Onko Tezos hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa Tezosiin?

Investointi Tezosiin: Aloittaminen

Pitäisikö minun sijoittaa Tezosiin? Onko Tezos hyvä sijoitus?

Saako Tezos ohittaa muut kryptot, kuten Ethereum, EOS tai Cardano?

Jos olet kiinnostunut Tezosista ja sen sijoituspotentiaalista, tämä artikkeli on vain sinua varten. Me Trading Educationissa olemme täällä antamassa vastauksia kaikkiin taloudellisiin kysymyksiisi.

Joten mikä on Tezos ja onko Tezos (XTZ) hyvä sijoitus? Miksi Tezos on yksi nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista ja miksi niin monet sijoittajat ovat uteliaita Tezosista?

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja XTZ-sijoittamisesta ja päätä itse, onko sijoittaminen Tezosiin sen arvoista!

Jos olet uusi Tezos-sijoitusmaailmassa, saatat miettiä, onko Tezos hyvä sijoitus vai pitäisikö minun sijoittaa Tezosiin ?. Katkaistaan ​​kaikki Tezosiin liittyvät huolenaiheet, ennen kuin harkitset sijoittamista Tezos XTZ: ään.

Tezos-sijoittamisen aloittaminen

Aloita sijoittaminen Tezosiin ja / tai muihin kryptovaluuttoihin ensin rekisteröidy verkossa vaihdolla, jonka avulla voit ostaa ja sijoittaa Tezosiin. Vaihtovälittäjä on online-foorumi, jonka avulla voit ostaa ja myydä Tezoja sekä muita heidän luetteloimia kryptovaluuttoja.

Jos haluat ostaa Tezos nopeasti ja helposti, 0%: n provisiolla, tarkista eToro-pörssi!

Mikä on Tezos?

Mikä on Tezos ensinnäkin? Tezos on avoimen lähdekoodin blockchain-pohjainen alusta, jota voidaan käyttää vertaisoperaatioiden ja älykkäiden sopimusten suorittamiseen.

Kuten muutkin salausvaluutat, Tezos pyrkii hajauttamaan rahoitusalaa ja tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet ihmisille kaikilla elämänaloilla.

Tässä on huomattava, että vaikka Arthur ja Kathleen Breitman ehdottivat Tezosia vuonna 2014 ainutlaatuiseksi hajautetuksi ekosysteemiksi, foorumi julkaistiin muutama vuosi myöhemmin; Tezos lanseerattiin vuonna 2018.

Erityisen kyllä, Tezoksen perustaja sanoi kerran, että Tezos on antiikin Kreikan sana älykkäistä sopimuksista. Ja vaikka nimen alkuperä on kyseenalainen, Tezoksen alkuperäinen menestys ei ollut vitsi. Alle pari vuotta, Tezos on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista blockchain-projekteista kryptovaluuttainvestointisektorilla.

Nyt Tezos on yksi Bitcoinin ja Ethereumin pääkilpailijoista, ja kuten edellä mainittiin, Tezos – kuten muutkin kryptovaluutat – pyrkii vähentämään keskuspankkien ja viranomaisten tarvetta.

Ei siinä kaikki! Tezos menee askeleen pidemmälle ja tarjoaa edistyneen infrastruktuurin, joka voi muuttua ja kehittyä vaarantamatta kovan haarukan esiintymistä. Älkäämme unohtako, että kovat haarukat viittaavat kaikkiin radikaaleihin muutoksiin verkon protokollassa. Parasta Tezos-sovelluksessa on, että käyttäjät voivat äänestää ehdotuksista päivityksiksi ja todellisen blockchain-tekniikan kehittämiseksi.

Ainutlaatuinen käänne johtuu siitä, että käyttäjät ja sijoittajat voivat osallistua verkon hallintaan prosessin nimellä paistaminen. Tämän prosessin rehellisyyden varmistamiseksi jokaisen osallistujan on tehtävä vakuus ja pantattava XTZ, 8000 XTZ: n rulla..

Leipurit voivat äänestää ehdotetuista muutoksista monivaiheisessa prosessissa, joka kestää jopa 23 päivää, ja muutokset pannaan täysimääräisesti täytäntöön vasta sen jälkeen, kun ne ovat tukeneet ylivaltaosalla.

Kuten kehittäjät sanoivat, “Tezos noudattaa täysin erilaista lähestymistapaa luomalla hallinnointisäännöt sidosryhmille hyväksymään protokollapäivitykset, jotka sitten otetaan automaattisesti käyttöön verkossa … Kun kehittäjä ehdottaa protokollapäivitystä, he voivat liittää laskun maksettavaksi heidän osoitteensa päivityksen hyväksymisen ja sisällyttämisen yhteydessä. ”

Ei mikään yllätys, että sen tehokas ja demokraattinen hallintoprosessi, Tezos määrittelee itsensä “turvalliseksi, päivitettäväksi ja kestäväksi rakennetuksi” alustaksi, joka “pysyy huipputasolla pitkään tulevaisuuteen” – alustana, johon kannattaa investoida.

Mikä on XTZ?

Tezosin natiivi kryptovaluutta on XTZ tai tez. Toisin sanoen tez määritellään Tezos-ekosysteemin käyttökelpoiseksi tunnukseksi. Kirjoitushetkellä, siellä on 750 982 516 XTZ liikkeessä.

Huomaa, että kehittäjät eivät ole ilmoittaneet julkaistavan XTZ: n kokonaismäärää. Jotkut väittävät, että niukkuuden puute on haitallista sijoitusaloille, kehittäjät uskovat, että tällä tavalla Tezos ei koskaan saavuta kapasiteettirajoituksia.

Tärkeä tosiasia on, että Tezosilla oli erittäin onnistunut alustava kolikoiden tarjoaminen (ICO), joka alkoi 1. heinäkuuta 2017. Uskokaa tai älkää, yhteensä 65681 BTC: tä ja 361122 ETH korotettiin, arvoltaan tuolloin 232 miljoonaa dollaria.

Menestyksestään huolimatta Tezosin julkaisu viivästyi rekisteröijättömiä arvopapereita koskevien sijoittajien ja perustajien välisten oikeudellisten riitojen takia.

Silti XTZ: n hinta nousi dramaattisesti lokakuun 2019 ja helmikuun 2020 välillä:

tezos-hintakaavio

Lähde: KolikkoMarketCap

Hyvä uutinen on, että voi ostaa XTZ arvostetulta alustalta, kuten eToro.

Onko Tezos hyvä sijoitus?

Tottakai, Tezos XTZ on a hyvä sijoitus. Erityisesti sijoittajille, jotka tuntevat intohimoisesti sen demokraattisesta ja hajautetusta lähestymistavasta. Vaikka Tezos on suhteellisen uusi kryptovaluutta

Ainutlaatuisen rakenteensa ja joustavan hallintonsa ansiosta, Tezos on nyt johtava kilpailija Ethereum, NEO ja Cardano hajautettujen sovellusten (dApps) ja älykkäiden sopimusten käyttöönotossa.

Lisäksi Tezos käyttää nestemäistä panoksen todistamista koskevaa konsensusmekanismia (delegoidun panoksen todistamisjärjestelmän päivitys) ja monikielistä lähestymistapaa (välttämätöntä ja toimivaa) sekä joustavuuden että turvallisuuden varmistamiseksi..

Tämä strategia parantaa myös tapahtumien nopeutta, XTZ pystyy suorittamaan noin 1000 tapahtumaa sekunnissa.

Tezos on yli 80%: n panosprosentti 13 000 edustajalle ja 450 validoijalle, ja se on yksi hajautetuimmista alustoista. Sellaisena Tezos jatkaa todennäköisesti suosiotaan, varsinkin jos hajautetut rahoitus (DeFi) -hankkeet ja todistuskelpoiset kryptovaluutat onnistuvat saamaan aikaan seuraavat salaushärkämarkkinat.

Sijoittajia houkuttelevat paitsi ketjussa olevat itsehallinnolliset ominaisuudet ja jatkuva kehitys. XTZ: n jatkuva positiivinen taloudellinen kehitys on toinen tekijä, joka erottaa Tezosin.

Kirjoitushetkellä CoinMarketCapin mukaan, Tezos on sijoitus # 18 ja sen markkina-arvo on 1 898 382 096 dollaria.

Voisitko harkita sijoittamista Tezos XTZ?

sijoita tezoihin

Kuinka paljon tezot voisivat olla arvoisia?

Vaikka Tezos on hyvin sopiva hyödyke kryptovaluuttainvestointien tulevaisuudelle, hintaennusteiden tekeminen on spekulatiivista. Älkäämme unohtako, että kukaan ei voi ennustaa kryptovaluuttojen tulevaa hintaa.

Hinnat riippuvat useista tekijöistä, kuten kysynnästä ja tarjonnasta, teknologiainnovaatioista, salausuutiset, ja markkinoiden ilmapiiri.

Vaikka sen tuleva kasvu riippuu teknologiainnovaatioista ja tuesta, meidän on myös tarkasteltava aiempia tietoja hinnan ennustamiseksi. Tezoksella on lähes 300 prosentin huipputaso vuonna 2019, ja siitä on tullut houkutteleva sijoitus ja salausuutisten ihme.

On myös tosiasia, että Tezos on onnistunut selviytymään käynnissä olevan pandemian laukaisemasta karhumarkkinoista ja toipumassa hitaasti maailmanlaajuisesta terveyskriisistä.

Tezos aloitti taaksepäin myös korkean profiilin yrityksenä, mikä on valtava etu rahoitusalalla. Kuten raportoi CoinDesk, Vuonna 2020 ranskalainen Societe Generale aikoi käyttää Tezosia kokeilemaan keskuspankin digitaalista valuuttaa. Suuret pörssit ja vaikutusvaltaiset sijoittajat, kuten Winklevossin veljet, tukivat myös Tezosia.

Itse asiassa Tezos saavutti uudet korkeimmat arvot vuonna 2020. Tilastot osoittavat, että XTZ saavutti 3,24 dollaria 12. helmikuuta 2020 – 25%: n nousu vain 24 tunnin sisällä, mikä teki Tezosista yhden nopeimmin nousevista blockchain-verkoista ja kannattavimmista top 20-kryptoista , kuten CoinMarketCap.

Myös Tezosin näkymät ovat positiiviset. Joidenkin WalletInvestorin optimististen ennusteiden mukaan XTZ voi olla kannattava sijoitus pitkällä aikavälillä. Ennusteensa perusteella, jos yksi sijoittaa 100 dollaria tänään, he voivat saada +352,73%: n tulot viidessä vuodessa.

DigitalCoinPrice -yrityksen ennusteiden mukaan Tezos saattaa nousta 8,83 dollariin vuoteen 2026 mennessä ja jopa 10 dollaria seuraavien kuuden vuoden aikana.

Coinpedia menee askeleen pidemmälle ja ehdottaa, että Tezos voi saavuttaa 20 dollarin hinnan seuraavien viiden vuoden aikana, mikä tekee Tezoksesta mahdollisesti kannattavan sijoituksen pitkällä aikavälillä.

Sijoittaa Tezosiin riskialtista?

Sijoittaminen Tezosiin ja muihin kryptovaluuttoihin voi olla riskialtista.

Huolimatta Tezosin potentiaalista ja sen innovatiivisesta ketjun hallinnasta, kryptovaluutan hinnat ovat erittäin epävakaita ja spekulatiivisia, joten sijoittajien tulisi noudattaa huolellisuutta.

Ei ole olemassa 100% turvallista sijoitusta, joten älä koskaan riski enempää kuin sinulla on varaa menettää. Paras tapa sijoittaa Tezosiin on jakaa summa, johon olet mukava sijoittaa.

Asiantuntijat ehdottavat sijoittamaan vain noin 5% kryptoihin salkun hajauttamiseksi noudattaen tärkeää sääntöä: Älä koskaan riskiä yli 1% tilistäsi yhdessä kaupassa.

Pitäisikö minun sijoittaa Tezosiin?

sijoita tezoihin

Tezos on harkitsemisen arvoinen kolikko. Vaikka kryptovaluuttaan sijoittaminen ei ole riskitöntä, sijoittaminen Tezosiin on katsomisen arvoinen. Yksinkertaisesti siksi, että Tezosilla on suuri ja kasvava ekosysteemi, sijoitus # 18 kryptovaluutta-alalla!

Kun olet analysoinut Tezosin riski-hyöty-profiilin, sinun on päätettävä, oletko kiinnostunut päivittäisestä kaupankäynnistä tai pitkäaikaisesta sijoittamisesta, luoda tehokas strategia ja avata tili hyvämaineisessa pörssissä eToro.

Älä unohda sitä Tezosin kanssa, voit ansaita myös passiivisia tuloja panemalla.

Muista, että sinun ei tarvitse laittaa kaikkia munasi yhteen koriin, joten hajauta salkkuasi ja tutki muita vahvoja varoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple ja EOS.

Tässä on huomattava, että kryptovaluutat (erityisesti ne, jotka selvisivät vuoden 2018 karhumarkkinoista) ovat yleensä aliarvostettuja muihin sijoituksiin verrattuna, mutta ne voivat olla erittäin kannattavia sijoituksia.

Kenen tulisi sisällyttää Tezos XTZ salkkuunsa?

Itse asiassa Tezos voi olla hyvä sijoitus:

  • Salauspäivän kauppiaat: Kuten kaikki muutkin salaukset, Tezos tekee suuren päivän kaupankäyntivaraston ja siitä on tullut yksi suurimmista volatiliteettiin perustuvista panoksista.
  • Pitkäaikaiset sijoittajat: Ottaen huomioon positiivisen tulevaisuuden, Tezos tekee joidenkin lähteiden mukaan myös suuren pitkän aikavälin sijoituksen.
  • Rahoituslaitokset: Koska Tezos sallii todellisten arvopapereiden merkitsemisen ja suurten rahoituslaitosten hyväksymän, ei ole mikään yllätys, että sillä on suuri taloudellinen potentiaali. Jotkut yrityksille valmistautuvat ottamaan käyttöön omia tunnuksiaan Tezosissa ovat Dalma Capital, tZERO, Alliance Investments ja BTG Pactual.
  • Salausharrastajat: Koska Tezos pystyy päivittämään itsensä “metakonsensuksensa” kautta automaattisesti ja demokraattisesti, se on arvokas voimavara salauksen harrastajien ja hajautetun rahoituksen tulevaisuuteen uskovien keskuudessa.

Loppujen lopuksi salauksen sijoittamisessa ei ole yhtä kaikille sopivaa lähestymistapaa, joten sinun pitäisi päättää itse, onko Tezos-sijoitus sinulle vai ei. Se riippuu tavoitteistasi, tietämyksestäsi ja asiantuntemuksestasi; käytä aina huolellisuutta.

Valmiina ostamaan Tezos XTZ?

sijoita tezoihin

Tezos Investing selitetty – Avainkohdat

  • Tezos on yksi nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista; kirjoitushetkellä Tezos sijoittuu # 18 salaussektorilla.

  • Tezos määritellään avoimen lähdekoodin blockchain-pohjaiseksi alustaksi, jota voidaan käyttää vertaisoperaatioiden ja älykkäiden sopimusten suorittamiseen.
  • Tezos pyrkii paitsi hajauttamaan rahoitusalaa myös tarjoamaan kehittynyt infrastruktuuri, jossa käyttäjät voivat äänestää päivityksistä vaarantamatta kovan haarukan esiintymistä.
  • Demokraattisen luonteensa vuoksi ei ole mikään yllätys, että Tezosilla oli vaikuttava ICO – yhteensä 65681 BTC: tä ja 361122 ETH: ta korotettiin, arvoltaan tuolloin 232 miljoonaa dollaria.
  • XTZ on Tezos-lohkoketjun natiivi kryptovaluutta, jonka yksi kaupankäynti on 2,53 dollaria.
  • Vaikka kryptovaluuttainvestoinnit ovat riskialttiita investointeja, joidenkin hintaennusteiden mukaan Tezos voi olla kannattava pitkäaikainen sijoitus, joka voi nousta 20 dollariin kolikkoa kohden lähivuosina.

eToro – Sijoita Tezosiin, osta XTY 0%: n provisiolla

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Jos pidit artikkelisi lukemisesta Onko Tezos hyvä sijoitus & Pitäisikö minun sijoittaa Tezosiin jaa se muiden salaussijoittajien ja blockchain-harrastajien kanssa.

UKK

Mikä on Tezosin tarkoitus?

Tezos on blockchain-pohjainen foorumi, jonka tarkoituksena on helpottaa rajatylittäviä maksuja ja luoda älykkäitä sopimuksia ja sovelluksia poistamalla kolmansien osapuolten tarve. Se on myös foorumi, joka helpottaa muodollista todentamista parantamalla turvallisuutta; foorumi, joka tarjoaa demokraattisen infrastruktuurin, jossa käyttäjät voivat äänestää muutoksista vaarantamatta kovan haarukan esiintymistä.

Mikä tekee Tezosista ainutlaatuisen?

Se, että Tezos antaa käyttäjien osallistua päätöksentekoon, on Tezoksen ainutlaatuisin piirre. Kuten edellä todettiin, Tezos on itseään muuttava ja demokraattinen lohkoketjualusta, joka voi päivittää itsensä ilman kovaa haarukkaa, mikä tarjoaa joustavuutta ja turvallisuutta samanaikaisesti.

Onko Tezos parempi kuin Ethereum?

Markkina-arvon suhteen Ethereum toimii paremmin kuin Tezos, ja monet salaussijoittajat väittävät, että Ethereum on älykkäiden sopimusten kuningas ja Bitcoinin todellinen kilpailija. Samalla voimme sanoa, että Tezos on tekniikan suhteen parempi kuin Ethereum. Tezos on kryptovaluutta, joka käyttää delegoitua todistuskokonaisuutta koskevaa konsensusta (DPoS) tai ns. Nestemäistä panosta, mikä tekee siitä vankemman kuin uuden Ethereumin luomisen nykytila. Tämän lisäksi tutkijat väittävät, että Tezos on hajautetumpi ja läpinäkyvämpi kuin muut DPoS-lohkoketjut.

Kuinka paljon tarvitset Tezos-leivontaan?

Leivonnan aloittamiseksi tarvitset Tezos-rullan. Alun perin kukin heitto oli 10000 XTZ, mutta tarvittava määrä alennettiin 8,00 XTZ: ään, jotta äänestys olisi helpompaa ja hajautetumpaa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi pääomaa, voit siirtää osuutesi leipomolle, joka valitaan satunnaisesti muista leipureista.

Onko leivonta Tezos kannattava?

Kyllä, Tezos-leivonta voi olla kannattavaa. Messarin toimittamien tietojen mukaan Tezos-panoksen tuotto on korkeampi kuin vastaavilla kolikoilla. Lisäksi Tezos tarjoaa korkeimman tuoton muihin PoS-salauksiin verrattuna, yli 7,3% vuodessa. Ei ole yllätys, että Tezos on yksi eniten kiinnostuneista hyödykkeistä, ja käyttäjät leipovat 495 miljoonaa dollaria XTZ: tä tai 75% nykyisestä tarjonnastaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner