Onko Dogecoin todellinen sijoitus vai vitsi?

Onko Dogecoin vitsi vai todellinen sijoitus?

  • Alun perin vitsinä perustettu Dogecoin, digitaalinen salaus, on noussut yli 800% sen jälkeen, kun Reddit-lauta puhui siitä, että siitä tuli GameStopin kryptovaluutta..
  • Dogecoinin hinta on noussut 800%, kun Reddit-sijoittajat suuntaavat digitaalisiin valuuttoihin.

Dogecoin (DOGE) alun perin alkoi vitsinä, mutta ajan myötä se on jättänyt huomattavan merkin kryptovaluutan maailmaan.

Australialainen luoja Jackson Palmer katsoi CoinMarketCapia ja a meme of Doge, perustuu kuuluisaan Shiba Inuun ja käyttää koomista sans-kirjasinta samanaikaisesti ja twiittasi idean vitsi.

Kollegat Adobe Systemsin markkinointiosastolta Sydneyssä kannustivat Palmeria tekemään vitsistä totta. Palmer osti sitten verkkotunnuksen dogecoin.com.

Hän sitten jatkoi vitsi uskoen, että se lopulta häviää perustajan Billy Markuksen kanssa, ohjelmoija Portlandista, USA, joka otti yhteyttä häneen verkossa.

Ajatuksena oli olla niin naurettavaa kuin mahdollista. Heillä oli jopa ajatus saada satunnaisia ​​lohkopalkintoja 0-1 miljoonaan joka kerta kun lohko louhittiin.

Duo oli yllättynyt siitä, että se ei kuollut vitsinä, ja lopulta molemmat näkivät Dogecoinin tapa tavoittaa laajempi väestörakenne kuin Bitcoin Kolikon ja meemin ympärillä kasvoi vahva kulttuuri.

Haluatko käydä kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Tarkista eToro!

Elon Mush ja Dogecoin

"Herra Musk on Dogecoin-sijoittajien kanssa kuuhun. “

Elon Musk on twiitannut dogekoiinista aiemmin ja ilmoittanut huhtikuussa 2019, että se oli hänen “paras kryptovaluuttansa”.

Torstaina hän twiittasi kuvan Dogue-lehden kannesta. Monet Twitterin ja Redditin käyttäjät pitivät sitä tarkoittavana, että Musk heitti tukensa koirarallin taakse.

Teslan puheenjohtaja Elon Musk twiittasi kuvan lehden kannesta "Dogue" torstaina – näytelmä, jolla on yhteinen otsikko "Vogue," trendi, jota soitettiin Twitterissä ja Redditissä.

Muskin tweeteillä on taipumus vaikuttaa faneihinsa tai ihmisiin yleensä. Samoin hän kannusti fanejaan kiireellisesti käyttämään a "Käytä signaalia," Twitterissä, ja miljoonat muut parvistuivat viestisivustolle.

Hän sanoi myös, että mahdollinen Mars-talous, kuten Bitcoin, keskittyy kryptovaluuttoihin. Musk twiitasi viime kuussa "Yksi sana: Doge," hänen 40 miljoonalle seuraajalleen. Hän lisäsi myös "Marsin talous toimii salauksella," vastaamalla twiittiin.

Lisäksi Musk lisäsi varhain perjantaiaamuna #bitcoinin Twitter-profiiliinsa.

Mitä on tapahtunut Dogecoin Price -hinnalla ?

Digitaalisen meme-valuutan Dogecoin kasvoi 800%, kun kauppa kasvoi nopeasti.

WallStreetVedot ‘ "puheenjohtaja ”, kirjoitti torstaina Twitterissä, "Onko Doge koskaan käynyt dollarilla?" Muutamaa tuntia myöhemmin miljoona ihmistä liittyi Satoshis Street Betsiin ja kirjoitti niistä "ottaa doge kuuhun."

Onko Doge koskaan käynyt dollarilla?

– WSB: n puheenjohtaja (@WSBChairman) 28. tammikuuta 2021

Redditin subreddit ”WallStreetBets” -yhteisö sai taistelevan sähköisen vähittäiskauppiaan Gamestopin kasvamaan lähes 2 000%. Redditors on nostanut osakekurssia ja voittanut hieman Wall Streetin hedge-rahastoja.

Lähteet tarkentavat kuitenkin, että Redditorin Dogecoin-asemalla, kuten sivustolla Gamestopin kanssa, ei ole pikavalintoja. Siksi ihmiset pyrkivät ansaitsemaan ylimääräistä voittoa ajamalla kryptovaluutta.

Ohjelmistoinsinöörit Billy Markus ja Jackson Palmer rakensivat Dogecoinin aloittaen sen vitsinä vuonna 2013. Digitaalisen valuutan logo perustuu Shiba Inu -koiran tuolloin käyttämään kuuluisaan meemiin. Shiba Inu on Dogecoin-tunnus.

Kuinka Dogecoin toimii?

Dogecoin luotiin, kun Markus haarautui Luckycoiniin, joka on nyt passiivinen ja oli alun perin Litecoinin haarukka, joka on Bitcoinin haarukka.

Se käyttää erilaista todiste työalgoritmista kuin Bitcoin ja on melko samanlainen kuin Litecoin sen toiminnassa. Itse asiassa kaikki Litecoiniin tehdyt muutokset ja päivitykset tehdään myös Dogecoiniin.

Siitä huolimatta Dogecoin ei tue älykkäitä sopimuksia, se on halpa ja nopea. Jotkut jopa käyttää Dogecoin siirtää rahaa vaihdon välillä koska sillä on matalat maksut ja se on melko nopea.

Dogecoin-kaivos on kallis prosessi ja vie paljon aikaa, mistä Palmer ei ole tyytyväinen, koska se ei ole hyvä ympäristölle.

Se on myös perustettu, joten Dogecoinin louhinta vaikeutuu ajan myötä. kuitenkin, 600 000. lohkon louhinnan jälkeen on maksettu pysyvä palkkio 10000 lohkoa kohti.

Dogecoin ei myöskään ole kokonaisrajoa. Tämä tehtiin sen varmistamiseksi, että kaivostyöläiset jatkoivat työtä projektin parissa ja eivät lähteneet, jos kokonaismäärä saavutettiin.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että erittäin korkeat kauppa-ajat voidaan välttää, koska kaivamiseen on aina kannustin.

Useimmilla muilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinilla, on kolikoiden kokonaismäärä ja kun tämä raja saavutetaan, ihmiset todennäköisesti lopettavat niiden käytön.

Tässä mielessä tämä voi tarkoittaa, että Dogecoin voisi elää monia muita kryptovaluuttoja.

Kuten monilla muilla kryptovaluutoilla, Dogecoinilla on myös julkinen pääkirja, mikä tarkoittaa vanhoja tapahtumia ei voida poistaa.

Dogecoin on myös yhdistänyt kaivostoiminnan Litecoiniin.

Mitä Dogecoin yrittää saavuttaa?

mikä on dogecoin

Kun Dogecoinia alettiin ottaa vakavammin, sen takana oleva tiimi alkoi kehittää ideoita siitä, mitä sen pitäisi saavuttaa.

Se kävi selväksi ideologia takana Dogecoin pitäisi olla yksinkertainen; luoda helppokäyttöinen kryptovaluutta, ei jotain teknisesti vaikuttavaa.

Palmer uskoo, että kryptovaluutan tärkein tehtävä on pystyä käsittelemään maksut.

Hänen mielestään kryptovaluutat, jotka maksavat ihmisille palveluista, kuten mainosten tai muiden aivan uusien käsitteiden katselu, eivät ole hyvä idea, koska niitä ei ole vielä testattu fiat-rahalla ja ihmiset eivät ole vielä tottuneet ajatukseen.

Kryptovaluuttojen on annettava ihmisille konkreettisia käyttötapauksia, kuten jokapäiväisten tuotteiden ostaminen. Ellei tätä tehdä, ihmiset eivät ota sitä käyttöön.

Tämän saavuttamiseksi maksujen suorittamisen on oltava mahdollisimman tehokasta.

Dogecoin myös alettiin käyttää kaatopaikkajärjestelmänä, missä ihmiset kertoivat ihmisille verkossa nauttimaansa sisällöstä.

Dogecoin-yhteisön jäseniä kutsutaan nimellä “Shibes”. Monet heistä pitivät Dogecoinia houkuttelevana, koska se ei ollut yhtä vakava ja poliittinen kuin useimmat muut kryptovaluuttahankkeet.

Dogecoin-yhteisön tiedetään suorittaneen erilaisia ​​tekoja hyväntekeväisyyteen.

Yksi merkittävimmistä hyväntekeväisyyden syistä oli, kun Dogecoin työskenteli hyväntekeväisyyteen: vesi, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on toimittaa juomavettä kehitysmaiden ihmisille.

Yhteisö onnistui keräämään 30 000 dollaria vastaavan kaivon rakentamiseksi Keniassa.

Muita huomionarvoisia tapahtumia ovat vuoden 2014 talviolympialaiset, joissa yhteisö yritti kerätä 50000 dollaria Jamaikan bobsled-joukkueelle ja sponsoroi NASCAR-kuljettaja Josh Wise, joka ajoi Dogecoin-aiheisen auton.

Yhteisö on todettu erittäin tukevaksi. 25. joulukuuta 2013 tapahtui hakkerointi, jossa monet Dogecoinin haltijat varastivat kolikot.

Dogecoin aloitti SaveDogemas-nimisen aloitteen ja onnistui keräämään tarpeeksi kattamaan varastetun.

Dogecoin-yhteisössä on myös yleinen lause, jonka mukaan ‘1 DOGE = 1 DOGE’, joka merkitsee sitä Dogecoin Sitä tulisi käyttää vain liiketoimiin eikä investointeihin.

On myös tuleva projekti Ethereumin yhdistämiseksi Dogecoiniin (Dogethereum), jotta sitä voidaan käyttää Ethereumin lohkoketjussa ERC 20 -tunnuksena.

Palmer jätti Dogecoinin ja Billy Markus on nyt ensisijainen hahmo sen kehityksen takana.

Kuinka Dogecoin on toiminut?

dogecoin-hintakaavio

Kuten monet muutkin kryptovaluutat, Dogecoin on suhteellisen epävakaa.

Kirjoitushetkellä Dogecoinilla on markkina-arvo 6,089 miljardia dollaria ja niitä on Liikkeessä 120801435050 (120 miljardia) kolikkoa, mukaan KolikkoMarketCap.

Suuri lohkopalkinto, 10000 kolikkoa louhittua lohkoa kohti, on todennäköisesti syy siihen, miksi Dogecoinin markkina-arvo on melko alhainen.

Kun Dogecoin otettiin ensimmäisen kerran käyttöön, se oli suhteellisen korkea Bitcoinia vastaan, kun taas Yhdysvaltain dollari pysyi matalana.

Tämä saattaa viitata siihen, että useimmat ihmiset käyvät kauppaa Bitcoinilla Dogecoinia vastaan, mutta eivät Yhdysvaltain dollaria vastaan.

Tämän lisäksi on myös syytä harkita sitä vuoteen 2015 mennessä 100 miljardia Dogecoins oli jo kaivettu, mikä on suurin osa nykyään liikkeessä olevista kolikoista.

Katsottuaan Dogecoinia historiallisesti, se on jo käynyt läpi lukuisia huippuja Bitcoinia vastaan, usein kohonnut dramaattisesti ja sitten laskenut asteittain.

Tammikuussa 2014, Dogecoin ylitti jopa hetkellisesti Bitcoinin ja kaikki muut kryptovaluutat kaupankäynnin määrässä.

Dogecoin alkoi saada suurta vetovoimaa Yhdysvaltain dollariin nähden vasta huhtikuussa 2017. Se sitten saavutti lähes 2,8 miljardin dollarin markkina-arvon tammikuussa 2020, mikä oli kaikkien aikojen suurin markkina-arvo.

Tuleeko Dogecoin jälleen tällaiset korkeudet?

Tämä on vielä nähtävissä.

Saavutettuaan korkeimman tason, 2 miljardia dollaria, Dogecoin on saavuttanut enemmän arvoa Yhdysvaltain dollariin nähden ja näyttää toistavan samat liikkeet – ampumalla ylös ja sitten hitaasti laskussa.

On myös tärkeää muistaa, että monet markkina-asiantuntijat uskovat kryptovaluuttamarkkinoiden olevan nykyään paljon kypsempiä, joten samojen korkeuksien saavuttaminen ei välttämättä tapahdu.

Sitten taas muut kryptovaluutan harrastajat uskovat, että todennäköisesti tapahtuu toinen, paljon suurempi kryptovaluutta-kupla.

Jos näin tapahtuu, hinnat voivat nousta vielä kerran ennen pudotusta valtavasti.

On myös huomattava, että Dogecoin on menestynein memeen perustuva kryptovaluutta (meemiraha).

Jos se pysyy edelleen keinona kertoa ihmisille heidän sisällöltään, se voi myös lisätä sen arvoa.

Miksi Dogecoinin hinta on noussut?

Dogecoin on CoinMarketCapin mukaan noussut noin 340% viimeisen 24 tunnin aikana 0,19 dollariin (0,14 puntaa).

Se tulee joukosta Reddit-viestejä, jotka vaativat 1 dollarin kolikon arvoa.

Tavoitteena on edustaa viimeaikaista osuuden kasvua GameStopin kaltaisissa yrityksissä, jotka ovat pääosin lyhyitä.

Lähde: CoinMarketCap

Viime päivinä osakkeet ovat nousseet 96,80 dollarista 347,50 dollariin hämmästyttävällä 359%: lla.

Amatööriyrittäjien armeijan hyökkäyksen jälkeen yrityksiä markkinat heilahtelivat, mikä johti miljardien menetykseen kokeneista hedge-rahastoista. Mutta puomi näki aloittelevien kauppiaiden maksavan paljon rahaa.

Lyhyesti sanottuna, kun kokeneet sijoittajat lainaa osakkeita myyntiin ja ostavat ne sitten takaisin halvemmalla, "lyhyeksi myynti" myynti on helppoa.

He panostavat tosiasiallisesti, että osakkeen arvo laskisi hyödyn tasoittamiseksi, kun se luovutetaan yritykselle, josta se on lainannut.

Yhden asian havainnollistamiseksi RedDitin WallStreetBets-ryhmä on sitoutunut ottamaan suojausrahaston hankkimalla GameStop-osakkeita aikaisemmin kuin myöhemmin.

Hedge-rahasto ei kuitenkaan ole vielä maksanut lainaa takaisin, mikä lopulta maksaa miljoonille oman pääoman takaisinmaksun erittäin suurella määrällä.

GameStopin osakerahojen nousun jälkeen Reddit-käyttäjät muissa viesteissä viittasivat WallStreetBetin yrityksiin purkaa Wall Streetin hedge-rahastot.

Yksi viesti kutsutaan "Dogecoin on seuraava GME / Bitcoin."

Ja lisäsi, "Muuta salaustori kokonaan … Dogecoin kuuhun."

Dogecoin on saanut vauhtia twiitattuaan sitä a "WSB: n puheenjohtaja" sitä ylläpitävä tili ei ole yhteydessä Reddit-yhteisöön.

Lisäksi Teslan perustaja Elon Musk kiinnitti äskettäin huomiota salausvaluuttaan, joka lähetti joulukuussa arvonlisäyksen.

Twitterissä hän vain sanoi, "Yksi sana: Doge."

Onko Dogecoin sijoittamisen arvoinen?

on dogecoin, johon kannattaa sijoittaa

Dogecoin voi olla hyvä sijoitus ja harkitsemisen arvoinen. Sen siirtonopeus on paljon nopeampi kuin bitcoin.

Jos olet sitä mieltä, että älykkäät sopimukset ja muut ominaisuudet, kuten dApps, eivät ole niin tärkeitä, se voi olla hyvä sijoitus.

Tuossa areenassa Dogecoin toimii hyvin. Se on nopea ja halpa käyttää.

Dogecoinista voi olla hyötyä kauppiaille arvon tallentamisessa vaihdettaessa pörsseistä tai kun markkinat ovat hyvin epävakaat.

Jos Dogecoin ottaa käyttöön enemmän ominaisuuksia, se todennäköisesti parantaa hintaa.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Dogecoinin vahvuudet ovat enimmäkseen tietoisuuden levittäminen kryptovaluutasta ja pysyminen joustavana muutoksiin.

Sillä on kuitenkin arvoa, koska sitä voidaan käyttää kaatamiseen, koska se on erittäin nopea. Tunnusmallin puuttuminen myös houkuttelee kaivostyöläisiä jatkamaan työtä.

Lisäksi on syytä huomata, että Dogecoinia ympäröivä yhteisö ei halua, että sitä käytetään tällä tavalla, vaan todellisena valuuttana.

Joten onko Dogecoin hyvä sijoitus? Kyllä, monet sijoittajat pitävät Dogecoinsia vahvana sijoituksena, minkä vuoksi sen hinta on noussut voimakkaasti.

Digitalcoin ennustaa, että Dogecoin voi nousta jopa 0,090 dollariin kesäkuuhun 2021. Lisäksi kesäkuuhun 2024 mennessä se ennustaa, että Dogecoin voi nousta 0,164 dollariin.

Previzioni Bitcoin ennustaa vielä optimistisemmin Dogecoinin hintaa, koska heidän mielestään DOGE voi nousta 0,27 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä ja saavuttaa 0,42 dollaria vuonna 2022.

Vaikka Dogecoin käynnistettiin vitsinä, näyttää siltä, ​​että sijoittajat ja salausyhteisö suhtautuvat siihen nyt vakavasti.

Pitäisikö sinun lisätä Dogecoin portfoliosi?

Huolimatta Dogecoinin suhteellisesta heikkoudesta kahden viime vuoden aikana, salausvarojen arvostuksen kokonaiskasvu on hyödyttänyt Dogecoinia. Lisäksi kerran yhteinen Altcoin on palannut kartalle ja salaussijoittajien keskusteluissa uusimman Dogetherum-projektin kanssa.

Jos tämä projekti toimii, altcoinin hinta on hyvä. Dogecoin hyötyy usein pienemmistä valuuttakursseista kuin monet sen kollegat, mikä tekee siitä kannattavan digitaalisen hyödykkeen menoihin ja lähetyksiin.

Kun otetaan huomioon Dogecoinin pitkäaikainen asema kryptovaluutta-kentissä, on lupaavia aloitteita, joilla on suurempi salausvaluutan potentiaali kuin Dogecoin. Siksi odottaessasi, että Dogethereum-projekti nostaisi hintoja, jos ostat Dogecoinia, sen pitäisi olla pieni yritys salakirjasalkussa.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Alun perin vitsinä perustettu Dogecoin, digitaalinen salaus, on noussut yli 800% sen jälkeen, kun Reddit-lauta puhui siitä, että siitä tuli GameStopin kryptovaluutta..
  • Dogecoinin hinta on noussut 800%, kun Reddit-sijoittajat suuntaavat digitaalisiin valuuttoihin.
  • Tammikuussa 2020 Dogecoin saavutti lähes 6 miljardin dollarin markkina-arvon. Kirjoitushetkellä se on lähempänä 6,09 miljardia dollaria.
  • Kauppiaat käyttävät Dogecoin siirtää salaus muihin keskuksiin. Koska sitä on suhteellisen nopea ja halpa käyttää.
  • Dogecoin on ollut erittäin onnistunut levittämään tietoisuutta kryptovaluutasta. Monille se esitteli heille, mitä kryptoarvo on.

Investoi Dogecoiniin eToron kanssa

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Jos pidit lukemisesta Onko Dogecoin todellinen sijoitus vai vitsi? jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Lue lisää:

Mitkä ovat parhaat salausvaluutat vuonna 2021?

7 kryptovaluuttaennustetta vuodelle 2021, joiden kanssa kaikki olisivat samaa mieltä

Voisiko Bitcoin saavuttaa 100 000 dollarin hinnan vuonna 2021

Mitkä ovat 10 parhaan altcoiinin räjähtää vuonna 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner