YFII Yield Farming – den kontroversielle $ YFI gaffel

YFII (nu formelt kendt som DFI.Money) er en gaffel af yEarn-projekt (YFI), som tilbyder en anden tokenfordelingsmodel, hvor tokenemissioner halveres hver uge (YIP-8). Dette økonomiske design tilskynder til aktiv deltagelse i minedrift af $ YFII, samtidig med at de senkomne stadig kan tjene belønninger. YFII fungerer som et styrelsestoken for samfundet – da tokens kræves for at stemme om nye beslutninger og implementeringer. Fra denne artikel er over $ 150 millioner USD blevet låst under YFII pool 1– betegner udviklingen af ​​et stærkt samfund.

YFII er designet til at have 3 forskellige puljer, hvor hver distribuerer 10.000 poletter den første uge af frigivelsen (27. juli), hvor mængden halveres hver efterfølgende uge.

Udviklerne havde oprindeligt til hensigt at gennemføre denne ændring via en regeringsstemme “YIP8”- men dette blev ikke vedtaget af samfundet. Dette har ført til oprettelsen af ​​YFII-gaffelen, som direkte implementerer en ugentlig halveringsmodel for YIP-emissioner. Dette har ført til voksende støtte til projektet, især i det kinesiske samfund. $ YFII-aktier a 98% kode lighed med YFI, med nøgleforskellen at være “halvering” tilføjet klausul – for mere information tjek denne sammenligning.

YFII-styring interface er også en gaffel af Ygov.finance

YFII Start kontroverser

Lanceringen af ​​YFII var kontroversiel og blev oprindeligt mødt med fidus beskyldninger – da det vestlige samfund frygtede, at YFII var en exit-fidus. Dette skyldtes for det meste tilstedeværelsen af ​​potentielle bagdøre, sådan en “minter” og “governance” adresser, der kunne skabe et vilkårligt antal nye tokens (uendelig token risiko). Disse spørgsmål blev senere løst ved afbrænding af “regeringsadressen” og afklaring af “minter” adresser.

Advarsel om detektion af metamask phishing

Er det sikkert at give YFII Farm?

YFII tilbyder meget høje investeringsafkast, hvor pool 2 tilbyder mere end 2000% fra denne artikel. Det vigtige spørgsmål er nu, om det er sikkert at give gård YFII. Metamask har udsendt phishing-advarsler til YFII-webstedet, sandsynligvis et resultat af indledende advarsler om ‘rapport’ over projektet.

Det vigtigste stridspunkt var tilstedeværelsen af ​​en ‘ejernøgle’, som kunne have været brugt til at skabe en uendelig forsyning af YFII. Dette problem er blevet rettet af samfundet, efter at ejernøglen blev brændt – hvilket betyder, at der ikke kan oprettes nye tokens, uden at samfundet accepterer det via regeringsstemmer. Der har også været et par alarmer fra Balancer-projektet, hvor YFII-DAI-poolen blev slettet midlertidigt.

Det kinesiske Wechat-samfund har været hurtig til at tilkalde ubegrundede præ-dommere mod projektet. Mange har kaldt Balancer centraliseret og potentielt upålidelig efter disse beskyldninger / frontendcensur.

https://twitter.com/FinanceYfii/status/1288405347976192000?s=20

Der er bestemt mange risici ved at bruge YFII – som med alle decentrale finansieringsprojekter og smarte kontrakter.

To puljer

I øjeblikket er der to puljer til at opdrætte $ YFI-token – hver har en fordeling på 10.000 om ugen – faldende med halvdelen hver uge (se diagrammet nedenfor).

For at finde ud af mere om den estimerede årlige procentvise udbytte (APY) genereret af YFII-landbrug, tjek landbrugsværktøjet fra Weeb https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

Hvordan giver du gård YFII

* BEMÆRK: Udbytteopdræt er yderst farligt og kan omfatte risici såsom uendelig sårbarhed i mynte / smarte kontrakter / prisudsving. Denne aktivitet er ikke SIKKER og skal betragtes som EKSTREMT eksperimentel. Du er blevet advaret*

Der er tre forskellige metoder til udvinding af YFII – alle giver forskellige udbytter af YFII og har forskellige tilknyttede risici. Det er ikke nødvendigt at lære alle metoderne – snarere er det vigtigt at forstå, at de har forskellige risikoprofiler.

 1. POOL 1: Dette bruger de yCurve-tokens, der er genereret den https://www.curve.fi/iearn.
 1. Log på https://www.curve.fi/iearn
 2. På den Depositum side, deponer enten USDT, USDC, TUSD eller DAI
 3. Dette genererer yCurve-tokens
 4. Indsæt yCurve-tokens https://yfii.finance/#/ i “Længes” pool
 5. RISIKO: Y Curve Pool bruger stabile mønter og investerer dem automatisk i forskellige protokoller. Dette betragtes som høj risiko, da eventuelle sårbarheder i nogen af ​​protokollerne kan føre til tyveri af midler.
 • Pool 2: Dette bruger Balancers 98% DAI: 2% YFFI likviditetspulje
  1. Indsæt enten YFII eller DAI i Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
  2. Dette genererer BPT-tokens
  3. Indsæt BPT-tokens https://yfii.finance/#/ i “Balancer (YFII-DAI)” Pool
  4. RISIKO: Midler vil blive brugt til at automatisere markedsdannelse – hvilket betyder, at hvis det pludselig er stort salg af YFII, vil DAI-tokens blive brugt til at købe YFII. Dette betyder, at prisfald / volatilitet for YFII er en kan føre til en reduktion af samlede aktiver.
  5. Pool 3: At placere YFII i “governance” -puljen
  6. Efter en vellykket indsats skal du kunne se “tilgængelige belønninger” stige over tid med flere YFFI-tokens. Tokens kan til enhver tid gøres gældende ved hjælp af “kravbelønninger”. Oven i dette kan stakede indsatte tokens også fjernes på noget tidspunkt uden låsning.

   YFII Governance

   Under bootstrap-fasen af ​​YFII har udviklerne valgt at bruge en styringsmodel med flere signaturer, hvor magten deles mellem 11 underskrivere. For at en beslutning kan vedtages og håndhæves, 7 ud af de 11 underskrivere har brug for at godkende handlingen ved hjælp af en gnosis-hvælving. Dette er en midlertidig foranstaltning, der forbedrer hastigheden af ​​udrulning af kontrakten, mens magten overføres til YFII-regeringen DAO (YFII-vælgere får stemme om, hvad de skal implementere). Flere oplysninger kan findes om de 11 underskrivere & Twitter-verifikation her: https://keys.yfii.finance.

   YFII distribution

   YFII-fordelingsdiagram

   YFII Wechat Group (kinesisk)

   YFII-samfundet har en stor Wechat-gruppe. For at finde gruppen skal du søge på myGrassU og skrive 3 for at modtage en invitation til gruppen. I et åbent brev fra YFII-samfund, skaberen af ​​YFI blev officielt anerkendt med et dårligt foto.

   YFII lister på Binance

   Binance noterede DFI.Money (YFII) den 1. september 2020 med følgende handelspar: YFII / BNB, YFII / BTC, YFII / BUSD og YFII / USDT. Der blev ikke betalt nogen noteringsgebyrer af YFII for denne notering – Binance opførte klart YFII som svar på den overvældende popularitet hos DeFi-landmænd og entusiaster. Popularitet og samfund er en kæmpe faktor, der tages med i Binance, når man beslutter, hvad man skal liste, som afsløret af medstifter og administrerende direktør Chengpeng Zhao (CZ) under vores interview.

   YFII’s notering på Binance gav dem et kæmpe boost, stort set fordoblet tokens værdi til over USD $ 8.000 på bare en dag.

   FAQ

   Er YFII Safe?

   YFII har lignende kontrakter som Synthetix og YFI – så det er ikke en total fidus. Det er dog endnu ikke bevist, om YFII er sikkert på grund af potentielle sårbarheder i mart-kontrakt. YFII er endnu ikke revideret

   Hvordan føjer jeg til Balancer Pool 2

   Unfortunate Balancer har fjernet funktionen til tilføjelse af likviditet på puljen (på grund af frygt for potentiel uendelig myntningsrisiko). For at tilføje til pool 2 skal du bruge balancegaffelen leveret af YFII

   Hvor finder jeg de seneste statistikker om YFII-landbrug

   Du kan også bruge en uofficiel leveret af WeeMcGee – https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

   Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, se vores YouTube DeFi-serie, der indeholder vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

   DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

   Vejledninger og vejledninger til VÆSENTLIGE DEFI-VÆRKTØJER:

   • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
   • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
   • Serum DEX guide og gennemgang
   • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
   • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

   For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

   • AAVE ($ LÅN)
   • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
   • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
   • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
   • Curve Finance ($ CRV) guide
   • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
   • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
   • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
   • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
   • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
   • Solana ($ SOL) forklaret
   • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
   • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
   • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
   • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

   Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

   Ressourcer:

   1. INFO: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0
   2. POOL : https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
   3. GAFFEL : https://bal.yfii.finance/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565 (Uofficiel gaffel af Balancer-pool. Brug på egen risiko.)
   4. INDSATS: https://yfii.finance/

    KONTRAKT: 0xAFfcD3D45cEF58B1DfA773463824c6F6bB0Dc13a

   5. hvordan man ser belønninger btw https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   YFII-meddelelse: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0

   YFII-tokenadresse: 0xa1d0E215a23d7030842FC67cE582a6aFa3CCaB83

   Uofficiel Yield Farming Info:

   Pool1: https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Pool2: https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Please Follow Us
   Facebooktwitter
   Promo
   banner
   Promo
   banner