Ylin 9 kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa vuonna 2021 (syvällinen katsaus)

Haluatko ohittaa lukemisen ja päästä suosikkeihimme? Paras salausvaluutta kauppaa varten vuonna 2021 useimmille kauppiaille on Bitcoin tai Ethereum.

Bitcoin on luotu yli kymmenen vuotta. Satoshi Nakamoto loi salaperäisesti Bitcoinin, mutta se kasvaa päivittäin. Tähän asti meidän on mainittava, että Bitcoin edeltää luetteloa, joka on ensimmäinen kryptovaluutta kaikilta osin.

Mutta tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi olla kiinni Bitcoinissa. On monia muita kryptovaluuttoja, joilla voimme käydä kauppaa. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät ole käyneet kauppaa kryptovaluutoilla, mutta ajattelevat sen tekemistä, etkä tiedä, mistä aloittaa, täällä Trading Educationissa me edustamme yhdeksää parasta kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa vuonna 2021..

Ylin 9 kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa vuonna 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Bitcoin Cash (BCH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Tähtivalot (XLM)
 6. Tron (TRX)
 7. Iota (MIOTA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. Cardano (ADA)

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin on yksi parhaista salausvaluutoista vuonna 2021. BTC-sana, jonka näet niin paljon jo vuosikymmenen ajan. “Blockchainin edelläkävijä” on se, miten Bitcoinia yleensä kutsutaan, koska se edeltää luetteloa tehokkaimmista kolikoista. Ensimmäiset bitcoinit ”tulivat maailmaan” tammikuussa 2009. Se alkoi kasvaa vähitellen, mutta se ei tarkoita, että Bitcoin olisi ollut sujuvasti siitä lähtien.

Bitcoin on elämässään kokenut ylä- ja alamäkiä. Bitcoin sai mainetta joulukuussa 2017, jolloin sen hinta oli melkein 20 000 dollaria. Myöhemmin Bitcoin menetti 65% arvosta kuukauden sisällä, tammikuusta helmikuuhun 2018. Siksi monet kriitikot sanovat, että ei ole syytä sijoittaa Bitcoiniin, koska se kokee äkillisiä suuria hintojen laskuja ja on erittäin epävakaa.

Koska tämä romahdus tapahtui, Bitcoin alkoi parantua päivittäin, se alkoi nousta, ja se saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa, 41,941 dollaria, 8. tammikuuta 2021. Tällä hetkellä Bitcoin hallitsee salausmarkkinoiden ylärajaa 63 prosentilla.

2020 on ollut jännittävä vuosi Bitcoinille, koska suuret tunnetut yritykset, kuten Microstrategy, ovat tehneet suuria investointeja. Bitcoin on tosiasiassa ylittänyt kultaa ja osakkeita, ja sijoittajat pitävät sitä arvovarastona ja suojauksena inflaatiolta.

Stock to Flow (S2F) -kehittäjä, Plan B sanoi, että Bitcoin voi nousta 100 000 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä. Kirjoitushetkellä Bitcoinin hinta on 31,747 dollaria. Toisin sanoen, Bitcoin on koko olemassaolohistoriansa ajan osoittanut, että se on yksi parhaista salausvaluutoista.

Lue lisää: Bitcoinin hintaennuste

2. Ethereum (ETH)


Ethereumilla (ETH), jota kutsutaan myös Etheriksi, on erilaisia ​​ominaisuuksia kuin muilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin, Litecoin tai Ripple. Eetteri tulee Bitcoinin jälkeen, ja sen takana oleva pääfilosofia on hajauttaminen.

Eetteristä on tullut virtuaalivaluutta markkinoilla. Siksi se on toinen valuutta Bitcoinin jälkeen, jolla on suurin vaikutus saavuttaa 161 miljardin dollarin markkina-arvo. Alusta itsessään on tullut erittäin suosittu, ja Ethereum on saanut viime aikoina niin paljon vetovoimaa kauppiailta ympäri maailmaa.

– Omaisuusluokan kehitys on jatkanut itsensä vakiinnuttamista. Ethereumilla on sama pysyvyyden voima kuin Bitcoinilla on ”, Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja Michael Sonnenshein sanoi. “Ethereumin ympärillä on kasvava vakaumus omaisuusluokana”, hän lisäsi.

Lue lisää: Ethereumin hintaennusteet

3. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash on Bitcoinin haarukka. Transaktiopalkkiot olivat todellisia ongelmia kryptovaluutan estoketjussa, ja tällä tavoin jotkut Bitcoin-kehittäjät halusivat löytää tähän kokonaisratkaisun ja keksivät idean. He ehdottivat päätöslauselmaa kaikkien lohkojen tietojen poistamisesta, mutta kaikki eivät hyväksyneet tällaista ratkaisua. Niinpä he loivat täysin uuden kolikon nimeltä Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash luotiin elokuussa 2017, ja se koostui lohkoista, jotka tallensivat 8 Mt tietoa, mikä mahdollisti nopeammat ja useammat maksutapahtumat pienemmillä maksuilla kuin Bitcoin (BCT). Se on ollut epävakaata osoittaen, että se on hyvä salakirjoitusomaisuus. Digitalcoinin mukaan Bitcoin Cash voi nousta 755 dollariin maaliskuuhun 2021 mennessä.

Lue lisää: Bitcoin Cash Cash Analysis for 2021 (In-Depth Review)

4. Litecoin (LTC)

Litecoin on kryptovaluutta, jolla on paljon yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa. Litecoinin perustaja halusi luoda “hopean roolin Bitcoinin kullalle”, ja siksi Charlie Lee loi Litecoinin vuonna 2011, kolikon, joka sai monia Bitcoin-ominaisuuksia joillakin käyrillä. Bitcoinsin tapahtumien suorittaminen kestää jopa 10 minuuttia, mutta Litecoin kestää alle kolme minuuttia. Litecoinin koko kiertävä tarjonta on 84 miljoonaa. Tällä hetkellä liikkeessä on 66 miljoonaa LTC: tä, mikä on 79% enimmäismäärästä.

Kuinka varmoja voimme olla Litecoinista? Litecoinin perustaja Franklyn Richards sanoi haastattelussa, että Litecoinia varten on paljon suunnitelmia.

”Litecoin ja kryptovaluutta parantavat tilannetta vähentämällä maksuja ja rahansiirtonopeutta rajojen yli. Koska rajoja ei ole, se on hajautettu verkko. Tavoitteenamme on tehdä siitä mahdollisimman näkymätön käyttäjälle, ja siellä vietämme paljon aikaa. Se on tärkein liikkeellepaneva voimamme ”, hän sanoi.

Digitalcoin ennustaa, että kesäkuuhun 2021 mennessä Litecoin-hinta voi nousta 219 dollariin.

Lue lisää: Litecoin-hinta-analyysi vuodelle 2021

5. Tähtivalot (XLM)

Stellarin nykyinen digitaalinen valuutta on Lumens. Stellar perustui Rippleen, kun se luotiin, mutta se toimii eri muodoissa kuin kaivos. Tapahtumat eivät vaadi paljon aikaa, ja niistä veloitetaan pieni maksu. Se on syy, miksi kauppiaat kuten Stellar.

Stellarin ja Ripplen välillä on liikaa yhtäläisyyksiä, mutta myös näiden kahden kryptovaluutan välillä on huomattava ero. Tärkein ero on, että Stellar näyttää haluavansa yksinkertaistaa maksua käyttäjilleen.

Stellar lanseerattiin vuonna 2014, nimeltään Stellar, mutta nimettiin uudelleen vuonna 2015, josta tuli Stellar Lumens. Marraskuussa 2020 Stellarin hinta oli 0,10 dollaria ja kaupankäynnin volyymi 691 733 206 dollaria 24 tunnin sisällä.

Wallet Investor uskoo, että vuonna 2021 Stellarin hinta voi nousta 0,30 dollariin.

Lue lisää: Tähtien hintaennuste

6. Tron (TRX)

“Tronin ero verrattuna muihin salauksiin ja lohkoketjuihin – haluamme palvella käyttäjiä paremmin. Viime päivinä suurin osa hajautetuista lohkoketjuista ovat vain yhteisöjä, itsehallittuja. ” Näin Justin Sun sanoi haastattelussa. Sun on vain 28-vuotias, ja hän on Tronin perustaja.

Tronilla on Tronix-alusta, jolla sisällöntuottajat voivat ansaita rahaa, ja vaikka Tron ei aio kaataa Netflixiä, se on erinomainen teoreettinen sijoitusyritys.

Tronin hetkellinen hinta on 0,030 dollaria, ja kaikkien aikojen korkein hinta oli 0,300 dollaria 5. tammikuuta 2018. Tämä vuosi näyttää hyvältä vuodelta Tronille, koska se on saavuttanut kohtuullisen hinnan ja noussut tarkalleen vuodeksi.

Trading Beasts teki ennusteen Tronin vuoden 2021 noususta sanomalla, että se voisi saavuttaa 0,036 dollarin hinnan.

Lue lisää: TRON-hintaennusteet

7. Iota (MIOTA)

IOTA: n päätarkoitus on osallistua esineiden internetiin olemalla taloudellinen taso. IOTAn loivat neljä ihmistä, David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo ja Serguei Popov vuonna 2015.

IOTA alkoi laitteistoprojektina, jonka tavoitteena oli kehittää edullisia yleiskäyttöisiä prosessoreita.

