Salausystävällisimmät kaupungit ympäri maailmaa!

Salausvaluutta on digitaalinen valuutta, joka luodaan ja hallitaan käyttämällä edistyneitä salaustekniikoita, jotka tunnetaan myös nimellä kryptografia. Pelkästä konseptista yhdeksi rahoitusmaailman suurimmista voimista, kryptovaluuttamarkkinat ja siihen liittyvä lohkoketjutekniikka ovat täysin muuttaneet käsityksiä rahasta, perinteisistä pankeista sekä tuotteiden ja palveluiden ostamisesta..

Kun Bitcoin perustettiin vuonna 2009, kryptovaluutoista on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, jonka useimmat ihmiset tuntevat. Nykyään parhaat salakolikot, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ja muut, jatkavat pisteytystä vuosi toisensa jälkeen saavutettuaan markkina-arvo 800 miljardia dollaria vuonna 2018.

Jokaisen mielessä on kysymys siitä, syrjäyttävätkö nämä vaihtoehtoiset valuutat jonain päivänä tavanomaiset valuutat vai onko se vain lyhytaikainen asia, joka kuolee muutaman vuoden kuluttua? Tähän kysymykseen on vielä vastattava.

Yksi asia on varma, kryptovaluutta-harrastajien ja kannattajien määrä kasvaa jatkuvasti. Salausvaluutan suosion kasvaessa, mikä johtuu pääasiassa blockchain-tekniikan hajautetusta luonteesta, samoin kuin siitä, että miljoonilla ihmisillä ympäri maailmaa on digitaalinen lompakko, jossa on yksi tai useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kysyntä maksaa kryptovaluutalla tuotteista tai palvelut ovat kasvaneet.

Jos rakastat matkustamista ja olet myös kryptovaluutta-harrastajia, jotka mieluummin käyttävät digitaalisia kolikoita käteisen sijaan, ympäri maailmaa on paljon kaupunkeja, jotka hyväksyvät kryptovaluuttamaksut. Mukavuutesi vuoksi me Trading Educationissa keksimme luettelo salausystävällisistä kaupungeista, joissa voit käyttää kolikoitasi ilman huolta. Se on kryptovaluutan loma-aika!

Mitkä ovat salausystävällisiä kaupunkeja ympäri maailmaa?

Amsterdam, Alankomaat

Amsterdam, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Sen lisäksi, että Alankomaiden pääkaupunki on monien upeiden aktiviteettien koti ja yksi suosituimmista turistikohteista Euroopassa, se on varsin kuuluisa siitä, kuinka avoin se on erityisesti kryptovaluutalle ja erityisesti Bitcoinille. Amsterdamissa asuu johtavia Bitcoin-startup-yrityksiä, mukaan lukien BitPlay ja BitFury. Ei vain sitä, mutta on vankka 74 kauppiasta, jotka hyväksyvät Bitcoinin ja yhden Bitcoin-pankkiautomaatin jokaista 800 000 ihmistä kohden. Voit myös tehdä hauskoja aktiviteetteja, kuten käydä Bitcoin-suurlähetystössä! Bitcoin-suurlähetystö Amsterdamissa on salausyhteisö, joka edistää aktiivisesti Bitcoinia erilaisilla ponnisteluilla. Lisäksi vuonna 2015 Amsterdam avasi kuuluisan Bitcoin Boulevardinsa, joka on katu, jolla suurin osa kauppiaista hyväksyy Bitcoinin maksuna palveluistaan ​​ja tuotteistaan..

Eurooppalaiset viittaavat jo Amsterdamin “menestyvän salauksen käynnistyskohteen” kotiin.

Toronto, Kanada

Toronto, useimmat salausystävälliset kaupungit

Kanada tunnetaan yhdestä vieraanvaraisimmista maista blockchain- ja kryptovaluutoille. Kryptoja ja ICO: ita koskevat määräykset ovat melko kevyet muihin maihin verrattuna, ja hallituksen yleinen asenne on melko tukeva.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Torontosta on tullut yksi maailman salausystävällisimmistä kaupungeista maailmassa, ja se isännöi useita varsin menestyviä salausyrityksiä. Esimerkiksi vakiintunut kryptovaluutta-lompakko, nimeltään Decentral, joka loi myös Jaxxin, on esimerkki kanadalaisesta salausyrityksestä, josta tuli valtava kaikkialla maailmassa.

Lisäksi Torontossa on yli 200 salausautomaattia. Maailmanlaajuisesti tämä on yksi suurimmista pankkiautomaateista, joita löytyy kaupungista.

Praha, Tšekin tasavalta


Praha, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Sen lisäksi, että Prahan tunnetaan olevan erinomaista olutta, se on myös yksi suurimmista paikoista Euroopassa (ja maailmassa), joka hyväksyy kryptovaluutat. Jos matkustat Prahaan, voit helposti vuokrata asunnon ja maksaa sen kryptovaluutalla, maksaa ruokasi monissa ravintoloissa ja ostaa monia tuotteita ja palveluita.

Praha on myös isännöinyt yhtä suurimmista kryptovaluuttaan ja blockchainiin liittyvistä konferensseista Euroopassa.

Lisäksi siellä on kuuluisa espressobaari, nimeltään Bitcoin-kahvi, jossa ainoa hyväksytty maksutapa on Bitcoin. Maailman toinen salausvaluutalla ostettu huoneisto sijaitsee Prahassa. Se ostettiin vuonna 2017 35 bitcoinille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Praha on yksi salausvallankumouksen johtajista Euroopassa, sen lisäksi, että se on yksi maanosan vanhimmista ja vilkkaimmista kaupungeista.

Zug, Sveitsi

Zug, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Kun ajattelet Sveitsiä, luultavasti kuvitelet suklaata, kauniita vuoria, juorintaa ja paljon rahaa. Koska maineensa on paljon ja paljon rahaa, Sveitsistä on tullut yksi varhaisimmista kryptovaluuttojen käyttöönottajista. Monet blockchain-yritykset ovat avanneet pääkonttorinsa siellä, asettamalla ne kartalle vakiintuneille, säännellyille salausvaluutan paikallisille markkinoille ja tietysti ympäröivälle luonnon kauneudelle.

Jos menet Zugiin, voit käydä House of Winesissä ja maksaa hienoista pulloista kryptovaluutalla. Voit jopa löytää hammaslääkärin, joka hyväksyy kryptovaluutan. Vaikka Zug on pieni kaupunki ja vähemmän tunnettu muutamina luettelon muista kaupungeista, sitä pidetään yhtenä teknisesti edistyneimmistä kaupungeista maailmanlaajuisesti. Zug on myös ansainnut lempinimen ”Crypto Valley”.

Muutama vuosi sitten Zugista tuli jopa ensimmäinen kaupunki, joka hyväksyi Bitcoinin verojen maksamiseen. Se on pohjimmiltaan taivas maan päällä krypto-harrastajille.

Ljubljana, Slovenia

Ljubljana, useimmat salausystävälliset kaupungit

Vaikka Slovenian pääkaupunki on yksi Euroopan pienimmistä kaupungeista, se ei koskaan lakkaa vaikuttamasta maailmaa teknisissä innovaatioissa ja lohkoketjuteknologian käyttöönotossa.

Ljubljanassa asuu maailman ensimmäinen Bitcoin-ystävällinen ostoskeskus, Bitcoin City. Kuten epäilet, kaikki kauppiaat, jotka ovat avanneet kauppoja (muuten yli 500) kauppakeskuksessa, hyväksyvät Bitcoinin maksuna ja käyttävät blockchain-tekniikkaa. Se ei kuitenkaan ole vain ostoskeskus. Se toimii myös suurena liike- ja virkistyskeskuksena.

Lisäksi, Bittileima, yksi suosituimmista salauspörsseistä, on perustanut pääkonttorinsa Ljubljanaan.

Kaikki tämä on avannut koko Slovenian markkinat kryptovaluuttaan ja ehdottomasti työntänyt sen yleiseen käyttöön.

Kaupunkia ylistetään myös kauneudestaan, joten jos haluat tutkia sitä samalla, kun otat salauksen ostaman kupin kahvia.

San Francisco, Kalifornia

San Francisco, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Ei ole mikään yllätys nähdä San Francisco listallamme, koska tämä on huipputekninen Mekka Kaliforniassa. Kaupungissa on lähes 200 kauppiasta, jotka hyväksyvät Bitcoinin, ja noin 60 pankkiautomaattia, jotka käsittelevät kryptovaluuttamuunnoksia. Tämä ei kuulosta ollenkaan huonolta, kun otetaan huomioon suhteellisen pieni väkiluku, 837 000 ihmistä.

Sen lisäksi San Franciscossa asuu Kolikkopohja – yksi tunnetuimmista kryptovaluutanvaihtofoorumeista sekä luojayritys yhden turvallisimpien ja suosituimpien krypto-lompakoiden takana.

Monet muut kryptovaluutta- ja blockchain-yritykset valitsevat San Franciscon pääkonttoriinsa nopeatempoisten blockchain-markkinoidensa ja blockchain-pakkomielteisten paikallistensa vuoksi.

Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Argentiinan pääkaupunki ja suurin kaupunki Buenos Aires on myös Etelä-Amerikan johtava Bitcoin-kaupunki. Buenos Airesilla on yli 130 kauppiasta, jotka hyväksyvät Bitcoinin ja kasvava määrä Bitcoin-pankkiautomaatteja kaupungissa, asukasluku 2,9 miljoonaa ihmistä.

Maassa, josta on tullut kuuluisa meneillään olevasta valuuttakriisistä, Bitcoin on varmasti löytänyt lämpimän paikan asettua. Maa ei ole vieläkään toipunut parin vuoden takaisesta syvästä taantumasta. Viime vuonna inflaatio Argentiinassa oli yli 25%.

Argentiinan peson lasku ja hallituksen asettama tiukka pääoman valvonta saivat monet argentiinalaiset kääntymään kryptovaluutan, erityisesti Bitcoinin suhteen.

