Yleiskatsaus kryptovaluuttamarkkinoihin – mitä odottaa vuonna 2021?

Nyt kryptovaluutat eivät ole vain "Internet-juttu". He ovat nyt lopullisesti lopettaneet väitteet "Huijauksia" tai "Ponzi-järjestelmät" kuten jotkut kriitikot ovat kutsuneet heitä. Asiat ovat muuttuneet. Nyt eivät sijoita vain yksityissijoittajat. Puhumme suurista maailmankuuluista rahoituslaitoksista, jotka sijoittavat paljon rahaa Bitcoiniin.

20. lokakuuta 2020 muistetaan historiallisena päivämääränä kryptovaluutoille. Tänä päivänä maailman suurin maksualusta, Paypal, päätti antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa salausvaluuttoja alustallaan. Tämä uutinen ei vain aiheuttanut myllerrystä kryptovaluuttojen kannattajien keskuudessa, vaan myös yllättänyt kriitikot.

Juuri tämä hetki merkitsi salakirjoituksen alkua, jossa Bitcoinin hinta nousi uuteen ennätykseen 41 941 dollaria 8. tammikuuta 2021. Tämä oli uusi virstanpylväs Bitcoinille. Harvat ajattelivat vuonna 2009, kun Bitcoin käynnistettiin, että tulee päivä, jolloin Bitcoin saavuttaa ja jopa ylittää 40 000 dollarin hintalappun!

2020 – Vuosi, jolloin kryptovaluuttojen institutionaalistamisaika alkoi

Yleensä vuosi 2020 ei ole ollut hyvä vuosi. Se on vuosi, jonka kaikki haluamme unohtaa mahdollisimman pian. Vuonna 2020 muistetaan COVID-19-pandemian vuosi. Muistamme sen eristyksen ja karanteenin vuodeksi.

COVID-19-pandemia aiheutti merkittäviä vahinkoja maailmantaloudelle. Salausmarkkinoiden tapa reagoida näihin taloudellisiin muutoksiin osoitti kuitenkin, että COVID-19-pandemia suosi salausvaluuttoja.

Alun perin, vuoden 2020 alussa, kryptovaluutat kokivat rajun laskun. Maaliskuussa Bitcoinin hinta nousi alle 4000 dollaria. Se ei kuitenkaan kestänyt kauan, ja kryptovaluutat alkoivat toipua.

Kun maailmantalous koki vaikeita aikoja, jotkut suuret sijoittajat pitivät järkevänä sijoittaa Bitcoiniin. He uskovat, että Bitcoin voisi toimia turvasatama ja suojautua inflaatiolta.

Jotkut vuoden 2020 merkittävimmistä Bitcoinin sijoittajista ovat Microstrategy 1,3 miljardilla dollarilla; Ruffer Investment 744 miljoonalla dollarilla; Neliö 50 miljoonalla dollarilla; Stone Ridge 115 miljoonalla dollarilla ja Massachusetts Mutual 100 miljoonan dollarin investoinneilla Bitcoiniin. Lisäksi harmaasävy oli huikea 13 miljardia dollaria niiden hallinnassa olevissa salausvaroissa.

Lisäksi JP Morgan aloitti Gemini- ja Coinbase-pankkitoiminnan; Visa ja Mastercard alkoivat tarjota palveluja kryptovaluuttayhtiöille; Paypal käynnisti salauspalvelut, ja Fidelity esitteli uuden Bitcoin-indeksirahaston.

Nämä ovat eräiden maailmankuulujen yritysten suurimpia siirtymiä kohti kryptovaluuttoja. Ja juuri nämä sijoitukset tekivät kryptovaluutoista kokemuksen härkätaistelusta Bitcoinin kanssa, joka saavutti 41 941 dollaria 8. tammikuuta 2021 ja Ethereumin 1336 dollaria 10. tammikuuta 2021, ei kaukana kaikkien aikojen korkeimmasta 1432 dollarista, jonka se saavutti 13. tammikuuta. , 2018.

Microstrategy’s Michael Saylor – Todellinen Bitcoin-kannattaja vuonna 2020

Michael Saylor, Microstrategy-konsernin toimitusjohtaja – suurin riippumaton julkisen kaupankäynnin kohteena oleva yritystiedoteyritys, joka investoi 1,3 miljardia dollaria Bitcoiniin, on edistänyt Bitcoinia keskeytyksettä Twitterissä ja valtavirrassa. Yhtiön suuren investoinnin jälkeen, Saylor on toistuvasti sanonut, että Bitcoin on hienostunut digitaalinen kulta ja “rahatekniikan mestariteos”.

Haastattelussa CNBC: lle Saylor sanoi, että jokainen institutionaalinen sijoittaja etsii turvapaikkaa ja että omaisuus on Bitcoin.

”Bitcoin on muokattu synteettinen farmaseuttinen kulta. Se on kaikki kullan etuja, mutta sitä ei voi enää tehdä ”, Saylor painotti. Lisäksi hän sanoi, että lopulta muiden suurten yritysten on muunnettava omat varansa Bitcoiniksi.

Nämä sanat ovat peräisin suurimman riippumattoman julkisen kaupankäynnin kohteena olevan liiketoimintatiedon yrityksen toimitusjohtajalta, jolla on johtava yritysanalytiikka-alue.

bitcoin-hintakaavio

Bitcoinin kaikkien aikojen hintaliikkeet. Lähde: Coinmarketcap

Tosiasia, että Bitcoin on saavuttanut tämän pisteen, osoittaa sen potentiaalin ja tulevaisuuden. Jos luotamme Saylorin sanoihin, pian muut suuret hyvämaineiset yritykset näkevät Bitcoinin todennäköisesti paikkana, jossa ne voivat muuntaa omat varansa.

Salausmarkkinoiden yläraja ylittää 1 biljoonaa dollaria

7. tammikuuta 2021 on toinen historiallinen päivämäärä kryptovaluutoille, kun ne saavuttivat toisen virstanpylvään. Tänä päivänä kryptovaluuttamarkkinakorkon kokonaisarvo ylitti biljoonaa dollaria ensimmäistä kertaa historiassaan.

kryptovaluutan markkina-arvo

Salausvaluutan markkina-arvo yhteensä. Lähde: Coinmarketcap

Monet ihmiset olivat yllättyneitä tästä salaussaavutuksesta, mutta eivät Chainlinkin perustaja Sergey Nazarov.

"Vaikka ulkopuoliset voivat pitää kryptovaluuttateollisuutta yli biljoonan dollarin arvona uskomattoman merkittävänä virstanpylväänä, todellisuudessa avaruutemme on edelleen yhdessä hyvin varhaisessa kehitys- ja kasvuvaiheessa," sanoi Nazarov.

Analyytikot uskovat, että kasvu on tapahtunut kaikkien edellä mainittujen institutionaalisten investointien jälkeen. Heidän mukaansa nämä sijoittajat ovat menettämässä uskoa dollariin ja sijoittavat Bitcoinin kaltaisiin varoihin.

“Suurin hintataso on saavutettu, ja Bitcoin on osoittanut, että tämä ei ole omaisuusluokka, jonka kanssa haluat hämmentyä. Se on osoittautunut kaikille epäuskoisille tänään ”, sanoi AvaTrade-analyytikko Naeem Aslam.

“Institutionaaliset kauppiaat ovat ne, jotka ovat todella saaneet rallin käyntiin”, hän lisäsi.

Coinmarketcapin mukaan salausmarkkina-arvojen kokonaisarvo on 1034 biljoonaa dollaria. Bitcoin hyödyntää kaiken 715 miljardilla dollarilla, jota seuraa Ethereum 132 miljardilla dollarilla.

Prosenttiosuus kokonaismarkkina-arvosta (määräävä asema). Lähde: Coinmarketcap.

Salauskriitikoista salaussijoittajiin

Aivan kuten niillä on monia kannattajia, salausvaluutoilla on myös kriitikkoja. Mutta vaikka he kritisoivat aiemmin Bitcoinia ja kryptovaluuttoja, joistakin niistä on tullut sijoittajia.

Yksi heistä on Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban, joka on aina käyttänyt kriittistä retoriikkaa kryptovaluuttoihin. Sarjassa twiittejä Tyler Winklevossin kanssa, Kuubalainen sanoi, että hän oli aiemmin sijoittanut kryptovaluuttoihin eikä ollut koskaan myynyt niitä.

Myös Wall Streetin pankkivoiman JP Morganin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jamie Dimon kutsui Bitcoinia kerran petokseksi. “Se on pahempaa kuin tulppaanisipulit. Se ei pääty hyvin. Joku tapetaan ”, hän sanoi kysyessään Bitcoinista vuonna 2018.

Vuonna 2020 JP Morgan muutti kuitenkin kantaansa 180 astetta käynnistämällä JPM-tabletin kolikko. Lisäksi JP Morgan kiinnittää nyt tarkkaa huomiota kryptovaluuttoihin. JP Morgan julkaisi 5. tammikuuta 2021 muistion siitä Bitcoin voi nousta 146000 dollariin pitkällä aikavälillä, koska se kilpailee kullan kanssa.

Se, että salauskriitikot investoivat jo niihin, osoittaa selvästi, että salausvaluutat ovat saamassa hyväksyntää sijoittajien keskuudessa.

Altcoins nousee Bitcoinin rallin jälkeen – Onko Altcoin-kausi 2021?

Kryptovaluutat ovat korreloineet, vaikka korrelaatio on ollut vähemmän havaittavissa kuin salausbuumin aikana vuonna 2017. Altcoinit ovat kuitenkin jälleen nousseet Bitcoinin kasvun seurauksena.

“Olemme nähneet [altcoins] -pumpun – ennen [11. tammikuuta] tapahtunutta korjausta ja sen jälkeen – tavoilla, joita emme ole oikeastaan ​​nähneet vuoden 2017 jälkeen”, sanoi kvanttiyhtiön Efficient Frontier -yhtiön johtaja Andrew Tu..

Ethereum saavutti 1336 dollaria 10. tammikuuta 2021, ei kaukana kaikkien aikojen korkeimmasta 1432 dollarista, jonka se saavutti 13. tammikuuta 2018. Tämä on myös salausanalyytikoiden odotuksia, kun otetaan huomioon, että hajautettu rahoitus (DeFi) on nousussa ja ottaen huomioon Ethereum 2.0 lanseerataan vuonna 2020.

(DeFi) pyrkii mullistamaan rahoitusmaailman esimerkiksi poistamalla välittäjästä kuten pankit, kun joku lainaa lainaa. Sijoittajat pitävät Ethereumia suunnitelmana (DeFi).

kryptovaluutan markkina-arvo

Altcoiinien kokonaismarkkina-arvo. Lähde: Coinmarketcap.

Historiallisesti, kun myös Bitcoinin kokeneet härkäajotut altcoins ovat seuranneet. Esimerkiksi vuonna 2014, kun Bitcoin nousi 1200 dollariin, Litecoin seurasi ja pääsi lähes 50 dollariin. Vuonna 2016 Bitcoinin puolittuminen tapahtui. Vuotta myöhemmin, joulukuussa 2017, Bitcoin nousi lähes 20000 dollariin.

Sekä Ethereum että Ripple kokoontuivat myös Bitcoinin puolittamistapahtuman jälkeen vuonna 2016. Ethereum nousi kaikkien aikojen ennätykseen 1432 dollaria vuoden 2018 alussa. Myös XRP seurasi ja saavutti kaikkien aikojen huippunsa 3,34 dollaria..

Jos tarkastelemme näitä tapahtumia menneisyydessä ja tapaa, jolla markkinat ovat vauhdittamassa, 2021 voisi todellakin olla altcoin-kausi. Ethereumin lisäksi joitain altistimista, joilla on eniten potentiaalia vuonna 2021, ovat Ripple, Stellar, Chainlink, Cardano, TRON ja Tezos.

Jos haluat tietää yksityiskohtaisesti, mitkä ovat parhaat altcoiinit sijoittaa vuonna 2021, katso tämä artikkeli.

Mihin kryptovaluutta on menossa vuonna 2021?

Olisi otettava huomioon, että kaikki nyt tehtyihin vertailuihin "salauspuomi" vuosi 2017 ei ehkä ole tarkka, koska nyt asiat ovat erilaiset, kun otetaan huomioon, että meillä on mukana institutionaalisia sijoittajia, toisin kuin vuonna 2017, kun suurin osa sijoituksista tuli yksityissijoittajilta. Joten nyt olemme tekemisissä muiden tekijöiden kanssa, jotka muuttavat hintoja.

Salausvaluutat alkavat kuitenkin vuodesta 2021 erityisellä painopisteellä ja rakentavat vauhtia, joka voi johtaa uusien ennusteiden hintoihin. Jos suuret rahoituslaitokset jatkavat investointeja Bitcoiniin vuonna 2021, sen hinta saattaa todennäköisesti nousta huimasti, kuten jotkut analyytikot ovat ennustaneet 100 000 dollaria tai jopa korkeampi. Ja kun otetaan huomioon, että Bitcoin hallitsee markkinoita 69%, jolla on tällainen vaikutus, jopa altcoins todennäköisesti seuraavat sitä.

Aloita sijoitus kryptovaluuttoihin eToron avulla

Miksi sinun pitäisi käyttää eToroa? eToro on maailman paras sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on erittäin helppo käyttöympäristö. Ennen kaikkea eToro-kauppiaat voivat jakaa uutisia, ideoita ja ajatuksia kaupankäynnin maailman tietyistä kehityksistä. Jos siis olet uusi kaupankäynnissä, sinulla on mahdollisuus oppia lisää alustalla.

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • 20. lokakuuta 2020 muistetaan salaukseksi historialliseksi päivämääräksi, sillä Paypal päätti antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa salausvaluuttoja alustallaan.
  • Vuonna 2020 laitokset alkoivat pitää Bitcoinia turvasatamana ja suojautua inflaatiolta.
  • Vuoden 2020 merkittävimmät Bitcoinin sijoittajat ovat Microstrategy 1,3 miljardilla dollarilla; Ruffer Investment 744 miljoonalla dollarilla; Neliö 50 miljoonalla dollarilla; Stone Ridge 115 miljoonalla dollarilla ja Massachusetts Mutual 100 miljoonan dollarin investoinneilla Bitcoiniin.
  • Harmaasävy oli heidän hallitsemassaan salakirjoituksessa 13 miljardia dollaria.
  • JP Morgan aloitti Gemini- ja Coinbase-pankkitoiminnan; Visa ja Mastercard alkoivat tarjota palveluja kryptovaluuttayhtiöille; Paypal käynnisti salauspalvelut, ja Fidelity esitteli uuden Bitcoin-indeksirahaston.
  • 1,3 miljardin dollarin investoinnin jälkeen Bitcoiniin Microstrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor on osoittanut tukensa Bitcoinille ja sanonut, että Bitcoin on hienostunut digitaalinen kulta ja “rahatekniikan mestariteos”..
  • 7. tammikuuta 2021 on toinen historiallinen päivämäärä kryptovaluutoille, kun kryptomarkkinan yläraja ylitti ensimmäisen biljoonan dollarin ensimmäisen kerran historiassaan.
  • Salausanalyytikot uskovat, että vuosi 2021 voi olla altcoinien vuosi.
  • Jos suuret rahoituslaitokset jatkavat investointeja Bitcoiniin vuonna 2021, todennäköisesti sen hinta saattaa nousta huimasti, kuten jotkut analyytikot ovat ennustaneet 100 000 dollariin tai jopa korkeammalle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner