SuperFarm ($ SUPER): NFT-landbrug på tværs af kæder uden kode krævet

SuperFarm ($ SUPER) er en DeFi-platform på tværs af kæder, der har til formål at lette processen med at skabe ikke-fungible tokens (NFT), samtidig med at de får kapacitet til at tilføje værdi til deres tokens. Det har sin egen NFT-markedsplads, som skabere kunne drage fordel af. Protokollen er designet til at gøre brugerens hele blockchain-rejse lettere. Endelig er SuperFarm et kontinuerligt voksende projekt, der kan tiltrække flere partnerskaber fra flere spilplatforme.

Baggrund

Elliot Wainman, skaberen af ​​EllioTrades og medstifter af Dapp Evolution Games, begyndte sit arbejde med SuperFarm med det mål at masseadoptere til Ethereum-netværket. Elliots mål er at nå ud til over 2,5 milliarder gamere over hele verden, der ønsker at købe aktiver i spillet via NFT’er.

SuperFarms første indsamlingsrunde beløb sig til i alt 1,1 millioner dollars, hvor fremtrædende kryptokurrency- og finansielle firmaer som Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures og Spark Digital Capital, og mange andre deltog.

Før vi dykker dybere ned i, hvad SuperFarm gør, er det vigtigt at forstå, hvad NFT’er er.

Hvad er NFT’er?

Non-Fungible Tokens (NFT) henviser til digitale aktiver, der repræsenterer næsten alt fra kunstværker eller en persons identitet. NFT’er kan ikke duplikeres, og de har alle forskellige metadata.

De bruges ofte til at oprette en blockchain-repræsentation af et virkeligt aktiv, så de kan handles med krypto. Da NFT’er er programmerbare, kan de vedhæftes med forskellige karakteristika og attributter i henhold til skabernes behov.

Hvad er SuperFarm?

Hvad er SuperFarm? (Kilde: ‘DEL 1: Introduktion af SuperFarm‘Medium artikel)

SuperFarm er en DeFi-platform på tværs af kæder til NFT-landbrug uden nogen kode krævet, med det primære mål at gøre det lettere for enhver at skabe deres egne tokens og tilføje værdi til dem gennem NFT-landbrug. Og fordi det ikke har noget kodningskrav fra forretningens side, mindsker brugen af ​​platformen den tekniske kompleksitet ved at komme med deres egen NFT.

SuperFarm NFT-landbrug (Kilde: ‘DEL 1: Introduktion af SuperFarm‘Medium artikel)

Den måde, SuperFarm abstraherer processen med tokenisering på, er gennem en række visuelle, nybegyndervenlige værktøjer. De kan tilpasse reglerne for deres tokens, identificere deres attributter, tilskynde til en adfærd og mere. SuperFarm-platformen er nem at bruge, men den går ikke på kompromis med kvalitet og effektivitet.

De tokens, der kan genereres på platformen, er ERC20-kompatible. De kan sælge dem til enhver understøttet markedsplads. Faktisk kan brugerne endda oprette deres egen NFT-markedsplads via platformen, hvis de vil.

NFT-landbrug

Gennem platformen kan virksomheder let oprette deres egne gårde og oprette deres NFT’er der. Brugere kan få adgang til dem for at indsætte på NFT’er og tjene incitamenter. Der er et minimumskrav til SUPER-tokens, men inden nogen får lov til at åbne nye gårde.

NFT Marketplace

Brugere får adgang til NFT-butikken, hvor de kan købe NFT’er gennem de belønningspunkter, de får fra landbruget. Det giver også brugere mulighed for at købe NFT’er med understøttede kryptokurver.

Supervers

Superverse er spilgrænsefladen til SuperFarm. Det er et NFT-baseret kortspil, der fungerer på en autobattler-opsætning. Bortset fra spilpoint inkluderer nogle af de belønninger, der er tilgængelige i Superverse, NFT-dråber fra SuperFarm-partnerede spilplatforme.

Der er et minimumskrav til SUPER-beholdninger, før en bruger får adgang til Superverse.

SuperFarm Feature Comparison Chart (Kilde: ‘DEL 1: Introduktion af SuperFarm‘Medium artikel)

Superfarm Native Token – $ SUPER

$ SUPER-token er SuperFarms native utility-token. Det kan bruges som udvekslingsmiddel eller til at betale for styre- og transaktionsgebyrer. SUPER giver også sine indehavere adgang til produkter og programmer, der er tilgængelige i SuperFarms spiløkosystem, videospilpartnere og NFT-dråber.

Da platformen søger at være fuldt decentraliseret i fremtiden, er dens styring samfundsstyret. Enhver beslutning eller forslag om at ændre eller ændre platformen skal gennemgå afstemningen fra SUPER-indehavere. Stemmekraft kan bestemmes af mængden af ​​SUPER-tokens, du har. Jo mere du holder i SUPER, jo stærkere bliver din stemmeret.

Andre køb, du kan foretage på platformen, involverer også SUPER. Det kan bruges til at få adgang til nogle vigtige funktioner på platformen, som kun er tilgængelige for indehavere af SUPER.

Hvis du vil købe SUPER, vises tokenet på Uniswap. Nedenfor er nogle af brugssagerne til SUPER.

SuperFarm $ SUPER use cases (Kilde: ‘DEL 1: Introduktion af SuperFarm‘Medium artikel)

Indsats

SUPER kan også indsættes. Brugere skal bare låse deres SUPER i en smart kontrakt, så de kan tjene tokenbelønninger for at gøre det. Denne belønningsstruktur kommer fra opkrævningen af ​​platformsgebyrer, der også laves i SUPER.

Landbrug

SUPER kan også satses for NFT-belønninger. Ved at deltage i indsatsen for NFT’er kan brugerne også modtage eksklusive NFT-belønninger fra partnerbedrifter.

Brugere kan også oprette deres egne gårde på platformen. Der er dog et minimumskrav på 100.000 SUPER-tokens for at gøre det. Formålet med kvoten er at sikre, at der er lav sandsynlighed for spam, god kvalitet af gårde og at incitamenter til køb af symbolet.

NFT dråber

SUPER-indehavere har også ret til NFT drop-belønninger. Dette er de NFT’er, der er tilgængelige i Superverse og partnerskabsspil. For at være en del af NFT-dråberne skal brugerne dog have de mindst nødvendige SUPER-tokens.

SuperFarm NFT Drops (Kilde: ‘DEL 1: Introduktion af SuperFarm‘Medium artikel)

Konklusion

SuperFarm er et interessant DeFi-projekt. En af platformens styrker er, at den allerede har identificeret, hvem dens målmarked er. Hvis projektet starter med succes og får flere spillere og udviklere om bord, er det meget sandsynligt, at det vil drive folks interesse for krypto og DeFi betydeligt. Forestil dig 2,5 milliarder gamere, der hopper ind i kryptotoget; det bliver en kæmpe bedrift.

Desuden er SuperFarm et projekt, som virksomheder let kan drage fordel af. Hvis de ønsker at oprette deres egne NFT’er og markedsføre dem, har SuperFarms interface også forberedt platformen for dem. Hvis projektet når sine mål, giver det et lovende udsyn for hele DeFi. Når man ser på, hvor det står i dag, er det ikke umuligt. Platformen er nem at bruge og rentabel. Det hører til DeFi-projekterne, vi skal passe på.

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie indeholdende vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Selvstudier og vejledninger til de væsentlige DEFI-værktøjer:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner