Suosituimmat salausvaluutat ja niiden haasteet

Salauskauppamahdollisuudet, haasteet & Näkymät

Mitkä ovat salausmaailmaa hallitsevat tärkeimmät kryptovaluutat? Mitkä ovat heidän haasteensa ja näkökulmansa?

Salausvaluutan ja lohkoketjutekniikan maailma tuo mukanaan erilaisia ​​mahdollisuuksia … mutta myös lukuisia haasteita. Jopa siellä olevilla ylimmillä kryptovaluutoilla on esteensä. Opi voittamaan salauskauppaa haastavat haasteet tänään!

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua ymmärtämään kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikan maailmaa. Ilmoittaudu yksinkertaisesti johonkin online-kaupankäyntikurssistamme, mikä auttaa sinua saamaan tonnia tietoa tärkeimmistä kryptovaluutoista ja niiden haasteista sekä omaksumaan tehokkaat kaupankäyntitaidot ja -tavat.

Mitä minun pitäisi tietää tärkeimmistä kryptovaluutoista & Heidän haasteensa?

Mietitkö, miksi sinun on tiedettävä tärkeimmistä kryptoista, niiden haasteista ja näkökulmista? No, jos et ole vielä selvittänyt sitä, elämme digitaaliaikaa. On vain ajan kysymys, ennen kuin jotain niin tärkeää ja perustavaa laatua olevaa rahaa digitalisoituu.

kryptovaluuttojen nousu alkoi vuonna 2009 luomalla Bitcoin, vaikka se ei todellakaan ole ensimmäinen yritys digitalisoida rahaa. Koska salausvaluutat ja blockchain-tekniikat ovat suuria, olemme päässeet pisteeseen, kun niitä on enemmän kuin 5000 salausvaluuttaa, joiden markkina-arvo on yli 460 miljardia dollaria, kuten CoinMarketCap.

Erityisesti kryptovaluuttakauppa houkuttelee yhä enemmän ihmisiä ympäri maailmaa. Menestyneeksi salauskauppiaaksi tulisi kuitenkin tietää enemmän salausvaluutan taustalla olevista perusideoista ja haasteista, joita he kohtaavat nykypäivän taloudellisessa ympäristössä..

Joten, käsitellään perusasiat. Kryptovaluutta on hajautettua digitaalista rahaa. Kolikoita tai seteleitä ei ole, kaikki on tallennettu digitaalisesti. Salausvaluutoilla ei ole keskustietokonetta tai palvelinta. Sen sijaan ne jaetaan tuhansien tietokoneiden verkkoon. Siksi kutsumme heitä “hajautetuksi” digitaaliseksi rahaksi.

Kryptovaluutat siirretään yhdeltä henkilöltä toiselle verkossa. Pankkeja, PayPalia tai Facebookia ei ole mukana. Osapuolet ovat yhteydessä toisiinsa suoraan. Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja voidaksesi käyttää tai omistaa kryptovaluutta; kukaan ei voi kertoa sinulle, onko sinulla pätevyys omistaa tai käyttää niitä.

Ainoa, mitä sinun tarvitsee tallentaa, vastaanottaa tai lähettää kryptovaluuttoja, on kryptovaluutta-lompakko. Useimmilla kolikoilla on virallinen lompakko, mutta jotkut lompakot on rakennettu useammalle kuin yhdelle kolikolle. Kryptovaluutan lompakko tallentaa “julkiset osoitteet” (kryptovaluuttakohtaiset numerot), joita voidaan käyttää tietyntyyppisen kryptovaluutan vastaanottamiseen. Esimerkiksi jos haluat vastaanottaa Bitcoinia, tarvitset Bitcoin-osoitteen, joka voidaan jakaa julkisesti.

Meidän on myös mainittava, että kaikki kryptovaluutat käyttävät hajautettua kirjanpitotekniikkaa (DLT) poistamaan välittäjien tarpeen. DLT: tä, jota useimmat kryptovaluutat käyttävät, kutsutaan blockchain-tekniikaksi. Ensimmäisen blockchain-tekniikan suunnitteli Satoshi Nakamoto, joka hyvitetään Bitcoinin luomisesta. Täällä on huomattava, että blockchain-tekniikka voi mullistaa maailman kaukana finanssialan ulkopuolella.

Mitkä ovat tärkeimmät kryptovaluutat ja mitkä ovat niiden haasteet?

tärkeimmät salausvaluutat

Bitcoin


Kun puhumme parhaista kryptovaluutoista, meidän on myönnettävä, että Bitcoin on tähän mennessä suosituin ja arvostetuin kryptovaluutta. Se on myös eniten hyväksytty salaus. Vuonna 2009 kehitetty Bitcoin haastoi perinteisen käsityksen raha- ja rahoitusmaksuista. Bitcoinin markkinaosuus on yli 60%, mikä tekee siitä hallitsevan voiman salaustuotemarkkinoilla.

Yksi syy siihen, miksi BTC on salamarkkinoiden kärjessä, johtuu siitä, että se on vanhin kolikko, jossa on suurin kehittäjien ja sijoittajien yhteisö, joka tukee sen jatkokasvua. Bitcoinin ostaminen on myös melko helppoa, jopa aloittelijoille. Vähitellen Bitcoin on nyt käytössä yleisessä taloudessa, ja yritykset, kuten Bloomberg, Microsoft, ja monet muut hyväksyvät maksut BTC: ssä.

On kuitenkin joitain haasteita, joista meidän on puhuttava. Jos nopeus on jotain, jota arvostat, saatat olla hieman pettynyt saadessasi selville, että Bitcoin – yksi alkuun kryptoista – on edessään todellisia haasteita. Uskokaa tai älkää, Bitcoin-tapahtuma voi viedä jopa 10 minuuttia. Verkko pystyy käsittelemään vain noin seitsemän tapahtumaa sekunnissa.

Toinen Bitcoinin kohtaama haaste on energiatehokkuus, mitä asiantuntijat yrittävät parhaillaan parantaa. Kaivostoiminnasta, joka on yksi tärkeimmistä toiminnoista useimmille kryptovaluutoille, on tullut erittäin energiaintensiivinen. Voit nyt kaivaa Bitcoinin vain erittäin tehokkaalla laitteistolla, joka käyttää paljon sähköä.

Viimeinen mutta ei vähäisin, Bitcoin-transaktiopalkkiot ovat myös melko korkeat, mikä voi olla taakka kryptovaluutta-kauppiaille.

Voittaako Bitcoin voittaa haasteensa ja pysyä salaus nro 1?

Pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoin?

Ethereum

Toiseksi arvokkain salausvaluutta Bitcoinin jälkeen on Ethereum. Tämä ylimääräinen salaus luotiin vuonna 2015.

Itse asiassa Ethereum on paljon muutakin kuin vain digitaalinen valuutta. Ethereum on blockchain-pohjainen foorumi älykkäille sopimuksille. Älykkäät sopimukset ovat seuraava iso asia kryptovaluuttauniversumissa.

Ethereum antaa käyttäjien myös käyttää blockchain-tekniikkaa helposti ja kehittää hajautettuja sovelluksia (dApps). Esimerkiksi, jos sinulla on idea projektista tai sovelluksesta, voit aloittaa ilman tarvetta kehittää omaa lohkoketjuasi.

Itse asiassa Ethereum on loistava alusta ICO: lle (Initial Coin Offerings) blockchain-projekteille. Verrattuna Bitcoiniin, Ethereumin transaktionopeus on vain muutama sekunti.

Vaikka Ethereum on todellinen pelinvaihtaja kryptovaluutan maailmassa, meidän tulisi puhua myös joistakin haasteista, joita sillä on tällä hetkellä. Ethereum tukee vain yhtä koodauskieltä, Solidity. Kehittäjien on opittava se, mikä voi olla valtava pääsyeste.

Kilpailun osalta Ethereum kilpailee tällä hetkellä NEO: n ja Cardanon kanssa, jotka tarjoavat samanlaista mutta parannettua tekniikkaa ja algoritmeja. Epäilemättä Ethereumin on tehostettava peliäan pysyäkseen yksi parhaista kryptoista tänään.

Vielä yksi asia, joka meidän on mainittava, on, että aivan kuten Bitcoin, Ethereum käyttää a Työn todiste algoritmi tarkistaa maksut ja maksutapahtumat, joita pidetään nykyään erittäin vanhentuneina. Ethereum vaatii myös paljon sähköä – asiaa asiantuntijat jatkavat melko aktiivisesti.

Toivottavasti pian olemme todistamassa uutta ja parannettua Ethereumia.

Pitäisikö sinun sijoittaa Ethereum?

Ripple

Puhutaan toisesta varsin mielenkiintoisesta kryptovaluutasta: Ripple. Ripple on yksi salausvarojen maailman parhaista kryptovaluutoista. Se on hyvin ainutlaatuinen, koska siinä keskitytään kansainvälisiin maksuliikkeisiin liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.

Meidän on huomattava, että Ripple perustettiin vuonna 2012 yhden tavoitteen mielessä – tehdä kansainvälisistä liiketoimista nopeasti ja mahdollisimman halpoja. Mikä tekee Ripplestä yhden parhaista kryptovaluutoista, on se, että kansainvälinen rahansiirto voidaan suorittaa muutamassa sekunnissa, noin viikon odottamisen sijaan!

Ripple on yksi harvoista kryptovaluutoista, joita on testattu todellisessa maailmassa. Ripple on myös onnistunut luomaan vahvat siteet suuriin rahoituslaitoksiin, kuten American Express ja Santander.

Palkkiot ovat myös suhteellisen pieniä, verrattuna siihen, mitä pankit tai muut kryptovaluutat veloittavat. Ripplen tapauksessa tapaus on selkeä ja kohdennettu; kansainväliset maksut, alhaiset kustannukset ja nopea käsittelyaika!

Salaushaasteita on kuitenkin lukuisia. Meidän on huomattava, että Ripple eroaa muista suosituimmista kryptovaluutoista. Toisin kuin useimmat kryptot, Ripple-kolikoiden hallussa on keskeinen yksikkö: Ripple Labs.

Täten, tärkein kritiikki, jota Ripple on nyt kohdannut, koskee sen keskitettyä puolta. Koska kryptovaluuttojen pääidea on hajauttaa, Ripple ei noudata täysin tätä ajatusta.

Toinen haaste, jonka Ripple käsittelee tulevina vuosina, on keskuspankkien mahdollistamat salauspalvelut. Huomaa, että pankit ja muut rahoituslaitokset, jotka ovat Ripplen suurimpia käyttäjiä, ovat alkaneet työskennellä omien kryptovaluuttojen parissa kansainvälisten maksujen parantamiseksi. Yhdessä vaiheessa Ripple voi vanhentua.

Ratkaiseeko se ongelmansa? Vain aika näyttää.

Pitäisikö sinun sijoittaa Ripple?

EOS

Kun kyseessä on kryptovaluutta, EOS on varmasti yksi alkuun kuuluvista kryptoista. Joten puhutaan tästä suhteellisen uudesta voimasta markkinoilla!

EOS perustettiin vuonna 2017 ICO: n kautta ja on nyt Ethereumin ja NEO: n suora kilpailija. Huomaa, että IOS: n aikana EOS keräsi noin 700 miljoonaa dollaria. Mielenkiintoista on, että sillä on edelleen käynnissä oleva ICO, joka avautuu lyhyeksi ajaksi.

EOS: n suurin etu on kehittäjille tarkoitettu alusta, jota voidaan käyttää hajautettujen sovellusten ja älykkäiden sopimusten rakentamiseen. EOS tarjoaa parannetun ympäristön ja hienot teknisen kehityksen. Yksinkertaisesti sanottuna EOS-yhteisö työskentelee kovasti esittääkseen yhden massiivisesti skaalautuvan dApp-alustan jokapäiväiselle käyttäjälle. EOS tukee myös useita koodauskieliä, mukaan lukien C++.

Lisäksi EOS-alusta ei oletusarvoisesti vaadi mikromaksuja, joten loppukäyttäjien ei tarvitse maksaa tapahtumien lähettämisestä tai muiden tehtävien suorittamisesta estoketjussa. Yksittäiset sovelluskehittäjät määräävät, kuinka käyttäjät maksavat maksutapahtumat.

Hyvä uutinen on, että kehittynyt mekanismi, jota EOS käyttää tapahtumien todentamiseen, pystyy saavuttamaan noin 100000 tapahtumaa sekunnissa.

Sen eduista huolimatta on joitain todellisia kysymyksiä. Jotkut EOS: n kohtaamista haasteista liittyvät virheisiin ja haavoittuvuuksiin. Jopa virallisen myöhässä lanseerauksen ja koko kryptausyhteisön rakentaman jännityksen jälkeen, hakkerit jatkoivat virheiden ilmoittamista.

Kun otetaan huomioon EOS: n suuri budjetti, monet ihmiset alkoivat miettiä, miksi niin monet kriittiset haavoittuvuudet jatkuivat, mikä johti alustan pääverkon käynnistämiseen. EOS: lla on vielä paljon tehtävää, jotta EOS olisi 100% turvallinen ja voitettu sen haasteista.

Yksi asia, joka meidän on mainittava EOS: sta, on se, että ROSPLE ja Bitcoin Cash lisäksi EOS on luultavasti polarisoivin projekti. Kilpailijat väittävät, että EOS on keskitetty sen yksimielisyysmekanismin vuoksi, jossa 21 lohkotuottajaa tarkistaa EOS-tapahtumat.

Vielä ei ole nähtävissä, mitä tapahtuu, kun uudet parannukset tulevat esiin.

Pitäisikö sinun sijoittaa EOS?

Litecoin

Litecoinin loi jo vuonna 2011 entinen Googlen työntekijä nimeltä Charlie Lee toivoen Bitcoinin parantamista. Vaikka Litecoin ei tarjoa alustaa älykkäille sopimuksille, se on onnistunut kestämään ajan testin.

Aivan oikein – Litecoin on ollut olemassa yli yhdeksän vuoden ajan, ja sitä pidetään edelleen yhtenä parhaimmista krypto-valuutoista siellä.

Yksi Litecoinin arvokkaimmista ominaisuuksista on sen suuri nopeus. Litecoin-tapahtumat kestävät noin kolme minuuttia (verrattuna Bitcoin-tapahtumiin, jotka saattavat viedä jopa 10 minuuttia).

Litecoin-transaktiopalkkiot ovat myös suhteellisen alhaiset, varsinkin muihin kryptovaluuttoihin verrattuna.

Litecoinin on kuitenkin voitettava monia haasteita. Litecoinin tänään kohtaama tärkeä kysymys liittyy kaivostoimintaan. Monet kryptovaluutan asiantuntijat tekevät kovasti töitä saadakseen kaivostoiminnan halvemmaksi ja helpommaksi. Litecoinilla kaivostoiminta on silti melko kallista ja rajoitettu ihmisille, joilla on erittäin voimakas laitteisto.

Voi, ja vielä yksi asia! Yhdessä vaiheessa Litecoin oli arvostettu kryptovaluutta vaihtoehto salauksen harrastajien keskuudessa. Siitä huolimatta, näinä päivinä, erilaisilla altcoineilla, Litecoinin täytyy solmia ja taistella kiivaasti yksityisyyden, kansainvälisten maksujen, älykkäiden sopimusten ja muiden salaushaasteiden suhteen.

Pitäisikö sinun sijoittaa Litecoin?

Mitkä ovat joitain muita suosituimpia kryptovaluuttoja siellä?

Salausvaluutan ja lohkoketjutekniikan maailma kehittyy nopeasti, ja kuten edellä mainittiin, siellä on yli 5000 salausta, joita voi ostaa, katsella ja välttää. Vaikka Bitcoin johtaa edelleen kryptovaluuttamarkkinoita, muut kolikot ovat nopeasti saamassa suosiotaan parantuneiden teknisten ominaisuuksiensa ja näkökulmiensa ansiosta.

Edellä mainittujen salauspelien huippupelaajien lisäksi on varmasti melko paljon muita lupaavia salauksia, joita sinun pitäisi katsella. Jotkut niistä sisältävät:

Varmista, että teet tutkimuksesi ja tutkit perusteellisesti kunkin kryptovaluutan edut ja haitat, ennen kuin päätät sijoittaa, käydä kauppaa, ostaa tai louhita sitä.

Onneksi, kaupankäyntivaihtoehtoja on paljon ja hyvämaineisia välittäjät siellä vastaamaan tavoitteitasi ja odotuksiasi.

Se sanoi, että vaikka salauskauppa voi tarjota vaikuttavia taloudellisia mahdollisuuksia, salausmaailman kokonaisuutena on vielä voitettava lukuisia nopeuden, energiatehokkuuden, skaalautuvuuden, yksityisyyden ja digitaalisen omistuksen haasteita.

Tämän lisäksi, vaikka blockchain-tekniikalla on laaja valikoima sovelluksia eri aloilla (mukaan lukien peliteollisuus), salausmaailmassa on edelleen lukuisia sosiaalisia väärinkäsityksiä. Koska salauksia on käytetty laittomaan toimintaan ja salaushuijaukset, tavallisten ihmisten on vaikea uskoa, että jopa parhaat kryptovaluutat voivat voittaa omat haasteensa ja korvata fiat-rahat.

Katso myös: Cryptocurrency Exchange tai CFD Broker?

Miksi kryptoteollisuus on tullut niin suosituksi näinä päivinä haasteista huolimatta?

miksi kryptovaluutat ovat tulleet suosituiksi

Kaikista kryptovaluutta-maailmassa liikkuvista haasteista ja myytteistä huolimatta ei ole epäilystäkään siitä, että kryptot ja lohkoketjutekniikka voivat mullistaa koko maailman.

Mutta miksi tarkalleen? Miksi niin suhteellisen lyhyessä ajassa niin monet ihmiset kiinnostuivat olemasta osa salausyhteisöä? Otetaan selvää!

  • Ei välittäjiä: Kryptovaluutat lupaavat helpomman tavan siirtää varoja suoraan kahden osapuolen välillä. Yksikään pankki tai luottokorttiyhtiö ei ole mukana liiketoimissa.
  • Alhaiset kustannukset: Varojen siirrot suoritetaan vähäisillä tai lähes ilman maksuja.
  • Turvallisuus: Blockchain-tekniikka on suunniteltu estämään hakkeri-iskut ja tehostamaan maksuprosesseja.
  • Nimettömyys: Mikään keskushallinto, viranomainen tai yritys ei voi käyttää varojasi tai hankkia henkilökohtaisia ​​tietojasi.
  • Pääsy: Niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys ja tietokonelaite, sinusta voi tulla osa kryptovaluuttayhteisöä. Voit jopa aloittaa kaupankäynnin salauksilla vain 100 dollaria.

Viimeiset ajatukset kryptovaluuttakaupan näkymistä ja haasteista

On turvallista sanoa, että kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen. Kolikot nousevat jatkuvasti, joten emme vielä näe, pystyykö tämän päivän kasvava ympäristö selviämään nykyisestä kilpailusta.

Me Trading Educationissa olemme tutkineet lyhyesti joitain parhaita salausvaluuttoja, niiden positiivisia puolia sekä joitain tärkeimpiä haasteita, joita he kohtaavat tänään. Uskomme, että nämä tiedot antavat sinulle arvokkaita oivalluksia ja auttaa valitsemaan kaupankäynnin kannalta parhaimman kryptovaluutan.

Yllä olevien tietojen perusteella voimme myös päätellä, että kryptovaluuttojen tulevaisuus on antaa käyttäjille mahdollisuus hallita rahojaan. Nopeat globaalit tapahtumat, korkeat suojaustasot, vähän tai ei lainkaan transaktiomaksuja ja helpompi kaivostoiminta!

Vaikka salauksilla on vielä pitkä matka ennen kuin he voivat todella korvata luottokortit ja fiat-rahat, kryptovaluutan tulevaisuus on kirkas ja se on muuttamassa perusteellisesti talousympäristöämme.

Jos haluat tulla osaksi uutta finanssimaailmaa, kirjaudu johonkin kaupankäyntikursseistamme. Me Trading Educationissa voimme opastaa sinut salakaupan sokkeloissa ja auttaa sinua voittamaan kaikki salaushaasteet.

Avainkohdat:

  • Suhteellisen lyhyestä historiastaan ​​huolimatta kryptovaluutat voivat mullistaa koko rahoitusmaailman.
  • Vaikka siellä on yli 5000 salausta, joitain parhaista kryptovaluutoista ovat Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS ja Litecoin.
  • Muita suosittuja kolikoita ovat Dash, IOTA, Bitcoin Cash, Stellar ja Monero.
  • Jotkut kriittisten valuuttojen nykyisistä haasteista kohdistuvat yksityisyyteen, energiatehokkuuteen, turvallisuuteen, skaalautuvuuteen, digitaaliseen omistukseen ja sosiaalisiin asenteisiin.
  • Salat ovat kuitenkin muuttamassa talousympäristöämme; käymällä salauksia voit tulla osaksi tätä muutosta.

Nyt tiedät tärkeimmät kryptovaluutat ja niiden haasteet. Jos tunnet innoituksen aloittaa kaupankäynti kryptovaluutalla, saatat olla iloinen siitä etoro tarjoaa mahdollisuuden ostaa salaustekniikkaa jopa 90: llä+ kryptovaluutat. Salauskauppiaat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

→ Napsauta tätä ja tutustu joihinkin suosituimpiin kryptovaluuttoihin

Sijoittaisitko kryptovaluuttoihin? Mitkä parhaista kryptovaluutoista valitsisit? Mitä haasteita pidät kauhistuttavimmista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Lisäksi, jos pidit artikkelistamme Suosituimmat salausvaluutat ja niiden haasteet. Salauskauppamahdollisuudet, haasteet & Näkymät, paina tykkää-painiketta ja jaa kenelle tahansa, joka saattaa pitää sitä mielenkiintoisena.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map