Hvad er Monero XMR? Er Monero en god investering?

Hvad er Monero?

Monero, som også er kendt under koden XMR er en kryptovaluta, der blev lanceret i april april 2104. I modsætning til andre kryptovalutaer, Monero er en open source og privat kryptokurrency, der også fokuserer på skalerbarhed og decentralisering. Monero blev ikke lanceret med dette navn, men som BitMonero men senere inden for en uge har holdet bag denne digitale valuta kun omdøbt det til Monero, fordi det er kort og betyder på esperanto-sproget “mønt”. Det tog noget tid Monero XMR at blive en markedssensation. I midten af ​​2016 er markedsværdien af ​​Monero blevet øget fra $ 5 millioner til $ 183 millioner, var i midten af ​​2017, er den allerede nået til $ 720 millioner.

XMR er normalt vildledt som en kryptokurrency som Bitcoin, mens den ikke burde være, fordi den fungerer på en helt anden måde. Det er et must hurtigere, en privat, sikker og billig digital valuta der kan bruges som betalingskilde overalt i verden. Bitcoin er mere sandsynligt en bankoverførselsvaluta, som ejerne af BTC skal betale gebyret for bankoverførsel, hvor der ikke er noget sådant gebyr for Monero XMR, fordi der ikke er nogen bankoverførsel. På grund af denne funktion i XMR er tilbageførslen af ​​de falske og flerdages holdeperioder nul.

XMR er ikke centraliseret af nogen valuta, som denne valuta ikke kan være momsberettiget til, og intet land kan lukke den ved loven. Med andre ord påvirker et lands økonomiske tilstand ikke værdien af ​​XMR. Værdien af ​​Monero vil kun stige og falde, hvis den har handlet på markedet henholdsvis meget hurtigt eller langsomt.

Monero er en decentral, privat og digital valuta. I andre elektroniske kontanter har du normalt kun to egenskaber; decentraliseret og digital, hvor Monero tilbyder dig en løsning til handel med digitale kontanter uden at blive sporet af en inklusive den person, der modtager XMR, og den person, der sender. Kort sagt er det en sikker, privat, ikke-sporbar, ikke-linkbar og fungibel digital valuta. På grund af disse funktioner i Monero kan du nyde følgende, og det er derfor, Monero er en god investering, og hvorfor du investerer i Monero lige nu for at gøre dine penge mere sikre og øge deres værdi uden at gøre noget.

LÆS Sådan køber du Monero (XMR) med USD kredit- / betalingskort?

Privat:

Andre digitale valutaer handles på offentlig blockchain, som alle kan se din transaktion, hvor Monero’s kan handles på sin egen private blockchain. Dette sikrer, at alle transaktioner foretaget gennem Monero forbliver private som standard. Kun du kan se om din økonomi eller din revisor, hvis du ønsker det ved at give ham adgang til din konto. Dette gør også Monero, den mest private kryptokurrency på markedet. Selvom du er XMR i onlinebutikker, skal du foretage en betaling, eller alle andre kvitteringer holdes private.

Sikker:

At lave hele processen med handel Monero XMR, udvikleren har udviklet en sikker forretningsplan for sine brugere. For at gøre enhver transaktion sikker, giver de et mnemonic seed til en individuel konto, der er oprettet, når du registrerer dig selv på Moneros software. Denne kode består af 25 ord, som kan bruges til at sikkerhedskopiere kontoen. Alle konti er krypteret med en adgangssætning. Dette sørgede for, at dine penge er sikre, selvom nogen prøver at få adgang til din konto. Selv den stjålne Monero kan gøres værdiløs på grund af dette system. Så det er umuligt at miste en enkelt Monero.

Usporbar:

For at gøre alle transaktioner usporbare giver Monero dig ringesignatur, som gør det umuligt at spore, hvem der har genereret transaktionen, hvem der er afsenderen, og hvem der er modtagelsen af ​​betalingen. Dette er en speciel egenskab, der fungerer med visse typer kryptografi. Med andre ord fungerer det på samme måde som VPN-arbejde, hvor du kan bryde internetcensuren uden at bekymre dig om at blive sporet af regeringen eller endda din internetudbyder.

LÆS Sådan køber du Monero (XMR) med USD kredit- / betalingskort?

Kan ikke linkes:

For yderligere privatliv som at skjule beløbet fra transaktionen og andet, Monero bruger fortrolighedsteknologier som RingCT, ringsignatur og stealth-adresser. Dette sørger for, at ikke kun navnet på afsenderen og modtageren holdes skjult for transaktionen, men også transaktionsmængden gemmes. Disse fortrolighedsteknologier bruges kun af Monero til at give deres brugere ekstra privatliv.

Svampelig:

Én Monero forbliver altid lig med en anden Monero. Dette er på grund af de fortrolighedsteknologier, der fremstiller XMR en fungibel digital valuta. Dette sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvis din leverandør eller byttere sortlister Monero.

Det er ikke det, andet end ovenfor; værdien af ​​XMR stiger dag for dag. Af investeringsformål er dette nok til at tiltrække enhver investor til at investere i den specifikke valuta. Det har et rigtig godt sundt og modent team af udviklere, der arbejder på at gøre denne valuta mere pålidelig, sikker og usporbar, selv i fremtiden, når den digitale valuta erstatter papirets kontanter. Så hvis du leder efter en digital valuta til at investere i langsigtet, er XMR faktisk det bedste valg i forhold til enhver anden digital valuta på grund af dens unikke og pålidelige funktioner. Selvom værdien af XMR er ikke særlig høj sammenlignet med BTC, hvilket gør det til en overkommelig digital valuta at købe til investeringsformålet.

Du kan beholde Monero sikker og sikker i din tegnebog på lang sigt, hvis du ikke er en risikotager og leder efter en sikker mulighed for at investere i.

Trin for trin for at købe Monero XMR med kredit- / betalingskort

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner