Onko tähtien lumenia syytä pitää silmällä?

Stellar Lumens on saavuttanut melkoisen suuren suosion viime vuosina, ja sijoittajat haluavat tietää, onko Stellar hyvä sijoitus. Se on käytännöllinen blockchain-projekti, joka on tehty tukemaan minkä tahansa valuutan digitaalista esitystä. On aina parasta tietää, mitä uusia projekteja on tilillä markkinoilla, jotka ovat täynnä mahdollisuuksia.

Tässä on yksityiskohtainen tutkimus Stellar Lumensista, syystä sen suosioon, ja jätetään sijoittajille mahdollisuus päättää, onko kyseessä hyvä tulevaisuuden sijoitus.

Mikä on tähti lumenia ja miksi se keksittiin

Stellar Lumensin (XLM) loi Jed McCaleb, Ripplen keksijä. Se on digitaalinen valuutta, joka on samanlainen kuin Ripple, mutta eroaa toisistaan.

Lumen on Stellarin kryptovaluutta, joka on luotu olemaan merkittävä rooli verkossa. Stellar on suunniteltu tietyllä tavalla ja välttämätöntä, että jokaisella tilillä on aina riittävä määrä lumenia. Instituutioiden auttamisen sijaan Lumens luotiin tehtävänä auttaa ihmisiä siirtämään rahaa.

Aikaisemmat rajat ylittävät liiketoimet aiheuttivat ihmisille paljon ongelmia. Lumens luotiin voittamaan pitkien kauppojen ja korkeiden palkkioiden ongelma. Tarjoamalla nopean ja halvan tavan lähettää rahaa ympäri maailmaa, Lumens pystyi löytämään paremman ratkaisun tähän ongelmaan.

Fintech kryptovaluuttaan: XML

Yhteiskuntamme on hitaasti siirtymässä käteisyhtiöön, ja tästä hyötyvät yritykset ovat epäilemättä finanssiteknologiayrityksiä. Fintech-yrityksistä on tullut yhä tärkeämpiä, koska ne antavat yksityishenkilöille mahdollisuuden siirtää rahaa helposti. Kun kyse on kryptovaluuttamaailmasta, Ripple and Stellar Lumens pyrkii ottamaan pankkien välisen siirron korkeat kustannukset ja tekemään sen kaikkien saataville.

Stellar Lumens toimii vertaislainanantajana rahan siirtämisessä rajojen yli; toisin kuin Ripple, joka palvelee pankkilaitoksia, Stellar kohdistaa pankit. Sekä Ripple että Stellar palvelevat samaa tarkoitusta salausmaailmassa. Heidän oletetun tavoitteenaan on helpottaa tapahtumia ihmisille digitaalisten rahakkeiden nopeudella ja turvallisuudella ja helpottaa kiinteän omaisuuden, myös fiat-valuutan, liikkumista rajojen yli.

Toisin kuin Bitcoin, työkolikko (PoW), Stellar käyttää Stellar-konsensusmenetelmää. Tällä menetelmällä maksutapahtumat selvitetään 2-5 sekunnissa. Konsensusmenetelmässä käytetään sarjaa palvelimia, jotka synkronoidaan keskenään varmentamiseen sen sijaan, että käyttäisivät kaivostyöntekijöitä tapahtumien vahvistamiseen.

Stellarin taustalla oleva tekniikka ja Lumen-tunnus

Stellar-verkko on avoin, hajautettu vertaisverkko, jonka avulla rahaa voidaan siirtää ja tallentaa. Lumen on verkon natiivikoodi, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää rahasummia ja muuntaa valuutan.


Lumen toimii siltana, joka vähentää omaisuuden kaupankäyntiä rajojen yli. Siksi tämä hajautettu lohkoketjuteknologia haastaa nykyiset maksupalveluntarjoajat, jotka veloittavat korkeampia maksuja samankaltaisista palveluista, ja pyrkii poistamaan eroja suljettujen järjestelmien välillä, joka koostuu nykyisistä kansainvälisistä rahoitusmarkkinoista..

Lumenit tarjoavat helpon arvonsiirron valuuttojen välillä, joilla ei ole yleisesti vaihdettua paria. Yhden vertaisryhmän kautta voidaan lähettää vain yksi valuuttatyyppi Lumenin kautta, joka saapuu eri valuuttana vastaanottajalle. Matka vastaanottimeen on täynnä erilaisia ​​siirtymiä useiden valuuttojen läpi. Varmistamalla suoran valuuttaparivaihdon tai etsimällä olemassa olevaa kysyntää alkuperäiselle valuutalle Lumen-haltijalta, se etsii pari lumenia ja kohdevaluuttaa, mikä tekee tapahtumasta saumattoman.

Mikä tekee tähti lumenia ainutlaatuiseksi?

Ensimmäinen ja tärkein syy sen ainutlaatuisuuteen on, että Stellar antaa organisaatioille mahdollisuuden hyödyntää verkkoaan transaktio- ja rahalähetyskustannusten vähentämiseksi. Yhdessä sen kanssa se hallitsee myös mikromaksuja ja lisää ulottuvuutta liikkuvien haarojen kautta. Jokainen Stellar-tapahtuma maksaa vain 0,00001 XLM. Vaikka XLM ei ole PoW-kolikko, kuten Bitcoin, sillä on huomattava hintakorrelaatio Bitcoiniin.

Nettisivu Kolikon ennustaja toteaa, että "Kahden krypton korrelaatiokerroin on 0,55," mikä on positiivinen luku. Tämä on lisäetu Lumensille, kun se liikkuu samaan suuntaan kuin suosittu kryptovaluutta Bitcoin.

Stellarin verkko on suojattu Stellar Consensus Protocol -protokollalla, mikä tekee siitä ainutlaatuisen muiden kryptien suhteen. Tällä protokollalla on neljä merkittävää ominaisuutta: hajautettu hallinta, joustava luottamus, matala viive ja asymptoottinen suojaus, mikä tekee siitä suotuisan luotettavan verkon käyttäjille.

Onko tähtien lumenia syytä pitää silmällä?

Nyt monivuotinen kysymys on, onko Stellar Lumens hyvä sijoitus? Vastaus ei ole yksinkertainen. Salausmarkkinat ovat epävakaat ja alttiita äkillisille muutoksille. Siksi ennen sijoittamista mihin tahansa kryptovaluuttaan sijoittajien on tehtävä yksityiskohtainen tutkimus ja tutkimus kyseisestä kolikosta.

Tällä hetkellä XLM: n koko tarjonta on noin 50 miljardia ja kiertävä tarjonta on 20,7 miljardia. Stellar voi nykyisin olla 9,26 miljardin dollarin markkina-arvo ja arvon kasvu tulevina vuosina enemmän, joten Stellar voi olla kannattava vaihtoehto sijoittajille, mutta vankkojen riskienhallintasuunnitelmien avulla.

Viiden vuoden aikana Stellar-lumenin odotetaan kasvavan yhtenä parhaiten menestyvistä kryptovaluutoista, erityisesti kun otetaan huomioon sen niukkuus markkinoilla. Tämä lisää lopulta sen arvoa ja kasvua. Markkinaveteraanit ennustavat, että Stellarin markkina-arvo saattaa nousta korkeammaksi kuin Bitcoinin kasvuprosentti tulevina vuosikymmeninä.

Älä missaa: Stellar Lumensin hintaennuste

Tiivistettynä:

Alhaisempien kustannusten, nopeamman tapahtuman, helpon saavutettavuuden ja Stellar Consensus Protocolia käyttävän suojatun verkon ansiosta XLM on listattu salausmarkkinoiden huippupörsseihin. Itse XLM: n niukkuus voi olla tekijä sen arvon nousulle ajan myötä, varsinkin kun Stellarin alustan kysyntä kasvaa huomattavasti. Kun otetaan huomioon kaikki tekijät ja hyvä tutkimus, XLM voi olla kannattava lisä sijoitusportfoliosi. Sen pitäminen digitaalisessa lompakossa voi osoittautua hyväksi sijoitukseksi.

eToro – Paras ostoalusta Tähtien XLM

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Lue lisää:

Stellarin ostaminen – Aloittelijan opas

Mikä ajaa tähtien hintaa vuonna 2021?

Kuinka paljon tähtien XLM on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map