IOTA saavutti kaikkien aikojen korkean hintansa 5,69 dollariin 19. joulukuuta 2017.

Digitalcoin ennustaa, että IOTA saattaa nousta 0,68 dollariin jo helmikuussa 2021, jota voidaan pitää konservatiivisena lähestymistapana, koska se ei ole liian kaukana nykyisestä hinnasta.

Lue lisää: IOTA-hintaennuste

8. Tezos (XTZ)

Tezos on älykäs alusta, johon ei liity kolikoiden louhintaa. Morgan Stanley -analyytikko Arthur Breitman on Tezoksen perustaja. Tezos on Coinmarketcapin luettelossa 20. kryptovaluutta. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2017.

Tällä hetkellä Tezos-hinta on 2,84 dollaria. Tezosin kaikkien aikojen korkein hinta oli 4,48 dollaria 13. elokuuta 2020, mikä todellakin kertoo meille, että 2020 on ollut kiehtova vuosi Tezosille, mikä on tuottanut kauppiaille korkeaa tuottoa.

Yksi suurimmista Tezoksen kokeneista kriiseistä oli maaliskuussa 2020, samoin kuin muut koronaviruspandemian aiheuttamat kryptovaluutat.

Analyytikot uskovat, että vuosi 2021 voi olla hyvä vuosi Tezosille. Digitalcoin ennustaa, että Tezos voi nousta 4,81 dollariin vuonna 2021.

Lue lisää: Tezos-hintaennusteet

9. Cardano (ADA)

Vaikka Cardano on viimeinen valinta, epäilemättä, se on yksi parhaista kryptovaluutoista, joilla käydään kauppaa vuonna 2021. Charles Hoskinson, ADA: n perustaja,

on äskettäin sanonut, että ADA: n suosio kasvaa, kun ADA-tiimi ponnistelee valtavasti.

”Ihmiset tekevät panoksensa. Ihmiset katsovat tiedettä, ihmiset katsovat tiimiä, he ovat tarkastelleet jo saavutettua edistystä, he tarkastelivat filosofiaa, miten edetämme liiketoimintaamme, ja he lyövät vetoa siitä, että Cardano näyttää olevan haastaja ,” hän sanoi.

Cardano (ADA) on tällä hetkellä arvoltaan 0,35 dollaria, ja sen kaikkien aikojen korkein hinta oli 1,33 dollaria, joka saavutettiin 4. tammikuuta 2018. Kuten edellä mainittiin, Cardano on yhä suositumpi ja houkuttelevampi kauppiaille, kuten se todistaa. olla kannattava kolikko.

Digitalcoin ennustaa, että Cardanon hinta vuonna 2021 voi nousta 0,55 dollariin.

Previsioni Bitcoin on optimistisempi ennustamalla Cardanon hinnan nousevan jopa 2,19 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä, mikä olisi valtava saavutus sijoittajille.

Lue lisää: Cardanon hintaennuste

eToro – paras paikka käydä kauppaa kryptovaluutoilla

eToro on sosiaalinen kaupankäyntialusta, jossa käyttäjät voivat aloittaa kaupankäynnin salausvaluutoilla helposti, koska sillä on käyttäjäystävällinen alusta. eToro perustettiin vuonna 2007, ja sillä on yli 18 miljoonaa käyttäjää eri maista ympäri maailmaa.

eToro – käy kauppaa parhailla kryptovaluutoilla nyt

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • Ylin 9 kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa vuonna 2021, ovat Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Stellar, TRON, IOTA, Tezos ja Cardano.
 • Bitcoin edeltää luetteloa olemalla ensimmäinen. Tällä hetkellä Bitcoin hallitsee salauksen markkina-arvoa 63 prosentilla.
 • Ethereum tulee Bitcoinin jälkeen, ja sen takana oleva pääfilosofia on hajauttaminen.
 • Digitalcoinin mukaan Bitcoin Cash voi nousta 755 dollariin maaliskuuhun 2021 mennessä.
 • Bitcoinsin tapahtumien suorittaminen kestää jopa 10 minuuttia, kun taas Litecoin kestää alle kolme minuuttia.
 • Stellar lanseerattiin vuonna 2014, nimeltään Stellar, mutta nimettiin uudelleen vuonna 2015, josta tuli Stellar Lumens.
 • Tronilla on Tronix-alusta, jossa sisällöntuottajat voivat ansaita rahaa.
 • Analyytikot uskovat, että vuosi 2021 voi olla hyvä vuosi Tezosille. Digitalcoin ennustaa, että Tezos voi nousta 4,81 dollariin vuonna 2021.
 • Previsioni Bitcoin ennustaa, että Cardanon hinta voi nousta 2,19 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä, mikä olisi valtava saavutus kolikolle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map