OIN Finance ($ OIN): DeFi’s første strejf i ontologi

OIN Finance ($ OIN) udtænkt en måde at opbygge et decentraliseret finansieringsprojekt (DeFi), der søger at levere, hvad de fleste Ethereum-produkter også kan, men på en anden blockchain – Ontology-netværket. Dette kan potentielt løse problemer med blockchain-overbelastning og stigende gasafgifter, som for nylig giver anledning til bekymring og en reel hindring for masseadoptagelse.

Som det første DeFi-projekt, der kører på Ontology, er det interessant at vide, hvad de har gjort, og hvad de har i vente i rummet i de kommende måneder.

Se vores forklaringsvideo om OIN Finance:

Baggrund

Renard Zhang, administrerende direktør for OIN Finance og hans team startede projektet med en tredelt mission om at fremme DeFi, blive en gateway for DeFi og hjælpe det med at vokse til et mere modent marked. Holdet hjalp med at genskabe udviklingen af ​​den decentrale teknologi fra Ethereum-økosystemet i Ontology-blockchain.

Hvad er OIN Finance?

OIN Finance er et DeFi-økosystem med fokus på at tilbyde en platform til udlån af likviditetspuljer oven på Ontology-netværket. Dens formål er at skabe en interoperabel platform på tværs af kæder til tjenester som udlån, lån, swapping og prægning af stablecoins.

Med OIN kan brugerne tilføje likviditet på deres egne decentrale børser (DEX) og opbygge deres egne market makers gennem OINSwap. Et andet projekt inden for OIN-økosystemet er OINLend, hvor brugere kan yde lån eller låne kryptokurrencyaktiver.

Andre tilgængelige tjenester i økosystemet er OINWallet, OINDAO og USDO stablecoin. Gennem OINs broteknologi kan disse tjenester, der er bygget på platformen, også være tilgængelige for Ethereum-samfundet.

For øjeblikket fokuserer OIN på at opbygge Ontology-netværket til at tilbyde billige tjenester og samtidig undgå de problemer med overbelastning, som brugerne oplever i Ethereum-blockchain, for nylig. Når projektet har en stærk nok brugerbase på ONT DeFi-platformen, kan de bevæge sig for at skalere projektet yderligere.

Vejen frem for OIN er først at opbygge et samfund af tidlige adoptere og give dem mulighed for at være en del af den oprindelige pulje af stakere. Derefter kan den gøres tilgængelig for den større offentlighed.

Interoperabilitet på tværs af kæder

OINs arkitektur muliggør vækst af ikke kun sin egen platform, men også hele DeFi-rummet ved at forbinde flere blockchains sammen. Dens tværkædede design åbner platformen for andre eksisterende netværk for at udvide tilbud til et stort antal brugere.

Decentralisering

Ved at vedtage Tendermints konsensusalgoritme kan noder fungere uden problemer, mens de prøver at opnå konsensus. Og gennem sin egen stablecoin er der nok incitamenter til, at noder fortsætter med at sikre og vedligeholde netværkets sundhed.


Datasikkerhed

OIN bruger Merkle-bevis til at sikre data om sine brugere. I en sådan opsætning opbevares alle oplysninger om handlinger, der er iværksat oven på Ethereum-blockchain, i en sikker linje med koder, så de ikke kan skrives tilbage til.

OIN Finance Services

OINSwap V1-pool

OIN lancerer den første DEX på Ontology, der gør det muligt for Ontology-brugere at bytte deres ONT-tokens bekvemt med de tokens, der understøttes af OIN. Swap-poolen driver hele DEX, mens priserne bestemmes af de gældende markedsforhold. V1- og V2-puljer er i øjeblikket på vej, og der er endnu ingen officiel lanceringsdato.

OIN swap v1 poolOIN swap v1 pool

OINSwap V2-pool

Så snart krydskædebroen er vellykket, og ERC-20-aktiver kan køre til og fra Ontology-netværket, kan de begynde driften af ​​OIN Swaps V2-pool. Herinde bruges OIN-tokens til at afspejle værdien af ​​nogle tokens i OIN-swap.

OIN swap v2 pool

OIN tegnebog

OIN Wallet kan bruges til at gemme tokens understøttet af Ontology og Ethereum-netværket. Så snart den anden fase af projektet er afsluttet, som er at køre Ontology-Ethereum-broen med succes, kan OIN tegnebog være i stand til at få adgang til andre Ethereum-baserede DeFi-projekter. Disse er protokoller såsom Curve, Balancer eller Compound.

OIN tegnebogOIN tegnebog

USDO

USDO er stablecoin på netværket, knyttet til den amerikanske dollar. Det er det første decentrale stabile token bygget oven på Ontology. USDO er bakket op af Ontologys oprindelige token, ONT.

Stablecoin kan bruges til at deponere i OIN-swap eller OIN-udlånspool for at få overskud fra staking og likviditetsminedrift.

$ OIN-token

OIN-token er det oprindelige aktiv for OIN Finance. Det vil blive brugt som styringstoken såvel som sikkerhedsbelønninger og clearing kompensation.

Gennem OIN-token implementerer platformen en community governance-model til at styre operationer. Omfattende kan tokenet bruges til at betale for transaktionsgebyrer, staking eller stemmeafgivelse i samfundet.

OIN-token er enormt populært. Det offentlige salg af tokenet blev omkring 50 gange overtegnet og blev lanceret på Uniswap og Bitmax og BiBox den 3. september 2020. De heldige få, der var i stand til at komme ind på det offentlige salg, købte deres OIN-tokens til USD $ 0,08 og i betragtning af priser på OIN i skrivende stund er næsten USD $ 1, disse indehavere har al grund til at være ekstatisk.

OIN DAO

OIN DAO har også evnen til at udstede USDO. Da USDO er sikkerhedsstillet af ONT, har den sin egen pool i Ontology-platformen. De, der har ONT, kan præges USDO med en indledende sikkerhedsgrad på 300%.

Clearingmekanismen (svarende til hvordan likvidationer fungerer i MakerDAO) starter, hvis sikkerhedsstillelsen af ​​USDO falder til under 180%. Men hvis brugerne ikke ønsker at låne eller låne USDO, kan de sende dem til OIN Swap eller OIN Lend for at udføre likviditetsminedrift.

OIN Udlån

Udlån er decentraliseret på OIN-platformen. Gennem smarte kontrakter kan både långivere og låntagere sikkert deponere tokens for at blive underliggende aktiver på platformen. Derefter vælger OIN mellem forskellige tokens understøttet af Ethereum og Ontology-netværket for at prægge OIN-tokens til en bestemt valutakurs.

Der kræves et minimum af over-collateralization på 150% til lån svarende til andre DeFi-udlånsprotokoller. Rentegebyrerne bestemmes automatisk af smarte kontrakter baseret på forskellige markedsfaktorer såsom udbud og efterspørgsel.

Interesser akkumuleres pr. Blok, og en del af den opbevares i reserverne. Dette er for at give långivere mulighed for at trække deres token-indskud tilbage, hvis de ønsker det.

OIN kæde

OIN Chain er et lag bygget oven på OIN-platformen designet til at understøtte interoperabilitetsfunktionen på tværs af kæden i protokollen. Dette vil hjælpe med at integrere Ethereums DeFi-projekter for også at levere flere aktiver i Ontology-netværket.

Det vil være en multifunktionel adapter, der vil bygge bro over både Ethereum og Ontology såvel som flere offentlige kæder i anden udvikling fremad..

Likviditet Mining og Staking

Halvdelen af ​​al OIN-tokenforsyning genereres fra likviditetsminedrift og staking. Leveringen, der oprettes via stakers, stammer fra USDO-sikkerhedspuljer indsamlet i OIN DAO- og OIN Lend-platformene.

OIN-tokens, der oprettes ved hjælp af likviditetsminedrift, injiceres i OIN-swap-puljerne. Når OIN Lend-puljen er gjort tilgængelig med sin tværkædearkitektur på plads, kan ERC-20-kompatible tokens også satses.

Præcis 40% af alle prægede poletter distribueres hver dag via indsatsbelønninger, mens de resterende 60% fordeles som belønninger til likviditetsminedrift. Via OIN DAO kan samfundet beslutte, hvordan forholdet mellem den daglige belønningsallokering til netværket skal forskydes.

Konklusion

Som en af ​​pionererne inden for DeFi på Ontology-netværket ser udsigterne til OIN Finance stadig mere positive ud, især med Ethereums stigende gasafgifter. Mens antallet af DeFi-projekter, der lanceres på Ethereum-blockchain, stiger dagligt, er det fortsat et fremherskende problem, om de kan fortsætte med at opretholde deres drift.

Etablering af et vellykket bevis på koncept oven på andre platforme til DeFi-projekter kan være nyttigt for samfundet og hele kryptorummet som helhed. Når alt kommer til alt tilføjer det kun flere muligheder for brugere at udforske de tjenester, der passer bedst til deres behov.

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie indeholdende vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Selvstudier og vejledninger til de væsentlige DEFI-værktøjer:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map