Ensimmäinen Bitcoin-konferenssi Latinalaisessa Amerikassa pidettiin myös Buenos Airesissa viime vuonna. Monet aloittelijat, kuten Ripio, Buda ja SatoshiTango, ovat myös syntyneet kaupungin sisällä.

Jacksonville, Florida

Jacksonville, useimmat salausystävälliset kaupungit

Floridan suurin kaupunki Jacksonville on tehnyt viime vuosina merkittäviä muutoksia salauksen käyttöönottoon ja integrointiin. Noin 800000 asukkaan väkiluvulla Jacksonvillessä on 20 kryptovaluutta-automaattia, jotka ovat hajallaan ympäri kaupunkia..

Lisäksi toinen kryptovaluuttaan liittyvä aihe, Jacksonville erottuu, on kryptoinvestointi. Mikään muu kaupunki ei voi täyttää Jacksonvillen sijoituksia henkeä koskevissa kryptovaluuttaosuuksissa. Keskimääräinen kryptovaluuttaosuus Jacksonville-asukasta kohti on yli 31 000 dollaria. Kaupunki, joka sijoittuu heti Jacksonvillen jälkeen, on Memphis, Tennessee, jossa on 15 700 dollaria per henkilö.

Vilna, Liettua

Vilna, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Liettuan pääkaupunki Vilna ei ole vain yksi upea paikka viettää lomaa. Se on ehdoton digitaalinen edelläkävijä ja merkittävä fintech-keskus.

Pääkaupunki tunnetaan erittäin tulevaisuuteen suuntautuvasta ja globaaleista toimijoista, kuten Uber ja Google, sekä paikallisesti kehitetyistä startup-yrityksistä, jotka valloittavat maailmaa, kuten Trafi ja Vinted.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on, että brittiläinen itse julistama pankkitappaja Revolut hankki ensimmäisen pankkiluvan Vilnassa.

Liettuan pääkaupungissa on paljon historiallisia nähtävyyksiä, mutta rahoitusteknologiasektorin hienojen edistysaskeleiden avulla voit myös löytää upeita paikkoja, kahviloita, ruokakauppoja, ravintoloita, kuntokeskuksia ja muuta, josta voit maksaa Bitcoinilla.

Hongkong, Kiina

Hong Kong, eniten salausystävällisiä kaupunkeja

Hongkong on epäilemättä yksi kuumimmista liike- ja rahoituspaikoista maailmassa.

Vuonna 2017 Kiina kielsi tosiasiallisesti kryptovaluutat ja ICO: t. Vuonna 2018 Kiinan ja kryptovaluutan välinen suhde vaikeutui entisestään sen jälkeen, kun Kiina kieltää ja estää yli 120 salausvaihtoa.

Näin tekemällä monet kryptovaluuttayritykset, pörssit ja ICO: t menivät läheisille alueille etsimään ystävällisempää ympäristöä liiketoimintaansa. Yksi alue on Hongkong, jolla on kuitenkin osa Kiinaa oma lainkäyttöalue.

Esimerkiksi The Blockchain Global Summit siirrettiin Hongkongiin Pekingistä vuonna 2018. Yksi maailman suurimmista pörsseistä, Binance, avasi myös toimistot Hongkongissa viime vuonna.

Kryptovaluutta on laillinen maksutapa Hongkongissa. Monet kaupungin vähittäiskauppiaat hyväksyvät kryptovaluutat. Offline-tilassa olevan kryptovaluutan myyntiverkoston odotetaan rakennettavan edelleen laajentamaan kryptovaluutan käyttöä liiketiloissa.

Viimeiset sanat

Viimeinen tuomio on, että maailmassa on paljon kaupunkeja, jotka ovat alkaneet ottaa käyttöön kryptovaluutta ja integroida ne paikalliseen jokapäiväiseen elämään. Adoptio näyttää kauppiaiden muodossa, jotka hyväksyvät Bitcoinin ja muut kryptovaluutat, sekä suotuisassa ympäristössä kryptovaluuttayrityksille, ICO: ille ja muille blockchain-yrityksille.

Odotamme, että kryptovaluuttojen massahyväksyntä jatkuu vain, koska niiden käyttö koko maailmassa vain kasvaa.

Jokaisella maalla on omat ainutlaatuiset sääntönsä ja lait, jotka eivät voi vain vaikuttaa jollakin tavalla näiden valuuttojen käyttöön ja joissain maissa jopa estää niitä kokonaan. Kuitenkin monet paikat ympäri maailmaa ovat tunnistaneet potentiaalin ja ottaneet uuden tekniikan käyttöön aikaisin, mikä tekee niistä salausystävällisiä.

Jos olet kryptovaluutta-harrastaja tai ammattilainen ja etsit uutta asuinpaikkaa tai lomapaikkaa, jossa voit viettää kryptovaluuttasi, tämä artikkeli on hyvä paikka aloittaa hakuasi.

Valitse määränpää, valmista digitaalinen lompakko ja nauti lomastasi!

Haluatko oppia lisää kryptovaluutoista ja niiden kaupasta?

Ilmoittaudu Trading Educationin kryptovaluuttakauppakurssille!

Jos pidit lukemisesta tämän Trading Educationin artikkelin kanssa, anna tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi saatat myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map