Suosituimmat kryptovaluutat vuodelle 2021! Nämä 5 salausta voivat auttaa sinua ansaitsemaan miljoonan

5 salausta voi auttaa sinua ansaitsemaan miljoonan

Miljoonan ansaitseminen sijoittamalla rahaa kryptovaluuttamarkkinoille on ollut suosittu harrastus monien vuosien ajan. Seitsemänlukuisen voiton rakentaminen vie aikaa. Mutta kryptourren korkean yksinumeroisen vuosituoton säännöllinen hankkiminen voi muuttaa vaatimattoman kuukausittaisen sijoituksen miljooniksi.

Kryptovaluutat ovat olleet olemassa jo muutaman vuoden ajan, siirtymällä siitä, johon vain krypto-harrastajat investoivat, tullakseen yhdeksi halutuimmista sijoitusmahdollisuuksista. Tänään kryptovaluutat voittavat helposti tavanomaisten sijoitusmahdollisuuksien, kuten osakemarkkinoiden, tuottamat voitot.

Mutta mitä ovat kryptovaluutat? Salausvaluutat ovat salausvalvonnalla turvattuja digitaalisia valuuttoja. Tämän vuoksi niiden väärentäminen on käytännössä mahdotonta. Kukaan keskusviranomainen ei myönnä kryptovaluuttoja, mikä tekee niistä immuuni kolmannen osapuolen häiriöiltä.

On monia uusia ja kokeneita sijoittajia, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttamarkkinoille, ja syystä, koska kryptovaluutat ovat härkätaistelussa ja tämä on täydellinen aika ostaa niitä. Kryptovaluuttoja on kuitenkin yli 500, ja on todennäköistä, että yhden valitseminen olisi melko ylivoimainen. Tämä pätee erityisesti aloittelijoille.

Sijoittajille on valittavissa useita kryptovaluuttoja. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat olleet olemassa jo kauan. On olemassa myös muita vaihtoehtoja, kuten Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple jne. Vaikka salausmarkkinoiden ennustaminen on hankalaa, asiantuntijat uskovat, että vuonna 2021 kryptovaluutat saavat merkittäviä voittoja markkinoiden elpymisen ansiosta COVIDin ja muiden tekijöiden jälkeen.

Tässä artikkelissa käsitellään parhaita kryptovaluuttoja, joita voit ostaa vuonna 2021, ja näiden krypto-valuuttojen näkymistä. Joten mitkä ovat parhaat kryptovaluutat ostettavaksi vuonna 2021?

Viisi suosituinta kryptovaluuttaa vuonna 2021:

1. Bitcoin

2. Ehtereum

3. Litecoin

4. Ripple

5. Bitcoin Cash

5 salausta voi auttaa sinua saamaan miljoonan:

1. Bitcoin

Mikään kryptovaluuttaluettelo ei ole täydellinen ilman Bitcoinin sisällyttämistä. Salausvaluutta ei tarvitse mitään käyttöönottoa, ja se on jokaisen sijoittajan toivelistalla. Bitcoin on hallinnut kryptovaluuttamarkkinoita sen perustamisesta lähtien vuonna 2009. Se on markkina-arvoltaan suurin kryptovaluutta ja suosituin, eikä ole merkkejä siitä, että se valtaistuisi pian. Asiantuntijat ennustavat, että vuosi 2021 on Bitcoinin tähän mennessä vahvin vuosi. Asiantuntijat ennustavat, että Bitcoin vakiinnuttaa asemansa johtavana kryptovaluuttana vuonna 2021.

Bitcoinin arvo osui vakavasti, kun pandemia osui, ja alin 4721 dollaria. Mutta tämä sivuutettiin sivuun, kun Bitcoin nousi hämmästyttävän rikkoen 40000 dollaria tammikuussa 2021 ja koskettaen 41299 dollaria. Oli hintakorjaus, jonka mukaan Bitcoin laski 35000 dollariin, ja kirjoitushetkellä kryptovaluutta käy kauppaa 38283 dollarilla.

Joten miltä 2021 tulee olemaan Bitcoinille? Jotkut asiantuntijat ovat ennustaneet, että Bitcoin voisi ylittää 100 000 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä. Jotkut ovat ennustaneet, että se voi jopa nousta 300 000 dollariin vuoteen 2022 mennessä. Jos nämä ennusteet pitävät paikkansa ja Bitcoin osuu näihin korkeuksiin tai ylittää jopa sen, voit tehdä parhaan vuoteen 2021 menevä investointi.

Lue lisää: Bitcoin-hinta-analyysi vuodelle 2021

2. Ethereum

Ethereum on Bitcoinin lähin kilpailija, markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta ja toiseksi suosituin. Ethereum julkaistiin vuonna 2015, ja se on kasvanut räjähdysmäisesti useiden projektien myötä, mikä tekee Ethereumista valitsemansa alustan. Ethereumin markkina-arvo on melkein 138 miljardia dollaria, ja huolimatta COVID-19-pandemiasta kolisevista kryptovaluutoista, Ethereumilla oli vahva vuosi.

Ethereum nousi 1000 dollariin joulukuussa 2020 ja on tällä hetkellä 1177,67 dollaria tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan. Mitkä ovat tekijät Ethereumin hinnan nousun takana? On olemassa kaksi tekijää. Ensimmäinen on DeFi: n (Decentralized Finance) kasvu. Ethereum on valinnainen foorumi uusille DeFi-projekteille, ja se tukee suuria salauksia, jotka ohjaavat DeFi-sektoria. Toinen tekijä Ethereumin kasvun takana on Ethereum 2.0: n käynnistäminen. Ethereum 2.0 lupaa tehdä Ethereumista tehokkaamman ja pystyvän käsittelemään enemmän tapahtumia sekunnissa.

DeFi ja Ethereum 2.0 vaikuttavat edelleen positiivisesti Ethereumiin vuonna 2021, kun kryptovaluutta on asetettu nousuun nousevaan vuoteen 2021, mikä tekee tästä erinomaisen ajan sijoittaa Ethereumiin.

3. Litecoin

Litecoin on erinomainen vaihtoehto sijoittaa vuoteen 2021. Se voi olla hyvä sijoitus aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille. Litecoinin markkina-arvo on vain 10 miljardia dollaria, ja sen odotetaan kasvavan edelleen. Jotkut sijoittajat pitävät Litecoinia kopiona Bitcoinista. Sillä on kuitenkin useita etuja verrattuna Bitcoiniin. Litecoin on paljon nopeampi kuin Bitcoin, vie vain kaksi ja puoli minuuttia lohkon käsittelyyn. Toisaalta Bitcoin vie kymmenen minuuttia lohkon käsittelyyn. Litecoin vaatii myös vähemmän laskentatehoa, ja jopa tavalliset työpöydät voivat kaivaa Litecoinia.

Vuonna 2020 Litecoin paljasti myös merkittäviä tapahtumia. Vuonna käynnistettiin Litebringer, RPG, joka toimii Litecoin Blockchainilla. Litebringer aiheutti tapahtumien kolminkertaistumisen, ja pelin osuus oli yli 70% liiketoimista. Litebringerillä oli sellainen vaikutus, että jotkut alustat ovat ennustaneet Litecoinin hinnan jyrkän nousun vuonna 2021. Litecoinin läheiset siteet Bitcoiniin tekevät siitä myös sijoittajien suosiman valinnan.

Lue lisää: Litecoin-hinta-analyysi vuodelle 2021

4. Ripple

Ripple on erinomainen valinta niille, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttoihin haluamatta käyttää liikaa rahaa. Ripplella on alhainen hinta, tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena on 0,30 dollaria. Älä anna alhaisen hinnan pettää sinua. Se on neljänneksi suurin kryptovaluutta ja on erinomainen valinta sijoittajille, jotka ovat hieman varovaisia ​​sijoittamisen aikana.

Ripplen odotetaan nousevan hinnan vuonna 2021, ja asiantuntijat ennustavat sen saavuttavan melkein 3 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä. Salausvaluutan ennustetaan korjautuvan itsensä saavutettuaan korkean hintansa. Hyvä strategia olisi ostaa kryptovaluutta nyt ja myydä se ennen kuin hinta korjaa itsensä. Ripple on hyvä vaihtoehto niille, jotka aloittavat sijoittamisen kryptovaluuttoihin, tai sijoittajille, jotka haluavat päästä kryptovaluuttamarkkinoille alhaisella hinnalla ja tehdä voittoa.

Lue lisää: Aloittelijoiden opas ripplein

5. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash on elektroninen kassajärjestelmä. Sitä pidetään Bitcoinin skaalattavana versiona. Sen markkina-arvo on yli 10 miljardia dollaria ja se on markkina-arvon mukaan kuudenneksi suurin kryptovaluutta. Bitcoin Cash käy kauppaa tällä hetkellä 515,49 dollaria, ja sen näkymät vuodelle 2021 ovat edelleen nousussa, ja kryptovaluutan odotetaan tuottavan vakavia voittoja vuoden aikana. Asiantuntijat uskovat, että Bitcoin Cash voi olla yksi parhaista kryptovaluutoista sijoittaa vuonna 2021, joten tämä on erinomainen aika lisätä se salkkuusi.

Lue lisää: Bitcoin Cash Cash Analysis for 2021

Johtopäätös

Salausvaluutan hintakehityksen ennustaminen on hankalaa, koska hinta riippuu markkinoiden tunnelmasta, joka voi muuttua milloin tahansa. Kryptovaluutan hinnat riippuvat myös muiden valuuttojen hinnoista. Edellä lueteltujen kryptovaluuttojen ennustetaan kuitenkin kasvavan huomattavasti vuonna 2021. Jokaisella sijoittajalla on erilaiset tavoitteet. Sijoittajien on tehtävä perusteellinen tutkimus ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin.

Mitkä ovat 10 parhaan altcoiinin räjähtää vuonna 2021?

Mitkä ovat kryptovaluuttakaupan edut?

Mikä on paras kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021?

Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla – lopullinen opas

eToro – Paras salausalusta sekä kauppiaille että sijoittajille

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner