Plussaa ja miinusta Cardanoon sijoittamisesta, tuleeko siitä miljonääri?

Plussaa ja miinusta Cardanoon sijoittamisesta, onko hyvä sijoittaa Cardanoon?

Lue lisää Cardanoon sijoittamisen eduista ja haitoista, jotka vievät sinut eteenpäin tietääksesi, onko hyvä idea sijoittaa Cardanoon.

Cardano voi vain olla puuttuva osa sijoitussalkustasi. Tästä syystä saatat harkita Cardanoon sijoittamista, etuja ja haittoja sekä mitä etsiä.

Ennen sijoittamista Cardanoon on tärkeää, että ymmärrät, mihin olet menossa. Cardano ei ole vain eräänlainen kryptovaluutta, kuten Ethereum tai Bitcoin, vaan uudenlainen hajautettu blockchain-pohjainen alusta.

Joten oppitaan lisää Cardanosta – yksi johtavista kryptovaluutoista, jotka kannattaa katsoa tänä vuonna. Mutta mikä on Cardano ensinnäkin?

Mikä on Cardano?

Ennen kuin analysoimme Cardanon omistamisen ja sijoittamisen edut ja haitat, meidän tulisi selittää enemmän todellisesta kolikosta. Cardano on myös hajautettu julkinen blockchain-pohjainen alusta yksi ensimmäisistä avoimen lähdekoodin ja vertaisarvioiduista verkoista olemassa.

Cardanon tavoitteena on tarjota edistyneitä ominaisuuksia, jotka perustuvat a tiukka tieteellinen ja tutkimukseen perustuva prosessi. Cardanon perustajat – Charles Hoskinsonin vastuulla – antoivat tutkijoille ja asiantuntijoille eri oppilaitoksista tehtävän tarkistaa Cardanon pöytäkirja.

Päätavoitteena oli luoda kolmannen sukupolven alusta, joka voi parantaa älykästä sopimusten käyttöönottoa ja ratkaista ensimmäisen sukupolven Bitcoinin, Bitcoinin skaalauskysymykset. Ei ihme, miksi monet asiantuntijat uskovat, että jos Cardano täyttää lupauksensa, se voi korvata toisen sukupolven Ethereumin.

Cardano käyttää kaksikerroksista: toista liiketoimien maksamiseen ja toista älykkäisiin sopimuksiin; Cardano Settlement Layer (CSL) ja Control Layer.

Cardanon sydän on sen vedonlyönti-algoritmi nimeltä Ouroboros. Toisin kuin työtodistusprotokollat, Cardanon protokolla on vähemmän energiaa kuluttava ja edullisempi. Kumma kyllä, Ouroboros on muinainen kuva lohikäärmeestä, joka syö häntä.

Kuinka Cardano toimii?

Cardanolla on ainutlaatuinen kaksikerroksinen arkkitehtuuri. Kuten edellä todettiin, toista käytetään tapahtumien käsittelemiseen vähäisillä transaktiomaksuilla, toista käytetään älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten hoitamiseen.

On huomionarvoista, että toisin kuin työtodistusprotokollat, panosnäytön estoketjut eivät vaadi valtavaa määrää sähköä ja ovat enemmän ympäristöystävällinen.

Vielä, Ouroboros-protokolla on melko erilainen kuin muut todistamispanosalgoritmit. Lohkoketju on jaettu aikakausiin, jotka on valmistettu kiinteistä ajanjaksoista, joita kutsutaan aikaväliksi.

Siellä on korttipaikkojen johtajat, jotka vastaavat lohkojen lisäämisestä. Niiden on luotava 50% tapahtumalohkot yhden aikakauden sisällä, tulolentäjien hyväksymien lohkojen kanssa joiden valinta perustuu heidän panokseensa.

Puolueettoman osallistumisen ja oikeudenmukaisen validointiprosessin varmistamiseksi Cardano on käyttänyt monen osapuolen laskentajärjestelmää, joka toimii digitaalisena kolikonheittona.

Taloudelliset edut jaetaan panostajien, monen osapuolen laskennan sidosryhmien ja kolikkopelien johtajien kesken.

Lähde: RohkeaUusiKolikko

Skaalautuvan konsensusmekanisminsa ansiosta Cardanon malli mahdollistaa myös useamman tapahtuman käsittelyn sekunnissa, mikä auttaa sitä pysymään kilpailukykyisenä perinteiset maksujärjestelmät, kuten Visa.

Mikä on ADA?

Cardanon alkuperäiskolikkoa kutsutaan nimellä ADA. ADA: lla on rajoitettu tarjonta 45 miljardia kolikkoa. Tällä hetkellä liikkeessä on 31 112 484 646 kolikkoa.

Mielenkiintoista on, että ADA on saanut nimensä 1800-luvun matemaatikosta ja kirjailijasta Ada Lovelace (Lord Bayronin tytär), joka ehdotti ensimmäistä mekaanista tietokonetta.

Hajautettuna valuuttana ADA on houkutteleva voimavara eri toimialoilla, koska se lisää avoimuutta ja menettelyjen tehokkuutta.

Toistaiseksi Cardanon takana oleva yritys, Syöttöteho Hong Kong (IOHK) on tarjonnut erilaisia ​​palveluja, mukaan lukien Atala SCAN, jonka tarkoituksena on suojata käyttäjiä väärennetyiltä tavaroilta ja luvattomilta farmaseuttisilta tuotteilta; Atala PRISM, joka tarjoaa väärinkäytön kestävän ekosysteemin akateemisille sertifikaateille ja todistusten myöntämiselle; Atala Trace / EMURGO tuotesertifioinnille maatalousalalla.

Tietysti ADA: ta voidaan käyttää myös maksutavana tai äänestystyökaluna ekosysteemissä.

Mutta mitkä ovat Cardanoon sijoittamisen muut edut vuonna 2021?

Liittyvät: 3 syytä miksi Cardano voisi kaksinkertaistaa rahasi tänä vuonna

Voisitko harkita sijoittamista Cardano ADA?

Hyödyt Cardanoon sijoittamisesta

aaltoilun edut

Mitkä ovat Cardanoon sijoittamisen edut?

Cardanoon sijoittamisen etujen tunteminen on välttämätöntä, jotta voit itse päättää, onko ADA hyvä ja mahdollisesti kannattava sijoitus. Joten tässä on nopea katsaus Cardanoon sijoittamisen eduihin.

✅ Suuri kehitystiimi:

Ethereumin perustajien Charles Hoskinsonin ja Jeremy Woodin perustama Cardano sai paljon suosiota sen virallisen julkaisun jälkeen vuonna 2017. Cardanoa vertaisarvioidaan myös sen varmistamiseksi, ettei protokollassa ole heikkouksia. Huomaa, että virheiden ja hakkerointien estämiseksi, Cardano testasi erilaisia ​​protokollia ja kehitti edistyneen lohkoketjun.

✅ Cardano käyttää useita kerroksia:

Tämä on yksi Cardanon tärkeimmistä eduista. Toteuttamalla tasokerroksen ja laskennallisen kerroksen Cardano varmistaa rajattoman skaalautuvuuden ja nopeat tapahtumat. Se mahdollistaa myös päivitysten tekemisen häiritsemättä maksuja ja tapahtumia.

✅ avoimen lähdekoodin foorumi:

Cardanon potentiaali täysin avoimen lähdekoodin alustana, johon on kirjoitettu koodi Haskell-ohjelmointi Kieli on myös harkitsemisen arvoinen. Tässä yhteydessä on huomattava, että Haskell on toiminnallinen kieli, joka koskee toimintoja ja lohkoja, jotka suorittavat tehtäviä tarvittaessa.

✅ Kolmannen sukupolven lohkoketju:

Cardano julistetaan olevan kolmannen sukupolven lohkoketju. Sitä pidetään luotettavampana kuin muut kryptovaluutat, koska ADA voittaa jatkuvasti muiden alustojen kohtaamat haasteet. Se on myös skaalautuvampi kuin Ethereum ja hajautetumpi kuin Bitcoin, kun se skaalaa vaakasuoraan (protokollansa kautta) Ouroboros Hydra).

✅ Cardano on turvallinen:

Cardano on panosprotokolla, joka varmistaa matemaattisesti todistetun turvallisuuden. Ottaen huomioon lisääntyneen kyberhyökkäysten määrän salausalalla, ei ole epäilystäkään siitä, että turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. Huomaa, että Cardanon järjestelmällä on vertaansa vailla olevat suunnitelmat turvallisuuden ja yksityisyyden hallitsemiseksi.

✅ Cardano voi tarjota digitaalisen identiteetin:

Aivan kuten muut kryptovaluutat, Cardano luottaa hajauttamiseen. Hyvä uutinen on, että Cardano voi tarjota digitaalisen identiteetin pankkitilille ympäri maailmaa, etenkin kehitysmaissa ympäri maailmaa. Itse asiassa Cardano on alkanut tehdä yhteistyötä yli 54 maan kanssa. Huomaa, että tietojen mukaan maailman väestö, jolla ei ole rahoituspalveluja, on yli 1,7 miljardia.

Cardanoon sijoittamisen haitat

haitat aaltoilusta

Vaikka Cardanolla on joitain vaikuttavia etuja muihin kolikoihin nähden, niin kauppiaille kuin sijoittajille tulisi tuntea ADA-sijoittamisen haitat tehdäkseen tietoisen päätöksen.

Kuten mikä tahansa sijoitus, rahasi sijoittaminen Cardanoon ei ole riskitöntä. Tässä on joitain vakavia haittoja Cardanoon sijoittamiseen:

❌ Cardano kehittyy edelleen:

Vaikka Cardano tunnetaan akateemisena lohkoketjuna, joka on läpikäynyt välttämättömän tarkastelun ja testauksen, totuus on, että Cardano kehittyy edelleen ja kehittyy hitaasti. Yritettäessä pysyä kilpailijoiden ja teknisen kehityksen tasalla, Cardano vie aikansa kehittyä. Tällä hetkellä Cardano on menettämässä asemaansa Ethereumin ja EOS: n keskuudessa, koska se käsittelee edelleen epätäydellisiä älykkäitä sopimuksia ja token-standardeja.

Tämän seurauksena on vaikeaa ihmisille, jotka haluavat aloittaa alustavat kolikoiden tarjoamisen alustalla. Lisäksi Cardano työskentelee edelleen skaalautuvuutensa suhteen, ja vaikka Ripplen kaltaiset kryptot pystyvät käsittelemään 1000 tapahtumaa sekunnissa, Cardano voi käsitellä vain 257 tapahtumaa sekunnissa.

❌ Cardano haluaa ottaa käyttöön äänestysjärjestelmän:

Vaikka avoin äänestysjärjestelmä, jossa päivityksiä voidaan ehdottaa ja äänestää puolesta / vastaan, on houkutteleva tekijä, tämä on yksi mahdollinen haittapuoli. Yksinkertaisesti siksi, että merkkien haltijat eivät aina ole teknisesti taitavia ja voivat äänestää kohtuuttoman päätöksen puolesta! Ethereumin panostustutkija Vlad Zamfir väittää, että ketjuäänestys voi olla vaarallista ja voi pakottaa muutoksia täyteen solmuun.

❌ Kirjanpitojen välisen synkronoinnin ongelmat:

Vaikka Cardano on ottanut käyttöön ainutlaatuisen algoritmin, jotkut kriitikot väittävät, että Cardanon oletukset, että kirjanpidot synkronoidaan milloin tahansa, ovat epärealistisia globaalille lohkoketjulle. Tämän lisäksi monet sanovat, että kaksoiskulutus tai 51 prosentin hyökkäykset ovat edelleen mahdollisia. Esimerkiksi tulosuositukset voivat päätyä hyväksymään samat tapahtumat kahdelta lähtöjohtajalta.

Johtopäätös: Onko Cardano myös hyvä sijoitus?

Kyllä, kaikesta kritiikistä huolimatta, Cardano on hyvä sijoitus. Itse asiassa Cardano on enemmän kuin hyvä sijoitus.

Se on # 7 kuten CoinMarketCap kertoi.

Koska rahakkeiden kokonaismäärä on rajallinen, myös inflaation riski on rajallinen, kun kolikon kysyntä kasvaa edelleen. On myös monia teknisiä etuja, kuten Cardanon hajautettu luonne ja kerrostettu arkkitehtuuri, jotka tekevät Cardanosta hyvän sijoituksen.

Siitä huolimatta, jotta voimme vastata siihen, onko ADA: n arvoinen, meidän on harkittava monenlaisia ​​tekijöitä ja mahdollisia riskejä. Cardanon menestys riippuu myös älykkäiden sopimusten ja dApps: n määrästä, jota se pystyy isännöimään. Vaikka sen vertaisarvioitu luonne tekee siitä turvallisen, on paljon kehitettävää edelleen.

Voimme vain sanoa, että ADA: lla on hyvät mahdollisuudet saada reilut osuutensa salaussijoitusalalta.

Se liikkuu ylöspäin ja on ollut tasaisesti käytössä CoinMarketCapin Top 10 markkinakapasiteetin ja kaupankäynnin määrän suhteen.

Sen alhainen lähtötaso tekee siitä houkuttelevan sijoituksen kauppiaille ja aloittelijoille sekä pitkäaikaisille sijoittajille. ADA on myös oikea valinta ihmisille, jotka haluavat vain monipuolistaa salkkuaan.

Yksinkertaisesti sanottuna Cardano on matalan riskin sijoitus, jolla on paljon potentiaalisia etuja. Se on jotain, mitä sinun pitäisi ehdottomasti tehdä, ennen kuin harkitset ADA: n lisäämistä salkkuusi.

Todellinen Cardanon investointikysymys, toimiiko se todella? Jos olet valmis investoimaan aikaa ja energiaa, niin se voi hyvinkin tapahtua sinulle.

Kuinka paljon sijoittaa Cardanoon?

kaupan kardaani

Jos uskot, että Cardanon edut ovat suuremmat kuin haitat, joten se on hyvä sijoitus sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, saatat haluta tietää, kuinka paljon ADA: han investoidaan.

Kuten aiemmin todettiin, ADA: n nykyiset hinnat tekevät siitä houkuttelevan hyödykkeen sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille.

Pelkästään siksi, että Cardanoon sijoittaminen on erittäin helppoa, se ei tarkoita, että sinun pitäisi vaarantaa kaikki säästösi. Älä koskaan sijoita enempää kuin heillä on varaa menettää.

Muista, että kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita ja sijoittaminen ADA: han voi olla riskialtista.

Mutta tässä on lyhyt kuvaus: ADA: n ostaminen voi olla helppoa. Kanssa eToro voit ostaa ja myydä ADA: ta ja käydä kauppaa CFD: llä, jotka ovat yli 90 salausparia.

Valmis sijoittamaan Cardano ADA?

Onko Cardano miljonäärentekijä?

Markkinakorko on 9 672 163 390 dollaria (kirjoitushetkellä), voimme sanoa, että Cardano on jo miljonäärituottaja.

Mielenkiintoista on, että vaikka Bitcoin on markkina-arvoltaan suurin kolikko, ADA on voittanut Bitcoinin viime kuukausina. Cardano on kasvanut yli 500%: n lisäyksellä!

Yleinen nousutrendi tekee nyt myös johtavista kolikoista, kuten ADA: sta, kannattavan sijoituksen.

Useimmat ennusteet ovat yhtä mieltä siitä, että ADA jatkaa kasvuaan keskuudessa noususuunta salaussektorilla. Monet uskovat sen koronaviruskriisi johtaa salausten ja blockchain-tekniikan lisääntyneeseen käyttöön, mikä voi johtaa ADA: n arvon nousuun.

Tässä on huomattava, että ADA: n kaikkien aikojen korkein arvo tapahtui 4. tammikuuta 2018, jolloin ADA saavutti 1,33 dollaria.

Jos Cardano onnistuu vakiinnuttamaan asemansa älykkääksi sopimusoperaattoriksi, ADA: n on mahdollista saavuttaa 1,5–2 dollaria lähivuosina.

Asiantuntija Adam Web ehdottaa, että Cardanolla on mahdollisuus hypätä yli 10 dollariin kolikkoa kohti viiden seuraavan vuoden aikana.

Lue artikkeli ADA: n hintaennusteista täältä.

eToro – paras välittäjä ostaa Cardano ADA

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Avainkohdat

  • Cardano on yksi johtavista lohkoketjuympäristöistä kryptovaluutta-alalla.
  • Cardanon hajautettu luonne ja kerrostettu arkkitehtuuri ovat vain muutamia etuja, jotka tekevät Cardanosta hyvän sijoituksen.
  • Cardanon alkuperäisen tunnuksen ADA: n kasvu on ollut vaikuttavaa verrattuna muihin digitaalisiin jättiläisiin, joten jotkut asiantuntijat väittävät, että sen arvo voi saavuttaa yli 2 dollaria tulevina vuosina.
  • Cardanoon sijoittaminen on kuitenkin edelleen riskialtista taloudellista hanketta, ja sen kehittyvä järjestelmä on yksi ADA: n sijoittamisen tärkeimmistä haitoista..

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Luuletko, että Cardanon edut ovat sen haittoja suuremmat??

Jos pidit artikkelistamme Hyödyt ja haitat Cardanoon sijoittamisesta, jaa sitten se kaikille, jotka saattavat olla kiinnostuneita kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikoista.

UKK

Onko Cardano (ADA) parempi kuin Ethereum (ETH)?

Vaikka Cardanolla on tehokkaampi panostusmekanismi kuin Ethereum – Charles Hoskinson väittää, että Cardanolla on paras koodi kryptovaluutta-alalla – Cardano kehittyy edelleen, joten on liian aikaista kertoa. Vaikka Cardanolla on lupaava tulevaisuus, luvut osoittavat, että Ethereum on edelleen johtava älykkäiden sopimusten ja dApps-käyttöönottosektorilla..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner