Onko Ripple ostamisen arvoinen vuonna 2021?

Mietitkö, onko Ripple investoinnin arvoinen tänä vuonna? Käytä alla olevaa opasta ja saat vastauksen kysymykseesi!

  • Ripple hakee sääntelyn selkeyttä käynnissä olevan SEC-oikeudenkäynnin jälkeen.
  • XRP-valaat täyttävät laukkujaan nopeasti, mikä lisää valtavasti ostopaineita.
  • Yli 1 dollarin tauko laukaisee FOMOn, kun sijoittajat pyrkivät voittoon kohti kaikkien aikojen korkeinta tasoa.
  • Ripplen näkymät näyttävät pitkällä aikavälillä nousevilta MVRV: n perusteella, mikä tarkoittaa kelvollista investointia vuonna 2021.

Tässä oppaassa puhumme Ripplestä – mikä Ripplen arvo on vuonna 2021 ja miksi sinun pitäisi harkita sijoittamista Rippleen. Tämän oppaan loppuun mennessä sinulla on parempi käsitys Ripplestä – ja voit vastata kysymyksiin “Onko Ripple kannattaa ostaa tänä vuonna?”, Ja jos niin, "mikä on paras vaihto ostaa XRP?".

Kryptovaluutan maailma on jatkuvasti nousussa. Kuten luultavasti tiedät, tietokonepohjaisten rahamuotojen arviot laajenevat askel askeleelta Bitcoinin esittelystä lähtien. Todellakin, jopa lyhyessä ajassa, arvio salauksen hinnoista on noussut tuhansilla, ja kryptovaluutoista on tullut houkuttelevia varoja sijoittaa.

Cryptocurrency-härkäsykli 2020/2021 on jättänyt monet sylkemään, kun taas alan harrastajat istuvat reunalla eivätkä pysty ottamaan silmiään pois kaavioista. Ripple aloitti rallin ikäisensä kanssa, mutta kärsi suuresta takaiskusta sen jälkeen, kun Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) aloitti oikeudenkäynnin liikkeeseenlaskijayritystä Ripple Labs Inc. -yritystä ja sen johtajia vastaan. Tulemme yksityiskohtiin hieman myöhemmin.

Joulukuussa tapahtui valtava hajoaminen, kun XRP sukelsi 80%: sta 0,17 dollariin. Oikeusjuttu oli merkittävä haittapuoli etenkin härkäjakson aikana. Samaan aikaan XRP on edistynyt hyvin kohti dollaria, mutta vuosittainen huippu saavutettiin 0,75 dollarilla. Kirjoitushetkellä XRP väistyy 0,56 dollarilla yleensä nousevien markkinoiden keskellä.

Ripplen yleiskatsaus

Ripple on erottautunut alusta lähtien block-chain-alustaksi rajat ylittäville siirroille, jotka ovat nopeita ja edullisia. Pisin aikaa XRP oli markkinoiden kolmanneksi suurin kryptovaluutta. Tether (USDT) kuitenkin ohitti sen ja menetti myöhemmin useita positioita meneillään olevan oikeusjutun aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Kansainvälinen siirtotunnus on suunniteltu ratkaisemaan ongelma, jota parhaillaan kohtaavat johtavat fiat-siirtojärjestelmät, kuten SWIFT. Siksi Ripple valloitti vuonna 2013 maailmanlaajuisena järjestelmänä, joka tukee maksuja, kansainvälisiä maksuja ja kaupankäyntivälineitä. Tunnus XRP on natiivi lohkoketjulle, XRP Ledgerille.

On tärkeää pitää mielessä, että Ripple eroaa Bitcoinista (BTC) ja Ethereumista (XRP) siltana fiatin ja digitaalisen maailman välillä. Lisäksi Ripple uskoo pystyvänsä ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia. Huomaa, että XRP ei ole louhittava kolikko, kuten BTC ja ETH, koska kaikki sen 100 miljardia rahaketta luotiin projektin alussa.

Ainoa este on se, että XRP tulee keskitetyksi kryptovaluuttana eikä hajautettuna ikäisensä tapaan, lähinnä siksi, että 55 miljardia kokonaistuotannosta on Ripple Labsin omistuksessa..

Mitä Ripple on tähän mennessä saavutettu?

Ripple on vuosien varrella rakentanut useita järjestelmiä auttaakseen sitä saavuttamaan tavoitteensa. Esimerkiksi RippleNet on blockchain-alusta, jonka avulla asiakkaat voivat hyödyntää XRP: tä likviditeetin hankinnassa, erityisesti kansainvälisillä markkinoilla. Alusta yhdistää jo yli 300 pankkia ja maksulaitosta välittömän selvityksen varmistamiseksi ja alentaa valuuttakurssimaksuja.

Yhtiön uusin lipputuote on kysynnän mukainen likviditeetti (on-demand likvidity, ODL), joka auttaa ihmisiä, pankkeja ja muita rahansiirtolaitoksia toimittamaan välittömiä rajatylittäviä maksuja ilman ennakkomaksuja uusille markkinoille.

Suurimmat globaalit organisaatiot, kuten MoneyGram, ovat tukeneet ODL: ää. Se kukoistaa edelleen maissa kuten Brasilia, Filippiinit ja Aasian alue. Lisäksi se tarjoaa ihmisille keinon lähettää ja vastaanottaa rahaa kansainvälisesti nopeasti ja edullisella tavalla.

Monien asiantuntijoiden mukaan Rippleä pidetään edistyneenä kolikkona, joka on sijoitettu kuudenneksi salakirjoitukseksi Coimarketcapin luettelossa. Vuonna 2012 lanseerattu Ripple on yksi arvokkaimmista kryptovaluutoista salausyhteisön keskuudessa.

Ripple koki hiljattain hinnanlaskun, kun se kohtasi SEC-väitteitä, mutta kryptoanalyytikot uskovat, että Ripple kannattaa ostaa vuonna 2021, koska sen arvon odotetaan kasvavan.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa Rippleen vuonna 2021?

XRP on yksi digitaalisista hyödykkeistä, jotka käyvät kauppaa edelleen suhteellisen alhaisella hinnalla markkinoiden härkäajoista huolimatta. Ripple Labs Inc. ja sen ylimmän johdon edustajat joutuvat SEC: n syytteeseen rekisteröimättömien arvopapereiden väitetystä myynnistä asiakkaille. Yhdysvaltain SEC väittää, että blockchain-yritys on onnistunut pysymään sääntelyn ulkopuolella yli seitsemän vuoden ajan rikkomalla arvopaperilakia.

Samanaikaisesti Ripple on jo ampunut takaisin SEC: ään ja pyytää sääntelyviranomaista todistamaan, että Bitcoin ja Ethereum eivät ole arvopapereita. Ripple on valmis taistelemaan ja ei ota säätimen iskuja polvilleen lyhyen tarinan lyhentämiseksi.

Siksi Ripplen ympärillä oleva epävarmuus häviää lopulta, jolloin XRP voi rallia ikätovereidensa tavoin. On syytä mainita, että XRP sulki äskettäin $ 1, mutta korjattu noin $ 0.75. Erittelystä löytyi tukea 0,35 dollaria, mikä antoi sonnien taistella reboundista. Este 0,7 dollarilla rajoittaa tällä hetkellä liikkumista, kun rajat ylittävät merkkitaistelut taistelevat yli 0,6 dollarin purkautumisesta.

Ripplen nouseva näkymä ketjun näkökulmasta

Ketjumittarit antavat hyvän käsityksen kryptovaluuttojen hintatoiminnasta. Santimentin haltijajakelumallin mukaan valaat ostavat villisti. Esimerkiksi 10 000–100 000 XRP-osoitetta omistavien osoitteiden määrä kasvoi joulukuun alimmasta 95 022: sta lähes 104 500: een. Samanaikaisesti ne, jotka sisältävät 100 000 – 1 miljoonaa XRP: tä, nousivat 15 860: sta noin 17 225: een.

Valaiden nousu on massiivinen nouseva signaali, jonka XRP: n arvo voi nousta tänä vuonna. Huomaa, että valaiden liikuttama tilavuus lisää varmasti takatuulia XRP: n takana.

MVRV-malli paljastaa, että XRP on edelleen ostoalueella. Santiment selittää, että muuttuja korostaa keskimääräistä voittoa tai tappiota niiden XRP-tunnisteiden haltijoilla, jotka ovat vaihtaneet omistajaa viimeisen 30 päivän aikana ja perustuvat hintaan, kun kukin tunnus on viimeksi siirretty. Siksi MVRV, joka on yhtä suuri kuin kaksi, viittaa siihen, että XRP-haltijoilla on tällä hetkellä 2x sijoitus.

Toisin sanoen sijoittajat eivät todennäköisesti myy, kun heillä on rahaa tai tappiota. Korkea MVRV-arvo tarkoittaa, että korjaus on uskottava, koska sijoittajat haluavat mieluummin kotiuttaa voittoa. Kirjoitushetkellä XRP: n MVRV-malli on 0,459, mikä tarkoittaa, että rajat ylittävä tunnus on edelleen ostoalueella.

Ripple on tulossa suosittuun asteittain, mikä on yksi harvoista syistä, joita kolikon yleinen laajentuminen tukee vuosien varrella. Verkkoon liittyneiden käyttäjien kasvu vasta vuoden 2020 lopulla jättää positiivisen vaikutelman salauksen odotuksiin. Vasta tammikuussa 2021 käyttäjien sitoutuminen verkkoon nousi 240 prosenttiin.

Ripplen ei koskaan ollut tarkoitus olla rahaa tai maksustrategiaa. Tämä tekee siitä jonkin verran keskimääräisen kolikon sijoittaa. Joka tapauksessa on vähän pilkkoa markkinoista, jotka tunnustavat maksun XRP-tunnuksilla verkossa.

Voit esimerkiksi ostaa erilaisia ​​tuotteita sen kanssa, mikä tekee siitä houkuttelevamman ostajille. Löydät valikoiman kauppiaita, jotka ilmeisesti pystyvät tunnustamaan Ripplen XRP: n, mutta asiat muuttuvat jatkuvasti, ja jotkut tunnetut markkinat tässä vaiheessa eivät tunnista sitä.

XRP: n välttämättömäksi käyttötarkoitukseksi ehdotetaan eri rahastostandardien (tai tiettyjen esineiden, kuten kulta tai öljy) siirtymistä Ripple-organisaation yli. Lisäksi sijoittaminen Rippleen vuonna 2021 saattaa olla hyvä askel, koska XRP: n hinta on tällä hetkellä alhainen ja sen odotetaan nousevan lähitulevaisuudessa.

Mitä ripple on arvoinen vuonna 2021?

Ripplen hintaennuste vuonna 2021 sijoittaa sen kaikkien aikojen korkeimman 3,56 dollarin yläpuolelle. Teknisestä näkökulmasta XRP odottaa innolla vuotuisen korkeimman tason, 0,75 dollarin, voittamista. Härkä saa keskittyä huhtikuun 2018 esteen poistamiseen 0,99 dollaria. Kaupankäynti yli 1 dollarin aiheuttaa todennäköisesti pelon jäämisen ulkopuolelle (FOMO), joka puolestaan ​​haastaa hinnan ennätyskorkeuteen.

XRP / USD -viikkokaavio

Liukuvan keskiarvon lähentymisen divergenssillä (MACD) on nouseva impulssi, mikä viittaa siihen, että XRP jatkaa nousutrendiä. Lisäksi 50 yksinkertaista liukuvaa keskiarvoa (SMA) on menossa yli viikkokaavion 100 SMA: n, mikä luo nousevan kultaisen ristikuvion. Jos nousutrendi jatkuu, XRP voi ylittää kaikkien aikojen ennätyksen ja nousta kohti 10 dollaria. Ripplen hyödyllisyys kasvaa edelleen, mikä tukee odotettua massiivista arvon nousua.

Koska Bitcoinin hinta on nyt ylittänyt 50 000 dollarin rajan, ihmiset, jotka haluavat sijoittaa pienempiä lukuja ja joilla on korkeampi tuotto, sijoittavat mieluummin kolikoihin, kuten Ripple. Tämä voi lisäksi auttaa Ripplen arvon nousussa, koska kysyntää tulee olemaan.

Mutta mitä Ripple kannattaa vuonna 2021? Longforecast ennusti, että XRP-arvo voi nousta jopa 1,29 dollariin vuoteen 2021 mennessä. Digitalcoin ennustaa, että Ripple voi nousta 0,89 dollariin jo maaliskuussa ja sitten pudota 0,86: een joulukuuhun 2021 mennessä..

Onko XRP sijoittamisen arvoinen vuonna 2021?

XRP on edelleen arvokas sijoitus vuonna 2021. Ainoa kompastuskivi näyttää olevan oikeusjuttu liikkeeseenlaskijaa vastaan. Ripple Labs on kuitenkin valmis taistelemaan voitosta, mikä myös lisää tunnuksen arvoa sääntelyn selkeyden vuoksi. Samanaikaisesti Ripple esittelee itsensä vakaana kolikoiden tukialustana ja voi hyötyä siitä, että keskuspankit aikovat käynnistää valtion digitaalisen omaisuuden.

XRP, Ripplen perustajien edistyksellinen tunnus, on ilahduttanut joitain jyrkkiä voittoja, noussut yleensä 0,25 dollarista yli 0,75 dollariin tammikuussa 2021..

Ripplen arvo voisi olla 1 dollari vuonna 2021, kuten rahankonsultoinnin deVere Groupin järjestäjä ja toimitusjohtaja Nigel Green ilmoitti. Green viittasi sekä XRP-tunnuksen kattavaan huomioon että sen kohtuulliseen kätevyyteen tätä ennustetta tehtäessä. Tämä tekisi tunnuksesta erittäin houkuttelevan sijoittaa.

Ripple Price kasvaa vuonna 2021?

Kohtuullisena XRP voi nousta 1,20 dollariin ennen vuoden 2021 maalia. Se voi jopa nousta 2 dollariin useiden salaustarkkailijoiden mukaan yleensä.

Startupina sitä ovat rahoittaneet useat taloudelliset tukijat. Tällä rahoituksen käynnistäjällä on maailman tunnettujen organisaatioiden nimi, mukaan lukien Google. Koska Ripplen arvio on laajenemassa, lukuisat muut valtavirran ja toteutuneet organisaatiot päättivät lisäksi sijoittaa resursseja tähän investointiin tulevina kuukausina.

Tämä antaa Ripplelle voiman osallistua ja rakentaa luottamusta taloudelliseen tukijaansa. Lisäksi annettu tosiasia lisää mahdollisuutta, että tämä kolikko voisi kokea hintojen kasvua vuonna 2021.

Ripple Coin News arvioi, että tulevat vuodet voisivat nousta tasaiseksi ajaksi Ripplelle arvaamattoman mallin jälkeen. Koska salaisia ​​sopimuksia ja innovaatioita kehittyy, tämä saattaa nostaa XRP: n hinnan 8 tai 10 dollariin. Tämä tekee siitä houkuttelevan sijoituspaikan kaikille salauskaudesta kiinnostuneille henkilöille. Siksi on loogista, että sen hinta voi nousta lähitulevaisuudessa, nimittäin vuoden 2021 loppuun mennessä.

eToro – Paras ostettava foorumi Ripple XRP

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainsanat

  • Longforecast on optimistinen ennustettaessa Ripple-hintaa vuonna 2021 ennustamalla, että se voi nousta jopa 1,09 dollariin lokakuuhun.
  • Ripple-hinnan nousu korkeampaan arvoon eli noin 1,20 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä.
  • On vain loogista, että Ripple-hinta nousee lähitulevaisuudessa, nimittäin vuoden 2021 loppuun mennessä.

Mikä on Ripple? Aloittelijan opas

Ripple-hintaennuste

Mikä ajaa Ripple XRP -hintaa vuonna 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner