Gold Trading Australia: Täydellinen opas aloittelijoille

Contents

Kultakauppa Australia Kuinka käydä kauppaa kullalla aloittelijoille

Tässä artikkelissa käsitellään kaikkia tärkeitä tietoja kultakauppa Australiassa, mukaan lukien vaiheittainen opas siitä, miten aloittaa kullan kauppa.

Tähän mennessä olemme saaneet vain 20% maapallon kullan talletuksesta. Tästä luvusta 40% maailman kullavarannoista on sijoittajien käsissä. Ei ole yllätys, että kulta on edelleen yksi kalleimmista metalleista, ja sen kysyntä kaupankäynnin areenalla on nyt kaikkien aikojen korkein.

Elinkeinonharjoittajan silmissä kulta on ainutlaatuinen rahoitusväline. Se on erittäin likvidejä ja keino vähentää vahinkoja haastavien markkinoiden aikoina. Sitä voidaan käyttää vipuna ja suojana samalla kun varmistetaan kilpailukykyinen tuotto. Nämä tekijät eivät ole sattumalta johtaneet siihen, että australialaiset kauppiaat ovat kääntyneet kultaiseen joukkoonsa.

Maustettujen kauppiaiden kanssa, jotka haluavat hyötyä kaikista mahdollisista markkinamuutoksista, Australian kullakauppasektorilla on tänään useita sijoituslajeja ja strategioita. Vaikka jotkut päättävät spekuloida tämän jalometallin lyhytaikaisesta arvosta, toiset haluavat hyötyä pitämällä pitkän aikavälin osto- ja pidätysmenetelmää.

Jos tämä sijoitus on kohta, jota haluat tutkia tarkemmin – tämä Australian Gold Trading Guide kertoo sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Ei vain sitä, mutta puhumme myös eduista ja haitoista kaupankäynti kultaa ja kuinka rekisteröityä kulta-kauppapaikkaan tänään!

Käsittelemme kulta-kaupan haittoja ja sivuja, joihin pääset, samoin kuin monet strategiat ja järjestelmät, joita kokeneet sijoittajat käyttävät.

Sisällys:

Kuinka kultakauppa Australiassa toimii?

Mitkä tekijät määräävät kullan hinnan?

Kuinka mitata kullan hinta?

Kullan kaupankäyntitunnit Australiassa

Kuinka käydä kauppaa kullalla Australiassa

Kuinka sijoittaa kultaan? Pitkäaikainen kultakauppa Australiassa selitetty

Miksi sinun pitäisi sijoittaa kultaan?


Kuinka voittaa Gold Trading Australiasta

Kultakaupan riskit Australiassa

Parhaat kullanvaihtostrategiat Australiassa

Gold Trading Australia -maksut

Gold Trading Australia – parhaat vinkit aloittelijoille

Neljä vaihetta kaupankäynnin aloittamiseksi Australiassa tänään

Tiivistettynä

UKK

Kuinka kultakauppa Australiassa toimii?

Kultakauppa on hyvin samanlainen kuin mikä tahansa muu sijoituspaikka – kuten osakkeet tai valuuttakaupat. Vain tässä tapauksessa ennustat kullan tulevan hinnan. Toisin sanoen kultakauppa näyttää ostavan ja myyvän omaisuuden pitkä- ja / tai lyhyellä aikavälillä.

Kulta on arvokas omaisuus epävakauden, nousevan inflaation tai jopa taloudellisen taantuman aikana. Saatat huomata, että kultasijoittajat käyttävät omaisuuserää yleisesti suojaamaan salkkuaan epävakailla markkinoilla.

Perinteisesti yleisin tapa käydä kultaa on ostaa sitä fyysisessä muodossa. Muinaisina aikoina kultaa myytiin korujen, tankojen ja kolikoiden kautta. Vaikka näitä mekanismeja käytetään edelleen, kullan kauppiaat suosivat nykyään yhä useammin CFD: itä, ETF: itä, futuureja ja optioita.

Näiden avulla voit käydä kauppaa rahoitusvälineellä omistamatta sitä fyysisesti. Kun otetaan huomioon sen arvo, kulta-sijoittajat päättävät usein käydä kauppaa tällä omaisuuserällä lyhyellä aikavälillä, etenkin koska sillä on taipumus toimia poikkeuksellisen hyvin päivä- ja swing-kaupankäyntistrategioiden kanssa.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kultaisten CFD-sopimusten (Contract for Difference) tapauksessa sinulla on mahdollisuus mennä sekä pitempään että lyhyempään. Yhdessä tällaisessa päivän kaupankäyntistrategiassa paikkasi pysyy auki muutaman tunnin tai jopa vähemmän päivän ennusteesta riippuen.

Jos olet swing-kauppias, voit pitää kantaa auki viikkoja, kunnes saavutat suotuisan hintatavoitteen. Kun investoinnit liikkuvat nyt verkossa Australiassa, voit löytää kullan kaupankäyntimahdollisuuksia merkittävillä ASIC-säännellyillä alustoilla kuten eToro.

Lisäksi edellä mainitun alustan avulla voit käydä kauppaa kultaisilla CFD: llä maksamatta palkkioita. Nämä sopimukset takaavat myös, että ne vastaavat reaaliajassa kullan tarkkaa markkina-arvoa.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että kultavarat eivät pärjää hyvin pitkän aikavälin strategioiden kanssa. Jos haluat sijoittaa useiden kuukausien tai jopa vuosien ajan, saattaa olla parempi pysyä erossa CFD: stä.

Sen sijaan paras veto on sijoittaa kultaiseen ETF: ään. Tällöin valitsemasi palveluntarjoaja antaa sinun ostaa osakkeita, jotka ovat fyysisen kultaharkkojen takana. ETF-osakkeiden arvo nousee ja laskee kullan reaaliaikaisen globaalin hinnan mukaisesti.

Jos olet aloittelija kaupankäyntiosastolla, älä anna näiden tuntemattomien ehtojen hukuttaa sinua. Opastamme sinut läpi koko prosessin kattavasti, alkaen siitä, miten kultaa arvostetaan.

Mitkä tekijät määräävät kullan hinnan?

Kulta, kuten mikä tahansa muu hyödyke, hinnoitellaan kyseisten markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaan. Australia on merkittävä kultakaivoskohde Etelä-Afrikan, Venäjän, Yhdysvaltojen, Kiinan ja Perun kaltaisten kaltaisten kohteiden rinnalla.

Koska kullan määrä on rajallinen, tarjonta markkinoilla pysyy aina rajallisena. Koska kysyntä on kuitenkin edelleen terveellistä, seurauksena on johdonmukainen hinnankorotus.

Sillä välin osakemarkkinoita määrää voimakkaasti myös globaali politiikka ja koko talouden tila. Jos osakemarkkinoilla vallitsee kuohunta, on erittäin todennäköistä, että kullan arvo nousee. Toisaalta vakaat markkinat voivat heijastaa kullan matalampaa kurssia.

Toinen tekijä, jolla voi olla merkitystä, on valuutan arvon aleneminen. Kun ostovoima pienenee, mikä tarkoittaa olennaisesti inflaatiota, kullan hinta yleensä nousee.

Koska kyseinen valuutta kärsii tästä tappiosta ja kulta nousee arvoonsa, jälkimmäinen on erittäin suositeltava suojaukselle sijoittajien keskuudessa. Tämä johtaa kasvavaan kysyntään ja siten – kullan arvon nousuun.

Kuinka mitata kullan hinta?

Lähes kaikki rahoitusvarat arvostetaan tiettyjen valuuttojen perusteella. Sellaisena näet ne hinnoiteltuina AUD, USD tai GBP. Tämän järjestelmän avulla on helpompaa määrittää omaisuuserän arvo alkuperäisen sijoituksesi perusteella. Kullan suhteen on kuitenkin otettava huomioon useampi kuin yksi mittari.

Kuten aiemmin mainitsimme, jos käydään kauppaa aineellisen hyödykkeen kanssa, se mitataan yleensä painona. Useimmilla markkinoilla se on grammaa, unssia tai kiloa. Muuten markkinat yleensä hinnoittelevat kultaa Yhdysvaltain dollareina.

Koska USD on 60% kaikista keskuspankkien helpottamista valuuttakaupoista, se on etusijalla hyödykkeisiin nähden. Sellaisena kulta, maakaasu ja öljy ovat hallitsevia Yhdysvaltain dollareissa.

Tästä huolimatta tällä ei pitäisi olla vaikutusta kykysi käydä kauppaa kullalla Australiassa. Tämä johtuu siitä, että välittäjät, kuten eToro, mahdollistavat talletuksen AUD: lla Australian debit / luottokortilla, e-lompakolla tai pankkisiirrolla.

Sitten talletuksesi muunnetaan välittömästi USD: ksi – mikä tarkoittaa, että voit sijoittaa ja käydä kauppaa kullalla napin painalluksella.

Kullan kaupankäyntitunnit Australiassa

Kulta – parittomalla poikkeuksella, kuten kryptovaluutat, on yksi harvoista rahoitusmarkkinoista, joilla voidaan käydä kauppaa 24 tuntia päivässä, 5 päivää viikossa. Tämä johtuu siitä, että sillä käydään kauppaa joka puolella maailmaa.

Esimerkiksi, kun suurin osa australialaisista käy kauppaa Aasian ja Tyynenmeren aikaan, Euroopassa toimivat eri aikavyöhykkeellä. Sitten sinulla on kauppiaita Yhdysvalloissa – josta valtaosa volyymista tulee.

Tämän seurauksena ei ole väliä mikä kellonaika tai päivä on – voit käydä kauppaa kullalla Australiassa missä tahansa.

Kuinka käydä kauppaa kullalla Australiassa

Kun kaikki olennaiset taustatiedot kullasta on katettu, alamme nyt tutustua kaupankäynnin käytännön näkökohtiin. Joten se herättää kysymyksen – miten voit käydä kauppaa kullalla Australiassa?

Tämä on erityisen tärkeää, koska on olemassa useita tapoja, ja valitsemasi rahoitusvälineen tyyppi vaikuttaa strategiaasi ja siten potentiaalisiin tuloihisi.

Tämän sanottuamme voimme yleensä jakaa kullakaupan kahteen pääluokkaan – lyhytaikaiseen kullakauppaan ja pitkäaikaiseen kullaan.

Seuraavassa keskustellaan tavallisimmista tavoista käydä kauppaa kullan lyhytaikaisella hinnalla Australiassa.

Kaupankäynti kulta CFD: n kautta

Olemme aiemmin katsonut, että CFD: t ovat suosittu tapa käydä kauppaa varoilla lyhyellä aikavälillä. CFD-instrumenttien avulla instrumentti seuraa kyseisen omaisuuserän tarkkaa hintaliikettä. Lyhyesti sanottuna, jos markkinat osoittavat kullan hinnan nousua 0,51%, CFD heijastaa samaa liikettä kaltaisena.

Ja sellaisenaan CFD: itä pidetään yhtenä parhaista tavoista käydä kauppaa kullalla. Loppujen lopuksi niillä on alhaisimmat palkkiot ja tiukimmat erot. Lisäksi CFD: llä voidaan käydä kauppaa myös vipuvaikutuksella, mikä tarkoittaa, että voit käydä kauppaa enemmän kuin nykyinen välitystilisi saldo.

Ja tietysti – lisäetuna kullan kaupasta CFD: n kautta on, että voit “mennä lyhyeksi”. Tämä tarkoittaa, että olet spekuloinut kullan arvon laskemiseen. Sellaisenaan, tekemällä myyntitilauksen, voit hyötyä laskevista kultamarkkinoista.

Ottaen kaikki edellä mainitut huomioon, tarkastellaan yksinkertaista esimerkkiä kullan CFD-kaupasta Australiassa, joka toimii käytännössä:

 1. Kaupankäynti tapahtuu online-CFD-välittäjän kautta, joka ilmoittaa kullan hinnaksi 1920 dollaria unssilta.
 2. Oletat, että seuraavan tunnin aikana kullan hinta laskee
 3. Jatkat myyntitilauksen tekemistä 500 AUD: n panoksella
 4. Kuten ennustit, kullan hinta laskee 1,6%
 5. Tämä tarkoittaa, että ansaitsit voittoa 8 AUD

Entä jos olisit käyttänyt vipuvaikutusta täällä? Kuten edellä todettiin, tämä tarkoittaa, että voit käydä kauppaa kullalla enemmän rahaa kuin sinulla on kaupankäyntitililläsi.

Esimerkiksi, jos olet käyttänyt vipuvaikutusta 1:10 – tämä tarkoittaa, että voittosi kasvavat kertoimella 10. Kuten edellä on todettu, sinun 8 dollarin kullan kaupankäyntivoittosi olisi ollut 80 dollaria (8 dollaria x vipuvaikutus 1:10)..

Toisaalta vipuvaikutuksen soveltaminen näyttää helpolta tavalta ansaita rahaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka vipuvaikutus voi lisätä voittoa, se voi myös moninkertaistaa tappiot.

Näin ollen kauppa vivutettujen CFD: n kautta on aina riskialtista. Sellaisena on aina suositeltavaa harkita huolellisesti sijoituspäätöksiäsi ennen muuton tekemistä.

Kultakauppaa hyödyntävät korkit Australiassa

Tärkeintä on, että Australia on yksi suurimmista CFD-markkinoista. Tämän seurauksena Australian arvopaperi- ja investointikomissio (ASIC) lisää CFD-kaupankäynnin hallintaa uudella lainsäädännöllä asettamalla myöhemmin ehtoja sovellettavan vivun määrälle.

Uusi sääntely tulee voimaan 29. maaliskuuta 2021, ja se asettaa kultaisten CFD-arvojen 1:20 -rajan. Itse asiassa jokaisen kultaisen välitystilisi 10 AUD: n kohdalla vipuvaikutuksen enimmäismäärän soveltaminen antaa sinulle 200 AUD kaupankäyntipääomaa.

Kaupankäynti kullalla Forex-parien kautta

Forex-pari on hintalaina yhden valuutan yksikön suhteellisesta arvosta toiseen valuuttamarkkinoilla. Tässä skenaariossa pariliität kultaa toisen valuutan sijasta kahden valuutan sijaan.

Suurin osa Australian kaupankäyntialustoista tarjoaa markkinoita XAU / USD: lle – XAU on kullan tunnusmerkki.

Tämä on kaupankäyntimenetelmä, jota kauppiaat suosivat parhaiten suojaamaan markkinoiden epävakaudelta. Kullan suojaaminen valuuttamarkkinoilla antaa sinun minimoida riskit, kun markkinaolosuhteet muuttuvat liioiteltuina.

Kaupankäynti kullalla futuurien kautta

Kultafutuureilla on sama toimintakonsepti kuin CFD: llä, siinä mielessä, että voit käyttää sekä pitkiä että lyhyitä vipuvaikutusta. Siitä huolimatta on olemassa muutamia seikkoja, jotka erottavat CFD: t kultafutuureista.

 • Futuurilla on aina määritetty viimeinen voimassaolopäivä kauppaa varten.
 • Sopimukset ovat yleensä voimassa kolme kuukautta
 • Kun sopimus on päättynyt, sen haltijan on ostettava tai myytävä omaisuus alkuperäisellä lakohinnalla

Jos et onnistunut purkamaan kultafutuureja ennen niiden päättymispäivää, sinun on suoritettava se käteisellä. Sinänsä kultafutuurit on parasta jättää kokeneille australialaisille kauppiaille.

Tämän sanottuaan CFD: t ovat joka tapauksessa paljon edullisempia. Voit paitsi välttää valtavan vähimmäissijoituskynnyksen, joka vaaditaan kultafutuureihin pääsemiseksi, mutta CFD: t eivät koskaan vanhene. Tämän avulla voit olla paljon joustavampi kullan kaupankäyntistrategian käyttöönotossa.

Kaupankäynti kullalla optioiden kautta

Kulta-optiosopimus on kahden osapuolen tekemä sopimus mahdollisen kaupan helpottamiseksi ennalta määritettyyn hintaan ennen määritettyä voimassaolopäivää. Tätä pidetään edistyneenä kaupankäyntimuotona, joka on edullisempi kokeneille australialaisille kauppiaille.

Laajentaaksesi edellä mainittua, kun investoit optioihin, sinun ei tarvitse maksaa koko omaisuuserän hintaa, vaan tehdä vain pieni talletus, joka on merkitty "palkkio".

Kullanvaihtosopimus voi johtaa kahteen asiaan. Ensinnäkin, arvioit markkinoita, ja jos ne eivät mene sinun eduksesi, voit antaa sopimuksen päättyä. Toisaalta, kun markkinat ovat puolellasi, voit ostaa tai myydä kultaa ennalta sovittuun hintaan.

Jos odotat kullan määrän nousevan, voit valita a "soittovaihtoehto". Tämä antaa sinulle oikeuden ostaa kultaa ilmoitettuun hintaan sopimuksen voimassaoloaikana.

Jos odotat hinnan laskevan, sitä kutsutaan a "myyntioptio". Kummassakaan tilanteessa sinun ei tarvitse käydä kauppaa. Tässä, kuten nimestä voi päätellä, ostoksen tekeminen on "vaihtoehto".

Tyypillisesti ostat kultaoptioita odottaen kullan hinnan nousevan sopimuksen toteutushinnan yläpuolelle. Niille, jotka eivät tiedä, harjoitus, jota kutsutaan vaihtoehtoisesti “lakohinnaksi”, on hinta, jolla osto- tai myyntioptio voidaan suorittaa.

Tarkastellaan tätä esimerkkiä:

 • Analyysisi mukaan arvelet kullan arvon nousevan tulevina viikkoina.
 • Ostat kultaisia ​​osto-oikeuksia, jotka vanhenevat kahdessa kuukaudessa.
 • Lakkohinnaksi on asetettu 1500 dollaria. Sinänsä haluat, että hinta ylittää tämän määrän.
 • Palkkiosi on 100 dollaria jokaisesta sopimuksesta.
 • Kuten odotit, kullan hinta nousee seuraavien kahden viikon aikana, jopa 2000 dollariin
 • Tämä johtaa 500 dollarin voittoon jokaisesta optiosopimuksestasi.
 • Sinun on myös vähennettävä optiosopimuksen palkkio. Tämä tarkoittaa, että nettotuloksesi on tässä tapauksessa 400 dollaria (500 dollaria – 100 dollaria).

Sama toimii myös myyntioptioissa, jos arvelet hinnan laskevan.

Päinvastoin, jos yllä olevassa esimerkissä olet ostanut ostovaihtoehdon ja hinta laski, sinun ei tarvitse edetä kauppaa lainkaan. Tämä tarkoittaa, että menetuksesi rajoitetaan palkkion hintaan 100 dollaria.

Tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että vaihtoehdot ovat ensisijainen menetelmä kullakauppiaiden keskuudessa Australiassa. Loppujen lopuksi voit syöttää suuremman sijainnin maksamalla pienen palkkion, mutta eniten menetät on itse palkkio.

Kuinka sijoittaa kultaan? Pitkäaikainen kultakauppa Australiassa selitetty

Edellä selitetyt kaupankäyntivälineet soveltuvat parhaiten lyhytaikaisiin kultapositioihin. Tämä koskee myös futuureja, vaikka nimi antaa usein vaikutelman pitkäaikaisesta kaupasta. Loppujen lopuksi nämä sopimukset kestävät vain enintään 3 kuukautta markkinoilla.

Se tuo meidät kysymykseen pitkäaikaisesta kaupasta.

Pitkäaikaiset kaupat toteutetaan tyypillisesti sijoittamalla “oikeaan” kultaan. Sijoittajat haluavat yleensä tehdä tämän sijoittamalla kultaisiin ETF-rahastoihin. Nämä ovat passiivisia sijoitusinstrumentteja, joiden takana ovat kultaiset varat.

Et kuitenkaan omista tavaraa. Sen sijaan pidät pieniä määriä kultaan liittyviä varoja, mikä lisää salkun monipuolisuutta. Voit harjoittaa ETF-kaupankäyntiä ASIC: n säännellyn välittäjän, kuten eToron, kautta ilman, että sinun tarvitsee maksaa yhden sentin provisiota.

Aina kun kullan hinta osoittaa vaihtelua, niin tulee myös ETF: n arvo. Tämä pysyy voimassa, vaikka sinulla ei olisikaan kultaa itse. Koska koko prosessi tapahtuu nyt verkossa, ETF: stä on tullut suosituin vaihtoehto kauppiaiden keskuudessa, jotka etsivät pitkäaikaista osto ja pitoa -strategiaa.

ETF: ien lisäksi Australiassa on vielä yksi vaihtoehto sijoittaa kullaan – kullankaivoyritysten kautta. Muutamia merkittäviä nimiä tällä alalla ovat VanEck Vectors Gold Miners, Barrick Gold ja Franco-Nevada. Australian kotoisin oleva BHP Billiton -ryhmä on myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Viime kädessä Australian verkkokauppiaat voivat helposti sijoittaa kultaan napin painalluksella. Molemmat ETF: t ja kultaan liittyvät osakkeet antavat sinun pitää kiinni sijoituksestasi niin kauan kuin haluat. Mutta on tärkeää, että käytät alustaa, joka ei veloita kuukausi- tai vuosimaksuja. Siksi suosittelemme tyypillisesti eToro australialaisen kullakaupan välittäjänä.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa kultaan?

Kulta on varmasti yksi maailman kaupankäynnin kohteena olevista varoista. Mutta onko se oikea instrumentti sijoitussalkkusi?

Tässä olemme esittäneet joitain merkittävimpiä etuja, kun päätät päästä Australian kullan kauppamarkkinoille.

Suojaus markkinoiden volatiliteettia vastaan

Jokaisen elinkeinonharjoittajan ensimmäinen oppitunti on markkinoiden vaihteluista ja siitä, miten ne vaihtelevat geopoliittisten tapahtumien perusteella. Kulta, vaikka se onkin rahoitusomaisuus, kuten mikä tahansa muu, erottuu tässä yhdessä näkökulmassa.

Tärkeää on, että laskevat markkinat eivät vaikuta siihen suuresti. pikemminkin kustannukset pysyvät vakaina tai jopa nousevat. Tämä kävi ilmi vuoden 2008 globaalista talouskriisistä, jolloin sijoittajat kääntyivät jalometallin puoleen suojaamaan asemaansa.

Pelkästään tästä syystä kulta on yksi turvallisimmista hyödykkeistä, jolla on kyky itsensä säilyttämiseen taloudellisten seisokkien aikana.

Lue lisää: Parhaat markkinakaupat vuonna 2021

Suurten volyymien kauppa

Kolmanneksi korkeimmalla keskiarvolla päivittäinen kullan kaupankäyntivolyymi ylittää usein 140 miljardin dollarin. Koska tämä merkittävä kaupankäyntitoiminta on haluttu omaisuusluokka, sillä on myös muita etuja – kuten korkeat likviditeettitasot ja tiukat erotukset. Oikean strategian ollessa paikallaan, kullan kauppa voi olla sekä kätevää että tuottoisaa.

Nestemäisen omaisuuden luokka

On välttämätöntä korostaa likvidien varojen merkitystä sijoitussalkussa. Vaikka et kirjaimellisesti omistaisi kultapalkkeja, voit pitää tätä omaisuusluokkaa supernesteenä kaupankäynnin yhteydessä verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit rahoittaa sijoituksesi aina kun pidät sopivaksi.

Kaikki kultakaupan menetelmät Australiassa – vaihtelevat valuuttapareista ETF: iin – voidaan purkaa nopeasti. Nyt, kun koko prosessi suoritetaan verkossa, voit tehdä sen muutamalla sormen napautuksella.

Näin nostetut varat lisätään välittömästi verkkotiliäsi. Sitten voit käyttää varoja muiden varojen kauppaan tai yksinkertaisesti nostaa rahat takaisin Australian maksukortille tai pankkitilille.

Harjoittele sekä pitkiä että lyhyitä kauppoja

Jos ennakoit omaisuuden hinnan laskevan, ensimmäinen vaisto ei ehkä ole sijoittaa siihen. Mutta CFD: n, futuurin tai forexin avulla voit myös puuttua kultaan. Tarkoituksena on, että voit myydä kultaa lyhyiden markkinoiden voitoksi.

Tämä antaa kullakauppiaille mahdollisuuden hyötyä riippumatta siitä, miten omaisuus toimii. Lyhyet kaupat voidaan suorittaa verkossa, jos löydät oikean ASIC-hyväksytyn välittäjän.

Vaihtoehto vipuvaikutukselle

Kultaa, kuten voit odottaa, voi ostaa perinteiseltä torilta vain sen nimellisarvoon. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa vain sen, mikä sinulla on tilisi saldoon. Mutta Australiassa on myös mahdollista käydä kauppaa kullalla nykyisin vipuvaikutuksella.

Kuten aiemmin keskustelimme, Australia ottaa pian käyttöön kultaa koskevan vipurajan 1:20. Vaikka se on rajallinen, mahdollisuus suurentaa voittojasi 20 kertaa on silti merkittävä etu.

Kuinka voittaa Gold Trading Australiasta

Monien australialaisten aloittelijoiden sijoittajien taustalla oleva kysymys on, kuinka ansaita rahaa kullakaupalla. Suora vastaus on, että täällä ei ole salainen resepti.

Niille, jotka ovat uusia kaupankäynnissä, oppitunti alkaa kahdesta peruskäsitteestä – osta tai myy. Toisin sanoen sinun on spekuloitava oikein, nousevatko vai laskevatko kullan hinnat.

Sinänsä, kuinka paljon voittoa mistä tahansa kaupasta riippuu siitä, kuinka hyvin ennakoit markkinoiden liikkeen. Ja tietysti – kuinka paljon panostat ja käytätkö vai ei.

Niin hyödyllistä kuin olisikin tulevaisuuden ennakointijärjestelmä, kuten historia on osoittanut, kullan hinta ei ole hallinnassamme. Jopa vahvimpien oletusten kanssa, sinun on myös oltava varovainen riskin suhteen.

Toisin sanoen jokainen tekemäsi päätös voi vaikuttaa potentiaalisiin voittoihin sekä tekemiinne tappioihin. Ammattimaiset kauppiaat työskentelevät usein tavoitteiden kanssa kullakin syötetyllä paikalla.

Esimerkiksi – pyritään saamaan tietty määrä voittoa tietyssä ajassa. Tämä voi kestää viikon, kuukauden tai pidempään. He saattavat saavuttaa tämän kahden tai useamman kaupankäyntistrategian yhdistelmällä.

Tämä tarkoittaa, että ne laskevat myös mahdolliset tappiot. Päivän lopussa, jos olet tehnyt enemmän voittoja kaupoista kuin hävinneistä, voit kutsua sitä kannattavaksi.

Kuten aiemmin keskustelimme, lopullinen päätös, joka sinun on tehtävä jokaisesta kultakaupasta, on se, meneekö pitkä vai lyhyt vai ei. Ansaitsemasi voitot ja tappiot määräytyvät kuitenkin myös sen mukaan, päätätkö käydä kauppaa lyhyellä aikavälillä vai sijoittatko useita kuukausia vai vuosia.

Tässä mielessä olemme esittäneet pari esimerkkiä sumun poistamiseksi.

Lyhytaikainen esimerkki kullan kaupasta

Kuten nimestä käy ilmi, lyhytaikaiset kaupat käyvät muutamasta minuutista enintään kolmeen kuukauteen. Tässä on esimerkki lyhyen aikavälin positiosta, joka on otettu päivittäisen kaupankäynnin strategian avulla.

 • Oletetaan, että teet lyhyeksi myyntitilauksen kultaiselle CFD: lle
 • Panostat yhteensä 500 AUD
 • Päätät käyttää vipuvaikutusta 1:10, jolloin koko tilauksesi koko on 5000 AUD
 • Kullan määrä laskee 2%
 • Nyt kultaisen CFD-sijoituksesi arvo on 10 AU dollaria enemmän kuin alun perin panostit (500 AU $ x 2%)
 • Käytit kuitenkin vipuvaikutusta 1:10 – joten all-in-voittosi on 100 AU (500 AU $ panos x 10 AU)

Vaikka vipuvaikutus voi johtaa vaivattomaan voittoon, tähän liittyy myös suuri riski, kuten olemme aiemmin keskustelleet. Toisin sanoen tappiosi olisi myös kasvanut kertoimella 10.

Esimerkki pitkäaikaisesta kullan kaupankäynnistä

Lyhytaikainen kaupankäynti on hyvin muuttuvaa ja vaatii täydellistä huomiota koko päivän. Se vaatii sinua tekemään huomattavaa tutkimusta ja pysymään jatkuvasti markkinoilla.

Tähän sisältyy myös tietoisuus ja sujuvuus teknisen analyysin lukemisessa ja ymmärtämisessä. Jos olet elinkeinonharjoittaja, jolla ei ole tällaista aikaa kädessäsi, pitkän aikavälin strategia voi olla enemmän sinun makusi.

Tässä meillä on esimerkki, joka antaa sinulle lisätietoja siitä, miten pitkäaikainen kullakauppa Australiassa toimii:

 • Sinulla on 5000 AU dollaria sijoittaa, ja valitset kultaisen ETF: n
 • ETF-arvonne heijastaa kullan vaihtelua markkinoilla
 • Sanotaan nyt, että kaksi vuotta on kulunut
 • Tämänhetkinen kulta-arvo on tällä hetkellä 25% suurempi kuin alkuinvestointisi
 • Alkuperäisellä 5000 AU: n sijoituksella ETF-asema on nyt 6250 AU: n arvoinen
 • Myyt ETF: n, jolloin tulokseksi saadaan 1250 dollaria
 • Tällöin varat päivitetään automaattisesti välittäjän kassatililtäsi.
 • Voit nostaa sen tai sijoittaa uudelleen haluamallasi tavalla.

Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse olla huolissasi kullan lyhytaikaisista markkinaeroista. Voit odottaa useita kuukausia tai vuosia – riippuen siitä, milloin markkinat kääntyvät sinun eduksi.

Kultakaupan riskit Australiassa

Ei ole uutinen, että kaupankäynti ei monin tavoin ole turvallista ja järkevää liiketoimintaa. Sama koskee kultaa omaisuusluokana. Aiemmin keskustelluista eduista – kuten suojaus ja likviditeetti – kulta-kauppaan liittyy aina tietty riski markkinoiden oletusten perusteella.

Kulta on rahoitusväline, jolla ei ole juurikaan mitään yhteyttä muihin varoihin. Vaikka se saattaa tehdä siitä sopivan suojaamiseen, on olemassa myös uhka, että markkinat voivat olla täysin arvaamattomia.

Sellaisena, trendistä riippumatta, kullan arvo voi liikkua kumpaankin suuntaan ennustettasi vastaan. Tämä tarkoittaa rahan menettämistä, jota voidaan vahvistaa entisestään, jos olet käynyt kauppaa vivulla.

Kokemattomien kauppiaiden on oltava erityisen varovaisia ​​tässä suhteessa. Riippumatta omaisuudesta on tehtävä riittävä tutkimus ennen kuin teet mitään liikkeitä.

Ihanteellinen paikka aloittaa olisi oppia kultamarkkinoista. On olemassa useita testattuja ja testattuja strategioita, jotka voivat ja rajoittavat tappiosi, kuten riski-hyötysuhteen laskeminen ja sijoituksen rajoittaminen 1 prosenttiin tilisi saldosta.

Nykyään nämä taktiikat ovat paljon helpommat, kun käytettävissä on kymmeniä verkossa saatavia kaupankäyntityökaluja – kuten stop-loss-tilauksia.

Voit myös seurata muita kauppiaita ja heidän markkinointistrategioitaan ymmärtääkseen, miten he analysoivat markkinoita ja lopulta – miten he tulkitsevat talousuutisia ja laajempia teknisiä signaaleja.

Parhaat kullanvaihtostrategiat Australiassa

kultakaupan strategiat

Kullakaupasta hyötymisen logiikka on yksinkertainen; ansaitset voittoa, kun ennustat oikein tämän jalometallin tulevan arvon vastaavasti.

Kuitenkin, ja kuten juuri keskustelimme edellä, temppu on tiedossa, mitkä tekijät voivat vaikuttaa markkinoihin ja kuinka käyttää niitä eduksi. Tämän saavuttamiseksi sijoittajat suunnittelevat muutaman strategian, joka parhaiten sopii heidän taloudellisiin tavoitteisiinsa ja kaupankäyntityyliinsä.

Jos haluat selvittää, toimiiko pitkä- tai lyhytaikainen strategia parhaiten sinulle, tutustu joihinkin alla lueteltuihin suosittuihin kullan kauppastrategioihin.

Kulta Swing Trading

Lyhytaikaisista strategioista swing-kauppaa pidetään yleisenä menetelmänä kullan kaupassa. Tässä saatat olla ottamassa hieman pidempiä kantoja nykyisen perusteella "keinu" kultamarkkinoista, joita kutsutaan muuten suuntauksiksi. Etsit kuitenkin laajempia markkinoiden trendejä eikä nopeita liikkeitä.

Oletetaan esimerkiksi, että olet avannut kullan kaupankäyntiaseman a: lla "osta tilaus". Markkinat osoittavat kultaa nousevaa hetkeä, ja se nousee edelleen.

Swing-kauppias odottaa, kunnes nouseva trendi saavuttaa terävimmän pisteen. Kun näyttää siltä, ​​että kulta ei enää pysy nousupolullaan, kauppias päättää sijoittaa a "myydä tilaus".

Ratkaisevasti tämä tarkoittaa, että kullakauppias voi pitää paikkansa auki päivinä, viikkoina tai jopa kuukausina – pysyäkseen nykyisen trendin mukaisena niin kauan kuin käytännössä mahdollista. Siksi swing-kauppaa pidetään myös joustavimpana lähestymistapana kultakauppaan.

Kulta päänahan kauppa

Vaikka swing-kauppiaat odottavat hieman pidempiä trendejä, päänahkaamiseen liittyy useita lyhyitä pitojaksoja. Kauppa voi kestää niin kauan kuin muutama minuutti – vain muutama sekunti.

Tämän seurauksena myös kaupankäyntivoitto on huomattavan pieni. Tämän seurauksena päänahan kauppiaat harjoittavat lukuisia kauppoja päivässä rakentaakseen voittojaan. Toisinaan tämä voi jopa nousta jopa satoihin tilauksiin yhdessä päivässä.

Nämä kauppiaat ovat nopeita eivätkä noudata mitään erityistä mallia tai strategiaa. Yhdellä hetkellä he tekevät ostotilauksen ja seuraavat sitä tekemällä lyhyen etsimällä pieniä mahdollisuuksia.

Tärkeintä on rajoittaa markkina-altistumista riskien välttämiseksi, samalla kun käytetään tiukempia spreadeja. Pieni päähänmuutos kullan hinnassa on juuri sitä, mitä skalperit etsivät.

Tämän tyyppinen kauppa vaatii myös jatkuvaa markkinoiden tarkkailua, joten sinun on omistauduttava kaupankäyntiin ja toimittava nopeasti. On myös syytä huomata, että tämä kullan kaupankäyntistrategia vaatii sinua käsittelemään kohtuullisen määrän markkinoiden tunnetta ja välttämään siten holtittomia päätöksiä.

Päivän kaupankäynti

Olemme jo koskettaneet päivittäiskaupan käsitettä aiemmin Gold Trading Australia Guide -oppaassa. Jotkut ihmiset kuitenkin sekoittavat myös päivittäiskaupan päänahkaan.

Suurin ero on, että päivittäiskauppiaat keskittyvät päivän kannattavimpiin mahdollisuuksiin ja pitävät kiinni asemastaan ​​maksimoidakseen lyhytaikaisia ​​voittoja. He voisivat esimerkiksi pitää avoimen aseman useita tunteja saavuttaakseen halutun tavoitehintatason.

Toisin kuin päänahan kauppiaat, päivittäinen kauppa kullalla vaatii sinua olemaan jonkin verran kärsivällinen. Tämä johtuu siitä, että hintatavoite saavutetaan alle tilauksen. Mutta yhtä lailla elinkeinonharjoittaja voidaan joutua sulkemaan kauppa, jos näyttää siltä, ​​että heidän alkuperäinen hypoteesi ei enää näytä todennäköiseltä.

Kaupankäynti kulta seuraamalla Yhdysvaltain dollaria

Kulta on todellakin ainutlaatuinen rahoitusomaisuus. Sillä on kuitenkin myös muutamia näkökohtia, jotka ovat yhteisiä päävaluutoille. Loppujen lopuksi kultaa käytettiin pääasiassa rahamuotona monta, monta vuotta sitten.

Yhdysvaltain dollari asetetaan sääntelyä varten kullan selvitysvaluutaksi maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on ensin ymmärrettävä, mitkä rahalliset tekijät vaikuttavat kultamarkkinoihin, etenkin Yhdysvaltain dollariin.

Keskeistä on, että kaikista muista kullan hintaa heiluttavista tekijöistä Yhdysvaltain dollarin arvo voi voimakkaasti siirtää jalometallia koko kaupankäyntipäivän ajan. Muilla näkökohdilla, kuten kysynnällä ja tarjonnalla, on vähemmän merkitystä lyhyellä aikavälillä.

Nyrkkisääntönä on, että mitä enemmän Yhdysvaltain dollarin arvo nousee muihin päävaluuttoihin verrattuna, sitä enemmän kullan hinta laskee. Tämä johtuu siitä, että kulta tulee halvemmaksi, kun se hinnoitellaan toisessa valuutassa.

Joissakin tapauksissa, kun kullan hinta nousee, markkinoilla on vähemmän ostajia, mikä johtaa vähemmän kysyntään. Päinvastoin, jos Yhdysvaltain dollari laskee, kulta voi nousta, koska sitä on saatavana kustannustehokkaampaan hintaan käytettäessä muita tärkeimpiä valuuttoja.

Toinen syy seurata Yhdysvaltain dollaria on, että XAU / USD: lla voi käydä kauppaa ympäri vuorokauden koko viikon ajan. Tähän kultatakaiseen valuuttapariin vaikuttavat useat tekijät – vaihtelevat politiikasta, BKT-tasoista, rajat ylittävän kaupan ehdoista, koroista ja muusta.

Viime kädessä, jos sinulla on kiinnostusta kaupankäyntiin, kullalla voi olla ratkaiseva rooli yrityksessäsi suojautua laskevilta markkinoilta. Toisin sanoen voit lieventää sijoitusriskejäsi siirtämällä pääomasi kullalle, kunnes muut markkinat muuttuvat tasaisemmiksi.

Ymmärrä kullan ja talouden suhde

Ymmärtäminen kultamarkkinoista on väistämätöntä, jos astut tähän suosittuun kauppapaikkaan ensimmäistä kertaa.

Kullan arvo perustuu ytimessä voimakkaasti keskuspankkeihin ja maailmanlaajuiseen rahapolitiikkaan. Finanssikriisin seurauksena kullan hinta saavutti huippunsa 1920 dollaria.

Talous ei kuitenkaan ollut ainoa ainesosa täällä. Oli myös geopoliittisia jännitteitä, jotka johtivat markkinoiden vaihteluihin. Syy miksi kullalla on niin keskeinen rooli, johtuu sen kyvystä toimia suojauksena inflaation torjumiseksi ja mahdollisista määrällistä helpotusta (QE) koskevista ilmoituksista.

QE on rahapolitiikka, jonka avulla keskuspankit sijoittavat valtion varoihin pyrkiessään edistämään kotimaista taloudellista toimintaa. Ottaen huomioon, että kultaa arvostetaan Yhdysvaltain dollareilla kansainvälisesti, tämä tarkoittaa, että Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksin ja sen arvon välillä on suora yhteys.

Se on vain yksi osa reseptiä. Toinen on korot, joilla on suhteellisen välillisempi yhteys kullan hintaan. Yleensä, kuten mikä tahansa muu omaisuuserä, korkeammat korot tekevät kulta vähemmän houkuttelevan rahoitusvälineen sijoittajille.

Toisin sanoen sijoittajat voivat käyttää eksponentiaalista rahaa kultaan sen sijaan, että valitsevat Yhdysvaltain valtiovarainministeriön joukkolainojen tarjoamat antelias korkotasot.

Tämä tarkoittaa vähemmän rahaa kullassa, mikä johtaa arvon laskuun. Sellaisena voidaan sanoa, että korot ja kullan hinnat ovat suoraan verrannollisia toisiinsa.

Huomaa myös, että puhumme koroista ilman, että otetaan huomioon inflaatio. Siksi niiden, jotka haluavat käydä kauppaa kullalla, tulisi myös pitää tätä silmällä.

Kultakauppastrategia teknisen analyysin avulla

Suurin osa edellä keskustelluista tekijöistä kuuluu kullan “perustavanlaatuiseen” analyysiin. Tämä tarkoittaa talouden ja geopoliittisten tapahtumien ympäröimien reaalimaailman uutisten arviointia ja tulkintaa.

Tämän sanottuamme meillä on myös pääsy teknisiin indikaattoreihin, jotka voivat auttaa meitä tekemään markkinamuutoksia historiallisten tietojen perusteella. Voit käyttää tällaisia ​​teknisiä instrumentteja verkkokauppojen ja välitysalustojen kautta.

Tarkkuuden varmistamiseksi sinun on tehtävä sama analyysi kaikille kullan arvopapereille. Esimerkiksi, jos analysoit kullan hintaa, suorita sama analyysi kaivosvarastoille tai ETF: ille varmistaaksesi, että ne liikkuvat samaan suuntaan.

Tämä auttaa tunnistamaan laajemmat trendit entistä varmemmin.

Esimerkiksi “tukitaso” on piste, jossa kultamarkkinoiden kehitys todennäköisesti pysähtyy ja kääntyy. Näitä korkeita pisteitä kutsutaan kääntöpisteiksi. Ja arvioimalla historialliset tiedot kauppiaat voivat olettaa tulevan kullan liikkeen.

Näitä tukitasoja pidetään alhaisimpina pisteinä, joiden yli kulta ei laske pidemmälle. Teknisten analyysityökalujen avulla voit nyt tunnistaa nämä tukitasot, mikä asettaa ikkunan kullan ostamiseen.

Tätä strategiaa käytettäessä sinun on myös muistettava asettaa stop-loss-järjestys tukitason alapuolelle varotoimenpiteenä, jos arvo putoaa yli.

Tukitaso on vain yksi teknisen analyysin muoto. Voit myös ottaa huomioon liikkuvat keskiarvot, mitata trendien volatiliteettia keskimääräisen todellisen alueen avulla ja verrata yli / alle-ostettuja olosuhteita suhteellisen voimakkuuden indeksin avulla.

Australialaisten kullakauppiaiden käytettävissä on nykyään paljon enemmän teknisiä indikaattoreita.

Gold Trading Australia -maksut

Kaupankäyntiin, kuten kaikkeen liiketoimintaan, liittyy kuluja. Kun vaihdat kultaa verkossa, sinun on maksettava tietyt palkkiot valitsemallesi välittäjälle positioiden toteuttamisesta puolestasi.

Levittää

Riippumatta valitsemastasi strategiasta tai välittäjästä, johon kirjaudut, joudut maksamaan välillisen palkkion, jota kutsutaan “hajautukseksi”. Tämä lasketaan pähkinänkuoressa omaisuuserän osto- ja myyntihinnan vaihteluna.

Kulta kuuluu omaisuusluokkaan huomattavan tiukalla leviämisellä. On oikeudenmukaista sanoa, että hinnanerotus riippuu kuitenkin suuresti markkinoiden vaihteluista. On todennäköistä, että epävakaissa olosuhteissa leviäminen yleensä laajenee.

Itse asiassa haluat käyttää kullan kaupankäyntialustaa, joka tunnetaan tarjoavan tiukkoja spreadeja. Tällöin tämä ei syö voittojasi ja antaa sinun kohdistaa pienemmät marginaalit.

Kultakauppakomissio

Kaupankäyntipalkkio on tavallinen maksu, jonka maksat välittäjällesi. Kuten leviäminen, tämäkin vaihtelee alustasta toiseen. Vaikka jotkut perivät vakiomaksun, toiset pakottavat provisiot prosentteina kultakaupan kokonaismäärästä.

Sinun on suhtauduttava tarkasti palkkioon, koska se voi helposti tarttua potentiaalisiin voittoihin.

Katso esimerkki tästä:

 • Oletetaan, että kauppapaikka veloittaa sinulta 10 dollaria provisiota.
 • Ostat kaksi erilaista kaivosvarastoa, joiden hinta on 150 dollaria.
 • Tässä asetat kaksi erilaista kauppaa, joten kokonaispalkkiosi on 20 dollaria.
 • Oletetaan, että kahden viikon kuluttua päätät myydä samat osakkeet. Tämä maksaa jälleen kerran 20 dollaria.
 • Tämä tarkoittaa, että palkkiosi näistä kahdesta kaupasta maksaa sinulle yhteensä 40 dollaria.

Nyt on myös alustoja, jotka veloittavat nollapalkkiot. Online-välittäjät, kuten eToro antaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden käydä kauppaa erilaisilla kultamarkkinoilla ja muilla varoilla ilman palkkioita.

Yön yli -rahoitusmaksut

Kuten oletetaan, yön yli veloitetaan, kun kauppa edellyttää, että positio on avoinna yön yli. Jos harrastat kultaista CFD-kauppaa, sinun on oltava varovainen välittäjän yön yli -rahoitusmaksuissa. Se voidaan listata swap- tai siirtomaksuna.

Tämä tekee CFD: stä huonon valinnan pitkäaikaisille sijoituksille, koska saatat jopa päätyä voittojasi suurempiin maksuihin. Tämän torjumiseksi päivittäiskauppiaat sulkevat usein position ennen kuin yön yli -rahoitusmaksu tulee voimaan.

Talletus- ja nostomaksut

Edellä mainittujen kaupankäyntimaksujen lisäksi jotkut välittäjät veloittavat sinulta myös transaktiomaksuja. Riippuen siitä, kuinka usein lisäät ja nostat varoja saldoosi ja siitä, tämä voi helposti lisätä huomattavan summan.

Verkkovälittäjien kovan kilpailun vuoksi sinulla ei kuitenkaan ole vaikeuksia löytää sellaista, joka ei veloita talletusmaksuja. Toisaalta nostomaksuja voi olla vaikeampi välttää.

Gold Trading Australia – parhaat vinkit aloittelijoille

Jos kutsut itseäsi aloittelijaksi kaikenlaisessa kaupankäynnissä, sinun kannattaa ottaa askel taaksepäin ja saada näkökulma koko prosessiin. Kullan kauppa ei ole varaa oppia kokeilusta ja erehdyksestä.

Vaikka virheiden välttäminen ei ole mahdollista kokonaan, sinun tulisi käyttää aikaa rakentaaksesi luottamusta ja kerätäksesi kaikki tarvittavat tiedot kultakauppaa koskevasta areenasta.

Sellaisena tässä annamme sinulle yleiskatsauksen muutamasta hyödyllisestä kullan kaupankäynnin vinkistä, jotka varmistavat, ettet tule sokeasti markkinoille.

Aloita kultaisen kaupankäynnin esittelytilillä

Kaupankäyntialustan käyttöliittymä on aloittelijoille täysin uusi. Ensimmäinen askel on siis varmistaa, että tunnet kyseisen alustan toiminnan. Suurin osa kullan kaupankäyntialustoista antaa sinulle nyt pääsyn demotileihin, jolloin voit hioa taitojasi ennen kaupankäyntiä oikealla rahalla.

Yksinkertaisesti sanottuna a demotili voit harjoittaa kultakauppaa paperirahalla. Tämä käytäntö on ratkaiseva tietäessä kuinka tehdä tilauksia, miten soveltaa riskienhallintatyökaluja ja miten ymmärtää laajemmat kultamarkkinat.

Parhaat demotilit antavat sinulle täyden pääsyn niiden ominaisuuksiin, jäljittelemällä elävän ja vilkkaan kauppatorin olosuhteita. Toinen hyöty tässä on, että näiden demotilien avulla voit myös testata kultakauppastrategioita ennen kuin otat ne käyttöön todellisessa maailmassa.

Opi lukemaan tekninen analyysi

Jotta voisit hyötyä verkossa olevista työkaluista, sinun on ensin ymmärrettävä, kuinka niitä käytetään. Nykyään on paljon teknisiä indikaattoreita, jotka helpottavat kauppiaiden elämää. Sijoita aika näiden työkalujen tutkimiseen, viittaamiseen ja johtopäätöksiin niistä.

Aloittelijana sinun tulee myös ottaa huomioon riskienhallinnan eri näkökohdat kaupankäynnillä kullalla verkossa.

Rekisteröidy kultakauppasignaaleihin

Kaupankäyntisignaaleista on tulossa yhä yleisempi tapa kauppiaille pysyä markkinoiden kärjessä. Nämä ovat yleisempiä kryptovaluutta- ja valuuttakauppasektoreilla, mutta voit myös rekisteröityä kultakauppasignaaleihin.

Nämä signaalit viittaavat siihen, minkä tilauksen sinun pitäisi tehdä nykyisten markkinatrendien ja -liikkeiden perusteella. Maineikkaiden signaalien tarjoajat sisältävät myös stop-loss- ja take-profit-tilauksia, jotka auttavat pitämään riskisi minimissä.

Kaupankäyntisignaalien tärkein etu on, että ne antavat sinun hyödyntää ennustettavissa olevia tulevia trendejä tarvitsematta itse tehdä mitään tutkimusta. Tämä on myös erittäin hyödyllinen työkalu aloittelijoille, koska se säästää sekä aikaa että vaivaa puoleltasi.

Kopioi kokeneen kauppiaan strategiat

Ei ole mitään parempaa kuin oppia mestareilta itseltään. Tänään välitysalustat kuten eToro voit kopioida heidän suosituimmat kauppiaat.

Esimerkiksi, jos valitsemasi elinkeinonharjoittaja astuu kullan ostopositioon 1%: n osuudella, täsmälleen sama kauppa näkyy tililläsi. Tämä on toinen tapa välttää tutkimusta ja ansioita alan asiantuntijoiden taktiikoista.

Älykäs kultakauppa bottien kanssa

Kun automaatio on ottanut haltuunsa melkein kaikki toimialat, on järkevää, että kaupan sektori on sittemmin seurannut mallia. Nämä kaupankäyntirobotit suorittavat kaupat olennaisesti puolestasi. Sinun on määritettävä vain ehdot, kuten panokset ja suurimmat riskitasot.

Oikean palveluntarjoajan löytäminen on kuitenkin avain etsittäessä kultakauppabottia. Jos mahdollista, kokeile sivustoja, jotka tarjoavat demotilejä huijausriskin vähentämiseksi.

Useimmissa tapauksissa sinun on ostettava robotti ja asennettava se kolmannen osapuolen alustalle MT4. Sitten sinun on yhdistettävä MT4 valitsemaasi välittäjään. Kaikki ASIC-välittäjät eivät tue MT4: tä, joten tarkista tämä ennen kuin jatkat.

Neljä vaihetta kaupankäynnin aloittamiseksi Australiassa tänään

Nyt kun olemme antaneet sinulle kattavan oppaan kullan kaupasta Australiassa, lopetamme opastamalla sinut rekisteröintiprosessin läpi. Jos kaupankäynnin maailma on houkutellut sinua, voit rekisteröityä kaupankäyntialustalle ja aloittaa kaupankäynnin neljällä helpolla vaiheella.

Tämän yksinkertaistamiseksi viitataan ASIC-alustan eTorossa vaadittavaan prosessiin. Kuten olet ehkä jo huomannut, olemme käyttäneet eToroa tämän kullan kauppaoppaassa osoittamaan useita näkökohtia.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että alusta on helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen. Sivustolla on myös täyden pääsyn demotili, johon on ladattu 100 000 dollaria paperirahaa.

Lisäksi voit hyötyä palkkiovapaasta kaupankäynnistä ja tiukoista spreadeistä eToron eri kultamarkkinoilla.

Näin sinun on tehtävä:

Vaihe 1: Luo tili

Kaupankäyntimatkasi alkaa avaamalla tili säännellylle verkkovälittäjälle. Klo eToro, prosessi kestää minuutteja. Siirry yksinkertaisesti alustan kotisivulle ja napsauta Liity nyt -painiketta.

Sähköpostiosoitteesi lisäksi sinun on annettava rekisteröinnin yhteydessä myös henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koko nimesi, syntymäpäiväsi ja osoitteesi.

Sinua pyydetään myös lataamaan kopio voimassa olevasta valtion henkilötodistuksestasi ja osoitetodistuksestasi. Mutta jos et aio tallettaa yli 2250 dollaria juuri nyt – voit suorittaa tämän vaiheen myöhemmin.

Vaihe 2: Talleta varat tilillesi

Jotta voit tehdä kauppoja, sinun on ensin lisättävä rahaa tilisi saldoon. Minimitalletus vaihtelee välittäjittäin. ETorossa tämä on vain 200 dollaria. Välittäjän avulla voit tallettaa pankkisiirrolla, luottokortilla, maksukortilla tai kolmansien osapuolien tarjoajilla, kuten PayPal, Skrill tai Neteller.

Vaihe 3: Valitse kaupankäynnin kohteeksi kultamarkkinat

Riippuen siitä, haluatko käydä kauppaa pitkällä vai lyhyellä aikavälillä, voit valita eTorossa olevien kullamarkkinoiden välillä. Kuten aiemmin keskustelimme, ETF soveltuu paremmin pitkän aikavälin strategiaan, kun taas CFD toimii hyvin lyhyellä aikavälillä.

Vaihe 4: Tee kultakauppatilaus

Kun olet valinnut kultakauppamarkkinasi, viimeinen askel on perustaa “tilaus”. Voit saavuttaa tämän kirjoittamalla seuraavat:

 • Panos, rahamäärä, jonka haluat sijoittaa kauppaan
 • Osta tai myy tilausta, markkina-arvionne perusteella
 • Vipu, jos haet mitään
 • Take-profit-tilaus, hinta, jolla haluat lopettaa kullakauppasi, jos asema on sinun eduksesi
 • Stop-loss, hinta, jolla haluat poistua kaupasta tappioiden rajoittamiseksi

Kun olet vahvistanut tilauksen, palkkiovapaa kultakauppasi on tehty!

Kultakauppa Australia lopuksi

Kullan kauppa käy ilmi tästä oppaasta. Omaisuusluokka on erittäin joustava, ja sillä on useita tekijöitä, kuten likviditeetti ja suoja taloudellisilta epävarmuustekijöiltä.

Olipa kyse sitten lyhyen tai pitkän aikavälin sijoituksista, joista olet kiinnostunut, kulta voi tuoda sinulle merkittäviä voittoja oikeilla strategioilla. Kaikilla kauppiailla on kuitenkin oltava läheinen tieto siitä, miten kultamarkkinat toimivat ja mikä voi vaikuttaa niiden liikkeisiin.

Yhdistämällä sekä perustutkimuksen että teknisen analyysin voit varmistaa, että pysyt aina kullamarkkinoiden edellä. Se vie kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin tiedät, miten kulta-analyysi toimii.

Siitä huolimatta ASIC-säänneltyjen online-alustojen ansiosta voit nyt siirtyä kulta-kaupan sektorille ja aloittaa kaupankäynnin muutamassa minuutissa. Meille erottuva foorumi on eToro – jonka avulla voit käydä kauppaa kullalla 100%: n palkkio-periaatteella.

Gold Trading Australia – UKK

Mitkä ovat vaihtoehtoni käydä kauppaa kullalla Australiassa?

Kullan kaupassa on erilaisia ​​tapoja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella. Jos haluat lyhytaikaisen suunnitelman, on CFD: itä, optioita ja futuureja. Jos haluat pitää kiinni kultasijoituksestasi pitkään, ETF on parempi vaihtoehto.

Onko mahdollista käydä kultaa kaupassa fyysisessä muodossa??

Kulta ETF-kauppa on paras tapa sijoittaa aineelliseen kultaan. Niiden takana on kulta ja ne tarjoavat myös runsaasti likviditeettiä. Toinen vaihtoehto on ostaa kultakauppiailta painokultaa, jonka voit säilyttää kassakaapissa. Tämä vaihtoehto on kuitenkin erittäin hankala ja täynnä riskiä.

Voinko vaihtaa kultaa vivulla?

Australiassa maaliskuussa 2021 voimaan tulevien ASIC-sääntöjen mukaan voit käyttää korkeintaan 1:20 vipuvaikutusta kaupankäynnillä kullalla. Tämä tarkoittaa, että voit kasvattaa omistustasi kertoimella 20. Siihen asti jotkut alustat tarjoavat australialaisille jopa 1: 200-vipuvaikutusta kaupankäynnillä kullalla.

Kuinka voin harjoittaa kullan kauppaa?

Jotkut online-alustat antavat sinulle pääsyn demotileille, joissa voit harjoitella kultakauppaa paperirahalla. Tämän avulla voit ymmärtää kaupankäynnin tilanteen ilman riskejä. Esimerkiksi eToro tarjoaa demotilit joiden mukana on valmiiksi ladattu 100 000 dollarin saldo.

Mikä on kullan kauppaan vaadittava vähimmäistalletus?

Kullakauppaan sijoittamasi summa riippuu markkinatyypistä ja välityssivustosta. Se voi vaihdella 50 dollaria ja enemmän useimmilla alustoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map