Vaikuttavimmat kryptovaluuttatiedot vuonna 2019

Kryptovaluuttamaailma muuttuu nopeasti. Joku, joka saattaa olla vaikuttaja tänään, ei ehkä ole ensi vuonna. Teollisuus muuttuu jatkuvasti ja on hyvin nuori.

Tässä artikkelissa aiomme tutkia joitain kriittisen valuutan vaikutusvaltaisimpia lukuja ja miksi niitä kannattaa seurata.

Mikä tahansa näistä luvuista tapahtuva kehitys luo varmasti aaltoja kryptovaluutta-maailmassa.

Monilla alussa vaikutusvaltaisilla luvuilla on vähemmän vaikutusvaltaa kuin nykyään. Siksi on tärkeää pysyä aina silmukassa ja etsiä uusia ihmisiä seuraamaan.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Suosituimmat kryptovaluutan vaikuttajat

Tässä on luettelo, varmista, että noudatat kaikkia!

Jed McCaleb

Jed Mccaleb, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Sarjayrittäjä, McCaleb on ohjelmoija, joka sai ensimmäisen tiedon Bitcoinista vuonna 2010 ja perusti Mt. Gox keinona ihmisille käydä sitä kaupassa.

Mt. Gox oli yksi ensimmäisistä suurimmista paikoista, joissa ihmiset voisivat ostaa ja myydä Bitcoinia, ja menestyi erittäin hyvin vuoteen 2014 asti, jolloin se kaatui.

Jed McCaleb oli kuitenkin ennen tätä kohtaa jo siirtänyt yrityksen hallinnan Mark Karpelèsille.

Sitten McCaleb perusti Ripplen, joka on markkina-arvoltaan kolmanneksi suurin kryptovaluutta, ja jatkoi sitten Stellarin luomista.

Stellar on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka yrittää tehdä paljon mitä Ripple tekee keskittämällä enemmän ihmisiä lähettämään rahaa toisilleen kuin yrityksiin.

McCaleb on ehdottomasti joku, jota on katsottava monien erilaisten projektien vyön alla.


Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Charles Hoskinson on Cardanon luoja IOHK -yhtiönsä kautta (Input Output Hong Kong).

Hän osallistui myös Ethereumin perustamiseen Vitalik Buterinin rinnalle, missä hän auttoi Buterinia keräämään noin 18 miljoonaa dollaria projektin aloittamiseksi.

Hoskinsonin tiedetään myös olevan hieman kiistanalainen hahmo kryptovaluutta-maailmassa, jolla on joitain näkökulmia, joita kaikki eivät ole samaa mieltä.

On myös huomattava, että Hoskinson on loistava puhuja ja ilmaisee, miksi tarvitsemme salausvaluutan erittäin hyvin verrattuna muihin alueen asiantuntijoihin.

Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Todennäköisesti yksi Bitcoinin parhaista kryptovaluuttaopettajista. Hän on kirjoittanut useita Bitcoin-kirjoja ja pitänyt monia puheita

Antonopoulos on loistava henkilö aluksi oppia perusasiat siitä, mitä Bitcoin on ja miksi se on niin tärkeää kaikille.

Hänen tunnetuin teoksensa on Bitcoinin hallinta, joka julkaistiin vuonna 2017 ja on yksi parhaista paikoista aloittaa oppimalla kaikki Bitcoinin perusteet.

Antonopoulos on myös julkaissut Ethereumin hallinta, joka selittää miten Ethereum toimii ja Rahan Internet, mikä selittää miksi tarvitsemme Bitcoinia.

Justin Sun

Justin Sun, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Justin Sun on Tronin luoja ja 29-vuotiaastaan ​​huolimatta Sunilla on paljon seuraajia ja se on ollut mukana useissa online-yrityksissä Kiinassa

Sun on myös BitTorrentin, suurimman tiedostojen jakamisalustan, ja Peiwon, sosiaalisen median sovelluksen, jolla on yli 10 miljoonaa käyttäjää Kiinassa, omistaja.

Hänellä on myös läheiset yhteydet Alibaban perustajaan Jack Ma: han, ja ihmiset ovat spekuloineet, voidaanko Tronia jonain päivänä käyttää alustalla.

Monet ovat myös kommentoineet hänen erinomaisia ​​markkinointitaitojaan, joiden tiedetään saavan ihmiset kiinnostumaan Tronista.

Muita huomioitavia asioita Sunista on se, että hän on aiemmin työskennellyt Ripplen kanssa ja tehnyt 4,5 miljoonan dollarin tarjouksen hyväntekeväisyyslounaaksi Warren Buffetin kanssa, jossa hän toivoi muuttavansa mieltään kryptovaluutasta..

Daniel Larimer

Daniel Larimer, vaikutusvaltaisimmat salaustiedot

Larimer on ollut mukana lukuisissa kryptovaluuttaprojekteissa ja on erittäin vaikuttava kryptovaluutta-maailmassa.

Block.one-liiketoiminnan johtajana Larimer loi EOS: n, joka on läheinen kilpailija Ethereumille, joka tarjoaa myös älykkäitä sopimuksia ja dApps-sovelluksia..

Ennen EOS: ää Larimer keksi Steemit-alustan bloggaamiseen, jossa käyttäjät voivat vastaanottaa merkkejä sisällön lähettämiseen.

Ja ennen Steemitiä Larimer loi Charles Hoskinsonin rinnalle BitSharesin, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa virtuaalisten yritysten osakkeita.

Sarja-kryptovaluuttayrittäjänä on todennäköistä, että Larimer on tulevaisuudessa mukana useammassa projektissa.

Craig Wright

Craig Wright, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Kiistanalainen luku, Wright väittää olevansa Satoshi Nakamoto ja vaikka sitä ei voida todistaa, hän oli mukana Bitcoinin varhaisessa kehityksessä.

Dave Kleimanin kanssa Wright aloitti erittäin kannattavan kaivostoiminnan. Kuitenkin Kleiman kuoli, näyttää siltä, ​​että Wright siirsi kaikki omistamansa Bitcoinin omistukseensa.

Viime aikoina Kleimanin kartano aloitti oikeudenkäynnin Wrightia vastaan ​​oikeudesta 5,118,266,427,50 dollariin Bitcoinista.

Hän väittää olevansa Bitcoin-valas ja tänään hän on mukana Bitcoin SV: ssä.

Vaikka emme voi olla varmoja Wrightin aikomuksista, häntä on tarkkailtava, koska mitä hänelle tapahtuu, saattaa olla erittäin paljastavaa kryptoalateollisuudelle.

Nick Szabo

Nick Szabo, vaikutusvaltaisimmat salaustiedot

Szabo loi älykkäiden sopimusten konseptin hyvissä ajoin ennen kuin ne koskaan otettiin käyttöön kryptovaluutassa.

Hän on myös tietojenkäsittelytieteen tutkija, kryptografi ja oikeustieteilijä, kokemuksia hyvin kryptovaluuttaan.

Szabo loi myös projektin Bitgold, joka on hyvin samanlainen kuin Bitcoin, niin samanlainen, että jotkut ihmiset uskovat, että hän on voinut olla todella Satoshi Nakamoto.

Hänen asiantuntemuksensa on ehdottomasti syytä seurata, kun kryptovaluuttayhteisö kasvaa ja kehittyy edelleen.

Roger Ver

Roger Ver, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Lempinimellä ”Bitcoin Jesus” Ver on Bitcoinin evankelista ja yksi alan varhaisimmista sijoittajista.

Verillä on ollut aiemmin ristiriitoja räjähteiden myymisestä verkossa ja hän on toiminut 10 kuukautta vankilassa.

Voi olla, että tällaiset tapahtumat saivat Verin olemaan enemmän yksityisyyttä puolustava, etsimällä tapoja paeta tällaisia ​​oikeudellisia ongelmia, minkä vuoksi hän voi olla Bitcoin-kannattaja.

Ver luopui myös amerikkalaisesta kansalaisuudestaan ​​Saint Kittsin ja Nevisin kansalaiseksi ja asui Tokiossa Japanissa. Sen jälkeen hänellä on ollut ongelmia palata Yhdysvaltoihin.

Hän uskoo myös, että Bitcoinin pitäisi lisätä lohkokokoa käsitelläksesi enemmän tapahtumia, mikä sai hänet tukemaan Bitcoin Cashia sen sijaan.

Ver on myös yksi ensimmäisistä Bitcoin-miljardööreistä, ja sen uskotaan olevan jopa 100000 bitcoinia.

Winklevossin kaksoset

Winklevoss-kaksoset, vaikutusvaltaisimmat kryptovaluuttatiedot

Tyler ja Cameron Winklevoss olivat varhaisia ​​Bitcoinin käyttöönottajia ja investoivat aktiivisesti useisiin Bitcoiniin liittyviin projekteihin

Heidän ensimmäinen pyrkimyksensä Bitcoin-projekteihin oli BitInstant, lyhytaikainen projekti, jonka tarkoituksena oli antaa ihmisille mahdollisuus maksaa perinteisiä varoja vaihtoon.

Winklevossit tulivat ensimmäisen kerran kuuluisiksi, kun he syyttivät Mark Zuckerbergia varastamasta ajatustaan ​​Uconnect-nimisestä sosiaalisen median alustasta..

He uskovat, että Bitcoin on aliarvostettu, kunnes se saavuttaa saman kullan arvon.

Uskotaan, että heillä on noin miljardin dollarin arvoinen Bitcoin.

Brad Garlinghouse

Brad Garlinghouse, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Garlinghouse on Ripplen toimitusjohtaja, XRP-tunnuksen luojat, ja hän on ollut mukana useissa eri yrityksissä.

Hänellä on taloustieteen kandidaatti Kansasin yliopistosta ja MBA Harvardin kauppakorkeakoulusta.

Ennen Ripplea Garlinghouse työskenteli tiedostojenjakosivuston Hightailin toimitusjohtajana.

Hän työskenteli myös Yahoossa ja kirjoitti maapähkinävoi-manifestin, muistion, jossa kritisoitiin Yahoon tekemän aloitteen puutetta muuttuvaan teollisuuteen.

Hän on toiminut Ripplen toimitusjohtajana vuodesta 2015.

Koska Ripple on kolmanneksi suurin kryptovaluutta, se tekee Garlinghousesta erittäin vaikuttavan.

Sen onnistumismahdollisuudet ovat myös korkeat, sillä se on yksi nopeimmista kryptovaluutoista pankkien ympärillä ja niiden tuella.

Jos Garlinghouse myisi Ripple-rahakkeitaan, ne tekisivät hänelle arviolta 10 miljardin dollarin voiton.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, vaikutusvaltaisimmat salausvaluutat

Buterin on kenties nuorin henkilö tällä listalla 25-vuotiaana. Siitä huolimatta hän on toiseksi suurimman kryptovaluutan, Ethereumin, perustaja..

Venäjällä syntynyt Buterinin perhe muutti Kanadaan etsimään parempaa työtä nuorena. Hänen isänsä on tietotekniikka ja esitteli Buterinin Bitcoiniin 17-vuotiaana.

Buterin otti ensimmäiset askeleensa kryptovaluuttablogointiin Bitcoinista ja myöhemmin häntä lähestyttiin yhdessä Bitcoin-lehti, missä hänestä tuli pääkirjoittaja.

Myöhemmin Buterin osallistui Waterloon yliopistoon, mutta jätti sen jälkeen, kun hänelle oli myönnetty 10000 dollarin Thiel-apuraha, ja päätti työskennellä Ethereumin parissa kokopäiväisesti.

Sen lisäksi, että Ethereum on yksi käytetyimmistä kryptovaluutoista, on tärkeää muistaa, että Ethereumin päälle on rakennettu monia muita rahakkeita.

Ethereumia käyttävän merkkiekosysteemin myötä on myös todennäköistä, että myös Buterinin vaikutus vaikuttaa.

Changpeng Zhao

Changreng Zhao, vaikutusvaltaisimmat kryptovaluuttatiedot

Usein lempinimeltään CZ, Changpeng on Binancen, suurimman kryptovaluutanvaihdon, perustaja ja toimitusjohtaja.

Binance on tänään maailman suurin kryptovaluutanvaihto, jolla on eniten tarjolla olevia kryptovaluuttoja ja kryptopareja.

Kiinassa syntynyt CZ muutti Kanadaan, kun hänen isänsä karkotettiin. Myöhemmin hän opiskeli tietojenkäsittelytietettä McGillin yliopistossa Montrealissa.

Yliopiston jälkeen CZ meni töihin Tokion pörssiin ja Bloomberg Tradebookiin.

Vuoteen 2013 mennessä CZ oli mukana lukuisissa blockchainiin liittyvissä hankkeissa ja toimi jopa OKcoinin CTO: na.

Vuonna 2017 CZ aloitti Binancen perustamisen.

Hänen mielipiteitään pyydetään usein erilaisista kysymyksistä, jotka liittyvät kasvavaan kryptovaluuttayhteisöön ja erityisesti markkinoiden liikkumiseen.

CZ: n uskotaan olevan arvoltaan noin 1,4 miljardia dollaria, ja sitä pidetään yhtenä kryptovaluutan rikkaimmista ihmisistä.

Binancen kasvaessa on todennäköistä, että CZ: n vaikutus kasvaa edelleen.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Changpeng Zhao on epäilemättä vaikutusvaltaisin henkilö salausvaluutassa. Binance-pörssi hoitaa päivittäin suuren määrän kauppaa.
  • Jotkut kriittisen valuutan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä ovat työskennelleet useamman kuin yhden projektin parissa. He ovat voineet työskennellä kahdessa tai useammassa projektissa.
  • Kaikissa projekteissa ei ole kyse uuden kryptovaluutan luomisesta. Ne voivat myös olla hankkeita, jotka aikovat rakentaa palveluja kryptovaluutta-teollisuudelle.
  • Seuraamalla kriittisen valuutan vaikutusvaltaisimpia henkilöitä voit pysyä ajan tasalla kehityksestä. Asiat muuttuvat nopeasti ja nämä ihmiset todennäköisesti tietävät mitä tapahtuu seuraavaksi.

Opi kauppaa kryptovaluuttakurssimme kanssa

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map