9 bedste Basic Attention Token (BAT) tegnebøger 2021

Brave Attention Token (BAT) er dybest set ERC20-token, der er baseret på Ethereum blockchain-teknologi. Hovedfokus for grundlæggeren af ​​BAT-mønt var at forstyrre online-reklamedomænet med tiden BAT blev den mest populære på kryptomarkedet.

I denne artikel vil Ripple Coin News Team opdage bedste BAT tegnebøger. Den Brave internetbrowser ved nøjagtigt, og sporer, hvor brugerne bruger deres tid. Det udvikler et åbenlyst, gennemsigtigt og effektivt marked for digital reklame ved hjælp af blockchain-teknologi.

Bedste grundlæggende opmærksomhedstegnebøger 2021 til opbevaring af dine BAT-mønter

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet er fri til at bruge en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta tegnebog, der understøtter alle ERC-20 tokens. Du kan oprette og åbne Atomic-tegnebog via forskellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og velrenommerede funktion er atomombytning fra den del af denne tegnebog, der giver dig mulighed for at bytte kryptokurver. Indbygningsudvekslingsmuligheden lader dig konvertere et antal kryptokurver ved hjælp af platformen til Atomic Wallet.

Atomic Cryptocurrency Wallet

Holdet bag projektet er meget professionelt og ry i kryptosamfundet. Grænsefladen er bedst for nye babyer såvel som for professionelle. Tegnebogen har også sit oprindelige token, der også er et ERC-20-token.

2. Ledger Nano X

Ledger-tegnebog er dybest set en af ​​de bedste hardware-tegnebøger. Det er designet til at gemme kryptokurver med massive sikkerhedsfunktioner. Crypto-handlende og investorer bruger lidenskabeligt storbøger til deres kryptokurrency, der også er rost af dem.

Ledgerfirmaet, der udviklede denne tegnebog, har eksponering i at skabe sikkerhedsløsninger til crypto og blockchain. Det blev grundlagt i 2014 og har kontorer i San Francisco, Paris sammen med teamet på ca. 130 ansatte.

Heldigvis har virksomheden med succes rejst investeringer på 85 millioner dollars. Hvis vi taler om brugergrænsefladen til tegnebogen, er den meget enkel og nem at bruge. Ledger understøtter flere mønter som Bitgo, MyEtherWallet, Copay og nogle andre også

Ledger er også den bedste ripple-tegnebog i 2021 til opbevaring af dine XRP-mønter.

3. Trezor


Vi taler om den bedste tegnebog til BAT-token, og Trezor er en af ​​dem. Tegnebogen blev lanceret i 2014 af et techfirma, der har produceret mange innovative produkter inden for kryptovaluta.

Den har to produkter, nemlig Trezor Model T og Trezor One, der understøtter en række krypto sammen med sikkerhed online. Det er billigere end andre tegnebøger. Trezor er meget let og enkel at bruge, især for begyndere.

Det har en unik funktion, du kan nemt gendanne dine penge eller midler, hvis du mistede din enhed. Trezor er en meget sikker og gennemsigtig platform gennem dette, brugere kan nemt spore deres aktiviteter, tegnebogen understøtter tusindvis af mønter.

  1. Litecoin-prisforudsigelse 2021-2025
  2. Forudsigelse af stjernepris 2021-2025 XLM $ 5 mulig?
  3. Forudsigelse af Chainlink-pris 2021-2025 når LINK til $ 100?

LÆS 10 bedste Tezos (XTZ) tegnebøger i 2021

4. MyEtherWallets

Når det kommer til ERC20-tokens som BAT og mange andre. MyEtherWallet er den bedste tegnebog til at sikre vores tokens. MyEtherWallet giver brugerne mulighed for at oprette nye tegnebøger og gemme alle tokens, der er bygget på standarderne i ERC-20.

Det giver dig sikkerhedskopi af alle tokens og tegnebog, og opmuntrer også tegnebøger, der bytter som fiat-valuta til kryptokurrency, Ethereum til bitcoin, Ethereum til ERC20-tokens. Uden at oprette nogen udvekslingskonto kan du konvertere BAT-tokens til andre tokens. Så hvis du er nybegynder og ønsker at sikre BAT-token, er MEW en pålidelig webpung til dig.

5. Modig tegnebog

Den modige tegnebog er udviklet og officielt lanceret af CEO Brendan Eich. Det er en af ​​de bedste crypto-tegnebøger til BAT-tokens. The Brave er helt gratis for brugerens betyder, at brugere ikke behøver at betale for at modtage og opbevare BAT-mønter.

Det allerførste trin for at komme i gang er at downloade den modige browser. Efter download af den modige browser kan du nemt tilføje BAT-tokenet. Brave slutter hånd med autoriserende udgivere til at give brugerne mulighed og hjælper dem med at tjene mere indtægter end den traditionelle måde at annoncere på.

Ved hjælp af BAT-tegnebogen kan du nemt tilføje penge med BTC, LTC, Eth eller BAT gennem en overførsel til tegnebøgerne, og det vigtigste er, at BAT-tegnebøger i sidste ende overfører ikke-BAT-midler, der sendes til tegnebogen og opbevarer balance i BAT. Du kan nemt konvertere fiat-valuta til BAT ved at bruge flere børser sammen med anvendte netværksgebyrer.

6. Meta Mask

Meta maske er en anden kryptotegnebog grundlæggende er det en browserbaseret tegnebog, der understøtter ERC20-token. Det er kompatibelt med næsten alle browsere som Opera, Mozilla Firefox og Google Chrome.

MetaMask er et meget vigtigt værktøj for blockchain-entusiaster, nykommere, handlende og udviklere. Det giver dig en unik funktion til at holde sikkerhedskopi af din konto og i sidste ende. Det vigtigste er, at dens metrics-samling tager en solid holdning til brugernes privatliv og sikkerhed.

Lad mig introducere dig med endnu en funktion, der betyder, at sikker identitetshvelv betyder en grænseflade, der kan bruges til at styre din identitet på forskellige websteder.

Bedste Litecoin-tegnebøger 2021-udgave

7. Guarda

Sikkerhed af data, information og midler er den allerførste prioritet for enhver bruger. Guardas tegnebog opfylder alle disse ting meget effektivt og effektivt. Guarda understøtter et organisk og forskelligt udvalg af tokens og kryptokurver.

Det er en online-baseret tegnebog, der er kompatibel med forskellige platforme såsom Linux desktop, Macintosh og windows. En smartphone-app er også tilgængelig til både IOS- og Android-brugere. Muligheden for bankkort ikke kun inde i tegnebogen, men er også tilgængelig på hjemmesiden.

Grænsefladen til Guarda er ikke særlig kompleks, men let og meget enkel at bruge. Det understøtter mere end 45 kryptovalutaer og en masse fiat-valutaer til styrkelse af krypto. Nogle mest populære kryptokurver som BTG, BTC, ETH, ERC20 tokens og andre.

LÆS Top 6 bedste Bitcoin Cash (BCH) tegnebøger i 2021

8. Exodus

Exodus er en desktop-baseret tegnebog med en indsigtsfuld brugergrænseflade. Det giver brugerne mulighed for at administrere BAT-tokens bekvemt. Det er kompatibelt med Linux-, macOS- og Windows-systemer.

Exodus understøtter ikke kun BAT-token, men også 100 andre kryptokurver. Exodus blev officielt lanceret i juli 2016 og løbende øger sin brugerbase. det har tre væsentlige ting, der inkluderer porteføljesektionen, selve tegnebogen og børsen integration.

Det er meget let og nemt at bruge. Exodus tegnebog giver brugerne en hurtig måde at få adgang til deres midler, modtage og sende mønter hjælper dem også med at spore transaktionerne. Det understøtter dig også til at filtrere alle transaktioner ud som sendt, udvekslet og modtaget.

Exodus betragtes som portefølje med flere aktiver på grund af støtten fra nogle af de mest populære som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold og mange flere. Brugers privatliv, data og private nøgles sikkerhed er den øverste prioritet for Exodus-tegnebogen.

9. Tillid til tegnebogen

Stol på tegnebogen er en meget populær tegnebog og løbende får sin eksponering. Det er en (BAT) Basic Attention Token-tegnebog, der kun er tilgængelig for smartphone-brugere.

Det understøtter og tillader sine brugere at administrere ERC223, ERC20 og forskellige mønter som Bitcoin, Monero, Binance Coin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash. Via Trust-tegnebogen kan brugerne nemt interagere med Ethereum blockchain direkte.

Private nøgler for brugere gemt lokalt og sikret med flere lag af beskyttelse og sikkerhed. Binance overtager officielt tillids tegnebogen gennem denne Trust Wallet får mere troværdighed. Det giver brugerne mulighed for at bytte deres mønter med det samme på den decentrale børs.

Konklusion

Du kan nemt sikre BAT-tokenet på en børs som Binance. Jeg håber, at efter at have læst denne artikel, skal du blive opmærksom på de bedste BAT-tegnebøger og deres tilgængelighed på markedet og funktioner også.

Den modige tegnebog bringer et ledgersystem ombord giver brugerne opmærksomhed og incitiverede udgiverne korrekt. Jeg håber, at denne artikel er værd at læse for dig. Vi ser frem til dine venlige forslag og feedback.

Bedste grundlæggende opmærksomhedstoken tegnebøger FAQS

Sådan tjener du BAT-møntfri?

Enkeltpersoner kan nemt tjene BAT-mønt ved blot at bruge den modige browser i en browser, du får de modige annoncer og tjene den gratis BAT-mønt, eller du kan tjene BAT-mønt gratis ved bare at bruge platformen publish0x.

Hvad er den bedste tegnebog til opbevaring af BAT-mønter?

Da vi har opdaget, at de bedste basale opmærksomhedstegnebøger hver har deres egen unikhed og kompatibilitet, men den bedste i min opfattelse er Myetherwallet som en krypto-lidenskabelig, jeg bruger personligt denne tegnebog og anbefaler jer alle for at sikre dine aktiver

 hvad er den bedste hardware-tegnebog til opbevaring af flagermusmønter?

Hvis vi taler om den bedste hardware tegnebog til at sikre vores BAT mønter hovedbog og Trezor er de bedste muligheder til dette formål.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map