Tezos-hintaennusteet – kuinka paljon XTZ on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Kuinka paljon tezot ovat arvoltaan vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Menevätkö Tezos ylös tai kaatuvat? Lue Tezos XTZ -ennuste 2021–2025

Kuinka äskettäinen härkätaistelu on vaikuttanut Tezosin näkymiin? Jos mietitkö, onko Tezos hyvä sijoitus?, Olet oikeassa paikassa. Jaamme Tezosin parhaat hintaennusteet vuodelle 2021 ja sen jälkeen. katsomme Tezos XTZ: tä saadaksemme selville, mitä asiantuntijoilla on sanottavansa tulevasta suorituskyvystä ja kuinka paljon Tezos on vuonna 2021 ja sen jälkeen arvoinen.

Joulukuun alussa Tezosin hinta oli 2,41 dollaria ja sen markkina-arvo 1 811 686 035 dollaria. Tämä tarkoitti sitä, että se oli maailman 19. suurin kryptovaluutta – mutta kuinka nämä luvut ovat muuttuneet viime kuukausien aikana?

Kansallinen media on saattanut olla huolissaan Bitcoinin monumentaalisesta kasvusta, mutta salaussijoittajille viimeisin härkätaistelu on tuonut paljon ajatuksia. Se ei ole vain ns. Kryptovaluutan kuningas, jonka arvo on heilahdellut vuoden 2020 lopusta lähtien. Jopa Tezos, joka on ollut pääasiassa hidasta ja tasaista sen ennätyksellisen käynnistämisen jälkeen ICO: n kautta vuonna 2017, on ollut mukana kasvussa.

Kirjoitushetkellä Tezosin hinta on 3,69 dollaria ja markkina-arvo 2,8 miljardia dollaria. Tämä ei kuitenkaan ole aivan yhtä vaikuttava kuin miltä se kuulostaa. XTZ on saattanut ylittää edellisen kaikkien aikojen ennätyksensä, 4,36 dollaria, mutta sen suorituskyky ei ole riittänyt antamaan sille kilpailuetua. Se on nyt maailman 28. suurin kryptovaluutta, mikä tarkoittaa, että yhdeksän muuta omaisuutta on ohittanut sen etumatkan.

Tässä artikkelissa jaamme joitain Tezosin suosituimmista hintaennusteista vuosille 2021–2025. Olemme löytäneet päivitetyt ennusteet, jotka auttavat vastaamaan kysymykseen “Onko Tezos hyvä sijoitus?”, Joten jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Tezos (XTZ) on maailman 19. suurin kryptovaluutta. Se käynnistyi alkuperäisen kolikkotarjouksen (ICO) kautta vuonna 2017, kun se rikkoi ennätyksiä uskomattomalla 232 miljoonan dollarin investoinnillaan – mutta suurimmaksi osaksi vuotta 2020 sekä sijoittajat että analyytikot ovat olleet melko masentuneita sen viimeaikaisesta suorituskyvystä. Onneksi se on nyt alkamassa muuttua, jolloin monet ihmiset ihmettelevät, mitkä ovat tämän digitaalisen omaisuuden pitkän aikavälin näkymät.

Tezos on älykäs sopimusalusta, joka erottuu kilpailusta ketjun hallintomallinsa avulla (lisää myöhemmin). Sen alkuperäinen tunnus tunnetaan nimellä tez tai tezzie (XTZ). Kolmannen sukupolven kryptovaluuttana sen perustajat halusivat välttää joitain sudenkuoppia, joihin vanhemmat kryptot – erityisesti Bitcoin – ovat pudonneet. Näihin kuuluvat Bitcoinin todiste-algoritmi ja sen kiistanalaiset kovat haarukat.

Jos haluat ostaa Tezos XTZ: n nopeasti ja helposti, 0% Komissio, tarkista eToro-pörssi!

Haluatko tietää enemmän Tezos XTZ: stä? Olet oikeassa paikassa. Halusitpa miettiä, onko Tezos hyvä sijoitus 2021? Vai haluatko yksinkertaisesti pysyä kriittisen valuutan trendien edellä, lue lisää tutustumalla Tezoksen keskeisiin hintaennusteisiin vuodelle 2021 ja sen jälkeen.

Mikä on Tezos (XTZ)?

Jokaisen Tezos-hintaennusteen ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mikä Tezos on ja miksi se eroaa suurimmasta osasta muita markkinoilla olevia salauksia.

Kuten totesimme johdannossa, Tezos on foorumi, joka tukee älykkäiden sopimusten käyttöä. Älykkäät sopimukset koodaavat automaattisesti tapahtuman erityisehdot, kuten maksamasi rahamäärän ja osapuolen, jolle maksat sen. Koska kunkin tapahtuman ehdot on kirjoitettu maksuja helpottavaan tekniikkaan, tämä tarkoittaa, että Tezos on täysin avoin – houkutteleva piirre monille kauppiaille. (Salausvaluutan kehittäjien mukaan nimi “Tezos” tulee kreikkalaisesta sanasta, joka tarkoittaa älykästä sopimusta.).

Toinen Tezoksen määrittelevä piirre on sen itsehallintamalli. Hallintosääntöjen mukaan sidosryhmät voivat hyväksyä protokollapäivitykset, jotka voidaan sitten ottaa välittömästi käyttöön verkossa. Tämä ei tarkoita vain sitä, että verkko voi sopeutua muutokseen nopeasti, mutta se tarkoittaa myös sitä, että käyttäjät ovat suoraan mukana lohkoketjun hallinnassa. Tämä johtaa demokraattisempaan verkostoon.

Huolimatta Tezos-lohkoketjun houkuttelevuudesta – ja sen ICO: n ennätyksellisestä luonteesta – salaus vaivasi vaikeuksia sen julkaisemisessa. Perustajien välinen kiista tarkoitti sitä, että alustan käynnistäminen viivästyi loputtomiin, mikä sai sijoittajat aloittamaan oikeudenkäynnin Tezos-säätiötä vastaan. Tämä tapaus hylättiin, kun Tezos alun perin aloitti, mikä tapahtui aikataulusta jäljessä vuonna 2018.

Lyhytaikainen tezos-hintaennuste: 2021

Tezos XTZ -ennuste vuodelle 2021

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Tezos XTZ: lle vuonna 2021?

Kun tutustuimme ensimmäisen kerran Tezos-hintaennusteisiin joulukuussa 2020, monet alustat uskoivat salauksen olevan epävakaassa matkassa. Vaikka italialaisella salausalustalla Previsioni Bitcoinilla oli optimistisimmat näkymät, XTZ: n odotettiin kuljettavan edellisen ATH: n ohi osuakseen hämmästyttäviin yli 18 dollarin arvoihin, muut eivät olleet niin positiivisia. Esimerkiksi digitaalisen kolikon hinta ajatteli, että Tezos voisi pudota – 4,76 dollariin sen vuotuisella matalalla tasolla. Joten mitä asiantuntijat ajattelevat nyt?

Aloitetaan tarkistamalla Digital Coin Price. Tervetuloa mielenmuutokseen, alustan päivitetyt ennusteet ovat maailmoja kaukana sen synkistä ennusteista vuodelle 2020.

Vaikka digitaalisen kolikon hinta odottaa edelleen tietyn tason volatiliteettia, nykyiset Tezos-sijoittajat voivat hengittää helpotusta, jos tämä ennuste on oikea. Viime vuonna havaittujen negatiivisten arvojen sijasta tämä kaavio osoittaa, että XTZ: n hinta voitaisiin asettaa uudelle 6,02 dollarin ATH: lle huhtikuussa 2021. Vaikka se ei yllä tätä hintaa koko vuoden ajan, sen vuosittainen matala on vaikuttava 4,79 dollaria – silti turvallisesti korkeampi kuin edellinen ATH.

Nämä hinnat antavat Tezosille keskimääräisen hinnan noin 5 dollaria vuodelta 2021. Vaikka Digital Coin Price ei ehkä odota taivaallisia arvoja, jotka näimme Previsioni Bitcoinilta, se viittaa silti siihen, että Tezos on valoisassa tulevaisuudessa.

Yksi alustoista, joiden mielestä siihen voisi olla vastaus, on italialainen salaussivusto Previsioni Bitcoin. Tämä sivusto on aiemmin ollut optimistinen useiden erilaisten kryptovaluuttojen näkymistä, ja on selvää, että Tezos ei ole poikkeus, kuten alla olevasta kaaviosta voidaan nähdä:

tezos-hintakaavio 2021

Previsioni Bitcoinin sisäisen algoritmin mukaan se ennustaa, että Tezos-hinta aukeaa maaliskuussa 2021 arvoltaan 2,52 dollaria. Vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana kasvu on todennäköisesti asteittaista. Käännekohta tulee ilmeisesti heinäkuussa, kun hinta nousee 4,6059 dollariin. Tästä eteenpäin trendi muuttuu huomattavasti nousevammaksi, kun XTZ: n hinta nousee nousemaan uskomattomaan 18,78 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.

Jos tämä ennuste on oikea, se tarkoittaa, että Tezos voidaan asettaa rakettia edeltävän kaikkien aikojen korkeimman (ATH), 4,3606 dollarin, ylitse. Tämä olisi erinomainen uutinen sijoittajille ja kaikille, jotka haluavat saada positiivisen vastauksen kysymykseen ”nousevatko Tezos?”. Joten tee muut Tezos-ennusteet Previsioni Bitcoinin kanssa?

Toinen lyhytaikainen hintaennuste Tezosille (XTZ) tulee Long Forecastista. Sijoitusalusta ei ole yhtä optimistinen kuin Digital Coin Price, mutta ei usko, että omaisuus laskee merkittävästi vuoden aikana.

Tezos-hintaennusteet vuonna 2021

Kuukauden avoin matala-korkea suljettu Mo,% yhteensä,%
Maalis 3,28 dollaria 1,88 dollaria – 3,91 dollaria 3,65 dollaria 11,3% 30,4%
Huhti 3,65 dollaria 3,41 – 4,53 dollaria 4,23 dollaria 15,9% 51,1%
saattaa 4,23 dollaria 3,30–4,23 dollaria 3,55 dollaria -16,1% 26,8%
Kesäkuu 3,55 dollaria 3,55–4,41 dollaria 4,12 dollaria 16,1% 47,1%
Heinäkuu 4,12 dollaria 3,43 – 4,12 dollaria 3,69 dollaria -10,4% 31,8%
Elokuu 3,69 dollaria 2,88 – 3,69 dollaria 3,10 dollaria -16,0% 10,7%
Syyskuu 3,10 dollaria 3,10–3,79 dollaria 3,54 dollaria 14,2% 26,4%
Lokakuu 3,54 dollaria 3,54 – 4,40 dollaria 4,11 dollaria 16,1% 46,8%
marraskuu 4,11 dollaria 3,22–4,11 dollaria 3,46 dollaria -15,8% 23,6%
Joulu 3,46 dollaria 3,27 – 3,77 dollaria 3,52 dollaria 1,7% 25,7%

Kun vuotuinen alin arvo on 2,80 dollaria ja vuotuinen korkein 5,63 dollaria – molempien Long Forecastin odotetaan tapahtuvan tässä kuussa – on selvää, että omaisuus alkaa epävakaasti. Vuoden 2021 jatkuessa alusta uskoo kuitenkin, että Tezos-hinta alkaa hiukan vakiintua keskimäärin 3,50 dollarin ympärillä. Tämä ei ehkä ole monumentaalinen härkäajo, jota sijoittajat ovat toivoneet, mutta se on silti kohtuullisen kohottava ennuste tällaisen epävarmuuden edessä.

Onko Wallet Investor samaa mieltä kummastakin näistä ennusteista? Hyvä uutinen on, että se suosii samoja näkymiä kuin Digital Coin Price. Molemmat alustat uskovat, että Tezos voisi olla kohti uutta noin 6 dollarin ATH: ta, kuten voimme nähdä alla olevasta kaaviosta.

Wallet Investorin laskelmien mukaan Tezos jatkaa nousuaan, kunnes pieni lasku tapahtuu maaliskuun 2021 ympärillä. Tämä vie omaisuuserän hinnan vajaan 4 dollariin (silti vaikuttava vuosittainen alin), mutta se voi olla vain laskeva oikaisu – loppujen lopuksi myöhempi härkäajo saattaisi lähettää sen nousuun takaisin ylöspäin ja nousi kesäkuussa noin 5,5 dollariin. Tämä malli jatkuu vuoden edetessä, kun Tezos uppoaa takaisin kunnioitettavaan 4 dollariin vain hyppäämään vuotuiseen huippuunsa 6 dollariin.

Wallet Investorin keskimääräiset hintaennusteet väittävät, että Tezos vaihtelee noin 3,95 dollarista 6 dollariin. Sen enimmäisennusteet asettavat nämä luvut lähemmäksi 5,6 ja 6,8 dollaria, kun taas vähimmäisennusteet vaihtelevat noin 3,2 – 4,6 dollariin. Jopa sen alhaisimmat luvut eivät ole liian masentavia, mikä on erinomainen uutinen nykyisille sijoittajille, jotka ovat aiemmin epätoivoisia omaisuuden hitaasta kehityksestä.

Mikä on tezojen hinta vuonna 2021?

Ennusteiden mukaan Tezosin hinta voi nousta 6 dollariin ennen vuoden 2021 loppua. Tämä merkitsisi omaisuuden uutta ATH: ta sen jälkeen, kun vuosia oli ollut melko alhaiset hinnat ennen sen viimeistä nousua..

Vaikka Long Forecast on vähemmän optimistinen XTZ: n näkymien suhteen, edes sen vähimmäisennusteet eivät ole liian häiritseviä. Se uskoo, että Tezos voi olla keskimäärin 4-5 dollarin arvoinen ja lopulta sulkee 2021 3,77 dollariin.

Meneekö Tezos vuonna 2021?

Näyttää uskomattoman todennäköiseltä, että Tezosin hinta nousee vuonna 2021. Jopa pessimistisimpiä ennusteitamme uskomme, että Tezos ei uppoa alle joulukuun 2020 arvon, mikä viittaa siihen, että vuosi 2021 voisi olla kiistanalaisen omaisuuden erottuva vuosi.

Vuoden 2021 ylimääräisiä Tezos-hintaennusteita ovat:

 • Yksitoista: 4,279 dollaria
 • Kaupankäyntimenot: 3,0944 dollaria
 • Previsioni Bitcoin: 9,14475 dollaria

Voisitko harkita sijoittamista Tezos XTZ?

sijoita tezoihin

Pitkän aikavälin tezos-hintaennusteet: 2022-2025

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Tezos XTZ: lle vuonna 2022 ja sen jälkeen?

Yksi silmiinpistävimmistä pitkäaikaisista Tezos-hintaennusteista, jotka sisällytimme edelliseen artikkeliin, tuli Digital Coin Price -sivustolta. Sen (nyt päivitettyjen) laskelmien mukaan vasta 2024 näyttäisi omaisuuden laskevan negatiivisiksi luvuiksi. Vuodelle 2024 foorumi ennusti XTZ: n pysyvän välillä – $ 0,67 – – $ 3,89 vuoden 2024 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana, ennen kuin se hyppäsi takaisin 4,80 dollariin lokakuussa.

Tämä volatiliteettitaso olisi ollut ennennäkemätön. Joten miten Digitaalisen kolikon hinnan päivitetty ennuste vertaa?

Digitaalisten kolikoiden hinta ennusti jo joulukuussa hämmästyttävän volatiliteettitason. Tarkasteltaessa vuosien 2022–2028 ennusteita voimme nähdä, että näkymät ovat paljon sileämmät, kun Tezos nousee tasaisesti edellisvuodesta. Alusta on noteerannut seuraavat hintatavoitteet tuleville vuosille:

 • 2022: 6,01 dollaria
 • 2023: 7,39 dollaria
 • 2024: 9,21 dollaria
 • 2025: 11,25 dollaria
 • 2026: 12,52 dollaria
 • 2027: 13,56 dollaria
 • 2028: 15,3 dollaria

Vaikka näimme samanlaisia ​​lukuja Previsioni Bitcoinilta, joka ennustaa sensaatiomaisesti, että Tezos saavuttaa 18 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä, tämä ennuste näyttää paljon realistisemmalta. Se on kaukana ennusteesta, jonka Digital Coin Price teki joulukuussa. Jos tämä osoittautuu paikkansapitäväksi, se tarkoittaisi, että Tezosin hinta yli kaksinkertaistuisi vuoteen 2030 mennessä. Kaikille, jotka ihmettelevät, onko Tezos hyvä sijoitus vuoteen 2030 mennessä, tämän pitäisi olla tervetullut uutinen. Mutta ovatko muut ennusteet yhtä mieltä?

Toinen pitkäaikainen hintaennuste Tezos 2022-2025: lle tulee Trading Beastsilta.

Seuraavassa taulukossa on esitetty sen ennuste Tezos-hinnoista 2024:

Kuukauden vähimmäishinta Maksimihinta Keskihinta
Jan 3,30 dollaria 4,85 dollaria 3,88 dollaria
Helmikuu 3,24 dollaria 4,77 dollaria 3,82 dollaria
Maalis 3,23 dollaria 4,75 dollaria 3,80 dollaria
Huhti 3,29 dollaria 4,84 dollaria 3,87 dollaria
saattaa 3,35 dollaria 4,92 dollaria 3,94 dollaria
Kesäkuu 3,41 dollaria 5,01 dollaria 4,01 dollaria
Heinäkuu 3,46 dollaria 5,10 dollaria 4,08 dollaria
Elokuu 2,41 dollaria 3,54 dollaria 2,83 dollaria
Syyskuu 2,48 dollaria 3,65 dollaria 2,92 dollaria
Lokakuu 2,55 dollaria 3,75 dollaria 3,05 dollaria
marraskuu 2,62 dollaria 3,86 dollaria 3,09 dollaria
Joulu 2,69 dollaria 3,96 dollaria 3,17 dollaria

Valitettavasti Trading Beastsin ennusteet eivät vastaa Digital Coin Price -sivuston ennusteita. Alusta ei missään vaiheessa odota, että Tezosin hinta nousee yli $ 5.02: n (mikä on paljon pienempi kuin Digital Coin Price -ennuste), uskoen sen sijaan, että se vie keskimäärin $ 2.5: n ja $ 4: n välillä. Tämä on pessimistisempi kuin monet ennusteet, jotka näimme vuodelle 2021, joten olisi varmasti pettymys nähdä tällaiset arvot muutaman vuoden kuluttua.

Trading Beasts on antanut hyvin samanlaisia ​​ennusteita sekä vuosille 2022 että 2023. Vaikka se ei odota, että Tezosin hinta ylittää 4 dollaria ennen vuotta 2023, yleinen kasvuvauhti on uskomattoman pieni. Tämä ei merkitse hyvää sijoittajille, jotka ihmettelevät, onko omaisuuden viimeinen härkätaistelu vain villitys.

Joulukuun 2022, 2023 ja 2024 osalta Trading Beasts on antanut seuraavat vähimmäis-, enimmäis- ja keskiarvotiedot:

 • Joulukuu 2022: vähintään = 2,57 dollaria, enintään = 3,77 dollaria, keskiarvo = 3,02 dollaria
 • Joulukuu 2023: vähintään = 3,35 dollaria, enintään = 4,92 dollaria, keskiarvo = 3,93 dollaria
 • Joulukuu 2024: vähintään = 2,70 dollaria, enintään = 3,96 dollaria, keskiarvo = 3,17 dollaria

Hyvä uutinen on, että Wallet Investor on paljon optimistisempi. Vaikka sen vähimmäisennusteet vievät noin 5 dollaria vuoden ajaksi, enimmäisennusteet ovat paljon terveellisempiä, ja ne ovat korkeintaan 16,15 dollaria joulukuun 2025 loppuun mennessä. Tämä antaa keskimääräisen ennusteen noin 10 dollaria suurimman osan vuodesta – rohkaiseva merkki kuka ihmettelee ‘osuuko Tezos 10 dollariin?’

Vaikka kryptovaluuttaennusteiden vaihtelu on tavallista, nämä ennusteet ovat uskomattoman vakuuttavia. Jos et ole lähempänä vastausta kysymykseen “Onko Tezos hyvä sijoitus?”, On tärkeää tarkastella vuosia 2022-2025 eteenpäin nähdäksesi, ovatko pitkän aikavälin näkymät myönteisempiä.

Aloitetaan palaamalla Previsioni Bitcoiniin. Kun otetaan huomioon sen ennusteet vuodelle 2021, olivat (ylivoimaisesti) optimistisimpia kolmesta, jotka olemme sisällyttäneet tähän artikkeliin, uskoo foorumi, että Tezos jatkaa noususuuntaansa vuoteen 2022 ja sen jälkeen?

tezos-hintakaavio 2022

Previsioni Bitcoin ei selvästikään odota Tezoksen purkautumistrendin olevan kestävä. Vaikka tämä kaavio näyttää optimistiselta, kun sitä verrataan DigitalCoinPrice- ja Trading Beasts -yhtiöiden 2021 ennusteisiin, se näyttää kiistattomasti laskevan. Alusta ennustaa, että XTZ: n hinta laskee takaisin 12,83475 dollariin huhtikuuhun ja jatkuu 12-14,5 dollarin välillä seuraavan kuuden kuukauden ajan, ennen kuin se laski 9,30225 dollariin marraskuussa. Se odottaa tämän nousevan takaisin 11,65725 dollariin ennen vuoden loppua, mutta tämä on silti paljon vähemmän optimistinen kuin sen odotukset vuodelle 2021.

Onneksi hyvä uutinen on kuitenkin se, että muut ennusteet ovat positiivisempia. Cryptocoinsociety.com uskoo, että Tezos nousee 24,06 dollariin vuonna 2025. Alusta mainitsee Tezoksen vakaan itsehallinnon ja sen kyvyn järjestää älykkäitä sopimuksia kahtena tekijänä, jotka voivat auttaa kasvua.

Pitkän aikavälin sijoituksena se ennustaa, että Tezos voisi toimia hyvin. Ennusteiden mukaan Tezos XTZ -merkin arvo voi nousta 4,56 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä, nousta 6,21 dollariin vuonna 2022 ja saavuttaa keskimääräinen hinta 15,42 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Mikä on tezojen hinta vuonna 2025?

Pitkän aikavälin ennusteemme eivät ole yhtä vakuuttavia kuin vuodelle 2021. Trading Beasts ei usko, että Tezosin hinta nousee paljon vuosina 2022-2025, koska uskotaan, että omaisuus suljetaan joulukuussa 2025 keskihintaan vain 3,17137 dollaria.

Wallet Investor ja Digital Coin Price ovat toisaalta paljon optimistisempia. He molemmat uskovat, että Tezos voisi olla arvoltaan noin 15 dollaria vuonna 2025.

sijoita tezoihin

Meneekö Tezos vuonna 2025?

Kaiken kaikkiaan näyttää todennäköiseltä, että Tezos nousee vuonna 2025 – ainakin Wallet Investor ja Digital Coin Price mukaan. Mahdollisen alimman hinnan ollessa 16 dollaria, näkymät ovat tällä hetkellä positiiviset.

Muita Tezosin pitkän aikavälin hintaennusteita vuonna 2025 ovat:

 • Crypto Coin Society: 24,06 dollaria
 • Yksitoista: 18,634 dollaria
 • Pitkä ennuste: 5,40 dollaria

Päätelmä: Tezos XTZ -ennusteennuste

Alla olevat ennustusluvut esittävät joitain Mahdollisuudet korkea ja matala Tezos XTZ -ennusteennuste vuosille 2021, 2022, 2023, 2024 ja 2025, jotka tarjoavat tekniset analyytikot ja alan asiantuntijat.

Vuosi Korkea Matala
2021 7,30 dollaria 0,90 dollaria
2022 13,50 dollaria 2,50 dollaria
2023 17,30 dollaria 1,90 dollaria
2024 22,76 dollaria 3,18 dollaria
2025 34,42 dollaria 8,50 dollaria

Kuinka tezojen hinta on muuttunut ajan myötä?

Tezosin aiemman suorituskyvyn analysointi on yksi tärkeimmistä vaiheista, jos haluat sijoittaa, joten katsotaanpa, kuinka Tezos XTZ: n hinta on muuttunut aiemmin.

Kuten aiemmin mainitsimme tässä artikkelissa, Tezoksen tulos markkinoille tultaessa oli hieman pettymys. Se, että kryptovaluutan vapauttaminen kesti niin kauan, tarkoitti sijoittajien mielenkiinnon vähenemistä ja joissakin tapauksissa suuttumusta. Tämän seurauksena sen ennätyksellisen ICO: n lupaamat korkeat hinnat eivät koskaan toteutuneet, jolloin monet ihmiset tunsivat pettyneisyyttä siihen aikaan, kun XTZ: n kauppa oli todella mahdollista aloittaa.

Coinlib.ion kaavio esittelee Tezosin hintahistoriaa vuodesta 2017:

Sen julkaisun jälkeen Tezoksen suorituskyky oli pääosin melko staattinen. Toisin kuin suurin osa cryptocurrency -teollisuudesta, se menetti valtavan inflaation, joka ravisteli markkinoita vuosina 2017-2018. Vaikka suurin osa varoista koki ATH: nsa tänä aikana (Bitcoin osui 20000 dollariin, kun Ripple XRP kasvoi huikealla 36000%), Tezos on epätavallinen, koska sen toiseksi viimeisin ATH tapahtui vuonna 2020.

Yksi suurimmista kaavioista, jotka voimme nähdä kaaviosta, tapahtui maaliskuussa 2020. Vaikka Tezos ei ollut kiinni markkinoiden räjähdyksessä vuosina 2017-2018, se ei päässyt koko alan kaatumisesta, joka tapahtui uuden koronaviruksen pyyhkäisyllä. kautta maailman. Lähes jokaisen kryptovaluutan hinta laski rajusti, kun sijoittajien luottamus otti vakavan osuman.

Maanantaina 24. helmikuuta ja maanantaina 16. maaliskuuta XTZ: n hinta laski 2,8137 dollarin arvosta vain 1,5099 dollariin. Vaikka se onnistui toipumaan ja jopa nousi takaisin saavuttaakseen uuden ATH: n elokuussa, se osoitti, kuinka nopeasti globaalit tapahtumat voivat muuttaa markkinoita ja saada varat kaatumaan.

Onneksi Tezos oli kiinni viimeisimmässä härkätaistelussa, vaikka sen kehitys ei ole ollut yhtä vaikuttavaa kuin toiset. 1. tammikuuta 2021 Tezosin hinta on noussut 1.990 dollarista nykyiseen 3.59 dollariin. Se jopa nousi 5.419 dollariin 15. helmikuuta – lyhytaikainen, mutta tervetullut ATH.

Artikkelin seuraavassa osassa tarkastelemme tarkemmin joitain muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa Tezos XTZ: n hintaan.

Valmiina sijoittamaan Tezos XTZ?

sijoita tezoihin

Mitkä tekijät vaikuttavat tezojen hintaan?

Suosituimpien kryptovaluuttaennusteiden lisäksi on tärkeää ymmärtää joitain keskeisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa varojen, kuten Tezos, hintaan. Tämä helpottaa mahdollisten puhkeamisaikojen (tai kaatumisten) ennustamista vastauksena nykyisiin tapahtumiin.

Vaikka ennusteet ovat hyvä paikka aloittaa, jos ihmettelet “Onko Tezos hyvä sijoitus?”, Et voi luottaa yksinomaan ennusteisiin. Markkinat voivat ravistella tekijöillä, jotka ovat todella arvaamattomia, ja tämän vuoden koronaviruksen kaatuminen on erinomainen esimerkki. Ymmärtämällä, kuinka erilaiset tapahtumat voivat vaikuttaa Tezoksen hintaan, voit luoda tehokkaamman varautumisstrategian, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Katsotaanpa kolme parasta tekijää, jotka voivat vaikuttaa XTZ: n hintaan.

Tarjonta ja kysyntä

Tämä on numero yksi tekijä, joka määrittää, nousevatko Tezos-hinnat todennäköisesti ylös tai alas. Kun omaisuuden tarjonta on suurempi kuin kysyntä, hinta laskee, koska osakkeesta ei ole kilpailua. Kun kysyntä on suurempi kuin tarjonta, hinta nousee. Tämä johtuu siitä, että useammat ihmiset haluavat ostaa sen kuin myydä sitä.

Sekä tarjonta että kysyntä ovat riippuvaisia ​​erilaisista alitekijöistä. Nämä päättävät, haluavatko sijoittajat ostaa lisää Tezoja vai myydä nykyisen tarjonnan. Seuraavassa selitetään lisää näistä tekijöistä.

Sosiaalisen median maininnat

Kun kyseessä on kryptovaluutan maine, sosiaalinen media voi tehdä sen tai rikkoa sen. Omaisuuserän verkossa saamien mainintojen ja sen houkuttelemien sijoittajien huomion välillä on vahva korrelaatio. Jos kryptovaluutta saa huonoa lehdistöä sosiaalisen median sivustoissa, se voi rikkoa luottamusta ja aiheuttaa sen seurauksena hinnan laskun – vaikka huono lehdistö olisikaan perusteetonta.

Kun Tezoksen lanseeraaminen viivästyi sen perustajaryhmän jäsenten välisten jännitteiden seurauksena, se herätti potentiaalisten sijoittajien laajaa suuttumusta. Ihmiset, jotka olivat sijoittaneet rahaa sen ennätyksellisen ICO: han, siirtyivät sosiaaliseen mediaan jakamaan turhautumisensa – ja seurauksena yhä useammat ihmiset menettivät luottamuksensa kerran odotettuun altcoiniin. Tämä oli yksi Tezoksen pettymyshinnan taustalla olevista tekijöistä, kun se lopulta tuli markkinoille vuonna 2018.

Korkean profiilin kumppanuudet

Toinen keskeinen tekijä, joka voi vaikuttaa Tezoksen hintaan, on sen kumppanuudet. Kun kryptovaluutta kumppaneina on hyvämaineinen yritys, sillä on erittäin hyödyllinen vaikutus sen hintaan, koska se parantaa omaisuuden käytettävyyttä. Mitä enemmän tosiasiallisissa käyttötapauksissa tietyllä salauksella on, sitä suurempi on sen palvelun kysyntä – ja siksi sitä korkeampi hinta.

Joitakin esimerkkejä Tezoksen kumppanuuksista ovat:

 • Banco BTG Pactual, joka tunnetaan Latinalaisen Amerikan suurimpana investointipankkina
 • Alliance Investments Isossa-Britanniassa
 • Nomadic Labs
 • Korean yliopiston Blockchain-tutkimuslaitos

Voisitko ostaa XTZ: n?

Avainkohdat

 • Tezos käynnistyi ennätyksellisen ICO: n kautta, mutta se viivästyi perustajajoukkueensa jännitteiden vuoksi
 • Tezos-verkko tukee älykkäitä sopimuksia ja on erottuva itsehallintorakenteensa vuoksi
 • Vuonna 2022 Previsioni Bitcoin ennustaa, että Tezos sulkee vuoden 11,65725 dollarin arvolla – paljon pienempi kuin sen vuoden 2021 ennusteet
 • DigitalCoinPrice väittää, että XTZ: n hinta pysyy välillä – $ 0,67 – – $ 3,89 vuoden 2024 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana, ennen kuin se nousi takaisin 4,80 dollariin lokakuussa
 • Cryptocoinsociety.com ennustaa yksin, että Tezos voi lyödä yli 20 dollaria vuoteen 2025 mennessä
 • Digital Coin Price ennustaa, että Tezosilla on keskimääräinen hinta noin 5 dollaria vuodelle 2021.
 • Long Forecast uskoo, että Tezos vie noin 3,50 dollaria suurimman osan vuodesta 2021.
 • Wallet Investor uskoo, että Tezos voi saavuttaa 6 dollaria vuonna 2021.
 • Vuoteen 2025 mennessä Digital Coin Price uskoo, että Tezos voi olla 11,25 dollarin arvoinen ja nousta 15,3 dollariin vuoteen 2028 mennessä.
 • Beasts-kaupankäynti on vähemmän optimistista, ja se odottaa Tezosin olevan alle 5 dollaria suurimmaksi osaksi vuosia 2022-2025.
 • Wallet Investor on ennustanut huippuhinnaksi 16,151 dollaria joulukuun 2025 loppuun mennessä.
 • Tezosin 4,3606 dollarin ATH rikkoi helmikuussa 2021.
 • Keskeisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa Tezoksen hintaan, ovat kysynnän ja tarjonnan suhde, sosiaalisen median mainintojen tiheys ja sen korkean profiilin kumppanuudet.

Jos olet etsinyt Tezos XTZ -ennusteita vuosille 2021–2025, toivomme, että tämä artikkeli on hyödyllinen.

Riippumatta siitä, onko sinulla jo Tezos portfoliossasi vai harkitsetko sijoittamisen aloittamista, toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua vastaamaan kysymykseen “Onko Tezos hyvä sijoitus?”. Negatiiviset arvot, jotka voimme nähdä DigitalCoinPrice-palvelusta, ovat erityisen masentavia, mutta Previsioni Bitcoin ja Cryptocoinsociety.com eivät ennakoi samaa surkeaa tulevaisuutta.

Vaikka haluaisimme kaikki uskoa, että DigitalCoinPrice on väärä, on tärkeää olla tietoinen kaikista mahdollisista tuloksista ennen sijoittamista omaisuuserään. Analysoimalla tällaisia ​​ennusteita voimme muuttaa sijoitusstrategiaamme ja valmistautua paremmin tuleviin volatiliteetteihin.

Jos pidit artikkelistamme Tezos-hintaennusteet: Paljonko XTZ on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen, Ole hyvä ja jaa kauppiaiden kanssa.

Jos haluat aloittaa Tezos-kaupankäynnin itse, saatat haluta tietää, että usean omaisuuden kaupankäynnin välittäjä eToro tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa salausvaroilla (mukaan lukien Tezot) ja CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat.

eToro – Osta Tezos 0%: n provisiolla

Kirjaudu eTorolle ja aloita Tezos-kaupankäynti tai kopioi parhaat Tezos-sijoittajat ilman lisämaksua. Hallinnointipalkkioita tai muita piilokustannuksia ei ole.

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Onko Tezos ostamisen arvoinen?

Kysymykseen “onko Tezos ostamisen arvoinen” ei ole selkeää vastausta. Ennusteiden mukaan Tezosin pitkän aikavälin näkymät vaihtelevat uudesta ATH: sta negatiivisen kuukauden kuukausiin. Kuten minkä tahansa sijoituspäätöksen tapauksessa, se kannattaa ostaa, jos uskot tekniikkaan ja luulet, että omaisuus voi todella toimia hyvin tulevaisuudessa. Jos perustat sijoituspäätöksesi puhtaasti ennusteisiin, sinun tulisi tehdä lisää tutkimusta yrityksestä selvittääksesi, uskotko sen tarjoukseen.

Voisiko Tezos saavuttaa 100 dollaria?

Tezos ei todennäköisesti saavuta 100 dollaria seuraavien viiden vuoden aikana. Ei ole mahdotonta, että se saavuttaa 100 dollaria vuoteen 2030 mennessä, mutta viiden vuoden aikataulussa 25 dollaria on hieman realistisempi tavoite.

Onko Tezos parempi kuin Ethereum?

Koska Tezos on rakennettu Ethereum-alustalle ja helpottaa älykkäitä sopimuksia, monet ihmiset vertaavat näitä kahta omaisuutta. Ihmiset, jotka uskovat, että Tezos on todellakin parempi kuin Ethereum, mainitsevat yleisesti todistuksen panoksen (PoS) algoritmin käyttämisen, joka on kestävämpää kuin Ethereumin työtodistus (PoW) -algoritmi. (Ethereum siirtyy PoS: ään osana sen odotettua Ethereum 2.0 -päivitystä).

Lisälukemista:

10 parasta kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021

Top 10 tärkeintä kryptovaluuttaa kuin Bitcoin

Kuten aina, tässä artikkelissa käsitellyt Tezos-hintaennusteet ovat alan analyytikoiden näkemyksiä. Sellaisena suosittelemme vahvasti riippumatonta tutkimusta ja / tai kuulemista pätevän ammattilaisen kanssa ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner