Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin Cashiin?

Bitcoin Cash sijoittaminen

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin Cashiin? Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus?

Jos olet uusi Bitcoin Cash -sijoituksen maailmassa, saatat miettiä, onko Bitcoin Cash BCH hyvä sijoitus vai pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin Cashiin ?. Rikkotaan kaikki verkossa käyvät Bitcoin Cashiin liittyvät myytit, ennen kuin harkitset sijoittamista Bitcoin Cash BCH: een.

Joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoin Cashista: yksi kiistanalaisimmista digitaalisista varoista krypto-valuutan sijoitusalalla.

Bitcoin Cash -sijoituksen aloittaminen

Aloittaaksesi sijoittamisen Bitcoin Cash BCH: hon sinun on ensin Rekisteröidy verkossa vaihdolla, jonka avulla voit ostaa ja sijoittaa Bitcoin Cashiin. Vaihtovälittäjä on online-foorumi, jonka avulla voit ostaa ja myydä Bitcoin Cashia sekä monia muita heidän alustallaan lueteltuja kryptovaluuttoja.

Jos haluat ostaa ja sijoittaa Bitcoin Cash BCH: hon nopeasti ja helposti luottokortillasi, tarkista eToro-pörssi!

Mikä on Bitcoin Cash?

Ennen kuin tutkimme Bitcoin Cashin potentiaalia sijoituksena, yritetään ymmärtää Bitcoin Cashin luonne.

Bitcoin Cash BCH on yksi kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta. Vaikka ei yksinkertaisesti sijoita mihin tahansa omaisuuteen vain siksi, että se on suosittua! Sinun tulisi sen sijaan sijoittaa johonkin, mitä ymmärrät ja pystyt arvioimaan.

Joten palataan kysymykseen, mikä on Bitcoin Cash? Bitcoin Cash on kryptovaluutta, joka luotiin vuonna 2017 kovana haarukana Bitcoinina. Tässä yhteydessä on mainittava, että kova haarukka viittaa mihin tahansa radikaaliin muutokseen blockchain-alustan protokollassa; muutokset, joita kaikkien solmujen tulisi noudattaa.

Vaikka Bitcoinia pidetään menestyneimpänä kaupankäynnin kohteena olevana kryptovaluuttana, tiedämme kaikki, että Bitcoin ei ole täydellinen kryptovaluutta.

Nopeus tai turvallisuus, se on se kysymys!

Aivan oikein, Cryptocurrency -yhteisössä käydyn keskustelun jälkeen Bitcoin Cash luotiin vuonna 2017 parantamaan Bitcoinin skaalautuvuutta ja helpottamaan jokapäiväisiä tapahtumia ja sijoittamista.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, Bitcoin Cash on suunniteltu kahdeksan kertaa suuremmilla lohkoilla kuin Bitcoin – tosiasia, joka houkuttelee monia kryptovaluutta-sijoittajia harkitsemaan Bitcoin Cashin lisäämistä salkkuunsa ja sijoittamista Bitcoin Cash BCH: han.

Tässä on huomattava, että minkä tahansa Bitcoin-lohkon koko on rajoitettu 1 Mt: iin, jonka uskotaan antavan riittävästi aikaa tapahtumien välillä validoinnin ja turvallisuuden parantamiseksi.

Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus?

Kyllä, Bitcoin Cash voi olla hyvä sijoitus ja hyvä tapa hajauttaa salkkuasi oikein tehdessäsi.

Totuus on, että Bitcoin Cashin markkina-arvo on 4814767530 dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntimäärä 1 666 584 587 dollaria, kirjoitushetkellä, mikä tekee Bitcoin Cashista yhden kymmenestä parhaasta kaupankäynnin kohteena olevasta kryptovaluutasta.

bitcoin-käteishintakaavio

Mutta mitä se tarkoittaa sijoittajille? Meitä pommitetaan usein numeroilla, joita tuskin ymmärrämme, joten laitetaan numerot perspektiiviin. Suuri kaupankäyntivolyymi tarkoittaa suurta likviditeettiä tai sitä, kuinka helposti omaisuuserää voidaan ostaa ja myydä. Markkina-arvo puolestaan ​​viittaa omaisuuden arvoon markkinoilla.

Vaikka monet tekijät voivat vaikuttaa kryptovaluuttainvestointien onnistumisprosentteihin, mukaan lukien kysyntä ja tarjonta, markkinoiden ilmapiiri, salausuutiset ja teknologiainnovaatiot, totuus on, että monet suuret Bitcoin-sijoittajat uskovat, että Bitcoin Cash on hyvä sijoitus.

Mielenkiintoista on, että yksi Bitcoin Cashin tärkeimmistä kannattajista on hurmaava Roger Ver, joka tunnetaan nimellä Bitcoin Jesus twiittasi vain muutama päivä sitten (13. marraskuuta): “BCH toimii käteisenä. BTC ei enää. Siksi Bitcoin Cash on tarkoitettu kaikille. “

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin Cashiin?

Miksi minun pitäisi harkita sijoittamista Bitcoin Cashiin? Bitcoin Cashin sijoittamisesta eivät ole kiinnostuneita vain suuret sijoittajat. Voit myös sijoittaa Bitcoin Cashiin!

Mutta onko saavutettavuus riittävä, jotta voit sijoittaa Bitcoin Cashiin? Se, että voit sijoittaa Bitcoin Cashiin, ei tarkoita, että sinun pitäisi.

Ja täällä, rakas salaussijoittaja, emme voi antaa sinulle tarkkaa vastausta. Yksinkertainen, koska salauksen sijoittamiseen ei ole yhdenmukaista lähestymistapaa, ja kaikki riippuu sinusta ja taloudellisista tavoitteistasi!

Voimme vain auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Ja totuus on, että Bitcoin Cash tarjoaa nopeat transaktioajat, alhaiset palkkiot ja paremman skaalautuvuuden kuin Bitcoin.

Täten, jos uskot, että Bitcoin ei ole ainoa katsomisen arvoinen kolikko, ja jos luulet, että suuremmat lohkot voivat parantaa skaalautuvuutta, sitten sijoittaminen Bitcoin Cashiin voi olla oikea vaihtoehto sinulle.

Voi, ja vaikka emme voi luvata, että ansaitset rahaa kryptovaluutalla, älä ihmettele, että sijoittajien määrä, jotka haluavat pitää Bitcoin Cash -salkkuaan, kasvaa, mukaan lukien:

 • Salausharrastajat, jotka uskovat, että Bitcoin Cash on parempi ja skaalautuvampi kuin Bitcoin
 • Sijoittajat, jotka ovat halukkaita ottamaan riskin ja sijoittamaan Bitcoin Cashiin ja sen käyttöönottoon pitkällä aikavälillä
 • Päiväkauppiaat, jotka lyövät vetoa mahdollisista hintavaihteluista ja kryptovalinnoista Bitcoin Cashissa
 • Kaivostyöläiset, jotka haluavat paeta Bitcoinista ja sen keskittymisestä

Voisitko harkita sijoittamista Bitcoin Cash BCH?

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin tai Bitcoin Cashiin?

Joten oletko kiinnostunut sijoittamaan Bitcoin Cashiin vai pidätkö mieluummin Bitcoin BTC: tä, joka on ensimmäinen ja suosituin salausresurssi?

Jos et ole vielä varma, luetellaan Bitcoin Cash -sijoituksen edut, jotta voimme tehdä tietoisen päätöksen.

Vaikka Bitcoin Cash on hyvin samanlainen kuin Bitcoin, sillä on erilaisia ​​etuja ja haittoja sekä rajoitettu 21 miljoonan kolikon tarjonta, Bitcoin Cash on erilainen ja voi auttaa ratkaisemaan Bitcoinin skaalautuvuusongelman.

Bitcoin Cash pystyy käsittelemään enemmän tapahtumia sekunnissa ja sillä on pienemmät maksut (noin 0,20 dollaria) kuin Bitcoin.

Itse asiassa Bitcoin Cash pystyy käsittelemään noin 25 000 tapahtumaa lohkoa kohti; Vertailun vuoksi Bitcoin käsittelee 1000-1500 tapahtumaa lohkoa kohti.

Bitcoin Cashia pidetään myös turvallisena sijoituksena, jota – suuremmista lohkoistaan ​​huolimatta – ei ole hakkeroitu sen käynnistämisen jälkeen. Verrattuna, Bitcoin liittyy edelleen jotenkin laittomaan toimintaan ja Silkkitie.

Loppujen lopuksi se riippuu kuitenkin sinusta ja uskomuksistasi; vain sinä voit päättää, onko Bitcoin Cash parempi sijoitus kuin Bitcoin.

Älkäämme unohtako, että se, mikä toimii joillekin sijoittajille, voi olla kauhea taloudellinen valinta sinulle, joten lopullinen päätös – sijoitatko Bitcoin Cashiin vai ei – on sinun!

Kuinka paljon Bitcoin Cash voi olla arvoinen?

Haluat ehkä tietää, kuinka paljon Bitcoin Cash voi olla arvoinen tulevina vuosina, ennen kuin päätät sijoittaa BCH: han.

Totuus on, että kukaan ei tiedä! Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat ja riippuvat kysynnästä ja tarjonnasta, joten on vaikea antaa tarkkoja hintaennusteita.

Tämän lisäksi meneillään oleva pandemia ja sen maaliskuussa 2020 laukaisema laskumarkkinat osoittivat koko maailmalle, että finanssimaailmassa ei ole mitään varmaa.

Aikaisempi suorituskyky ja tietojen analysointi voivat auttaa sijoittajia ja kauppiaita tekemään ennusteita.

Aloitetaan siis Bitcoin Cashista ja sen suorituskyvystä aikaisemmin. Kun se käynnistettiin, Bitcoin Cashin avausarvo oli noin 290 dollaria, joka nousi melkein 700 dollariin seuraavana päivänä. Toisaalta vuoden 2017 lopussa Bitcoin Cash nousi yli 4000 dollariin.

bitcoin-käteisen suorituskyky

Bitcoin Cash Performance (Lähde: Capital; Haettu osoitteesta https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Siitä lähtien Bitcoin Cash on ollut vakaampi sijoitus, ja yksi BCH käy kauppaa Kirjoitushetkellä 259,27 dollaria. Joidenkin positiivisten ennusteiden mukaan, Bitcoin Cashin arvo voi kaksinkertaistua vuonna 2021.

Esimerkiksi digitaalisen kolikon hinnan mukaan Bitcoin Cash voi vaihdella välillä 500 dollaria (enintään) ja 60 dollaria (min), ja voi jopa saavuttaa lähes 700 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä.

Voimme vain odottaa ja nähdä, mitä 2021 pitää sisällään Bitcoin Cash -sijoituksille!

Sijoittaminen Bitcoin Cash -riskiin?

Kyllä, sijoittaminen Bitcoin Cashiin tai mihin tahansa omaisuuteen voi olla riskialtista.

Yksinkertaisesti sanottuna mikään erittäin kannattava omaisuus ei ole täysin turvallinen, ja kryptovaluutat eivät missään tapauksessa ole poikkeus tästä yksinkertaisesta säännöstä. Siitä huolimatta on joitain asioita, jotka vaikuttavat suoraan Bitcoin Cashiin tai mihin tahansa kryptovaluuttaan ja sen seurauksena Bitcoin Cashiin sijoittamisen turvallisuuteen.

 • Laaja kannattajien ja harrastajien yhteisö
 • Kehitystiimi työskentelee projektin parissa.
 • Laaja käyttö tai käyttöönotto, ts. Kyky käyttää Bitcoin-käteistä eri maksujen maksamiseen ja sen ostamisen ja myymisen helppous.

Kaikki nämä kolme edellä mainittua Bitcoin Cash -indikaattoria ovat vahvalla tasolla. Siksi voidaan ajatella, että sijoittaminen Bitcoin Cashiin on turvallisempaa kuin sijoittaminen useimpiin muihin kryptovaluuttoihin, vaikkakaan riskitön!

Totuus on, että Bitcoin Cashilla on ollut lukuisia ylä- ja alamäkiä vuosien varrella, mutta silti sillä on hyviä mahdollisuuksia sijoittajille.

Tee siis aina tutkimuksesi ennen kuin päätät sijoittaa Bitcoin Cashiin, älä koskaan sijoita enempää kuin voit menettää. Riskienhallinta on ratkaisevan tärkeää stop-limit- ja stop-loss-tilausten asettamisessa ja taloudellisten vaikeuksien voittamisessa.

Johtopäätös: Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus

investoimalla bitcoin-käteiseen

Pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoin Cashiin?

Sijoita Bitcoin Cash BCH: hen tai mikä tahansa omaisuus voi olla hyvin riskialtista jos et tiedä mitä teet, lähinnä epävarmoina aikoina. Saatat kysyä itseltäsi, “pitäisikö minun ostaa Bitcoin Cash juuri nyt?” Joten tässä on tidbit, rahan sijoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista.

Vaikka mikään sijoitus ei ole riskitöntä, sijoittaminen Bitcoin Cashiin saattaa tuottaa hyvää tuottoa tulevina vuosina. Olitpa uusi Bitcoin Cash -sijoittaja tai olet vain utelias käyttämään pääomasi parhaalla mahdollisella tavalla, ymmärrä mitä tietää ennen sijoittamista Bitcoin Cash BCH: hon kriittinen.

Alla olevat ennusteluvut esittävät joitain Potentiaalisuus korkea ja matala analyytikoiden ja alan asiantuntijoiden tarjoamat Bitcoin Cash BCH -ennusteennusteet vuosille 2020, 2021, 2022, 2023 ja 2025+.

Vuosi Korkea Matala
2020 350 dollaria 250 dollaria
2021 450 dollaria 280 dollaria
2022 550 dollaria 330 dollaria
2023 850 dollaria 400 dollaria
2025+ 1400 dollaria 500 dollaria

Kiistanalaisesta historiastaan ​​ja epäselvästä tulevaisuudestaan ​​huolimatta, Bitcoin Cash on onnistunut tulemaan yhdeksi parhaimmista kryptovaluutoista.

Joten, jos mietitkö, pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoin Cashiin vai ei, vakuutamme sinulle, että lopullinen päätös riippuu sinusta.

 1. Olitpa sitten päättänyt ostaa tai käydä kauppaa Bitcoin Cashilla, sinun tulisi valita luotettava alusta, kuten eToro.
 2. Tavoitteistasi riippuen, älä unohda, että tiukka suunnitelma ja terveet kaupankäyntirutiinit ovat ratkaisevan tärkeitä, joten älä epäröi tutkia sivustoamme auttamaan sinua nousemaan Bitcoin Cash -sijoitusmenestyksen tikkailla.

eToro – Paras salausalusta sekä kauppiaille että sijoittajille

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Avainkohdat

 • Bitcoin Cash on kova Bitcoin-haarukka, joka luotiin vuonna 2017 puuttuakseen Bitcoinin puutteisiin ja skaalautuvuuteen.
 • Yksi tärkeimmistä eroista Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välillä on se, että Bitcoin Cashilla on kahdeksan kertaa suuremmat lohkot kuin Bitcoinilla.
 • Bitcoin Cash pyrkii tekemään liiketoimet nopeammiksi, halvemmiksi ja luotettavammiksi ympäri maailmaa. Itse asiassa Bitcoin Cash hyväksyy satoja verkko- ja laastimyyjiä ympäri maailmaa.
 • Bitcoin Cash voi olla hyvä sijoitus ja hyvä tapa hajauttaa salkkuasi oikein tehdessäsi.

Jos pidit artikkelistamme Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin Cashiin, jaa se muiden kryptovaluutta-sektorista kiinnostuneiden sijoittajien kanssa.

Bitcoin Cash sijoittaminen – UKK

Mikä on Bitcoin Cashin päätarkoitus?

Bitcoin Cashin päätarkoitus on toimia digitaalisena maksujärjestelmänä, ratkaista Bitcoinin puutteet ja auttaa asiakkaita ympäri maailmaa lähettämään ja vastaanottamaan varoja helposti ja alhaisilla transaktiokustannuksilla.

Missä Bitcoin Cash hyväksytään?

CNN: n toimittamien tietojen mukaan yli 945 online- ja 670 tiili- ja laastimyyjää hyväksyy Bitcoin Cashin nyt auttamaan asiakkaitaan suorittamaan kryptovaluuttamaksuja eri tuotteista ja palveluista..

Ohittaako Bitcoin Cash Bitcoinin?

Vaikka Bitcoin Cash on kryptovaluutta, jolla on hyvät sijoituspotentiaalit, on epätodennäköistä, että Bitcoin Cash ohittaa Bitcoinia, jota pidetään maailman suosituimpana ja kaupankäynnin kohteena olevana digitaalisena omaisuutena..

Mikä on paras alusta investoida Bitcoin Cashiin?

Paras alusta sijoittaa Bitcoin Cashiin on eToro jonka avulla voit ostaa Bitcoin Cashia 0% komissio.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner