WAX Token Oversigt – Decentraliseret spiludveksling

WAX sigter mod at blive en platform, der gør det muligt for enhver at skabe deres egen virtuelle markedsplads for digitale aktiver. Det gør det også muligt for nuværende og fremtidige markedspladser at interagere let med hinanden ved hjælp af deres WAX-token. Dette vil øge likviditeten af ​​digitale aktiver som helhed og gøre det lettere for folk at hente værdi fra og mellem spil.

WAX-platformen (Worldwide Asset eXchange) udvikles af OPSkins. OPSkins er verdens førende digitale markedsplads med over 100 millioner årlige transaktioner. WAX vil sætte alle i stand til at oprette en fuldt fungerende digital varemarked med ingen investeringer i sikkerhedsinfrastruktur og betalingsbehandling.

Nøglefunktioner og fordele ved WAX

Beskytter mod prisudsving – Genstande, der sælges på platformen, kan bruges WAX-tilknyttede aktivkontrakter. Prissvingninger er meget uforudsigelige med hensyn til krypto, og hvis WAX-tilknyttede aktivkontrakter giver brugerne en vis sikkerhed.

Sikkerhed mod svindel – Spillere kan frit købe og sælge deres digitale varer med det samme og sikkert med smarte kontrakter

Høj likviditet på tværs af WAX-platformen – Selvom de virtuelle varer er fra forskellige spil, kan de handles ved hjælp af WAX-tokens eller en WAX-tilknyttet aktivkontrakt.

Lavere omkostninger – Lavere omkostninger og lettere afviklingsmetoder betyder, at både sælgere og købere kan tjene mere på hver transaktion.

Kæmpe etableret marked – Leveres med en indbygget markedsgrundlag i OPSkins, med over 2 millioner ugentlige transaktioner

WAX-protokol

WAX-protokollen er en decentraliseret blockchain-løsning, der fokuserer på overførsel og udveksling af virtuelle varer og tjenester. For at imødekomme den store mængde transaktioner, der kræves på disse markeder, blev en delegeret Proof of Stake-konsensusalgoritme valgt, oprindeligt oprettet af BitShares. Brugere kan placere deres WAX-tokens for at vælge bekræftende noder kaldet “Guilds”.

Klaner

Guilds er de bekræftende knudepunkter på WAX-platformen. Mens WAX-platformen har 64 Guild-positioner efter frigivelsen, øges dette, når nye spil og servere frigives. Bortset fra at validere blockchain vil Guilds have yderligere ansvar at udføre. For at der kan vælges en klan, skal de først indsende et forslag til netværket, der angiver det spil, de vil betjene, procentdelen af ​​gebyrer, de deler til de pantsatte brugere, og hvordan de overvåger overførselsagenter.

Overfør agenter

I modsætning til de bots, der i øjeblikket bruges af OPSkins, bruger WAX-platformen Transfer Agents. De har fået overdraget at lette overførslen af ​​virtuelle varer mellem køber og sælger.

1. Kommunikere med sælger og køber for at arrangere afhentning og levering af varen

2. Tage kontrol over det virtuelle aktiv fra sælgeren

3. Verificere ægtheden af ​​det virtuelle aktiv

4. Underskriv digitalt afviklingskontrakten om, at de har modtaget det virtuelle aktiv

5. Aflevere det virtuelle aktiv til køberen

6. Underskriv digitalt afviklingskontrakten om, at de har leveret det virtuelle aktiv

De skal også oprette en obligation med WAX-tokens, hvoraf de ikke kan overstige 25% af den samlede værdi af aktuelt tildelte afviklingskontrakter. For afviklingstjenester belønnes de med en procentdel af gebyret med WAX-tokens.

WAX Token (WAX) og ICO information

WAX-tokenet (WAX) har 185 millioner samlet forsyning. Alle WAX-tokens genereres i en såblok. 64.750.000 WAX-tokens tildeles for hele tokensalget, som kun er 35% af den samlede forsyning.

Detaljer om WAX-token-salg og token-allokering

Endelige tanker om WAX

Dette er et andet gaming blockchain-forslag i retning af Gameflip og Enjin. Den enorme fordel ved WAX er dog, at den støtter OPSkins. Dette bringer en vis stamtavle og erfaring til projektet. Den indbyggede brugerbase er også en enorm fordel. Baseret på dette punkt alene gør det til et solidt forslag.

Der er dog visse ting at være opmærksom på. WAX-platformen er ikke afhængig af direkte API-integration med spiludgivere. Dette kan være en god eller dårlig ting. Fordelen er, at det giver det bredest mulige publikum af spillere gennem decentrale markedspladser. Ulempen er, at de vil være prisgunstige for spiludviklere, og hvad der var tilladt den ene dag, kan ændre sig den næste.

En anden ting at se på er den lave procentdel af tokens, der er tilgængelige i token-salget. 35% af den samlede forsyning ser ikke ud til at være en hel masse, og dette tager ikke engang hensyn til de 30 millioner, der er forbeholdt det institutionelle forsalg.

WAX Token anmeldelse

af BoxMining

Score: 8,5 / 10

Ressourcer:

WAX-websted https://www.waxtoken.com/

Hvidt papir https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blog https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner