Suosituimmat 7 Altcoins-ostot vuonna 2021

Haluatko ohittaa lukemisen ja päästä suosikkeihimme? Vuoden 2021 paras altcoin on Ethereum tai Litecoin.

Etsitkö parhaita altcoineja ostettavaksi tänä vuonna?

Suurimmalla osalla huipputason kryptovaluutoista näkyi uusia huippuja juuri ennen vuoden alkua, ja siitä lähtien hintavaihtelut eivät ole olleet niin pahoja. Kolikoiden, kuten Cardano, lyömällä alkuun-listoille ja Polkadot matkalla viiden parhaan kryptovaluutan joukkoon, kryptomarkkinat havaitsivat joitain historiallisia tunnusmerkkejä vasta ensimmäisen kuukauden aikana.

Vuonna 2021 todennäköisesti saavutetaan virstanpylväitä kryptovaluutassa ja digitaalisessa valuutassa. Olitpa aloittelija tai etsitkö parhaita altcoineja ostettavaksi vuonna 2021, kryptovaluutan kaaviot ovat olleet melko kiehtovia tänä vuonna.

Siksi olemme koonneet luettelon vuoden 2021 parhaista altcoineista sinulle.

Joten ilman jatkojalostusta …

Suosituimmat 7 parasta altcoiinia vuonna 2021:

1. Ethereum (ETH)

2. Litecoin (LTC)

3. Ripple (XRP)

4. Cardano (ADA)

5. Polkadot (DOT)

6. Tähtien XLM

7. Bitcoin Cash (BCH)

Jos haluat sukeltaa salausmarkkinoille nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Täällä Trading Educationissa olemme valinneet 7 parasta altcoinia, jotka on otettava huomioon vuonna 2021.

1. Ethereum (ETH)

Kun luetellaan vuonna 2021 ostettavia altcoineja, Ethereum on epäilemättä yksi parhaista kolikoista, joihin sijoittaa. Parhaiden altcoineiden loppusumman tulisi alkaa Ethereumista, joka on toiseksi merkittävin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen.

Ethereumin nykyinen markkina-arvo on 64,35 miljardia dollaria. Sen perusti heinäkuussa 2015 salausmaailman nyt suosittu ihme. Vaikka Bitcoinia pidetään “edistyksellisenä käteisenä”, Ethereumilla on siitä huolimatta vielä enemmän pöytätietoja. Ethereum tarjoaa sijoittajille alustan, jolle he voivat rakentaa blockchain-pohjaisia ​​älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia.

Ethereum otti ensimmäisenä käyttöön älykkäät sopimukset, joita pidetään tällä hetkellä erittäin innovatiivisina päivityksiin. Ethereum on myös suosituin alustan alustavien kolikoiden (ICO) käyttöönottoon. Ehkä Ethereumin suurin haittapuoli on ollut vakaus. Ethereumin organisaatio tukee tällä hetkellä noin 15 tapahtumaa joka sekunti.

Ethereumin uskotaan uudistavan innovaationsa työn todistamisesta osuuden todistamiseen vuonna 2021. Tämä laajentaa sen skaalautuvuutta valtavasti.

2. Litecoin (LTC)

Vuonna 2011 lanseerattu Litecoin oli ensimmäisten joukossa digitaalisia valuuttoja, 2 vuotta sen jälkeen, kun Bitcoin julkaistiin vuonna 2009. Sen teki MIT-tutkinnon suorittanut ja aikaisempi Google-insinööri Charlie Lee. Tammikuusta 2021 Litecoinilla oli markkina-arvo 10,1 miljardia dollaria ja arvio 153,88 dollaria, joten se oli kuudenneksi suurin digitaalinen kryptovaluutta.

Litecoin tunnetaan digitaalisen valuutan hopeana; se on maadoitettu vaihe, jolla on uskomaton seuraaja ja sijoittajia.

Litecoinin hinta oli noin 130 dollaria tammikuun 2021 aikana. Uskomaton lopputulos huomioon ottaen kiehtova valinta on todettu, että Litecoin voi olla yksi kannattavimmista altcoineista ostaa vuonna 2021..

Lokakuussa 2020 tämä kolikko oli yksi suurimmista digitaalisista rahamuotoista. Tehokkaasti tarkan vuoden marraskuussa se oli parantanut asemaansa ja muuttunut kahdeksanneksi suurimmaksi. Litecoin (LTC) on osoittanut suuren vakavan tuloksen erityisen lyhyelle aikataululle.

Litecoinin eduista – sillä on paljon korkeampi lohkopalkkio verrattuna kilpailijoihin. Yhden Litecoin-lohkon louhiminen vie vain 2 minuuttia.

3. Ripple (XRP)

Ripple on kuuluisa kryptovaluutastaan, XRP: stä. Tämän nykyisen kolikon merkittäviin etuihin kuuluu hämmästyttävän alhainen muuntamisasteikko ja spontaanit konformaatiot pörssiisi, koska validointimenetelmät ohittavat perinteiset keskuspankkijärjestelmät. Lisäksi Ripple laajentaa arvovaltaisia ​​palvelujaan auttamaan pankkeja ja muita rahasäätiöitä, mikä lisää siten sen horjumatonta laatua ja tukee hyviä arvailuja kustannusten kehityksessä..

Paras ja ihanteellinen tilaisuus ostaa Ripple on vuonna 2021, kun taas hinta on edelleen hyvin alhainen ja kohtuullinen, etenkin vastoin eri kolikoita.

4. Cardano (ADA)

Cardano on "Ouroboros-panos," digitaalinen valuutta, jonka asiantuntijat, matemaatikot ja salauksen asiantuntijat tekivät tutkimuksiin perustuvalla menetelmällä. Charles Hoskinson, yksi viidestä Ethereumin perustajasta, auttoi yritystä perustamaan yrityksen. Muutaman konfliktin seurauksena hän lähti ja avusti myöhemmin Cardanon valmistuksessa.

Cardanon takana oleva ryhmä teki lohkoketjunsa laajalla kokeilulla ja kumppanitutkimuksella. Yrityksen takana olevat asiantuntijat ovat laatineet yli 90 artikkelia blockchain-innovaatioista useilla aiheilla. Tämä tutkimus on Cardanon perusta.

Tämän perusteellisen syklin takia Cardano erottuu osuustodistuksensa ikäisensä joukosta aivan kuten muutkin valtavat digitaaliset valuutat. Cardano on myös nimetty "Ethereumin tappaja" koska sen lohkoketjun oletetaan olevan valmis tekemään enemmän. Kaiken kaikkiaan Cardano on vielä alkuvaiheessa. Vaikka se on voittanut Ethereumin todistuksen saamiseksi -malliin, sillä on vielä kaukana hajautetuista salaussovelluksista.

Cardanon tavoitteena on tulla maailman yhteensopivaksi rahoitusalustaksi rakentamalla Ethereumiin verrattava hajautettu järjestelmä samalla tavalla kuin tarjoamalla ratkaisuja ketjujen yhteentoimivuuteen ja laillisiin sopimuksiin muiden asioiden lisäksi.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot on yksi kuuluisista todistuskertoimen kryptovaluutoista, joka perustuu yhteentoimivuuden välittämiseen muiden lohkoketjujen välillä. Sen käytäntö on tarkoitettu yhdistämään sekä lupapohjaiset että luvattomat lohkoketjut.

Polkadot perustuu välitysketjun ydinkomponenttiin, joka sallii siirtyvien organisaatioiden yhteentoimivuuden. Se ottaa lisäksi huomioon "laskuvarjot," tai vastaavia lohkoketjuja paikallisten tunnisteidensa kanssa nimenomaisiin käyttötapauksiin.

Jos tämä kehys eroaa Ethereumista, se on, että toisin kuin vain hajautettujen sovellusten tekeminen Polkadotille, insinöörit voivat tehdä lohkoketjunsa hyödyntämällä lisäksi Polkadotin ketjun nykyistä turvallisuutta. Ethereumin avulla insinöörit voivat tehdä uusia estoketjuja, mutta heidän on kuitenkin tehtävä turvatoimet, mikä voi jättää uusia ja vaatimattomampia aktiviteetteja hyökkäykseen, koska mitä suurempi lohkoketju, sitä suurempi turvallisuus sillä on. Tämä idea Polkadotissa tunnetaan jaettuna turvallisuutena.

Polkadotin teki Gavin Wood, toinen henkilö Ethereum-projektin merkittävistä alullepanijoista, joilla oli vastakkaisia ​​oletuksia tehtävän tulevaisuudesta.

6. Tähtien XLM

Stellar XLM on avoin blockchain-verkko, jonka tarkoituksena on tarjota vaihto- ja rahoitusjärjestelyjä yhdistämällä rahoituslaitokset valtavan vaihdon päätavoitteeseen. Valtavan vaihto pankkien ja riskialan yritysten välillä, jotka tavallisesti vaativat muutaman päivän, erilaisia ​​keski-ikäisiä ihmisiä ja maksavat kunnollisen käteisjärjestelyn, pitäisi nyt olla mahdollista melkein nopeasti ilman edustajia ja maksaa vähän tai ei mitään vaihtoa tekeville.

Vaikka Stellar on asettanut itsensä yrityksen estoketjuksi institutionaaliseen vaihtoon, se on vielä avoin lohkoketju, jota kuka tahansa voi hyödyntää. Kehyksessä otetaan huomioon rajat ylittävä vaihto mahdollisten rahamuotojen välillä. Organisaatio odottaa asiakkaiden pitävän Lumensia mahdollisuutena suorittaa organisaatiossa.

Sen perusti Jed McCaleb, perustava henkilö Ripple Labsista ja Ripple-konventin insinööri. Lopulta hän jätti työpaikkansa Ripplen luona ja auttoi perustamaan Tähtien kehittämissäätiön.

7. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin Satoshi Vision (BSV) olivat alkuperäisen Bitcoin-salaisuuden kaksi kovaa haarukkaa. Jälkimmäistä johti Craig Wright, joka väitti olevansa Satoshi Nakamoto, joten se ei todellakaan ole enää salausvaluutassa. Toisaalta Bitcoin Cash menestyy Bitcoinin varjossa.

Alun perin salausvaluutta hyväksyttiin sillä perusteella, että Bitcoin on poikennut alkuperäisestä Satoshi Nakamotosta SegWit2-protokollan skaalautumisongelmien lisäksi. Tuloksena oleva lohkoketju oli tietysti nopeampi kuin Bitcoin-protokollat ​​ja säilyttää edelleen markkina-arvon kymmenen salausvaluutan asemassa.

Koko vuoden 2020 Bitcoin Cash säilytti asemansa yli 200 dollarin arvon ja noin sen ympärillä, ja joulukuun 2020 hintojen nousun jälkeen se nousi jopa 600 dollariin. Nousun jälkeen BCH ylläpitää tasaista korkeutta yli 400 dollaria ja satunnaisesti putoaa 360 dollariin. Dipin ostaminen voi osoittautua onnistuneeksi ostoksi.

Altcoinsin ostettavat ominaisuudet vuonna 2021

On olemassa pari ominaisuutta, jotka tekevät altcoineista erottuvan muista. Kun ostat mitä tahansa altcoinia, nämä ominaisuudet tulee ottaa huomioon ja tarkkailla tarkasti varmistaaksesi, että teet oikean valinnan.

Kaikkein merkittävimpiä ominaisuuksia, jotka tekevät kaikista kryptovaluutoista erittäin kannattavia, ovat korkea adoptioasteet, korkea pääoma, tietosuojaominaisuudet ja teollisuuden hyödyllisyys.

1. Adoptioaste

Vuonna 2021 ostettavien suosituimpien kolikoiden tulisi olla korkeita. Mitä paremmin valuutta sopeutuu markkinoihin, sitä suuremmat mahdollisuudet sen hintojen nousuun ovat. Paremmat käyttöönottokurssit tekevät kryptovaluutasta yhteensopivamman.

2. Markkina-arvo

Korkeampi markkina-arvo on kannattavampi tuotto. Jos etsit parempia altcoineja ostettavaksi vuonna 2021, varmista, että olet tutustunut markkinoihin perusteellisesti. Altcoinien, joilla on suuri markkina-arvo, katsotaan olevan turvallisin sijoittaa.

Nämä ovat kolikoita, joiden markkina-arvo on yli 10 miljardia dollaria. Varojen sijoittaminen kolikoihin, joilla on valtavat markkinakorkit, on yleensä perinteinen järjestelmä. Nämä kolikot ovat todennäköisesti vähemmän epävakaita kuin muut kolikot, mutta samalla arvaamattomampia kuin tavalliset resurssit, kuten varastot.

Keskikorkoiset salaukset ovat arvaamattomampia, mutta niillä on lisäksi paljon enemmän kehityspotentiaalia kuin valtavan korkealla olevilla salausmuodoilla.

Pienet tai matalakorkoiset kolikot ovat säännöllisesti erittäin epävakaita ja niiden uskotaan olevan riskialttiita sijoituksia, mutta täällä ja siellä, joissa on paljon potentiaalia, ne voivat osoittautua hyviksi sijoituksiksi.

3. Tietosuojaominaisuudet

Teknologiset innovaatiot, kuten älykkäät sopimukset, jotka löytyvät Ethereumista ja muutamista muista kryptovaluutoista, tekevät kaupoista turvallisempia. Tämä luo joukon spesifikaatioita turvallisemmille tapahtumille, kuten nimettömille siirroille ja salatuille vaihdoille. Jotkut kryptografiset rahamuodot, kuten Monero, asettavat kiinteän valon nimettömyyteen, samentavat varojen lähettäjän ja vastaanottajan persoonallisuuden.

4. Teollinen apuohjelma

Kryptovaluutat ovat alkaneet tulla käytännöllisemmiksi. Jos joku pyrkii julkaisemaan uuden kolikon, on otettava huomioon, että jossakin vaiheessa samalla kolikolla tulisi olla muita käyttötarkoituksia kuin vaihto – kolikoiden hyöty teollisuudessa.

Bottom Line: Ylin Altcoins ostaa vuonna 2021

Altcoins on alkanut vuonna 2021 erityisellä sijoittajien huomiolla ja niiden odotetaan nousevan hinnassa. Vaikka 2020 oli vuosi, jolloin salauksen institutionaalistaminen alkoi Bitcoinin ollessa johtajana, 2021 voisi olla vuosi ylimmille altcoineille.

Sinun tarvitsee vain valita oikeat altcoins ostaa. Kuten Lark Davis sanoi Viserrys: ”Tiedän, että joskus altcoinit saattavat tuntua Pokemonilta, mutta sinun ei todellakaan tarvitse tarttua niihin kaikkiin. Vain hyvät. ” Paitsi edellä mainitut 7 suosituinta altcoinia, muita kunniamainintoja vuodelle 2021 ovat Binance Coin, Monero, Chainlink ja Uniswap.

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Vuosi 2021 on yksi parhaista vuosina käydä kauppaa ja sijoittaa kryptovaluuttaan, koska he ovat aloittaneet vuoden erityisen huomion.
  • Jos etsit altcoineja ostettavaksi vuonna 2021, hyvä valinta olisi Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano, Polkadot, Stellar ja Bitcoin Cash.
  • Ethereum oli ensimmäinen altcoin, joka otti käyttöön älykkäitä sopimuksia, joita pidetään tällä hetkellä erittäin innovatiivisina päivityksinä
  • Jokaisella kolikolla on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kannattavamman. Kun valitset altcoineja ostettavaksi vuonna 2021, etsi niiden korkea käyttöönottoprosentti, korkea markkinapääoma, yksityisyysominaisuudet ja teollisuus.
  • Kolikot, joiden pääkaupunki on suuri, ovat parhaat ja turvallisimmat sijoitukset. Alhaisen markkinapääoman kolikot ovat riskialttiita, mutta korkean volatiliteetin vuoksi ne voivat osoittautua erittäin kannattaviksi.
  • Vuosi 2021 voi olla altcoiinien vuosi; sinun tarvitsee vain valita oikeat sijoittamiseen.
  • Vuoden 2021 kunniamainintoja ovat Binance Coin, Monero, Chainlink ja Uniswap.

Lue myös: Yleiskatsaus kryptovaluuttamarkkinoihin – mitä odottaa vuonna 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner