Onko Ripplen (XRP) odotettavissa olevan 100 dollaria tai enemmän seuraavan 5 vuoden aikana?

Salausmaailman maine on kaksinkertaistunut vuosien varrella, ja nyt kaikki sijoittajat katsovat salausmaailman olevan potentiaalinen paikka rahan tulevaan varastointiin. Tämä antaa salausmarkkinoille mahdollisuuden laajentua ja kryptokaupasta uudeksi normaaliksi. Rahoitusvaroja säilytetään edelleen fyysisesti ja liiketoimet tehdään samalla tavalla koko planeetalla, mutta tulevaisuus on varmasti lähes täysin digitaalinen.

Tämän avulla monet ihmiset voivat tarkastella markkinoita eri tavalla ja uudella valolla. Tällaiset ennusteet nostavat vain salausresurssien arvoa, ja on vain loogista, että ne voivat saavuttaa uusia arvokorkeuksia lähitulevaisuudessa.

Tässä on mukana Ripple, pankeille ja verkoille luotu järjestelmä, joka toimii valuutanvaihdossa. Saako Ripple 100 dollaria seuraavien viiden vuoden aikana, on kyseenalaista, riippuen monista tekijöistä.

Mukaan XRP_Cro-kysely, 72,4% Ripple-sijoittajista uskoo, että krypto-omaisuus saattaa saavuttaa 100 dollarin arvon seuraavan viiden vuoden aikana.

Voiko Ripple saavuttaa 1000 dollaria

Asiantuntijat arvioivat, että Ripple ei välttämättä pysty saavuttamaan 1000 dollaria lähitulevaisuudessa. Tämä on syy, koska sen markkina-arvon olisi oltava 100 biljoonaa dollaria, jotta tämä tapahtuisi, mikä on melko mahdotonta..

Tällaiset ennusteet voivat nyt olla hankalia osoittautuessaan epätodellisiksi, koska markkinat voivat lyödä kuvaamattomia arvoja, joita emme ehkä odota. Toistaiseksi tällaiset arviot ovat kuitenkin oikeita ja muuttuvat vasta, kun markkinapääoma muuttuu. Sitten salauskolikoilla on tilaa kasvaa runsaasti ja arvoa samanaikaisesti.

Yhdysvaltain turvallisuusministeriön viime vuoden loppuun mennessä Ripplea vastaan ​​nostama asiakirjahakemus johti huomattavaan menetykseen sen näkemälle markkinaosuudelle. Oikeudenkäynti lähes puolitti yrityksen voitot ja aiheutti suuria takaiskuja markkinoilla. Tällaisen tapahtuman jälkeen kestää jonkin aikaa, ennen kuin yritys palaa valtaan.

Ripple Coin Newsin mukaan se viittaa siihen, että Ripplen hinta voi nousta ylämäkeen noin 10 dollariin. Tämän avulla asiantuntijat voivat asettaa ennusteita muille salakirjoille samanaikaisesti.

Kun Bitcoin saavutti lähes 50 000 dollarin arvon tänä vuonna, varmistettiin, että muut salakolikot sitoutuvat toimimaan samalla tavalla ja saavuttamaan saman määrän sitoutumista online-alueella. Salausmaailma kukoistaa uutisissa ja siihen osallistuva yleisö menestyy johdonmukaisella käyrällä, joka menee ylöspäin aina Bitcoinin nousun jälkeen viime vuosikymmenellä.

Voiko Ripple saavuttaa 10000 dollaria

Edellä mainitussa arviossa pääteltiin, että Ripplen on lähes mahdotonta saavuttaa 1000 dollarin arvo markkinoilla tulevaisuudessa. Siksi 10000 dollarin hinnan saavuttamiseksi on vielä epätodennäköisempää, että tällainen arvo saavutetaan tai etsitään ensinnäkin.

Ripplen hinnan arvioidaan olevan korkeintaan noin 1-2 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä, mutta on mahdollista, että se saattaa nousta korkeammaksi, ylittämättä 10 dollarin summaa. Tätä ennustusta tukevat salausmaailman analyytikot, ja se on linjassa muiden tällä hetkellä voimakkaiden kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin kaltaisten, odotusten kanssa..


Ripple tekee minusta miljonääri?

Tämä on hankala peli, koska salausmarkkinat ovat yksi arvaamattomimmista markkinoista maailmassa. Yhdeksi hetkeksi se voi saavuttaa käsittämättömiä korkeuksia, kohota korkealla taivaalla ja sitten toisen se voi murentua tuhopesäksi. Siksi ei ole turvallista sanoa, tekeekö Ripple sinusta miljonäärin vai ei. Tällaiset väitteet tehdään henkilökohtaisesti, ja laskelmat tulisi sitten tehdä vastaavasti.

On parasta, että sijoituksesi ei ylitä rahamääriä, joihin sinulla ei ole varaa, on parasta, että laskeudut turvallisesti. Ajattele sen läpi, kannattavatko kryptokolikot sijoittaa tässä elämässäsi, ja jos on, jatka sen kanssa. Niin paljon kuin salausmarkkinat ovat arvaamattomat, ne voivat myös olla erittäin kannattavia. Monet ovat valinneet salaussijoituksen tien elämänsijoitukseksi, ja se on osoittautunut heille enemmän kuin hienoksi.

Ripple voittaa SEC: ää vastaan?

Securities Exchange Commission (SEC) syyttää Ripplea XRP-rahakkeidensa myymisestä rekisteröimättömänä arvopaperina, mikä rikkoo lakia. Ripple kiistää edelleen tämän väitteen sanomalla, että Ripple ei ole turvallisuus. Ripplen mahdollisuudet voittaa taistelu SEC: n kanssa ovat hyvät kahdesta syystä:

Ensinnäkin Ripple oli sakotettu vuonna 2015 FinCEN-verkosto (FinCEN) ja sai pätevyyden a "virtuaalivaluutta" ei arvopaperi. Se, että FinCENin kaltainen sääntelyviranomainen on luokitellut Ripplen virtuaalivaluutaksi, voi jollain tavalla mitätöidä SEC-väitteet.

Toiseksi Ripple voi olla hyvässä asemassa voittaakseen SEC: tä, koska SEC: n kärjessä on nyt Gary Gensler, entinen Commodities Futures Trading Commissionin (CFTC) puheenjohtaja. Gensler tunnetaan kryptovaluuttojen kannattajana ja oli kuvannut Bitcoinin nimellä "muutoksen katalysaattori".

eToro – Paras ostettava foorumi Ripple

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Salausmaailman maine on kaksinkertaistunut vuosien varrella, ja nyt kaikki sijoittajat katsovat salausmaailmaa potentiaaliseksi paikaksi rahan tulevaan varastointiin.
  • Asiantuntijat arvioivat, että Ripple ei välttämättä pysty saavuttamaan 1000 dollaria nyt tai lähitulevaisuudessa.
  • On parasta, että sijoituksesi salakirjoitukseen ei ylitä rahamääriä, joita sinulla ei ole varaa menettää, mutta parasta on turvallinen lasku. Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) sakotti Rippleä vuonna 2015 ja piti sitä "virtuaalivaluutta" ei arvopaperi.
  • Se, että FinCENin kaltainen sääntelyviranomainen on luokitellut Ripplen virtuaalivaluutaksi, voi jollain tavalla mitätöidä SEC-väitteet.

Älä missaa:

Mikä on Ripple? Aloittelijan opas rippleyn ja vinkkejä XRP: hen sijoittamiseen

Ripple-hintaennuste

Mikä ajaa Ripple XRP -hintaa vuonna 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map