dollarin välillä. Se näkee romaanin, jonka sulkeminen on vähintään 460,37 dollaria vuoden 2021 lopussa.

Lompakko-sijoittaja ei usko Binance-kolikon ylittyvän 1000 dollaria vuonna 2021.

Crypto Market -asiantuntijoiden tapaustutkimuksessa, Coinpedia ilmoitti, että BNB voi käydä kauppaa pörssissä 500 dollaria vuoden loppuun mennessä.

BNB osuu 727,53 dollaria mukaan vuoden loppuun mennessä Hallituksen pääoma.

“BNB nousee uusiin huippuihin ja varmasti lyö 600 dollaria kolikkoa kohden vuonna 2021 tai vuoden 2022 alkukuukausina ”, Digitaalinen kolikon hinta.

Kaikkien näille sijoitusverkkosivustoille osallistuvien asiantuntijoiden tekemien ennusteiden keskihinta on 637,506 dollaria. Tämä tarkoittaa, että uudessa tunnuksessa on kasvua.

Toisaalta on lukuisia asiantuntijoita, kuten Sarah Smith Investor Placesta, joka esitti rohkeita väitteitä siitä, että Binance Coinilla oli 200 dollaria virstanpylväänä torstaina 18. helmikuuta vain nähdäksesi digitaalisen omaisuuden kaupan $ 223.342 ja $ 309.086 välillä viikonloppuna 20. ja 21. helmikuuta 2021.

Salausvarat ovat epävakaita, mutta päivittäisten uutisten seuraaminen ja mikä tärkeintä, muiden sijoittajien kommentit auttavat sinua määrittämään paremmin sen hinnan, jotta et kärsisi minkäänlaista tappiota matkan varrella.

Älä missaa: Binance Coin Price Predictions 2021-2025

Kuinka investoin Binance-kolikkoon?

On aika lukea erittäin tutkittuja artikkeleita salauksesta ja on aika koota kaikki tiedot yhteen ja ryhtyä toimiin, jotka on tarkoitus sijoittaa uuteen tunnukseen. Verkkomaailmassa rahoitusmaailmassa on tapahtunut noususuhdanne, joka on saanut monet ihmiset kehittämään korkean taajuuden kaupankäyntialustoja.

Siltä osin kuin haluaisit jatkaa sijoittamistasi, sinun on tehtävä tuskallinen päätös, joka on realistinen tutkia perusteellisesti verkkovälitystoimintaa, ennen kuin luotat niihin rahasi.

Kaupankäynnin koulutuksessa on tunnusomaisuutemme toimittaa parhaat kaupankäynnin vinkit ja ideot lukijoillemme ja kaikkien välittäjien joukossa, joka kutsuu kaikki laatikkomme turvallisuus, skaalautuvuus ja laatu on eToro.

Binance-kolikon voi ostaa eTorosta kahdella tavalla.

ENSIMMÄINEN TAPA sisältää neljä (4) erilaista vaihetta.

Jotta voisit saada minkä tahansa tilin verkossa, sinun on ensin tehtävä KIRJAUDU. Varmista, että antamasi tiedot ovat aitoja. Mutta se on salausinvestointi, enkö voi pysyä nimettömänä? Huomaa, että jos päätät käyttää kolikon emoyhtiö Binance Exchangea kolikoiden ostamiseen, tarvitset vahvistetun tilin. Valitettavasti tämä jättää tietosi digitaalisen jalanjäljen ja vähentää pyrkimystäsi tuntemattomuuteen. Lisäksi se lisää ennakoitua ajattelutapaa salaustilasta, joka on maailma, jota voidaan tarkastella vain incognito-tilassa. Välitystoiminta (eToro) on ollut olemassa liian kauan ja lisää tämän suojaustason tilillesi ja ostetuille kolikoille.

Tilin luontiprosessin seuraava vaihe on TODENTAMINEN. Osana yrityskäytäntöä, jolla estetään tuntemattomien henkilöiden huijaaminen, käydään läpi asiakkaan tuntemisen (KYC) prosessi. Sinun on ladattava valtion myöntämät henkilökortit, joissa on täydellinen nimesi, syntymäpäiväsi, allekirjoituksesi ja voimassaolon päättymispäivä (tämä sisältää ajokortin, kansallisen henkilökortin ja passin). Lisäksi sinun on toimitettava vähintään kuuden kuukauden ikäiset pankki- tai luottokorttitiedot tai Internet-laskut osoitteen ja henkilöllisyyden todistamiseksi..

FIAT-VALUUTAN TALLETTAMINEN on prosessin kolmas vaihe. Kuten joku, joka on valmis ostamaan ensimmäiset kolikkosi, läpäiset vahvistusprosessin onnistuneesti. Tämän jälkeen sinun on ladattava rahamme (fiat-valuutta) (EURO, GBP tai USD), mikä on olennainen askel kohti BNB: n ostamista.

Viimeinen vaihe on OSTA BINANCE-RAHA. Siirry Binance Coin -sivulle ja ensimmäinen ostoksesi käsitellään ja tallennetaan tilillesi.

TOINEN TAPA sisältää vain yhden vaiheen, joka on suunnata suoraan “Binance Coin” -sivulle ja seurata KIRJAUDU prosessista, josta on keskusteltu aiemmin, ja tee ensimmäinen BNB-ostosi.

Johtopäätös: Onko BNB hyvä sijoitus ja kuinka paljon kolikkorahaa kannattaa?

Ei voida kiistää, että Binance-kolikko on hyvin erityinen tekniikka, joka voi muuttaa maailmaa täysin, kun hajautetun rahoituksen kiinnostus on ottanut salausalueen. Tämän vuoksi asiantuntijat ja analyytikot odottavat molempien Binance-kolikoiden ennustaman kasvun olevan äärimmäisen korkeita.

On täysin selvää, että Binance Coinin kasvu tulee olemaan merkittävää lähivuosina. Jos tarkastelet pelkästään vuotta 2021, yllä mainitut syyt ovat riittäviä ymmärtämään, miksi BNB voisi räjähtää vuonna 2021.

Kaiken kaikkiaan Binance Coin (BNB) tarjoaa sijoittajille saumattomat liiketoimet ja korkean turvallisuuden. Hajautetun rahoituksen kiinnostus on ottanut salaussijoitustilan, ja hinnat nousevat päivittäin uusille korkeuksille. On valtava mahdollisuus, että BNB lyö 1000 dollaria vuoden lopussa salausspekulaatioiden perusteella. On toinen mahdollisuus, että hinta vaihtelee 150-350 dollaria tai paljon alle.

Kun Binance (BNB) käyttää 20 prosenttia yrityksen voitoista kolikoiden polttamiseen neljännesvuosittain, niin kaukana tulevaisuudessa kaupankäynnin kohteena olevien kolikoiden kokonaismäärä on suhteellisen pieni ja rajattu 100 miljoonaan. Tämä johtaa viime kädessä kysynnän ja tarjonnan lakeihin, joissa mitä pienempi kolikoiden tarjonta ja sitä suurempi kysyntä, hinta nousee automaattisesti uusille virstanpylväille aloittelijoille ja asiantuntijoille, joita ei koskaan ennustettu.

Seuraavissa kuvissa hahmotellaan joitain Mahdollisuudet korkea ja matala Binance Coin -ennusteiden ennuste vuosina 2021, 2022, 2023 ja 2025 alan asiantuntijat. Voit helposti katsoa BNB: n vähimmäis- ja enimmäishintaennusteen.

Vuosi Korkea Matala
2021 1072,00 dollaria 290,30 dollaria
2022 1223,50 dollaria 378,30 dollaria
2023 1585,00 dollaria 474,20 dollaria
2024 1821,00 dollaria 682,00 dollaria
2025 2495,00 dollaria 1275,00 dollaria

Binance Coin on täällä jäädäkseen ja toimimaan maksuvaihtoehtoina kaikenlaisille henkilöille. Sinun on yksityishenkilönä tehtävä päätös siitä, onko tämä kolikko hyvä sijoitus vai ei, koska kaikki sijoitusmuodot ovat riskialttiita. Salausmaailmassa tapahtuvan tilanteen myötä Binance Coin on hyvä sijoitus, koska sillä on markkinoita (kauppavolyymi) ja siitä on tulossa yksi suurimmista lyöjistä vuonna 2021.

eToro – paras välittäjä ostamaan Binance-kolikkoa BNB

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner