Coinmama Review 2021, er Coinmama Legit?

På trods af kritik af kryptokurrencyinvesteringer øges antallet af investorer. En af hovedårsagerne til dette er stigningen i værdierne for kryptokurver i den sidste uge i december 2017. Her er det relevant at nævne, at næsten alle kryptokurver berørte deres helt høje værdier i den sidste uge i december og første uge i januar 2018. Bitcoin var den øverste kryptovaluta med Ethereum og Ripple på anden og tredje rang. Denne stigning i antallet af investorer forårsagede etableringen af ​​mange kryptobørs og tegnebøger til opbevaring af disse valutaer. Konkurrencen mellem forskellige krypto-udvekslinger øges med tiden, hvor hver børs tilbyder forskellige fordele for kryptovaluta-investorer.

Coinmama er også en af ​​de bedst bedømte kryptokurrencyudvekslinger, der har en enorm kundedatabase. Det er det første valg blandt de brugere, der ønsker øjeblikkelige midler på deres konti. Coinmama blev etableret i 2013 og er registreret i Slovakiet. I øjeblikket ejer Bit Ventures denne kryptobørs og har hovedkontor i Israel. Et af de mest attraktive træk ved denne kryptobørs, der adskiller den fra andre børser, er dens verdensomspændende operationer. Børsen opererer i næsten alle de 200+ lande i verden inklusive 24 amerikanske stater. Brugerne fra hele verden kan købe forskellige kryptokurver fra denne børs via deres kredit- / betalingskort. Tidligere tilbød det muligheden for kun at købe Bitcoin og Ethereum, men har nu udvidet support til Litecoin, Cardano, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, QTUM og Ripple (XRP).

Coinmama-lande

coinmama købe bitcoin

Følgende er fordele og ulemper ved at bruge denne krypto-udveksling.

FORDELE:

Som alle andre topbedømte krypto-udvekslinger tilbyder Coinmama også mange fordele for sine brugere. Nogle af disse fordele er:

 1. Accept af Fiat-valuta
 2. Nemme betalingsmetoder
 3. Øjeblikkelig overførsel af midler
 4. Nem brugergrænseflade
 5. Sikkerhed på højt niveau
 6. Altid tilgængelig hjælp og support

1-accept af Fiat-valuta

Den allerførste og den største fordel ved at bruge Coinmama er, at det i modsætning til mange andre børser tilbyder brugerne at købe kryptovaluta i bytte af fiat-penge. De fleste af de andre børser tillader brugere at køb cryptocurrency i bytte med en anden kryptovaluta. Uanset hvilket land du bor, giver udvekslingen dig mulighed for at købe kryptovaluta i bytte med lokal valuta.

2-nemme betalingsmetoder

En anden grund bag succesen med denne kryptobørs er, at det giver brugerne mulighed for at købe kryptovalutaer og accepterer betalinger i forskellige tilstande. Tidligere tilbød børsen muligheden for at købe kryptovalutaer i bytte med midler overført gennem Western Union. For nylig har det tilbudt support til køb af kryptokurver via kredit- / betalingskort. Det accepterer både VISA- og MASTER-kort og giver brugerne mulighed for at købe kryptokurrency efter eget valg fra alle dele af verden.

3-øjeblikkelig overførsel af midler på brugerkonti

Kundernes anmeldelser viser, at Coinmama altid har været det første valg for brugere, der ønsker deres penge overført med det samme i deres tegnebog. Næsten alle andre kryptobørser gemmer dine købte mønter i tredjeparts tegnebøger, og brugerne er nødt til at overføre penge fra denne tegnebog til deres personlige tegnebøger, fordi tredjeparts tegnebøger ikke er sikre til at holde penge. Her på Coinmama overføres dine midler med det samme til din personlige tegnebog, når du indtaster detaljerne på dine kort.

LÆS Top 6 bedste Zcash-tegnebøger 2021

4-let brugergrænseflade

Et andet meget attraktivt træk ved Coinmama krypto-udveksling er, at den har let og brugervenlig grænseflade. Selv begyndere kan nemt købe og handle kryptokurver gennem sin platform. Der er mange sådanne krypto-udvekslinger, der er meget vanskelige at bruge for begyndere, fordi der er mange diagrammer, grafer og statistikker, der gør disse komplicerede. På den anden side er Coinmamas købsproces også meget enkel og nem. Brugerne kan købe kryptokurrency efter eget valg efter registrering og bekræftelse af deres konto.

Sikkerhed på højt niveau

Sikkerhedsfunktioner ved en børs betragtes altid som primære, hvis du vil gemme kryptokurrency i en tredjeparts tegnebog. Webstedet bør også altid være reguleret af statslige organer for at spare dine midler. Coinmama er registreret hos FINCEN i USA, hvilket viser, at der ikke er nogen fare for, at det bliver hacket af hackerne, og hvis det sker, følger efterforskningsprocessen med udvekslingen de amerikanske love. Coinmama er aldrig blevet hacket; fordi det altid holder dine kredit- / betalingskortnumre på en anden server.

6-altid tilgængelig hjælp og support

Sidst men ikke mindst er Coinmama også et foretrukket websted for mange brugere, fordi børsen tilbyder let tilgængelig hjælp og support til brugerne i tilfælde af problemer. Da børsen kun fungerer via webstedet, tilbydes brugerne let tilgængelig support via denne platform. Der er mulighed for live chat. Men de fleste mennesker foretrækker at bruge e-mail-support. Supporttidets svartid er normalt større i weekenden. På de andre dage er supporten tilgængelig kl. 9:00 til 18:00 GMT + 3.

coinmama købe bitcoin

Ulemper:

Sammen med mange fordele har Coinmama også nogle ulemper, der modvirker brugerne. Nogle af disse er:

 1. Ingen støtte til handel med kryptovaluta
 2. Høje transaktionsgebyrer
 3. Understøtter kun få valutaer
 4. Kun tilgængelig som et websted

1-Ingen support til handel med kryptovaluta

Den allerførste ulempe ved at bruge Coinmama er, at brugerne ikke kan handle med kryptovalutaer. Det tilbyder kun købsfacilitet, men tillader ikke salgsfacilitet. På den anden side, udvekslinger som Coinbase, tillad brugerne at handle og sælge kryptokurver. Også selvom, Coinbase tillader salg af kryptokurver i bytte med nogle fiat-valutaer.

2-høje transaktionsgebyrer

Coinmama er heller ikke meget populær blandt brugerne på grund af dets høje transaktionsgebyrer. Det tager 5,5% på hver transaktion, du foretager. Udvekslingen tager også 6% transaktionsgebyrer, hvis brugerne køber kryptovaluta gennem deres kredit- / betalingskort. Det nøjagtige transaktionsgebyr afhænger af mængden af ​​kryptokurrency, du køber fra børsen.

3-understøtter kun få kryptovalutaer

En anden ulempe ved at bruge Coinmama er, at det giver mulighed for at købe et begrænset antal kryptovalutaer. Tidligere tillod udvekslingen at købe Bitcoin og Ethereum, men nu har det udvidet understøttelse af Litecoin, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple (XRP) og nogle andre.

4-kun tilgængelig som websted

LÆS PayPal annoncerer at udvide sit kryptotilbud til britiske beboere

Coinmama kritiseres også hårdt af brugerne, fordi det kun fungerer som et websted og ikke har nogen mobilapp. Dette gør brugen begrænset, fordi folk foretrækker at handle på farten gennem deres mobiltelefoner. Du skal registrere dig på hjemmesiden for at købe kryptovalutaer.

coinmama købe bitcoin

Trin til køb af kryptovalutaer gennem Coinmama:

At købe kryptovalutaer var aldrig så let, som det sker ved denne kryptobørs. Følgende er nogle trin til køb af kryptovaluta gennem denne udveksling.

 • Registrering

coinmama krusning xrp

Det første og det første skridt ind købe kryptovaluta gennem Coinmama er registreringen hos børsen. Det er ret simpelt og kræver kun brugerens e-mail-id. Du finder fanen Register i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Ved at klikke på denne fane åbnes en registreringsformular. Brugerne skal udfylde deres brugernavn, vælge en adgangskode og indtaste hans e-mail-id til bekræftelse. Efter indsendelse af registreringsformularen sendes et link til brugerens e-mail-adresse. Hvis du klikker på linket, afsluttes registreringsprocessen. Brugerne kan købe $ 150 af enhver kryptovaluta ved denne registrering. Men hvis du vil købe en stor mængde kryptokurver, skal du gennemgå KYC-verifikation. Dette skyldes, at det giver brugerne mulighed for at købe $ 5000 i kryptokurver på en dag og $ 20.000 på kryptokurver på en måned.

 • Køb af kryptovalutaer

købe kryptovaluta-møntmama

Efter vellykket registrering og KYC-verifikation kan brugerne købe enhver kryptovaluta efter eget valg. Når du logger ind på din konto, føres du til den næste side, hvor du bliver nødt til at vælge kryptokurrency efter eget valg og også den valuta, som du har til hensigt at betale. Her er det relevant at nævne det Coinmama accepterer betalinger i mange fiat-valutaer, hvis brugerne har til hensigt at købe kryptovalutaer via deres debet- / kreditkort. Når du har valgt valutaerne, vises valutakursen på skærmen, der gør det let for brugerne at beslutte. Transaktionsgebyret vises også her for brugernes facilitet.

 • ID-verifikation

Hvis du vil købe kryptokurrency til en værdi af $ 150 eller derunder, kan du gennemgå processen efter registrering. Men hvis mængden af ​​kryptokurrency, du vil købe, er større end værd $ 150, bliver du nødt til at gennemføre din KYC-verifikation. I denne verifikation skal brugerne bevise deres identitet gennem et understøttet regeringsdokument som ID-kort, pasnummer, kørekort og også en synlig selfie, der indeholder et af disse dokumenter. Det tager cirka 10-20 minutter, hvis identitetsbeviset er synligt. Når verifikationen er afsluttet, kan brugerne købe kryptokurver efter eget valg op til en værdi af $ 5000 pr. Dag og en værdi af $ 20.000 pr. Måned.

Afslutningsvis kan vi sige det Coinmama er en god udveksling for at købe kryptokurver i det hele taget, fordi den opererer i næsten alle verdens lande. Børsen er også værd at bruge på grund af købsfacilitet med kredit- / betalingskort og også betalingsaccept i mange fiat-valutaer. Brugen af ​​denne udveksling øges yderligere, hvis den udvider understøttelsen af ​​flere kryptokurver og også tilbyder en mobilapplikation.

coinmama købe bitcoin

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner