Top 7 parasta kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021 (syvällinen katsaus)

Haluatko ohittaa lukemisen ja päästä suosikkeihimme? Paras kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021 on Bitcoin tai Ethereum.

Etsitkö hyvää kryptovaluutta sijoittaa?

Jos haluat sijoittaa tai ostaa joitain parhaita kryptovaluuttoja nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Jopa hyvin pieniin määriin sijoittava kryptovaluutta voi saada suuria etuja. Tässä oppaassa puhutaan parhaista kryptovaluutoista, joita tarkastellaan maaliskuussa 2021.

Joten mikä on suurin kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021? Olemme koonneet luettelon seitsemästä vaihtoehdosta, jotka voit harkita.

Joten ilman jatkojalostusta …

Suosituimmat 7 parasta kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Tron

4. Litecoin

5. NEO

6. Cardano

7. Bitcoin Cash (BCH)

Voit ostaa kaikki nämä alkuun kryptot, samoin kuin monet muut, osoitteesta eToro ja maksaa 0% palkkiot!

Joten, oletko päättänyt ostaa ja sijoittaa kryptovaluuttoihin, mutta et tiedä parasta valita? Älä pelkää. Otamme sinut läpi luettelon parhaista kryptovaluutoista, joita voit tarkastella tässä kuussa.

Luettelo tärkeimmistä kryptovaluutoista, jotka on otettava huomioon maaliskuussa 2021

Kun maailmantalous on edelleen leviämässä suurten koronavirusten lukkiutumisesta, keinottelijat ja osa-aikaiset sijoittajat etsivät vaihtoehtoisia tapoja varallisuuden säilyttämiseen ja voiton tuottamiseen. Ja se tarkoittaa, että useammat ihmiset etsivät parhaita kryptovaluuttoja sijoittamiseen.

Mutta miksi aloitat? Loppujen lopuksi pääsy salaustilaan on ylivoimainen kokemus ensikertalaisille. Ja jopa kokeneet sijoittajat voivat kamppailla pitääkseen yllä näitä nopeasti kehittyviä tekniikoita ja sovelluksia.

No, on monia syitä sijoittaa kryptoihin tässä kuussa. Kryptovaluutta-sijoittaminen on loistava tapa monipuolistaa salkkuasi ja vähentää riskejä lisäämällä samalla mahdollisuuksia varallisuuden varastointiin.

Investoinnissa tieto on todella voimaa. Tieto on asia, joka voi pitää sinut käyrän edessä ja antaa sinulle mahdollisuuden havaita seuraavat trendit ennen kuin ne edes tapahtuvat.

Joten, haluatko tietää parhaista kryptovaluutoista sijoittaa 21. maaliskuuta? Mikä on suurin kryptovaluutta sijoittaa tässä kuussa? Onko tämä vuosi, jolloin vakiintuneet pelaajat hallitsevat edelleen salausmarkkinoita? Vai onko siellä kourallinen alkuräjähdys, joka on tarkoitus ravistaa asioita tänä vuonna? Ja millä uusilla digitaalisilla kolikoilla on eniten kasvupotentiaalia?

Top 7 parasta kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Koska kryptovaluutta oli isoisä, Bitcoin oli ensimmäinen salaus, joka kirjasi rahoitustapahtumat hajautetulle lohkoketjulle. Vaikka Bitcoin käynnistettiin yli vuosikymmen sitten – vuonna 2009 -, Bitcoin on edelleen numero yksi valinta nykyisille ja uusille sijoittajille, joiden markkina-arvo on 763 miljardia dollaria.

Bitcoin antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa liiketoimia alhaisin kustannuksin eikä riippuvuutta kolmansista osapuolista. Itse asiassa Bitcoinin päätarkoitus oli mullistaa perinteiset rahoitusjärjestelmät ja poistaa valtion liikkeeseen laskemien valuuttojen tarve mahdollistamalla innovatiivinen tekniikka ja turvallinen maksuarkkitehtuuri.

Mielenkiintoista on, että alkuaikoina monet ihmiset alkoivat ostaa bitcoineja juuri sen lupaavan tulevaisuuden takia. Kuten Bitcoin-asiantuntija Andrew Badr sanoi: “Paras osa bitcoinin omistamisessa on tunne osallistumisesta tulevaisuuteen.”

Vaikka Bitcoinilla on ollut lukuisia ylä- ja alamäkiä viimeisten kolmen vuoden aikana – se jopa nousi 30 000 dollariin joulukuussa 2020 ja viikkoja myöhemmin yli 44 000 dollaria – Bitcoinin hinnat ovat vakiintuneet, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista vaihtoehdoista kenellekään salaustilaan ensimmäistä kertaa.

Ja vaikka huikeat valtavien tuottojen päivät näyttävät toistaiseksi ohi, vuosi 2021 voi silti tuoda jonkin verran potentiaalia. BC Groupin toimitusjohtaja Dave Chapmanin mukaan, "Bitcoinin kaltaiset kryptovaluuttavarat vain vahvistuvat".

Bitcoinin tulevaisuudesta investointina on myös huomionarvoista, että tänä vuonna olemme nähneet toisen suuren tapahtuman – toukokuu 2020 Bitcoin puolittunut, ohjelmoitu tapahtuma, joka vähentää verkon tuottamien uusien kolikoiden määrää. Ja monille Bitcoin-sonneille, tämä lisääntyvä niukkuus on osa juuri sitä, mikä tukee tämän kryptovaluutan todellista arvoa, joten se on yksi parhaista kryptoista sijoittamaan tässä kuussa!

Helmikuussa 2021 Tesla sijoittaa 1,5 miljardia dollaria Bitcoiniin ja alkoi hyväksyä salaustestin maksuna tuotteistaan. Bitcoinin hinta nousi uuteen ennätykseen, 44 000 dollaria kolikkoa kohti, uutisten jälkeen.

Oletko harkinnut sijoittamista Bitcoin BTC?

2. Ethereum

ethereum-logo

Ethereum on ehdottomasti kryptovaluutta, joka ansaitsee paikan Top Cryptos -listallamme tässä kuussa. Ethereum on globaali hajautettu foorumi, joka lanseerattiin vuonna 2015; omalla valuutalla toimiva foorumi, joka tunnetaan eetterinä.

Vuonna 2015 nuoren tiimin ja kasvavan kehittäjäyhteisön luoma viehättävä Vitalik Buterin johtaa Ethereum on valloittanut maailman.

Ethereumin houkuttelevin sijoitusnäkökohta on se, että se tukee älykkäät sopimukset, hajautetut sovellukset (dApps) ja erilaiset ERC-20-tunnukset. Itse asiassa yksi Ethereumin päätavoitteista on tulla älykkäiden sopimusten ja dApps: n kuninkaaksi, jotta käyttäjät voivat kirjoittaa omia ohjelmistojaan huolimatta sensuurista ja petoksista..

Ethereumiin sijoittamisen ammattilaisten sumussa yksi kryptoinvestoijien odotetuimmista tapahtumista on Ethereum 2.0: n käynnistäminen, joka siirtyy työn todistamisesta osuuden todistamiseen. Toimittamien tietojen mukaan KolikkoTelegraph, ETH 2.0 -paalutusjärjestelmän käynnistäminen voi olla merkittävä nouseva tekijä mikä lisää kysyntää ja saa ETH-hinnat nousemaan yli 500 dollariin (joidenkin ennusteiden mukaan).

Teknisen ja investointipotentiaalinsa vuoksi ei ole mikään yllätys, että Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta-alusta, jonka markkina-arvo on yli 140 miljardia dollaria.

Vaikka Ethereum on 1227,53 dollaria kolikkoa kohden (kirjoitushetkellä), se on arvoltaan vielä kaukana Bitcoinista, analyytikot ovat optimistisia Ethereumin tulevaisuus ennustaa tasaista kasvua lähivuosina.

Ja arvaa mitä! Ethereumilla on runsaasti tukea joistakin salakirjoitustilan avarimmista sijoittajista. Esimerkkinä mainittakoon, että Cameron ja Tyler Winklevoss ostivat 120 000 bitcoinia 10 dollaria kolikosta vuonna 2012; valtavan voiton tuottamisen jälkeen kaksoset investoivat yli 300 miljoonaa dollaria takaisin salaukseen ostamalla prosessissa merkittävän määrän Ethereumia.

Se ei ole kaikki! Behemothit, kuten JP Morgan, Amazon ja Microsoft Azure ovat myös omaksuneet Ethereumin blockchain-tekniikan pysyäkseen muiden talousjättien edessä, mikä on tekijä, joka vetää yhä useamman sijoittajan huomion maailmanlaajuisesti.

Valmis sukeltamaan Ethereum ETH?

3. Tron

Tron on toinen suosituin kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021 – erityisen suuri sijoitus blockchain-puristeille.

Mielenkiintoista, Singaporelainen Tron Foundation -organisaatio loi Tron Ethereumille käsittelemään muutaman Internetiä hallitsevan tehokkaan yrityksen ongelmaa. Vuonna 2018 Tron muutti omaan lohkoketjuunsa; samana vuonna Tron osti BitTorrentin, vakiinnuttamalla johtoasemansa tällä alalla ja tulemalla Ethereumin merkittäväksi kilpailijaksi.

Tron on hajautettu alusta, joka käyttää peer-to-peer-tekniikkaa ja jonka tavoitteena on rakentaa maailmanlaajuinen viihde- ja sisällönjakojärjestelmä. Tarkemmin sanottuna Tronin tekijät ovat kehittäneet ilmainen, maailmanlaajuinen digitaalinen alusta hajautetulla tallennustekniikalla, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa sisältöä ilman kolmannen osapuolen välittäjää.

Eliminoimalla kolmansien osapuolten tarvetta, sekä kuluttajien että sisällöntuottajien kustannukset vähenevät, jolloin käyttäjät voivat maksaa suoraan sisällöntuottajille. Mikä on puhdas win-win-tilanne!

Loppujen lopuksi me kaikki tiedämme, että niin kutsuttu videoiden suoratoistosota on todellinen, ja monet kuluttajat turhautuvat eri tilien ja kohdennetun mainonnan hallinnoinnista. Ei ole yllätys, että toimittamien tietojen mukaan Deloitte, 44% yhdysvaltalaisista kuluttajista haluaa maksaa palvelun, joka tarjoaa mainoksettomia kokemuksia.

Viihdealalla olevan potentiaalinsa vuoksi ei ole ihme, että analyytikoiden mukaan Tron antaa seuraavan sukupolven sosiaalisen median alustoille mahdollisuuden jakaa ja luoda sisältöä.

Tronin tulevat vaiheet Apollo (vuoden 2021 puolivälissä), Star Trek (vuoden 2023 puolivälissä) ja Eternity (loppuvuodesta 2025) lisäävät myös potentiaaliaan, jolloin sisällöntuottajat voivat laajentaa tuotemerkkinsä ja kehittää pelialustoja, antaa tunnuksia ja kerätä varoja.

Huomaa, että Tronin alkuperäisen kryptovaluutan Tronic (TRX) arvo on tällä hetkellä 0,0336 dollaria kolikkoa kohden.

Oletko harkinnut sijoittamista Tron TRX?

4. Litecoin

Litecoin on toinen tärkein kryptovaluutta, joka on otettava huomioon tässä kuussa. Vuonna 2011, vain pari vuotta Bitcoinin luomisen jälkeen, lanseerattu Litecoin on yksi ensimmäisistä Bitcoinin altcoineista tai spin-off-yhtiöistä, jota markkinoidaan nimelläBitcoinin yksinkertaistettu versio ”tai” hopeasta Bitcoin-kultaan.”

Sellaisena Litecoin jakaa monia yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa ja mahdollistaa rajatylittävät maksut ja maksutapahtumat ilman, että tarvitsee käyttää keskusviranomaisia ​​tai kolmansia.

Toinen samankaltaisuus Bitcoinin ja Litecoinin välillä on se, että Litecoin on myös salaus, joka perustuu työn todistamiseen ja jolla on raja tuotannolle. Huomaa, että LTC-kolikoita voi koskaan olla vain 84 miljoonaa; tähän mennessä kaivostyöläiset ovat kaivaneet noin 55 miljoonaa.

Litecoin eroaa Bitcoinista. Verkon ollessa halvempi ja helpompi ylläpitää Litecoin on paljon vähemmän resursseja kuluttava.

Litecoinsin tärkein myyntipiste on sen nopeus ja käytettävyys; Nelinkertaisesti nopeammin kuin Bitcoin, Litecoin tekee globaalien maksujen lähettämisestä ja vastaanottamisesta yhtä helppoa kuin pingata jollekulle sähköpostia. Tämä ominaisuus on erittäin houkutteleva paitsi sijoittajille myös kauppiaille. Litecoinin palkkiot ovat myös alhaisemmat kuin luottokorttiyhtiöiden maksut ja pankkisiirrot.

Eikä vain se! Koska kryptot luottavat verkkojensa salaukseen, meidän on huomattava, että toisin kuin Bitcoin (joka käyttää SHA_256-algoritmia), Litecoin käyttää Scrypt-nimistä algoritmia, joka on helpommin saavutettavissa ja saattaa houkutella lisää ihmisiä, jotka haluavat osallistua kaivostyöläisiksi.

Sijoittaisitko Litecoin LTC?

5. NEO

Jos mietit, miksi NEO, aiemmin nimeltään Antshares, on yksi parhaista kryptovaluutoista sijoittaa maaliskuussa 2021, sinun pitäisi tietää, että NEO on valloittanut sijoittajien mielikuvituksen kaikkialla Aasiassa.

NEO on avoimen lähdekoodin blockchain-alusta, jonka vuonna 2014 loivat kiinalaiset tietokoneohjelmoijat Da HongFei ja Erik Zhang. Itse asiassa se oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka tuli Kiinasta ja on usein kutsutaan kiinalaiseksi Ethereumiksi tai Ethereumin nuoremmaksi versioksi. Itse asiassa nimi “neo” tulee antiikin Kreikan sanasta “neos”, joka tarkoittaa “nuori, uusi”.

NEO ja Ethereum jakavat monia yhtäläisyyksiä tarjoamalla dApps-kehittäjille helppokäyttöisen alustan.

Käytännössä, NEO on paljon ketterämpi. NEO pystyy käsittelemään jopa 10000 tapahtumaa sekunnissa. Käyttäjien, sijoittajien ja kehittäjien ylläpitämän avoimen lähdekoodin järjestelmän avulla NEO on nyt tehokas tapa hallita digitaalista omaisuutta hajautetussa tilassa. Siellä myös todelliset varat voidaan digitalisoida suuren likviditeetin saavuttamiseksi.

Ei ole mikään yllätys, että NEO: lla – jota kutsutaan myös älykkään talouden hajautetuksi verkoksi – on vahvat mahdollisuudet hallita Aasian salamarkkinoita vuonna 2020.

Tässä on huomattava, että NEO sallii kaksi merkkiä: NEO ja GAS, molemmilla enintään 100 miljoonaa merkkiä. Olla tarkempi, NEO on suunniteltu kaksitasoiseksi järjestelmäksi liiketoimien helpottamiseksi, NEO toimii äänioikeuden välittäjänä ja kaupankäyntien ja älykkäiden sopimusten toteuttamiseen käytetty kaasu.

Valtava NEO-investointien ammattilainen on se Kiinan hallitus on luvannut tulla markkinajohtajaksi blockchain-tekniikassa ja on antanut täyden tukensa NEO: lle viime vuoden lopun lehdistötilaisuuden aikana.

Vaikka kiinalaiset pankit ja rahoituslaitokset kiellettiin helpottamasta Bitcoin-tapahtumia, ja kryptovaluutan vaihto ja kaupankäyntialustat kiellettiin tehokkaasti heinäkuussa 2018, NEO on yksi harvoista Kiinassa sallituista kryptoista, ja se voi johtaa laajamittaiseen käyttöönottoon investointi- ja hallitussektoreilla.

Oletko harkinnut kaupankäyntiä NEO?

6. Cardano (ADA)

Cardano on toinen merkittävä kryptovaluutta, joka kannattaa harkita vuonna 2021. Itse asiassa se on yksi innovatiivisimmista kryptovaluutoista.

Tarkemmin sanottuna Cardano käyttää kaksikerroksista lohkoketjua: Cardano Settlement Layer ja Control Layer käytetään vastaavasti liiketoimien ja älykkäiden sopimusten käsittelyyn.

Sen hierarkkinen rakenne, jolla pyritään parantamaan skaalautuvuutta ja yhteentoimivuutta eri rahoitusjärjestelmissä, ei ole vain oivallus. Cardanon pöytäkirja oli läpikäynyt perusteellisen uudelleentarkastelun (tutkijoiden ja tutkijoiden suorittama) ennen sen julkaisua vuonna 2017, tekeminen Cardanosta yhdeksi ensimmäisistä vertaisarvioiduista lohkoketjuista.

Toinen olennainen osa Cardanon luonnetta on sen todistamispanos-algoritmi, jonka tarkoituksena on tehdä kaivostoiminnasta energiatehokkaampaa. Huomaa, että sen algoritmia kutsutaan Ouroboros, joka on muinaisen symbolin nimi, joka edustaa lohikäärmettä, joka syö omaa häntä.

Ouroboros-algoritmi toteuttaa myös uusia kaivosperiaatteita ja kannustimia, mikä on houkutteleva ominaisuus kaivostyöntekijöille ja lohkoketjun harrastajille.

Progressiivisen luonteensa vuoksi ei ole mikään yllätys, että Cardano on yksi salausvaluutta-alan johtajista. Kuitenkin, Cardano määritellään kolmannen sukupolven kryptovaluuttana, jonka tavoitteena on parantaa Bitcoinin, ensimmäisen sukupolven kryptovaluutan, skaalauskysymyksiä ja toisen sukupolven kryptovaluutta Ethereumin älykkäitä sopimusten käyttöönottoperiaatteita.

Ei ihme, että Cardano sijoittuu tällä hetkellä # 7 kolikkomarkkinakohtaisesti. Sen syntyperäinen kolikko ADA on suosittu sijoitusomaisuus, jolla on vaikuttava markkina-arvo ja kaupankäyntimäärät.

Huomaa, että ADA: lla on enintään 45 miljardia kolikkoa, kolikoita on tällä hetkellä liikkeessä 31 112 484 646 kolikkoa.

Voisitko harkita sijoittamista Cardano ADA?

7. Bitcoin Cash (BCH)

Viimeinen kolikko, joka on otettava huomioon päätettäessä mitä salausta ostaa nyt, on Bitcoin Cash. Yksi Bitcoinin suosituimmista haarukoista. Bitcoin Cash luotiin vuonna 2017 parantamaan Bitcoinin skaalautuvuusongelmia, jotka omituisen kyllä ​​laukaisivat omituisen.

Bitcoin Cash luotiin suuremmilla 8 Mt: n lohkokokoilla, jotka kasvoivat edelleen 32 Mt: ksi. Suurentamalla lohkon kokoa Bitcoin Cashin takana oleva kehitystiimi antoi useamman tapahtuman käsitellä yhdeksi lohkoksi.

Haarukasta puhuttaessa on huomattava, että vuonna 2018 Bitcoin Cash jakautui Bitcoin Cash ABC: ksi ja Bitcoin Cash SV: ksi, ja vuonna 2020 se jakaa osaksi Bitcoin Cash ABC ja Bitcoin Cash Node.

Tästä huolimatta, aivan kuten Bitcoin, Bitcoin Cash käyttää todistusta työssä-konsensusalgoritmia, ja sen yläraja on 21 miljoonaa kolikkoa..

Teknisen potentiaalinsa ja ilmeisen siteensä Bitcoiniin – markkinoiden enimmäismäärän ja kaupankäynnin määrän mukaan vanhin ja suurin kolikko, Bitcoin Cash kasvatti suosiotaan ja sai laajan tukijayhteisön, mukaan lukien Roger Ver (tunnetaan Bitcoinin Jeesuksena).

Uskokaa tai älkää, Bitcoin Cash nousi 4,091 dollariin vuoden 2017 salausmaian korkeimmillaan. Tässä meidän on huomattava se Bitcoin Cashin tunnussymboli on BCH, kun taas Bitcoin on lueteltu BTC: ssä.

Ja arvaa mitä? Jopa meneillään olevan koronaviruspandemian keskellä Bitcoin Cash on edelleen yksi suosituimmista kolikoista, tällä hetkellä # 6 kolikkomarkkinoilla.

Voisitko harkita sijoittamista Bitcoin Cash?

Mikä on suurin kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021?

Se tulee olemaan jälleen yksi jännittävä kuukausi salausmarkkinoille. Ja nyt sinulla on muutama idea kriittisistä valuutoista, jotka on otettava huomioon maaliskuussa 2021, se on myös loistava tilaisuus aloittaa tutkimusmatkasi.

Maaliskuussa 2021 sijoittamamme luettelo parhaista 7 kryptovaluutasta antaa sinulle kattavan kuvan vaihtoehdoistasi. Se sisältää tietoa vakiintuneista kolikoista, jotka voivat luvata hidasta ja tasaista tuottoa vuoden 2020 aikana, sekä joitain uudempia kolikoita, joilla on vakavan kasvun potentiaalia.

Valintasi riippuvat siitä, millainen sijoittaja haluat olla ja pankkitilisi koosta. Muista vain, että kaikki sijoitukset sisältävät jonkin verran riskiä. Joten sijoita vain mitä sinulla on varaa ja tee niin paljon tutkimusta kuin mahdollista ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Miksi sinun pitäisi valita eToro sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Nyt sinulla on vastaus kysymykseesi “Mitkä ovat parhaat kryptovaluutat sijoittamiseen maaliskuussa 2021. Jos tunnet innoitusta aloittaa sijoittaminen kryptovaluuttoihin, tai jos tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa nykyiseen kaupankäyntitietosi, saatat olla tyytyväinen tietää, että eToro antaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa erilaisiin salausvaroihin ja käydä kauppaa CFD: llä enintään Yli 90 salausvaluuttaa. Salaussijoittajat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

eToro – Paras kryptovaluuttakauppapaikka

Kirjaudu eTorolle ja aloita salakirjoitusten kauppa tai kopioi tärkeimmät salaussijoittajat ilman lisämaksua. Hallintopalkkioita tai muita piilokustannuksia ei ole.

etoro-välittäjä

Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Piditkö artikkelistamme Suosituimmat 7 kryptovaluutta sijoittaa maaliskuussa 2021? Jos kyllä, niin jaa se kenellekään, joka saattaa pitää sitä hyödyllisenä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner