Sijoittaminen Bitcoiniin – 5 syytä sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2021

Syitä sijoittaa Bitcoiniin tänä vuonna

Bitcoin on digitaalinen valuutta, jossa ei ole laskuja eikä kolikoita. Se on hajautettu – mikään hallinto, instituutio tai muu absoluuttinen valta (kuten pankki) ei rajoita sitä.

Omistajat ovat nimettömiä; Bitcoin yhdistää ostajat ja myyjät salausavaimilla nimien, verotunnisteiden tai sosiaaliturvatunnusten sijaan. Ja sitä ei lasketa perinteisenä valuuttana ylhäältä alas. Sen sijaan Bitcoin on "louhittu" tehokkaiden verkkoon kytkettyjen tietokoneiden avulla. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain syitä sijoittaa Bitcoiniin.

Kuinka Bitcoin keksittiin?

Vuonna 2009 henkilö (tai ryhmä) nimeltä Satoshi Nakamoto keksi Bitcoinin. Hänen tavoitteenaan oli luoda "täysin hajautettu sähköinen kassajärjestelmä ilman palvelimia tai keskusviranomaisia." Vuonna 2011 Nakamoto siirsi lähdekoodinsa ja verkkotunnuksensa muille Bitcoin-yhteisössä konseptin ja tekniikan viljelyn jälkeen ja katosi myöhemmin.

Lisäksi Bitcoin on viime aikoina kokenut valtavaa kasvua. Alla esitämme sinulle viisi syytä sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2021:

1. Bitcoinin hyväksyntä kasvaa

Bitcoinin maailmanlaajuinen hyväksyntä lämpenee. Esimerkiksi vuonna 2020 esimerkiksi blockchain-lompakon käyttäjien määrä on kasvanut hitaasti ja on kiihtynyt viime marraskuusta lähtien. Viimeisten 12 kuukauden aikana Bitcoin-lompakot ovat kasvaneet 43: sta yli 62 miljoonaan.

Lisäksi yhä useammat ihmiset ostavat BTC: tä Cash App -sovelluksen kautta. Cash App -sovelluksen Bitcoin-myynti nousi 1,63 miljardiin dollariin vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä, ja samalla ajanjaksolla liikevoitto oli 32 miljoonaa dollaria.

Lisäksi PayPal on nopeasti seurannut heidän salaustekniikkaansa ja voi nyt hankkia, jakaa ja säilyttää käyttäjilleen Bitcoinia, Ethereumia, Bitcoin Cashia ja Litecoinia. Salausliiketoiminta on rajoitettu 20000 dollariin viikossa, joka on kaksi kertaa niin suuri kuin alun perin ilmoitettu 10000 dollaria odottamattomien asiakkaiden kysynnän takia. PayPalin 26 miljoonaa kauppiasta hyväksyy salauksen maksuvälineenä, joka alkaa joskus vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Jos Bitcoin-härkämarkkinat jatkavat lämpenemistä, yksityis- ja institutionaaliset sijoittajat voivat seurata tätä vauhtia runsailla rampeilla. Jos kysyntä kasvaa jatkuvasti, myös aiempien Bitcoin-syklien markkinavaihtelut saattavat olla vielä räjähtävämpiä.

2. Bitcoinin hyötyehdotus on ihanteellinen rahoitusjärjestelmälle

Vuoden 2009 maailmanlaajuinen finanssikriisi aiheutti Bitcoinin. Bitcoin käytettiin salaa luonnossa konkurssien, hallituksen pelastamisen ja määrällisen helppouden taustalla, jossa kaikki unohdettiin, paitsi pieni, mutta kasvava idealistien yhteisö.

Vuosikymmenen taaksepäin ja uusien ratkaisujen, suhteellisen alhaisen korkotason ja laajemman määrällisen keventämisen myötä näemme nykyisen finanssikriisin.

Yksilöiden ja yritysten keskuudessa on yhä enemmän tunnustusta Bitcoinin ainutlaatuisesta arvolausekkeesta ja siitä, missä Bitcoin sijoittuu tähän makroasetukseen. Paul Tudor Jones, merkittävä makrokauppias vuonna 2020, sanoi, että Bitcoin muistuttaa häntä kullan arvosta 70-luvulla. Hän kertoo, että hänen Tudor BVI -rahastonsa on sijoittanut 1-2% varoistaan ​​Bitcoin Futures -sopimuksiin paperissa nimeltä The Great Monetary Inflation..

"COVID-19 on ainutlaatuinen virus, joka on saanut aikaan yhdenlaisen poliittisen vastauksen maailmanlaajuisesti," sanoi Tudor Jones.

"Se on tapahtunut niin nopeasti, että jopa minun kaltainen markkinaveteraani jäi sanattomaksi. Helmikuusta lähtien maailmanlaajuisesti 3,9 biljoonaa dollaria (6,6% maailman BKT: stä) on luotu maagisesti kvantitatiivisella keventämisellä. Olemme todistamassa suurta rahapoliittista inflaatiota (GMI) – ennennäkemätöntä kaikkien rahamuotojen laajentumista, toisin kuin mitä kehittyneiden maiden koskaan nähnyt," hän lisäsi.

Satoshi Nakamoto näyttää luovan Bitcoinin tälle tilanteelle potentiaalisena vaihtoehtona. Itse asiassa monet sijoittajat harkitsevat nyt Bitcoinia turvasatamana ja suojauksena inflaatiolta.

3. Bitcoin pitää Naysayersin väärin

Usein on suositeltavaa tarkistaa historiallinen hintakaavio ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. He ovat koko elämänsä ajan nähneet useita nousuja ja alamäkiä. Bitcoinista raportoitiin myös toistuvasti "kuollut" epäilijät. Bitcoin on kuitenkin äskettäin ylittänyt historiallisen korkeutensa. Ei tarvitse odottaa, että se ei toistu. Se voi olla onnekas vuosi vuonna 2021.

Bitcoin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 41 941 dollariin 8. tammikuuta 2021. Analyytikoiden mukaan myöhemmin vuonna 2021 Bitcoin voi ylittää tammikuussa asetetun ennätyksensä. On jopa ennusteita siitä, että Bitcoin voisi saavuttaa 100 000 dollaria vuonna 2021.

Bitcoinin hintaliikkeet. Lähde: TradingView

4. Eri sidosryhmät

Jos uskot, että laitokset ovat ainoat sijoittajat, jotka käyttävät varojaan Bitcoinissa, olet väärässä! Itse hallinnoidut superrahastot, eläkerahastot ja huomattava määrä ihmisiä sijoittaa nyt Bitcoiniin. Sijoittajien määrän ennustetaan kasvavan vuoteen 2021 mennessä. Itsehallinnoiduille superrahastoille ja eläkerahastoille Bitcoin on sopiva sijoitus, koska se voisi toimia parhaiten pitkäaikaisena sijoitusvaihtoehtona.

Vuosien varrella yksityissijoittajat voivat nähdä lisää investointeja Bitcoiniin, mikä voi saada voittoa, kun Bitcoinin hinta voi kasvaa tulevaisuudessa. Kryptovaluutat ovat ylittäneet kaikki omaisuuserät viimeisten kuukausien aikana 2020. Kasvun ennustetaan jatkuvan vuonna 2021 ja sen jälkeen, joten se on sopiva sijoitusvuosi.

5. Suuret sijoittajat pääsevät Bitcoiniin

Kuten alla olevasta kaaviosta nähdään, Bitcoin oli vuoden 2020 tuottavin omaisuusluokka. Sen sijaan kulta ja osakkeet on murskattu.

Bitcoin oli vuoden 2020 tuottavin omaisuusluokka. Lähde: Case Bitcoin

Helmikuussa 2021 Tesla sijoitti 1,5 miljardia dollaria Bitcoiniin ja saattaa alkaa hyväksyä kryptovaluutta maksuna tulevaisuudessa. Uutisten ilmestyessä Bitcoinin hinta nousi heti 14% yli 44 000 dollariin kolikkoa kohden.

Elokuussa 2020 markkinoiden tiedustelupalveluyritys MicroStrategy ilmoitti, että 250 miljoonaa dollaria on käytetty Bitcoinin ostamiseen 21,454 Bitcoinille pääomapolitiikan jakamisen muodossa. Yritys nosti Bitcoinin kokonaisosuutensa 1,125 miljardiin dollariin elokuusta.

"Tämä sijoitus heijastaa uskoamme siihen, että Bitcoin, joka on maailman yleisimmin käytetty kryptovaluutta, on luotettava arvovarasto ja houkutteleva sijoitusomaisuus, jolla on enemmän pitkän aikavälin arvostusmahdollisuuksia kuin käteisen hallussa. MicroStrategy on tunnustanut Bitcoinin lailliseksi sijoitusomaisuudeksi, joka voi olla korkeampi kuin käteinen, ja sen vuoksi se on tehnyt Bitcoinista pääomarahaston varantostrategian," väitti MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor.

Koko Bitcoinin olemassaoloa leimasivat dramaattiset hintamuutokset, “täsmälleen sellainen asia, joka ylläpitää pitkän aikavälin trendi”, sanoi Citibankin analyytikko Thomas Fitzpatrick, joka esitti Bitcoin Mapin ja käytti edellistä TA: ta arvioidakseen Bitcoinin tavoitehinnan 318 000 dollaria. joulukuuhun 2021 mennessä.

"Kullan irrotus fiat-valuutoista, COVID-19-pandemia ja halu keskuspankeille harjoittaa aggressiivista määrällistä keventämispolitiikkaa voivat johtaa tulevaisuudessa räjähdysmäiseen Bitcoinin hintakasvuun," väitti Fitzpatrick.

Valmis sijoittamaan Bitcoin?

Bitcoinin hintaennuste

Bitcoin on uskomattoman arvaamaton valuutta, ja sen tuleva hinta on riski ennustaa luotettavasti. Koko kolikkomatkan ajan meillä oli monia ylä- ja alamäkiä; se laski melkein 50% tammikuussa 2018 ja toipui sitten paljon paremmin vuoden 2019 puolivälissä;

Vuonna 2020 se onnistui kattamaan alle 10000 dollaria ja meni jopa alle 4000 dollaria keskellä maaliskuuta romahtaa, ja kolikko on parantunut erittäin hyvin sen jälkeen.

Suosituimmat Bitcoin-hintaennusteet:

1. Jeremy Liew – Lightspeed Investment Partners, Snapchatin alkuperäinen osakkeenomistaja ja vaikutusvaltainen sijoittaja sisäpiiripörsseissä toukokuussa 2017, ovat luopuneet Bitcoinista ja odottaneet BTC: n saavuttavan 500 000 dollaria vuoteen 2030 mennessä.Pääjohtaja Smith ja Blockchainin perustaja hyväksyivät arvionsa hyvin.

2. Mike Novogratz – Entinen hedge-rahastokauppias ja salauspääoman fani odotti, että Bitcoinin markkina-arvo voi ylittää 7,5 biljoonan dollarin kullan markkina-arvon.

3. Wences Casares – Xapon toimitusjohtaja ja perustaja luottaa myös Bitcoiniin. Hän investoi itse asiassa BTC: hen vuonna 2011. New Yorkin konsensuskonferenssin aikana vuonna 2017 hän ennusti, että Bitcoin ylittäisi miljoonan dollarin 5-10 vuodessa, mikä olisi vasta 2022 tai lopulta 2027.

4. Chamath Palihapitiya On Golden Government Warriors -yrityksen omistaja ja sosiaalisen pääoman perustajaosakas. Hänen intohimonsa Bitcoiniin alkoi hänen sijoittamistehtävänsä vuonna 2012, jolloin hän omisti 5% Bitcoinista yhdessä verenkierron vaiheessa. Lähiajan ennusteessaan Bitcoinin ennustetaan saavuttavan miljoona dollaria vuoteen 2037 mennessä.

eToro – Paras välittäjä ostamaan Bitcoinia

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Bitcoin on digitaalinen valuutta, jossa ei ole laskuja eikä kolikoita.
  • Vuonna 2009 henkilö (tai ryhmä) nimeltä Satoshi Nakamoto keksi Bitcoinin.
  • Jos Bitcoin-härkämarkkinat jatkavat lämpenemistä, vähittäiskaupat ja institutionaaliset ostajat seuraavat tätä vauhtia runsaalla rampilla.
  • Viisi syytä miksi sinun tulisi sijoittaa Bitcoiniin, ovat: Bitcoinin hyväksyntä kasvaa, Bitcoinin hyötyehdotus on ihanteellinen rahoitusjärjestelmälle, Bitcoin todistaa jatkuvasti väärät, vaihtelevat sidosryhmät ja suuret sijoittajat pääsevät Bitcoiniin.
  • Vuoden 2009 maailmanlaajuinen finanssikriisi aiheutti Bitcoinin.
  • Analyytikoiden mukaan Bitcoin voi pian ylittää kaikkien aikojen korkeimman arvonsa tammikuussa.
  • Bitcoin oli vuoden 2020 tuottavin omaisuusluokka. Sen sijaan kulta ja osakkeet on murskattu.
  • Bitcoin on uskomattoman arvaamaton valuutta, ja sen tuleva hinta on riski ennustaa luotettavasti.
  • Chamath Palihapitiyan mukaan Bitcoinin ennustetaan saavuttavan miljoona dollaria vuoteen 2037 mennessä.

Lue lisää:

Voisiko Bitcoin saavuttaa 100 000 dollarin hinnan vuonna 2021

Bitcoinin hintaennuste: kuinka paljon sen arvo on vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Mikä ajaa Bitcoin-hintaa vuonna 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner