Onko Ethereumin ostamisen arvoinen vuonna 2021?

Mietitkö, onko Ethereum investoinnin arvoinen tänä vuonna? Käytä alla olevaa opasta ja saat vastauksen kysymykseesi!

Ethereum on viime aikoina herättänyt paljon huomiota, ja monet salauksen harrastajat ovat alkaneet miettiä, onko se hyvä sijoitus vuonna 2021. No, kuten lukuisten muiden kryptovaluuttojen tavoin, Ethereum on edelleen erittäin epävakaa ja saattaa olla riskialtis sijoitus. Kuitenkin, jos etsit pitkäaikaista sijoitusta ja et välitä muutamasta tappiosta matkan varrella, se voi olla kannattavan arvoinen.

Ethereumilla on edelleen vaikeuksia viisi kertaa pienemmän markkina-arvon kanssa kuin Bitcoin, mutta Ethereumilla on paljon tilaa kasvulle. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan sijoitukselle varsinkin jos vain märät jalkasi salauksen sijoittamiseen.

Tämän oppaan loppuun mennessä sinun pitäisi pystyä päättämään, onko eteerium hyvä valinta investointitarpeisiisi vai harkitseeko muita altcoineja. Paljastamme myös joitain uskottavimpia vaihtoa Ethereumin saamiseksi ja kuinka välttää rahojesi menettäminen.

No, tässä oppaassa puhumme Ethereumista – Ethereumin sijoituksen eduista ja haitoista, Ethereum vs Bitcoin, ja miksi sinun tulisi harkita sijoittamista Ethereumiin. Tämän oppaan loppuun mennessä sinulla on parempi käsitys Ethereumista – ja voit vastata kysymyksiin “Onko Ethereum ostamisen arvoinen?”, Ja jos on,, "mikä on paras pörssi Ethereumin ostamiseen?".

Ennen sitä selvitetään yleinen väärinkäsitys.

Mikä on Ethereum?

Toisin kuin yleisesti uskotaan, Ethereum ei sinänsä ole kryptovaluutta. Se on vain perusta tai foorumi digitaalisten rahoitusjärjestelmien luomiselle, joka tunnetaan yleisesti nimellä DeFi (Decentralized Finance)..

Ethereum-alustaa käyttävä kryptovaluutta tunnetaan nimellä Ether. Useimmat ihmiset viittaavat kuitenkin Etheriin Ethereumina niin paljon, että Ethereumista on tullut tavallinen termi kryptovaluutalle.

Vaikka Ethereumilla on lukuisia DeFi-projekteja, Ether on alustan ainoa luottamaton voimavara, joka tarkoittaa suurempaa kysyntää. Tämä tekee Ethereumista 3-in-1-omaisuuden, koska se voi olla pääoma-, kulutus- tai vakuusomaisuus kerralla.

Lue lisää: Mikä on Ethereum? Aloittelijan opas

Joten, jos ostat Ethereumia vuonna 2021?

Salausvaluuttoja ympäröivä volatiliteetti ja se, että Ethereum on nähnyt paljon vähemmän valtavirtaista käyttöönottoa kuin Bitcoin, tarkoittaa, että monet ihmiset ovat edelleen aidalla siitä, pitäisikö heidän sijoittaa siihen.

Vaikka pienempi markkina-arvo saattaa tulla punaiseksi lipuksi sijoittajille, se on itse asiassa valtavan kasvun tilaa. Kuten useimmat kryptovaluutat, Ethereumin hinta on epävakaa, mutta on kasvanut ennätyksellisen alhaiselta yli 1900 dollarin rajan.


Monet salauksen asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että Ethereumin ennätyksellisen korkea hinta on välitön tänä vuonna. Esimerkiksi makrotalouden asiantuntija Raoul Pal ja entinen Goldman Sachsin työntekijä on melko nouseva Ethereumin tulevaisuuden suhteen. Pal ennustaa, että kryptovaluutan hinta voi nousta ennätyskorkeuteen, 20 000 dollariin nykyisessä jaksossa.

Tällainen luottamus tekee Ethereumista houkuttelevan mahdollisuuden sijoittajille, jotka haluavat vakiinnuttaa asemansa salamarkkinoilla. Tämän sanottuaan Ethereum on lupaava sijoitus nuorille sijoittajille, mutta on silti melko spekulatiivinen.

Salaussijoittajat uskovat, että Ethereum kannattaa ostaa vuonna 2021 muihin kolikoihin verrattuna. Asiantuntijat uskovat, että Ethereumin hinta voi kasvaa edelleen tänä vuonna.

Tarkastellaan nopeasti joitain syitä, miksi Ethereum voisi olla tai ei voisi olla hyvä sijoitus sinulle.

Miksi sinun pitäisi ostaa Ethereumia

Vaikka uskomme yleensä, että Ethereum tekee hyvän sijoituksen vuonna 2021, emme takaa, ettet menetä rahaa. Koska olet spekulatiivinen sijoitus, se ei ehkä ole hyvä vaihtoehto sinulle, jos et halua riskiä.

Ethereum on kuitenkin markkina-arvoltaan maailman toiseksi suosituin salaus, ja se ylpeilee kadehdittavalla salausyhteisön tuella. Yhtenä halutuimmista digitaalisista hyödykkeistä on useita syitä, miksi Ethereumin ostaminen voi olla hyvä sijoitus sinulle.

Tässä on joitain etuja, joista saat nauttia Ethereumin sijoittajana.

✅ Se on likvidi sijoitus:

Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta voidaan helposti muuntaa fiat-valuutaksi vaikuttamatta merkittävästi sen arvoon. On olemassa monia pörssejä ja välityspalveluja, joissa voit myydä Ethereumia käteisellä tai muulla omaisuudella pientä maksua vastaan.

✅ Inflaatioriski on pieni:

Fiat-valuuttoja, kuten Englannin punta, säätelevät hallitukset, mikä tarkoittaa, että niiden inflaatioriski on korkea. Toisaalta kryptovaluutat, kuten Ethereum, ovat läpinäkyvämpiä ja matalat inflaatioriskit. Joten sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia siitä, että sijoituksesi menettää arvonsa.

✅ Sen suosio kasvaa:

Vaikka Ethereum on edelleen toiseksi suurin kryptovaluutta, siitä on tulossa suosittu päivittäin. On miljoonia ihmisiä ja tunnettuja laitoksia, jotka omistavat Ethereum-lompakoita. Tämä yhdistettynä siihen, että muut taloudelliset sovellukset voivat toimia Ethereum-alustalla, tekee siitä yhden suosituimmista ja lupaavimmista kryptovaluutoista tällä hetkellä.

✅ Se on digitaalisen rahan tulevaisuus:

Ethereumia ja Bitcoinia on aina laskutettu rahan tulevaisuutena. Kun yhä useammat ihmiset viihtyvät yhä enemmän digitaalisessa rahassa, Ethereum tarjoaa lukemattomia tulevaisuuden mahdollisuuksia sijoittajille, jotka ovat halukkaita ottamaan huomioon mielivaltaiset hintojen ja volatiliteetin vaihtelut.

✅ Hinta on nousussa:

Ethereumin hinta nousee päivittäin. Tämä tarkoittaa, että on oikea aika sijoittaa.

Ethereum Investmentiin liittyvät riskit

Vaikka Ethereum on osoittautunut lupaavaksi sijoitusmahdollisuudeksi, sillä on useita varoituksia, jotka saattavat tehdä tauon. Lukuisasta DAO-hakkeroinnista vuonna 2016, jolloin sijoittajat menettivät hakkereille jopa 55 miljoonaa dollaria, siihen, että hinta voi pudota silmänräpäyksessä, voit harkita päätöstäsi uudelleen.

Alla on joitain Ethereumin sijoittamiseen liittyviä huolenaiheita.

❌ Se on erittäin epävakaa:

Kuten mikä tahansa muu kryptovaluutta, Ethereumin hinta on epävakaa. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa sen nyt yli 1450 dollaria vain myydäksesi viikkoja myöhemmin alle 100 dollarilla. Suosittelemme työskentelemään asiantuntijan kanssa ja pitämään välilehtiä markkinoilla merkittävien menetysten välttämiseksi.

❌ Sitä ei ole säännelty huolellisesti:

Vaikka hallituksen määräysten puute antaa sinulle jonkin verran vapautta, se tarkoittaa myös sitä, että kryptovaluuttamarkkinat ovat täynnä petoksia ja väärinkäytöksiä. Jos joutuisit altistumaan näille sääntöjenvastaisuuksille, voit menettää paljon rahaa sijoituksessa.

❌ Se on altis hakkeroinnille:

Ottaen huomioon, että useimmat Ethereum-pörssit ovat verkkopohjaisia, sinulla on suuri riski menettää sijoituksesi hakkereille. Ja koska suurinta osaa näistä vaihtoista ei ole vakuuttaneet FDIC: n kaltaiset virastot, on hyvin epätodennäköistä, että saat rahasi takaisin.

On syytä huomata, että suurin osa Ethereum-sijoituksen varoituksista on tavanomaisia ​​sijoitusriskejä. Jos olet varovainen ja tunnet markkinoiden hyvin, sinun pitäisi pystyä välttämään suurin osa näistä riskeistä.

Esimerkiksi hakkeroinnin välttämiseksi voit tallentaa Ethereumin offline-tilaan ja myydä sen heti, kun hinta nousee.

Ethereumin hintaennusteet vuonna 2021

Monet asiantuntijat ovat tulleet ennustamaan Ethereumin tulevaisuutta sen hinnan ja määrän suhteen. Vaikka saatat kohdata muutamia epäilijöitä, yleinen yksimielisyys näyttää olevan, että Ethereum on valmis valoisaan tulevaisuuteen.

Joten vaikka Bitcoin nauttii edelleen teollisuuden huomiosta yli 60 prosentin markkinaosuudella, monet asiantuntijat ennustavat Ethereumin hinnan nousevan paljon nopeammin kuin BTC: n vuoden 2021 aikana.

CoinDeskin tietojen mukaan Ethereum on tällä hetkellä kaikkien aikojen korkeimmalla hinnalla 1918,52 dollaria. Hinta on jatkuvasti noussut vuoden alkaessa. Tammikuun alussa Ethereum kävi kauppaa noin 730 dollarilla ja ylitti nopeasti 1000 dollarin pisteen neljän päivän kuluessa. Sittemmin hinta vakiintui yli 1000 dollarin pisteen ja on nyt nousussa kohti 2000 dollaria.

Tämä on selkeä osoitus siitä, että hinta voi nousta odotettua korkeammalle ja saavuttaa uusia ennätyksiä tänä vuonna. Ja jos asiantuntija-analyysi on jotain menossa, on hyvät mahdollisuudet, että Ethereum on tuottoisa sijoitus lähipäivinä.

James Todaro, Blocktown Capitalin toimitusjohtaja ja tunnettu salaustoimisto, ennustaa, että Ethereum voisi lopulta lyödä 8500 dollaria vuonna 202. Tämä johtuu Todaro sanoo johtuvan DeFiin liittyvien vaihtoehtojen kasvavasta kysynnästä tulevina vuosina.

Simon Dedic Blockfyrestä näyttää olevan samaa mieltä Todaron tunteista. Dedicin mukaan kryptovaluuttoja on vain kuusi, jotka pitkäaikaisten sijoittajien tulisi ottaa vakavasti; ETH on toinen luettelossaan BTC: n jälkeen. Hän ennustaa myös, että ETH saavuttaa pian 9000 dollarin rajan vuonna 2021.

Lue lisää: Ethereumin hintaennuste vuodelle 2021 ja sen jälkeen

Ethereum vs. Bitcoin: Mitä sinun pitäisi ostaa?

Sekä Bitcoin että Ethereum ovat kilpailussa joukkomäärittelyyn. Vaikka Bitcoin on kiistatta suositumpi, Ethereumilla on ylivertaista tekniikkaa, jolla on paljon tilaa kasvulle. Tästä syystä ei ole olemassa varmaa vastausta siihen, kumpi näistä on parempi sijoitus.

Rahoitusanalyytikot kertovat, että Ethereumin volyymi kasvaa nopeammin kuin Bitcoin. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat käyvät nyt kauppaa Ethereumilla enemmän suhteessa Bitcoiniin. Tämä on hyvä merkki kaikille, jotka haluavat ostaa Ethereumia tänä vuonna.

Niin kauan kuin Ethereum toimii alustana DeFi-projekteille, on suuret mahdollisuudet ansaita enemmän voittoja kuin Bitcoin. Siinä on parempi tekniikka, se on paljon nopeampi kuin Bitcoinissa, eikä sillä ole rajoitettua tarjontaa, kuten Bitcoin.

Liittyvä: Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Bitcoin?

Johtopäätös

Jos Ethereumin keskittyminen DeFiin ei vähene, se on kohtuullisen kannattava. Ostaminen vai ei, riippuu täysin omista taloudellisista tavoitteistasi. Jos et ole vielä päättänyt, suosittelemme työskentelemään asiantuntijan kanssa tai tekemään enemmän tutkimusta, kunnes olet varma, että haluat tehdä tämän.

Muuten katsomme viimeaikaisia ​​lukuja, että Ethereum tekee kannattavan sijoituksen tänä vuonna.

eToro – Paras alusta Ethereumin ostamiseen

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Onko Ethereum hyvä sijoitus ja voitko hyötyä ETH: sta vuonna 2021?

Tulee Ethereum ylittämään Bitcoinin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map