5 parasta Bitcoin-lompakkoa vuonna 2021

Bitcoin on aina uutisissa korkeiden hintojensa vuoksi, mutta digitaalisen valuutan kauppa vaatii joitain välttämättömiä asioita. Digitaalinen lompakko on yksi niistä.

Mikä on Bitcoin Wallet?

Bitcoin-lompakko on kuin pankkitili, jota käytetään tallentamaan, vastaanottamaan ja lähettämään digitaalinen valuutta. Haluatpa käydä kauppaa kryptovaluutoilla tai haluat, että ne ovat omaisuutesi, sinulla on oltava vain bitcoin lompakko

Kuten tiedät, että kryptovaluuttoja ei ole vielä rekisteröity minkään maan lainsäädännön mukaan. Joten sinun on oltava hyvin varovainen, kun valitset lompakon digitaaliseen valuutallesi. Jos valitset väärän lompakon salausvaluuttoihisi, saatat menettää kaiken rahasi hetkessä. Ajan viettäminen erilaisten kryptovaluutta-lompakoiden ymmärtämiseen ja oppimiseen on tärkeää suojautua huijauksilta ja petoksilta. Tässä on katsaus parhaista bitcoin-lompakoista.

Bitcoin-lompakotyypit:

Niitä on pohjimmiltaan 5 erilaista bitcoin-lompakkoa. Niillä kaikilla on omat etunsa ja haittansa. Seuraavaksi jaan perustiedot kaikista niistä:

1- Laitteiston lompakko: (Parhaat bitcoin-lompakot saatavana turvallisuuteen)

lompakkokirja

Käsite laitteistolompakot eivät ole uusia, mutta kryptovaluutta on kasvattanut markkinoitaan parin viime kuukauden aikana. Laitteiston lompakko on sama kuin tavallinen lompakko, paitsi että se koostuu digitaalisesta laitteesta, jolla voit hallita tiliäsi. Ja kyllä, se on myös hieno ja tyylikäs verrattuna muihin tyyppisiin kryptovaluutta-lompakkoihin. Ne ovat vahvempia turvallisuudessa, helppoja kuljettaa ja niillä on näyttö nähdäksesi tapahtumasi, ja loistava vaihtoehto tallentaa digitaalinen valuuttasi pitkällä aikavälillä. On vain yksi syy, sen vuoksi ihmiset epäröivät ostaa laitteistolompakoita, mikä on heidän hintansa. Ne ovat melko kalliita verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin, mutta ylimääräisellä turvallisuudella tulee ylimääräinen hinta. Ledger Nano -lompakoita pidetään tällä hetkellä erinomaisena esimerkkinä kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

2- Online-lompakko:

online-lompakon salausvaluutta

Online-lompakot bitcoinille ovat yleisin lompakkotyyppi, jota monet ihmiset ovat käyttäneet, koska ne ovat halpoja, helppokäyttöisiä ja niihin pääsee helposti mistä päin maailmaa tahansa. tarvitset vain Internet-yhteyden. Voit käyttää verkkolompakoita tietokoneen, kannettavan tietokoneen ja mobiililaitteiden, kuten iPadin, tablettien ja älypuhelimien kautta, kunhan niillä on Internet-yhteys. Tärkein syy, joka houkuttelee ihmisiä käyttämään online-lompakkoa kryptovaluutassaan, on se, että se on nopea, helppo käyttää, halpa hinta, hallitsee useita valuuttoja kerralla ja käyttää VPN: ää yksityisyyden lisäämiseksi.

3- Matkapuhelin:

matkapuhelinten aaltoilu

Huomaa: “Redditissä on useita raportteja petollisista sovelluksista, jotka varastavat bitcoin-lompakon ja kaiken sen sisällön, joten muista käyttää tunnettua mobiilisalausta”

Käsite matkapuhelin on sama kuin online-lompakko, paitsi että se toimii vain mobiililaitteilla. Pohjimmiltaan Google Play -kaupassa ja Apple-kaupassa on kryptovaluutta-lompakkosovellus, joka toimii vain mobiililaitteilla. Matkalaukku on tulossa tunnetuksi päivittäin matkapuhelinliikenteen vuoksi. Me kaikki tiedämme, että suurin osa ihmisistä on jo siirtymässä tietokoneesta matkapuhelimeen, siksi ihmiset haluavat nyt käyttää matkapuhelinta kryptovaluuttoja varten. Matkapuhelimen edut ovat samat kuin online-lompakoissa, paitsi että on olemassa QR-koodin skannausvaihtoehto ja matkapuhelinta on paljon helppo kuljettaa tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai jopa laitteistolompakkoon.

4- Työpöydän lompakko:

Exodus-lompakko

En olisi väärässä sanoessani, että Pöytälompakko on sama kuin sinulla on tiedosto tietokoneellasi. Suurin osa työpöydän lompakoista on täysin ilmaisia, koska et käytä yrityksen mitään hosting-tilaa, jonka avulla voit luo työpöydän lompakko bitcoinille. Ihmiset pitävät siitä, koska hakkereilla on vähimmäisriski hakkeroida, koska Internet-yhteyttä ei ole työpöydän lompakon käyttämiseen, jos yksityisiä avaimia ei ole tallennettu kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Vaikka sillä on monia etuja, mutta on myös haittoja. Esimerkiksi, mitä tekisit, jos poistat tiedoston vahingossa tai tietokoneesi vahingoittuu viruksen vuoksi?

5- Paperilompakko:

paperilompakko

Paperilompakko tarkoittaa, että saat salausvaluutan yksityisen avaimen. Suorita tapahtuma kirjoittamalla koko avain. Tiedän, että tämä kuulostaa oudolta ja vanhalta, mutta sen toiminnan vuoksi se tekee paperilompakko on yksi turvallisimmista tavoista säilyttää kryptovaluutta. Hakkerointiin liittyy melkein nolla riskiä, ​​eikä digitaalisia laitteita tarvita tallentaa digitaalisen valuuttasi eikä yksityisiä avaimia ole tallennettu mihinkään kolmannen osapuolen palvelimeen. Ainoa paperilompakon käytön haittapuoli on se, että tarvitsit aikaa toimintaan ja teknistä ymmärrystä.

Parhaat Bitcoin-lompakot vuonna 2021

Bitcoinille on tarjolla kymmeniä lompakkovaihtoehtoja, mutta joitain parhaista ovat:

Päivittää: Tällä hetkellä (helmikuu 2021) alla luetellut lompakot ovat parhaita, mitä saimme bitcoinien varastointiin. Ledger Nano X on monien suosituin valinta.

1- Ledger Nano S: (Toimittajan valinta)

pääkirja nano s lompakko

Ledger Nano S on USB-kokoinen laitteistolompakko, joka on suunniteltu erityisesti kryptovaluuttaan. Kuten olen aiemmin maininnut, laitteistolompakot ovat kalliita, joten tee tämä, mutta vastineeksi saat paljon ominaisuuksia, joita on vaikea löytää muuntyyppisistä bitcoin-lompakot, erityisesti digitaalisen valuutan yksityisen avaimen turvallisuuden ja varmuuskopion suhteen.

Ledger Nano S ei ole plug-and-play-tyyppinen laite. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla tietokonetta voidaksesi käyttää tätä lompakkoa. Lompakon etuosassa olevan pienen LCD-näytön avulla voit käyttää kryptovaluutta lompakko helposti. Sen avulla voit tehdä toimintoja, kuten tapahtumia, vaihtaa digitaalista valuuttaa, käyttää niihin liittyviä sovelluksia ja siirtää rahaa tililtä toiselle tilille sekunneissa. Ledge Nano S: n pieni koko antaa sinun suojata sitä hakkereilta tai varkailta. Jopa menetysten sattuessa; voit aina saada varmuuskopion ja estää varas saada pääsy kryptovaluuttatilillesi.

Ledger Nano S -ominaisuudet:

 • Usean valuutan tuki: Tämä lompakko tukee melkein kaikkia suosittuja kryptovaluuttoja ja voit tallentaa useita sama lompakko.
 • Sisäänrakennettu näyttö: Tämä tarkoittaa, että näet fyysisesti tapahtuman vahvistusta ja vahvistamista varten yläosassa olevan nestekidenäytön takia.
 • Helppo käyttää: Vaikka tämän kauniin laitteistolompakon koko on pieni, mutta silti käytettävissä on painikkeita, jotka ovat erittäin helppoja ja mukavia.
 • Turvallisuus: Turvallisuussyistä on olemassa useita vaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuus lukita lompakko PIN-koodilla.
 • Varmuuskopiointi ja palautus: Älä ole huolissasi kryptovaluuttarahastasi, jos sinulla on Ledger Nano S, koska se tulee palautuslomakkeen mukana, kun palautusprosessi on helppoa ja nopeaa.

Ledger Nano S mukana tulee laatikko, josta saat Nano S -laitteen, USB-kaapelin, käyttöoppaan, palautuslomakkeen ja muita lisävarusteita jne..

2. Ledger Nano X:

Ledger Nano X: ssä on poikkeuksellisia ominaisuuksia, ja sitä pidetään ominaisuuksiltaan päivitetyimpänä kuin Ledger Nano S.Esimerkiksi se muodostaa yhteyden Ledger Live Mobile -sovellukseen Bluetooth-vaihtoehdon kautta.

Ledger-lompakko on pohjimmiltaan yksi parhaista laitteistolompakoista. Se on suunniteltu tallentamaan salausvaluuttoja, joissa on massiiviset turvaominaisuudet. Salauskauppiaat ja sijoittajat käyttävät intohimoisesti kirjanpitolompakoita krypto-valuutassaan, jota he myös ylistävät.

Suunnittelu on erittäin viehättävä ja houkutteleva käyttää. Palauttamisen siemenkorttien mahdollisuus ja USB-C-kaapelin saatavuus tekevät Ledger Nano X: stä houkuttelevan salausyhteisössä.

3- Atomic-lompakko:

atomilompakko

Atomic on monivaluuttainen säilytyspalvelu bitcoin-lompakko, joka tukee yli 300 muuta kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata, hallita, vaihtaa ja ostaa kryptovaluuttoja käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, jota suojaa muistisiemen. Hallitset varojasi täysin.

Monialustainen

Atomic Wallet on saatavana useimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, macOS, Linux ja Android. IOS-sovellus on tarkoitus julkaista vuonna 2019.

Turvallisuus ja nimettömyys

Atomicissa vain sinulla on täysi pääsy varoihisi. Atomic Wallet käyttää laitteen älyä ja tallentaa kaikki yksityiset avaimet tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Yksityisyytesi on suojattu hyvin asettamallasi salasanalla ja 12 sanan muisteisella siemenlauseella.

Moni-valuuttainen

Atomic tukee yli 300 kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata ja hallita niitä, vaihtaa ja ostaa sisäänrakennettujen palveluiden avulla ja tehdä kaiken yhdessä käyttöliittymässä käymättä ulkoisille verkkosivustoille. Lisäksi Atomicin avulla voit lisätä minkä tahansa ERC20-tunnuksen muutamalla napsautuksella ja hallita sitä.

Nollamaksut

Atomic on ilmainen ohjelma, joka luo sinulle yksilöllisen lompakon osoitteen. 

Välitön vaihto ja Osta salausvaihtoehto

Atomic Walletin avulla voit vaihtaa yli 60 kryptovaluutta. Tämän palvelun tarjoaa Shapeshift, Changelly ja Changenow.

Sovelluksen sisäisen ostovaihtoehdon tarjoaa Simplex, jonka avulla voit ostaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ja Bitcoin Cash luottokortilla muutamalla napsautuksella. Koko prosessi kestää useita minuutteja ja veloittaa 2%: n maksun Atomicista.

24/7 tuki

Atomic välittää käyttäjistään. Tukihenkilöstö työskentelee ympäri vuorokauden ja on aina valmis auttamaan, jos jokin menee pieleen. Keskimääräinen vastausaika on noin 1 tunti.

4- Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on ei-säilöön tarkoitettu monialustainen kryptovaluutta-lompakko, joka on suunniteltu tallentamaan, hallitsemaan ja siirtämään digitaalisia resursseja helposti. Guarda tukee tällä hetkellä yli 40 suosituinta estoketjua ja yli 10.000 niiden tunnuksia (mukaan lukien BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH ja paljon muuta). Kaikki valuutat voi ostaa lompakon sisällä pankkikortilla. Käyttäjät voivat myös vaihtaa valuuttaa sisäänrakennetun vaihtopalvelun kautta ja tehdä nopeita kryptovaluuttatapahtumia.

Guarda-lompakoita on saatavana useina versioina: Web, Työpöytä (Linux, Windows, macOS), Matkapuhelin (iOS, Android) ja Chrome-laajennus.

Guardan kryptovaluuttavarastot toimivat eri alustoilla, ja niihin pääsee käsiksi millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä Internetiin. Useimpien valuuttojen lompakoiden lisäksi Guarda tarjoaa valikoiman yhden valuutan avoimen lähdekoodin matkapuhelimia.

Koska Guarda tarjoaa säilytysvapaat lompakot, yritys ei tallenna tai käytä käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja tai yksityisiä avaimia millään tavalla – tämä parantaa salakirjojen ja tunnusten turvallisuutta ja estää kaikki mahdolliset tietovuodot.

Pääpiirteet:

 • 40+ lohkoketjun ja yli 10 000 rahakkeen tuki;
 • Täysi käyttäjän hallinta yksityisissä avaimissa ja omaisuudessa;
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä;
 • Luotto- / maksukortin kryptovaluuttaostot;
 • Sisäänrakennettu kryptovaluutan vaihto;
 • 24/7 asiakastuki;
 • Turvallisesti salattu lompakon varmuuskopio;
 • Alustojen välinen saavutettavuus.

5- Exodus:

Exodus-lompakot

Ensimmäinen vaikutelma Exoduksesta oli vain WOW. Tarkoitan, että sinun tarvitsee vain tarkistaa, kuinka edetä verkossa tapahtuvaa verkkopohjaa bitcoin-lompakko joita he tarjoavat käyttäjille. Jos etsit lompakkoa digitaaliselle valuutallesi, jossa on grafiikkaominaisuudet, raportointijärjestelmä, värikäs ja helppokäyttöinen, Exoduksen on oltava luettelossasi käytettäväksi, koska sillä on kaikki tämä järkevällä tavalla. Muut verkkolompakot tarjoavat melkein samat ominaisuudet, mutta niiden esitystyyli ei ole yksinomaan Exoduksen suunnitteluun. He ovat näyttäneet myös lompakon tilinsä kuvakaappauksen niille, jotka haluavat nähdä miltä heidän lompakon tilinsä näyttää.

Suunnittelu ei ole ainoa asia, jota sinun pitäisi etsiä ja jättää huomiotta muut ominaisuudet. Exoduksella on kaikki lisäominaisuudet, jotka olet todennäköisesti saamassa missä tahansa edistyneen tason verkkopohjaisessa verkkolompakossa.

Exoduksen ominaisuudet:

Exodus tarjoaa käyttäjilleen pitkä luettelo ominaisuuksista. Täydellinen luettelo ominaisuuksista on lueteltu heidän verkkosivuillaan. Tässä puhun vain yksinoikeudellisista ja turvallisuuteen liittyvistä ominaisuuksista, joista sinun on tiedettävä ennen tilin tekemistä heidän verkkosivustollaan.

 • Yhden napsautuksen vaihto: Exodus-lompakkotilisi käyttämiseen ei vaadita mitään vahvistusta tai tunnistusta. Voit vaihtaa digitaalisen valuuttasi vain yhdellä napsautuksella. Tämä tekee tapahtuman nopeasti.
 • Monivaluutat: Exoduksen avulla voit tallentaa useita digitaalisia valuuttoja ja muita digitaalisia resursseja Exodus-lompakkoosi ilman ylimääräisiä liittymismaksuja jne..
 • Täydellinen suojaus: Exodus ei ole online-pohjainen kryptovaluutta-lompakko, mutta offline-lompakko. Kyllä, verkkosivuston kautta luot oman digitaalisen valuutan lompakon, mikä tarkoittaa, että salausvaluuttasi koskevat tiedot tallennetaan tietokoneellesi, ei Exodus-palvelimelle.
 • 100% ilmainen: Exodus on 100% ilmainen kaikille käyttäjille. Kyllä, heillä on joitain ensiluokkaisia ​​palveluita, mutta yleensä voit nauttia heidän lompakonsa koko ominaisuudesta ilmaiseksi.
 • Suuri muotoilu: Lompakon muotoilu on tärkein syy, joka tekee Exoduksesta suositun. Sen avulla ei-teknisellä henkilöllä on erittäin helppo ymmärtää täydelliset yksityiskohdat kryptovaluutoistaan.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner