Mikä on Monero XMR? Onko Monero hyvä sijoitus?

Mikä on Monero?

Monero, joka tunnetaan myös koodillaan XMR on kryptovaluutta, joka otettiin käyttöön huhtikuussa 2104. Toisin kuin muut kryptovaluutat, Monero on avoimen lähdekoodin ja yksityinen kryptovaluutta, joka keskittyy myös skaalautuvuuteen ja hajauttamiseen. Moneroa ei käynnistetty tällä nimellä, vaan nimellä BitMonero mutta myöhemmin viikon sisällä tämän digitaalisen valuutan takana oleva tiimi on nimittänyt sen uudelleen Moneroksi vain siksi, että se on lyhyt ja tarkoittaa esperanton kielellä “kolikkoa”. Se kesti jonkin aikaa Monero XMR tulla markkinoiden sensaatioksi. Vuoden 2016 puolivälissä Moneron markkina-arvoa on nostettu vuodesta 5–183 miljoonaa dollaria, vuoden 2017 puolivälissä, se on jo saavutettu 720 miljoonaan dollariin.

XMR on yleensä harhaanjohtavaa kryptovaluuttana, kuten Bitcoin, vaikka sen ei pitäisi olla, koska se toimii täysin eri tavalla. Se on pakko nopeammin, yksityinen, turvallinen ja halpa digitaalinen valuutta jota voidaan käyttää maksulähteenä kaikkialla maailmassa. Bitcoin on todennäköisemmin pankkisiirtovaluutta, jonka vuoksi BTC: n omistajien on maksettava tilisiirtomaksu, jos Monero XMR: lle ei ole tällaista maksua, koska tilisiirtoa ei ole. Tämän XMR-ominaisuuden takia petollisten ja monipäiväisten pidätysjaksojen takaisinperintä on nolla.

XMR ei ole keskitetty millään valuutalla, jonka vuoksi tätä valuuttaa ei voida verottaa eikä mikään maa voi sulkea sitä lailla. Toisin sanoen maan taloudellinen tilanne ei vaikuta XMR: n arvoon. Moneron arvo nousee ja laskee vain, jos se on käynyt kauppaa markkinoilla hyvin nopeasti tai vastaavasti.

Monero on hajautettu, yksityinen ja digitaalinen valuutta. Muissa sähköisissä käteisissä sinulla on yleensä vain kaksi ominaisuutta; hajautettu ja digitaalinen, jossa Monero tarjoaa sinulle ratkaisun digitaalisen käteisen kauppaan ilman, että joku seuraa sitä, mukaan lukien XMR: n vastaanottava henkilö ja lähettävä henkilö. Lyhyesti sanottuna se on turvallinen, yksityinen, jäljittämätön, linkittämätön ja vaihdettavissa oleva digitaalinen valuutta. Näiden Moneron ominaisuuksien ansiosta nautit seuraavista ja siksi Monero on hyvä sijoitus ja miksi sijoitat Moneroon juuri nyt saadaksesi rahasi turvallisemman ja lisäämällä sen arvoa tekemättä mitään.

LUE Kuinka ostaa Monero (XMR) USD-luotto- tai maksukortilla?

Yksityinen:

Muilla digitaalisilla valuutoilla käydään kauppaa julkisella blockchainilla, minkä vuoksi kuka tahansa voi nähdä tapahtumasi, jossa Moneron valuuttakaupalla voi käydä kauppaa omalla yksityisellä blockchainillaan. Tämä varmistaa, että kaikki Moneron kautta tehdyt liiketoimet pysyvät oletusarvoisesti yksityisinä. Vain sinä voit nähdä taloustasi tai tilintarkastajaasi, jos haluat, antamalla hänelle pääsyn tilillesi. Tämä tekee myös Monero, markkinoiden yksityisin salausvaluutta. Vaikka olet XMR verkkokaupoissa, suorita maksu tai kaikki muut kuitit ovat yksityisiä.

Suojattu:

Jotta kaikki kaupankäynnin prosessit Monero XMR, kehittäjä on kehittänyt turvallisen liiketoimintasuunnitelman käyttäjilleen. Jotta jokainen tapahtuma olisi turvallinen, he antavat muistisiemen yksittäiselle tilille, joka on luotu, kun rekisteröidyt itsesi Moneron ohjelmistoon. Tämä koodi koostuu 25 sanasta, joita voidaan käyttää tilin varmuuskopiointiin. Kaikki tilit on salattu salasanalla. Tämä varmisti, että rahasi ovat turvassa, vaikka joku yrittäisi käyttää tiliäsi. Jopa varastettu Monero voidaan tehdä arvottomaksi tämän järjestelmän ansiosta. Joten yhden Moneron menettäminen on mahdotonta.

Ei löydettävissä:

Jotta kaikki tapahtumat eivät olisi jäljitettävissä, Monero tarjoaa sinulle soittoallekirjoituksen, joka tekee mahdottomaksi jäljittää sen, kuka on luonut tapahtuman, kuka on lähettäjä ja kuka on maksun vastaanottaja. Tämä on erityinen ominaisuus, joka toimii tietyntyyppisten salausten kanssa. Toisin sanoen, se toimii samalla tavalla kuin VPN-työ, jossa voit rikkoa Internet-sensuurin huolimatta siitä, että hallitus tai jopa Internet-palveluntarjoajasi jäljittää..

LUE Kuinka ostaa Monero (XMR) USD-luotto- tai maksukortilla?

Ei linkitettävissä:

Yksityisyyden suojaamiseksi, kuten summan piilottaminen tapahtumasta ja muusta, Monero käyttää yksityisyysteknologioita kuten RingCT, Ring-allekirjoitus ja varkain osoitteet. Tämä varmistaa, että paitsi lähettäjän ja vastaanottajan nimi pidetään piilossa tapahtumasta, myös tapahtuman määrä. Monero käyttää näitä tietosuojatekniikoita vain tarjotakseen ylimääräistä yksityisyyttä käyttäjilleen.

Syttyvä:

Yksi Monero pysyy aina samanlaisena toisen Moneron kanssa. Tämä johtuu yksityisyyden tekniikoista, jotka tekevät XMR vaihdettavissa oleva digitaalinen valuutta. Tämä varmistaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jos myyjäsi tai vaihdtajasi mustalla listalla Moneron.

Se ei ole sitä, paitsi edellä; XMR: n arvo kasvaa päivä päivältä. Sijoitustarkoituksessa tämä riittää houkuttelemaan sijoittajan sijoittamaan tiettyyn valuutaan. Sillä on todella hyvä terveellinen ja kypsä kehittäjien tiimi, joka pyrkii tekemään tästä valuutasta luotettavamman, turvallisemman ja jäljitämättömimmän myös tulevaisuudessa, kun digitaalinen valuutta korvaa paperirahan. Joten, jos etsit digitaalista valuuttaa pitkäaikaiseen sijoittamiseen, XMR on todellakin paras valinta muihin digitaalisiin valuuttoihin ainutlaatuisten ja luotettavien ominaisuuksiensa vuoksi. Vaikka arvo XMR ei ole kovin korkea verrattuna BTC: hen, mikä tekee siitä edullisen digitaalisen valuutan ostaa sijoitustarkoitukseen.

Voit pitää Monero turvallinen lompakossasi pitkällä aikavälillä, jos et ole riskinottaja ja etsit turvallista mahdollisuutta sijoittaa.

Vaiheittain ostaaksesi Monero XMR: n luotto- tai maksukortilla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner