Bedste hardware tegnebøger 2021 til Cryptocurrency

Med de fleste kryptokurver som Bitcoin-udskrivning er rekordværdier, hvor du valgte at gemme dine hårdt tjente mønter, af største betydning. Der er mange tilgængelige muligheder derude, men hardware tegnebøger eller kølehuse er certificeret sikre og egnede til personer med enorme mængder mønter, der ønsker at trække dem ud af omløb. Der kan stadig være andre grunde til, at man muligvis har brug for en hård tegnebog. Bortset fra pris, vurdering af community-tegnebog og antallet af understøttede mønter, kan man muligvis erhverve en hardware-tegnebog afhængigt af hans investeringsstil eller som et svar på landespecifikke regler. 

Det er overflødigt at sige, at et tegnebogs omdømme og sikkerhed er nøglen, og fra disse udvælgelseskriterier er her de mest velrenommerede og bedste cryptocurrency hardware tegnebøger:

Rang

Tegnebogens navn

Bedømmelse

Type

Lær mere

vurdering1

hovedbog nano s

Editorens valg

Hardware tegnebog

Besøg Ledger Nano S

vurdering2 trezor hård pung

Hardware tegnebog

Besøg Trezor Wallet

vurdering3 keepkey hard wallet

Hardware tegnebog

Besøg Keepkey Wallet

Bedste hardware tegnebøger i 2021

1. Ledger Nano S

Du kan søge på internettet efter alle slags anmeldelser, men alting konstant er Ledger-produkter et snit over resten. En skiller sig ud i deres katalog er Ledger Nano s, og der er mange grunde til, at det er en standout. Ja, vi kan argumentere fra et prisperspektiv. Ledger Nano S er relativt billigere end jævnaldrende og meget bedre i betragtning af antallet af mønter og poletter, de understøtter. ledger nano hardware tegnebog

Så hvad gør Ledger Nano S til en on-demand kryptovaluta-hardware-tegnebog? For det første kan rodfæstelsen være, fordi det er en europæisk opstart, og efter lanceringen i 2015 har Ledger dybest set sneboldet og tilføjet attraktive funktioner. Selve enheden er let, slank og kompakt.

Det udvendige er lavet af plast, hvilket gør det stødsikkert, når det falder ned. Ledger Nano S er batterifri, hvilket betyder, at du først skal tilslutte den til en computer, før du konfigurerer. Selvom der er risici forbundet med dette, skal brugerne sikre, at computeren er virusfri, selvom gadgeten stadig fungerer. For at lette dette leverer virksomheden et USB-kabel til tilslutning og samtidig gør tegnebogen mere kompatibel med de fleste computeroperativsystemer som Linux, Windows og Mac. 

PROS

  • Tilbyder multi-valuta support.
  • Fås til billigere priser.
  • Kompatibel med forskellige platforme.
  • Har en masse sikkerhedsfunktioner.
  • Kan bruges, mens du er på farten.
  • Fungerer også til flere apps af brugernes bekvemmelighed.
  • Har en OLED HD-skærm.
  • Leveres med hardware-godkendelsesnøgler.
  • Har mulighed for at gendanne midler fra et inddrivelsesark.

ULEMPER

  • Ikke gratis.

Ledger Nano S er også kendt for sine sikkerhedshældninger. Enheden har ikke kun en OLED-skærm til kontrol af transaktioner, men de fysiske knapper, der skal trykkes på, når transaktioner bekræftes, giver brugerne endnu et lag af beskyttelse.

Det gør hardware tegnebog hacker-bevis, da der ikke er nogen måde, hvorpå en hacker kan trykke på knappen, medmindre han selvfølgelig har fysisk adgang til tegnebogen. Udover private nøgler er gemt i et andet chipsæt i selve enheden, hvilket giver mønten det ekstra beskyttelseslag.

Ledger Nano S stemte som vores bedste læser i 2020 som den bedste kryptovaluta tegnebog

2. Ledger Nano X

Ledger-tegnebog er dybest set en af ​​de bedste hardware-tegnebøger. Det er designet til at gemme kryptokurver med massive sikkerhedsfunktioner. Crypto-handlende og investorer bruger lidenskabeligt storbøger til deres kryptokurrency, der også er rost af dem.

Ledgerfirmaet, der udviklede denne tegnebog, har eksponering i at skabe sikkerhedsløsninger til crypto og blockchain. Det blev grundlagt i 2014 og har kontorer i San Francisco, Paris sammen med teamet på ca. 130 ansatte.

En anden skiller sig ud for Ledger Nano x er antallet af understøttede mønter. For at du kan få fat i det, skal du vide, at tegnebogen understøtter alle ERC-tokens, når den bruges på slæb med MyEtherWallet. Det betyder grundlæggende, at tegnebogen understøtter et uendeligt antal poletter bortset fra at støtte andre etablerede mønter som XRP, Tron, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og alle de top 30 mest likvide mønter.

En anden unik funktion er, at Ledger Nano S er en HD (hierarkisk deterministisk) tegnebog, hvilket betyder, at ejeren af ​​gadgeten har fuld adgang til den konto, der repræsenterer mønten, og endda kan sikkerhedskopiere nøglen, bare hvis der er enheden stjålet. Det er ikke alt. Selvom du kan sikkerhedskopiere din tegnebog via de indledende gendannelsesfraser, der er nødvendige, når du konfigurerer, kræver firmwareopdatering ikke overførsel af mønter til ekstern hardware eller hot wallet. Opdateringer automatiseres og når de er færdige; ingen mønter går tabt.

Heldigvis har virksomheden med succes rejst investeringer på 85 millioner dollars. Hvis vi taler om brugergrænsefladen til tegnebogen, er den meget enkel og nem at bruge. Ledger understøtter flere mønter som Bitgo, MyEtherWallet, Copay og nogle andre også

Ledger er også den bedste ripple-tegnebog i 2020 til opbevaring af dine XRP-mønter. du kan også tjekke vores bedste IOTA tegnebøger 2020 liste

3. Trezor

trezor tegnebog

Konkurrerende med Ledger Nano S er Trezor, en oprettelse af SatoshiLabs, en tjekkisk opstart og den første Bitcoin-tegnebog, der nogensinde har ramt markedet. Tegnebogen fik pionermærket, og mange forventede, at det var den mest dominerende tegnebog, men sagen er, at tegnebogen halter bagud, selvom den stadig er den næstmest populære i verden. Detaljhandel på omkring $ 100 og Trezor er unik i sig selv. 

I modsætning til Ledger Nano S og andre Ledger-produkter tilbyder Trezor et begrænset antal møntsupport, der kun tilføjer kun få mønter siden lanceringen i 2013.

Derefter kan du tilslutte din enhed til tablets og andre Android-styrede enheder, men virksomheden arbejder på at aktivere det. Uanset deres begrænsede møntsupport anvender Trezor den samme sikkerhedstaktik som Ledger Nano S, der lagrer Bitcoins private nøgle offline i et andet chipsæt. Den eneste fordel, Trezor har over Ledger Nano, er, at dens kildekode er open source og peer-reviewed og er nem at bruge. 

Designmæssigt er tegnebogen lavet af metal, der giver beskyttelse mod fysisk skade. Dette er dog ikke hvor den virkelige kamp er.

De fleste brugere ønsker at opbevare deres mønter hurtigt uden opsætningskompleksiteter. Det er her, Trezor løber til toppen. Under opsætning – som kan udføres enten via myTrezor.com eller gennem en Chrome-udvidelse, giver Trezor mulighed for at sikkerhedskopiere tegnebogen med en 24-ords gendannelsesnøgle med ordfraser genereret offline via RNG fra både computeren og gadgeten sig selv. 

Det betyder ikke noget om computerens tilstand, fordi Trezor faktisk er uigennemtrængelig for keyloggers, og selv når computeren er hacket, er private nøgler ikke tilgængelige. 

Derudover kan du tilføje en adgangssætning til gendannelsessætningen, men du skal huske den adgangssætningsfejl, som du mister tegnebogen til. Gendannelse af tegnebogen kan ske via varme tegnebøger som f.eks. Mycelium. For at bruge penge skal brugerne have en firecifret pinkode med alle transaktionsbekræftelser synlige på skærmen og accent ved hjælp af et tryk på en knap. Desuden er tegnebogen ligesom Ledger Nano S HD-understøttet, det betyder, at brugerne har kontrol over møntens private nøgler.

4. KeepKey

keepkey hardware tegnebog

At holde både Ledger og Satoshi Labs på tæerne er endnu en slank og sikker hardware-tegnebog, som brugerne kan vælge at gemme deres hårdt tjente digitale aktiver som Bitcoin og en række andre værdifulde kryptokurver.

keepKey Lanceret i 2015 – og senere erhvervet af ShapeShift, har tegnebogen udviklet sig til at være en on-demand gadget til brugere, der søger en blanding af stil og sikkerhed. På omkring $ 130 er tegnebogen uden for rækkevidde for de fleste brugere, men når de betaler beløbet, er de garanteret værdi for pengene.

For det første er det let kompatibelt med Windows-, Linux- og Mac-operativsystemer, og fordi det blev udviklet i kategorien HID-klasse, kan tegnebogen let fungere i ethvert operativsystem, når det er tilsluttet. Desuden er tegnebogen hackerfast, hovedsagelig fordi der ikke er installeret noget operativsystem på tegnebogen, der kan inficeres. Dette giver brugerne frihed til at køre denne tegnebog på enhver computer uanset tilstand. 

På udviklingsfronten er KeepKey-kildekoden fuldstændig open source og HD, hvilket betyder, at brugerne har fuld kontrol over deres private nøgler. Den eneste ulempe, som virksomheden skal arbejde på, er oprettelsen af ​​en webpung, der eliminerer behovet for at få adgang til apps via tredjeparts tegnebøger som Electrum.

På forsiden er der imidlertid ingen måde, hvorpå hackere stjæler dine private nøgler, da generation sker offline gennem entropi mellem enheden computeren. Ligesom resten er der muligheder for at gendanne dit tegnebogs indhold via en 12-ords gendannelsesfrase. Tegnebogen har også en skærm til transaktionsovervågning og en knap til bekræftelse af disse transaktioner.

Konklusion 

Som du kan se, understøttes disse tegnebøger af samfundet, er overkommelige og vigtigst af alt kan understøtte adskillige mønter og ERC-tokens. Fra listen er Ledger Nano S en standout og ikke på grund af pris, men fra antallet af understøttede mønter / tokens. De er altid på udkig efter at blive integreret med krypto-skabere og tilbyde support, der trækker i ekstra efterspørgsel efter tegnebogen. Selvom deres kildekode ikke er fuldt open source, er den stadig populær i kryptoverset.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner