Top 8 bedste Litecoin (LTC) tegnebøger 2021

Litecoin er en af ​​de kryptokurver, der opretholder deres position i gruppen af ​​top fem. Det er den eneste alt-mønt, der har en mere end 2000% stigning i sin værdi. Litecoin er også en decentral valuta, der letter øjeblikkelige og øjeblikkelige betalinger over hele verden. Litecoin arbejder også på peer-to-peer-mekanisme, og der er ingen centrale regeringsmyndigheder. Det giver stor sikkerhed og brugerkontrol til investorerne. Litecoin har sin egen blockchain og arbejder på innovative kryptorammer. Det blev faktisk udviklet ved at huske manglerne ved Bitcoins blockchain-teknologi. Det er den eneste mønt, der støt har øget sin værdi efter Bitcoin.

Bedste Litecoin-tegnebøger i 2021

Cryptovalutaer opbevares i tegnebøger over hele verden. Disse tegnebøger kan enten være i form af programmer eller nogle hardwareenheder. Med andre ord kan disse tegnebøger være hardware såvel som software. Tegnebøger kan også være i form af offline applikationer og online webbaserede applikationer. Forskellige slags tegnebøger tilbyde forskellige sikkerhedsniveauer til brugerne. Tegnebøger kan oprettes, købes og downloades. Cryptocurrency tegnebøger tilbyder stor sikkerhed for brugerne sammen med at give dem mulighed for det købe og bytte deres litecoins. Udviklerne af Litecoin har også udviklet en tegnebog eksklusiv til litecoins.

Desuden skal du også læse anmeldelser fra andre brugere, inden du køber den bedste tegnebog til opbevaring af dine litecoins. Når du holder alle disse faktorer i tankerne og læser brugernes anmeldelser, er følgende 8 bedste litecoin tegnebøger bliver brugt over hele verden.

 1. Guarda tegnebog
 2. Atomic tegnebog
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin-kerne (Litecoin IQ)
 6. Exodus
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1- Guarda tegnebog

Guarda tegnebog

Guarda er en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta tegnebog med flere platforme designet til let at opbevare, administrere og overføre digitale aktiver. Guarda understøtter i øjeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 af deres tokens (inklusive BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mere). Alle valutaer kan købes inde i tegnebogen med et bankkort. Brugerne kan også udveksle valutaer via indbygget udvekslingstjeneste og foretage hurtige kryptokurrency-transaktioner.

Guarda Wallets fås i forskellige versioner: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tværs af platforme og kan tilgås fra enhver enhed, der er tilsluttet internettet. Udover de vigtigste tegnebøger med flere valutaer tilbyder Guarda en række open-source mobile tegnebøger med en valuta.

Da Guarda leverer forvaringsfri tegnebøger, opbevares eller bruges brugerens personlige data eller private nøgler ikke på nogen måde – dette forbedrer kryptomønts- og tokensikkerheden og forhindrer alle chancer for informationslækager.

 1. Litecoin-prisforudsigelse 2021-2025
 2. Forudsigelse af stjernepris 2021-2025 XLM $ 5 mulig?
 3. Forudsigelse af Chainlink-pris 2021-2025 når LINK til $ 100?

Hovedtræk:

 • Understøttelse af 40+ blockchains og over 10.000 tokens;
 • Fuld brugerkontrol over private nøgler og aktiver;
 • Brugervenlig grænseflade;
 • Køb af kredit- / betalingskortkryptovaluta;
 • Indbygget kryptokurrencyudveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker krypteret sikkerhedskopi af tegnebogen;
 • Tilgængelighed på tværs af platforme.

2- Atomic Wallet

Atomic er frihedsberøvende uden flere valutaer Litecoin tegnebog, der understøtter over 300 andre mønter og poletter. Du kan sikre, administrere, udveksle og købe XRP i en brugervenlig grænseflade beskyttet af et mnemonic frø. Du kontrollerer fuldt ud dine midler.

Multi-platform

Atomic Wallet er tilgængelig til de fleste operativsystemer, inklusive Windows, MacOS, Linux og Android. Appen til iOS udgives i 2019.

Sikkerhed og anonymitet

I Atomic har kun du fuld adgang til dine midler. Atomic Wallet bruger intelligens på enheden og gemmer alle private nøgler på din computer eller smartphone. Dit privatliv er godt beskyttet med den adgangskode, du har indstillet, og en sætning på 12 ord med mnemonic.

Multi-valuta

Bortset fra Litecoin understøtter Atomic over 300+ mønter og tokens. Du kan sikre og administrere dem, udveksle og købe ved hjælp af indbyggede tjenester og gøre det hele i en grænseflade uden at gå til eksterne websteder. Desuden giver Atomic dig mulighed for at tilføje ethvert ERC20-token med et par klik og administrere det.

Nul gebyrer

Atomic er et freeware, der genererer dig en unik tegnebogadresse.

Øjeblikkelig udveksling og køb kryptomulighed

Atomic Wallet giver dig mulighed for at bytte Litecoin til mere end 60 kryptokurver. Denne service drives af Shapeshift, Changelly og Changenow.

Indkøbsmuligheden i app er drevet af Simplex giver dig mulighed for at købe litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash med et kreditkort med få klik. Hele processen tager flere minutter og opkræver et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr sig om sine brugere. Supportpersonalet arbejder 24/7 og altid klar til at hjælpe, hvis noget går galt. Den gennemsnitlige svartid er ca. 1 time. Se vores guide til bedste loopring tegnebøger

3-Ledger Nano S (Editor’s Choice)

hovedbog nano s tegnebog

Ledger Nano S er en af ​​de mest berømte og udbredte offline cryptocurrency tegnebøger. Det er tegnebogen, der foretrækkes af de fleste anvendelser til opbevaring af dine kryptomønter i en relativt længere periode. Det kan bruges på farten på grund af dets mindre størrelse og nem bærbarhed. Det er meget billigere end mange andre tegnebøger og kan også gemme mange slags kryptokurver. Derfor, hvis du skal gemme litecoins til investeringsformål, kan det vise sig at være den bedste mulighed for dig. Følgende er de mest ejendommelige funktioner i denne hardware-tegnebog.

 • Indbygget skærm

Ledger Nano S-knapper nu

Det allerførste og mest attraktive ved Ledger Nano S er dens lille indbyggede skærm. På grund af tegnebogens størrelse på tegnebogen er skærmen også lidt mindre. Dette display viser alle detaljer om de transaktioner, der finder sted. Dette hjælper brugerne med at bekræfte og behandle de transaktioner, der finder sted. Brugerne kan let læse detaljerne på grund af dens OLED-skærm med høj kontrast.

 • Multi valuta support

hovedbog nano multikurrency

Sky-raketværdierne for de bedste kryptokurver har også givet anledning til mange altcoins. Der handles mere end 1300 forskellige mønter over hele verden. Derfor foretrækker folk altid at købe den tegnebog, der tilbyder support til forskellige kryptokurver. Ledger Nano S er en fremtrædende tegnebog i denne henseende, fordi den også tilbyder support til omkring 30 kryptokurver. Dette gør det let for brugerne at udveksle og købe de nye kryptokurver. Producenten af ​​dette hardware tegnebog planlægger også at tilføje support til flere kryptokurver over tid.

 • Multi-platform

Et andet charmerende træk ved denne hardware-tegnebog er, at den kan bruges med forskellige platforme. Ledger Nano S understøtter Windows, iOS, Android, Mac og Linux. Denne understøttelse af flere platforme gør også en af ​​de meget anvendte hardware-tegnebøger.

 • Sikkerhedsfunktioner

Sikkerheden for kryptoaktiverne har altid været et problem. Dette er fordi disse ikke er lovligt beskyttet af nogen lov. Ledger Nano S er også en førsteklasses kryptotegnebog med hensyn til sikkerhedsfunktioner. At være hardware og offline tegnebog, det er meget sikkert end mange andre tegnebøger. Det bruger også Universal Second Factor (U2F) -godkendelse for ekstra sikkerhed. Desuden opbevares alle brugerens personlige data i et isoleret miljø ved hjælp af private nøgler.

 • Backup og genskab

Ved brug af Ledger Nano S lindrer også spændingen, da brugernes konti regelmæssigt sikkerhedskopieres. Alle sikkerhedskopier gemmes på et separat gendannelsesark, som er let at gendanne.

Følgende er fordele og ulemper ved denne hardwarekrypto-tegnebog.

PROS

 • Tilbyder understøttelse af flere valutaer.
 • Fås til billigere priser.
 • Kompatibel med forskellige platforme.
 • Har en masse sikkerhedsfunktioner.
 • Kan bruges, mens du er på farten.
 • Fungerer også til flere apps af brugernes bekvemmelighed.
 • Har en OLED HD-skærm.
 • Leveres med hardware-godkendelsesnøgler.
 • Har mulighed for at gendanne midler fra et inddrivelsesark.

ULEMPER

 • Ikke gratis.

Ledger Nano S stemte som nr. 1 “Bedste Cryptocurrency Wallet for 2019” af vores læsere!

4- Jaxx

jaxx tegnebog

Enhver diskussion om kryptovaluta tegnebog er ufuldstændig uden at nævne Jaxx tegnebog. Det har fået meget popularitet over tid på grund af dets unikke og innovative funktioner. Udviklerne af denne tegnebog har travlt dag og nat med at forfine dets brugergrænseflade. Denne tegnebog tilbyder også support til forskellige kryptokurver med mange sikkerhedsfunktioner. En af de største sikkerhedsfunktioner i denne kryptotegnebog er import og eksport af private nøgler, som brugerne kan gemme hvor som helst på pc’en. Følgende er de vigtigste funktioner i denne kryptovaluta tegnebog.

 • Multi-valuta support

Ligesom mange andre kryptobøger, Jaxx tilbyder også support til flere valutaer. Ikke kun dette, brugerne af denne tegnebog kan udveksle valutaerne i tegnebogen. Denne udveksling mellem forskellige kryptokurver finder sted ved hjælp af spaceshift-teknologi. Tallene viser, at tegnebogen korrekt understøtter 13 kryptovalutaer.

 • Multi-platform

En anden topkvalitetsfunktion ved denne tegnebog er, at den kan arbejde med forskellige platforme. Denne tegnebog er tilgængelig i mobil-, iOS-, Mac-, Linux-, windows- og android-versioner. Dette betyder, at brugerne kan bruge det, mens de er på farten.

 • Nem og tiltrækkende brugergrænseflade

En af de mest udråbte funktioner i denne kryptovaluta tegnebog er dens nemme og meget attraktive brugergrænseflade. Teamet af udviklere har gjort sin grænseflade let og arbejder stadig på at gøre den yderligere kort. Dette gør det nemt for begyndere at bruge denne tegnebog.

 • Sikkerhed

At være en HD tegnebog, Jaxx giver brugerne stor sikkerhed for at opbevare litecoins. Tegnebogen giver brugerne en såkaldt nøgle på 12 ord, der også kan kaldes privat nøgle. Brugerne kan importere og eksportere denne nøgle til enhver platform. Dette betyder, at sikkerheden for midlerne er i brugernes hænder. Opbevar derfor altid denne private nøgle et eller andet hemmeligt sted på mobilen eller computeren.

Top 5 bedste steder at købe Bitcoin i 2021

Følgende er fordele og ulemper ved denne tegnebog.

PROS

 • Tilbyder support til omkring 13 kryptokurver.
 • Giver mulighed for at veksle valutaerne i tegnebogen.
 • Fås i både mobil- og desktopversioner.
 • Kan bruges, mens du er på farten.
 • Tilbyder en masse sikkerhedsfunktioner.
 • Har også evnen til at gendanne midlerne.
 • Ganske let at bruge.
 • Tillader brugerne at importere / eksportere de private nøgler til enhver tid.
 • Ideel til nye brugere.

ULEMPER

 • Ikke egnet til opbevaring af store mængder litecoins.
 • Meget ung.
 • Mangler to faktor-godkendelser.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin kernepung

Hvis du vil investere i Litecoins, Litecoin kerne en af ​​de bedste tegnebøger til litecoin fordi det er den officielle tegnebog, der er udviklet af virksomheden. Den leveres med mange sikkerhedsfunktioner og er ret nem at bruge. Mange mennesker over hele verden bruger denne desktop tegnebog, fordi den er helt gratis. Det synkroniseres med hele blockchain i valutaen for ekstra sikkerhed. Følgende er de vigtigste funktioner i denne tegnebog.

 • Officiel tegnebog

Det vigtigste ved denne tegnebog er, at den er en officiel tegnebog til opbevaring af dine litecoins. Brugerne kan downloade det fra virksomhedens officielle hjemmeside.

 • Sikkerhed

Opbevaring af dine litecoins i denne tegnebog er ret sikkert, fordi det også giver brugerne mulighed for at betjene tegnebogen ved hjælp af private nøgler, der er gemt i dens grænseflade.

 • Let at bruge

Et andet godt træk ved denne desktop tegnebog er brugervenlig grænseflade. Hele brugerens skrivebord bliver til en tegnebog, mens du bruger denne. De private nøgler er også gemt på samme side.

 • Gratis at bruge

Den funktion, der gør denne tegnebog værd at bruge, er dens gratis tilgængelighed. Virksomheden opkræver ikke gebyrer for brug af denne desktop tegnebog. Brugerne skal kun betale transaktionsgebyret, mens de bruger denne tegnebog.

Følgende er fordele og ulemper ved denne tegnebog.

PROS

 • Officiel tegnebog.
 • Gratis at bruge.
 • Nem og ideel brugergrænseflade til begyndere.
 • Meget sikkert for at være den officielle litecoin tegnebog.
 • Understøtter forskellige platforme.

ULEMPER

 • Understøtter ikke flere valutaer.
 • Fås kun til desktops.
 • Meget langsommere på grund af synkronisering med hele blockchain.

6- Rahakott – en ny sikker pung med flere valutaer

rahakott tegnebog

Rahakott er en kryptovaluta-tegnebog, der giver enhver mulighed for at sende eller modtage digitale valutaer og overvåge deres saldo.

Du kan bruge tegnebogen til at overvåge din saldo online hvor som helst.

Der er ikke behov for at logge ind på Rahakott med din e-mail-adresse, telefonnummer eller et brugernavn: du indtaster ganske enkelt en mnemonisk sætning.

Systemet er også sikret ved tofaktorautentificering. Du kan også bruge Rahakott til at oprette flere tegnebøger fra en enkelt konto – for eksempel hvis du vil oprette underkonti til bestemte forretningsforhold.

Ifølge en undersøgelse foretaget af NewsBTC er Rahakott-tegnebøger også “algoristiske”, hvilket betyder, at der for hver transaktion genereres nye adresser for at øge brugernes anonymitet.

Rahakott Wallet blev introduceret den 12. november 2017.

7- Exodus

exudos tegnebog

Exodus er en af ​​de mest foretrukne cryptocurrency tegnebøger af mennesker over hele verden på grund af at være gratis og støtte til flere valutaer. Den leveres med mange sikkerhedsfunktioner, herunder en 12-ords gendannelsesfrase. Det er også en af ​​de berømte tegnebøger, der kører på spaceshift-teknologiens mekanisme. Dette gør det muligt at understøtte udvekslingen mellem forskellige kryptokurver i tegnebogen. Følgende er de vigtigste funktioner i denne tegnebog.

 • Multicurrency Support

En af de største grunde til, at den bruges bredt over hele verden, er understøttelsen af ​​flere valutaer. Det tilbyder support til næsten alle de bedste kryptokurver, inklusive mange altcoins.

 • Utroligt design

Exodus er også en af ​​de mest attraktive tegnebøger på grund af sin meget smukke brugergrænseflade. Interfaceens overordnede design er meget farverigt og unikt. Sammen med at være smuk er det ret nemt at bruge selv for begyndere.

 • Multi-platform

Selvom Exodus er en desktop tegnebog, understøtter den dog mange platforme, herunder windows, Linux og Mac. Brugergrænsefladen på alle platforme er den samme, og enhver bruger kan bruge den på en hvilken som helst platform.

 • Sikkerhed

Virksomheden har ikke kompromitteret tegnebogens sikkerhed på grund af dets nemme og attraktive design. Det tilbyder et klik gendannelsessystem for brugerne at gendanne deres tegnebog. Som mange andre tegnebøger skal brugerne minde sætningen om 12 ords gendannelse.

 • Hurtig support

Et andet træk ved denne kryptovaluta-tegnebog er hurtig og øjeblikkelig support fra udviklerne.

Følgende er fordele og ulemper ved denne tegnebog.

PROS

 • Multi valuta support.
 • Kan bruges på forskellige platforme.
 • Smuk og attraktiv brugergrænseflade.
 • Gratis at bruge.
 • Tilbyder en masse sikkerhedsfunktioner.
 • Tillader udveksling mellem forskellige kryptokurver.
 • Ideel til begyndere også.

ULEMPER

 • Fås kun som desktopversionen.
 • Mangler mobilapp.
 • Tilbyder ikke to faktorer godkendelse.

8- Liteaddress.org

Liteaddress tegnebog

Dette kaldes også en papirpung, fordi brugerne kan gemme deres private nøgler på et papir og gemme disse. Det er udråbt som den mest sikre tegnebog sammenlignet med mange tegnebøger. Her er en ting meget vigtig at nævne, at kun de vanskelige brugere kan bruge den uden fare for at miste deres midler. Metoden til oprettelse af papirpung til litecoins svarer til den måde, hvorpå disse tegnebøger oprettes til andre kryptovalutaer. Følgende er funktionerne i denne tegnebog.

 • Giver brugerne fuld kontrol

Det mest attraktive ved denne tegnebog er, at det giver brugerne fuld kontrol med at oprette og gemme deres private nøgler.

 • Understøtter forskellige kryptovalutaer

Denne slags papirpung kan let oprettes til alle kryptokurver, fordi oprettelsesprocessen er den samme for alle.

 • Sikkerhed

Liteaddress.org betragtes også som den sikre tegnebog på grund af at den er offline. De private nøgler oprettes og gemmes af brugeren selv.

Følgende er fordele og ulemper ved denne tegnebog.

PROS

 • Ganske billigt.
 • Kan let oprettes til forskellige valutaer.
 • Tilbyder en masse sikkerhed.

ULEMPER

 • Ikke let at bruge for begyndere.
 • Kan misplaceres / tabes let.

Faktorer til valg af en god Litecoin-tegnebog

Forskellige cryptocurrency-tegnebøger har forskellige funktioner. Nogle fokuserer på sikkerhed, mens andre fokuserer på en nem brugergrænseflade. Før du vælger Litecoin tegnebøger, vi skal huske følgende faktorer i tankerne.

1- Brugergrænseflade

Den allerførste og vigtigste funktion at se efter i cryptocurrency-tegnebøger er brugergrænsefladen. Forskellige tegnebøger har forskellige brugergrænseflader, men brugerne foretrækker altid en med en letforståelig brugergrænseflade. Foretrækker også at vælge den med den samme brugergrænseflade på forskellige platforme.

2- Understøttelse af kryptovalutaer

Når du vælger tegnebøgerne, skal du altid huske på, at den skal have støtte til forskellige digitale valutaer. Denne multi-valuta support gør det nemt at købe og udveksle enhver kryptovaluta til enhver tid.

3- Backup og gendannelsesfunktion

Da kryptokurver ikke er som fysiske valutaer, skal lagring af tegnebøger have en backup- og gendannelsesfunktion for at forbedre dens sikkerhed. Denne funktion hjælper med at gendanne alle mistede transaktioner i tilfælde af et problem.

4- Brugerkontrol

Tegnebøgerne, der tilbyder fuld kontrol til brugerne, betragtes som bedste cryptocurrency tegnebøger. De fleste tegnebøger giver brugerne mulighed for private nøgler for ekstra sikkerhed. Disse private nøgler gemmes af brugerne i deres private offline-mapper.

5- 24/7 hjælp

I denne moderne teknologiske æra foretrækker folk at købe tegnebøger, der tilbyder 24/7 hjælp. Dette øger brugernes tilfredshed, fordi de bliver sikre på hjælp i tilfælde af ulejlighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner