Hintatoiminta UK

Hintatoiminnan UK-opas

Haluatko aloittaa hintatoiminnan Isossa-Britanniassa? Selitämme, mikä on hintatoiminta ja miten se toimii. Käsittelemme myös hintatoimintastrategiat ja tarkastelemme Yhdistyneen kuningaskunnan parhaimman välittäjän, jolla voit aloittaa kaupankäynnin.

Kaikki kaupankäyntistrategiat pyörivät tärkeän taustalla olevan tekijän – omaisuuden hinnan – ympärillä.

Mitä enemmän ymmärrät, mitkä tekijät vaikuttavat rahoitusvälineen hintaan, sitä enemmän menestystä sinulla on verkkokaupassa.

Juuri hintatoimessa on kyse – se viittaa arvopaperin hintaliikkeeseen.

Yksinkertaisesti sanottuna hintatoiminta on kaupankäynnin muoto, joka tutkii omaisuuden nykyisiä hintaliikkeitä ennustaakseen sen tulevaisuuden suunnan.

Riippumatta siitä, oletko lyhytaikainen kauppias vai pitkäaikainen sijoittaja, näiden hintaliikkeiden analysointi on yksi tehokkaimmista, mutta yksinkertaisimmista tavoista saada käsitys markkinoista.

Tässä oppaassa käsitellään kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää UK: n hintatoiminnasta.

Aloitamme selittämällä, miten ilmiö toimii, erilaiset strategiat ja kuinka voit löytää parhaan verkkovälittäjän Isossa-Britanniassa lähestyäksesi hintatoimintaa tänään.

Sisällys

Mikä on Price Action Trading UK?

Hintatoiminnan kaupankäynti Yhdistyneen kuningaskunnan strategioilla

Price Action Trading UK: n edut

Hintatoiminnan kaupankäynnin riskit

Hintatoiminnan UK-vinkit

Kuinka löytää paras alusta hintatoiminnalle UK

Kuinka aloittaa hintatoiminta UK: ssa tänään

Johtopäätös

UKK

Mikä on Price Action Trading UK?

Kuten edellä mainitsimme, hintatoiminta keskittyy omaisuuserän hintamuutoksiin spekuloida sen tulevaisuuden suunnasta. Tämä analyyttinen kaupankäyntistrategia on yhä suositumpi Ison-Britannian yksityisasiakkaiden keskuudessa, erityisesti korkean volatiliteetin markkinoilla.

Verrattuna muihin kaupankäyntityyliin UK: n hintatoiminnassa ei oteta huomioon muita perustavanlaatuisia analyysitekijöitä. Sen sijaan siinä keskitytään yksinomaan viimeaikaiseen ja historialliseen hintaliikkeeseen.

Sellaisena hintatoiminta Isossa-Britanniassa voi riippua myös teknisistä analyysityökaluista ja indikaattoreista, mutta hinta vaikuttaa aina kauppapäätöksiin. Lisäksi hintatoimijat ottavat huomioon myös näiden liikkeiden nopeuden ja vastaavan määrän.

Hintatoiminta voi myös olla hyvin subjektiivista. Elinkeinonharjoittajien tekemiin johtopäätöksiin vaikuttavat heidän psykologiset ja käyttäytymistulkintansa.

Esimerkiksi, jos osake nousee 198 dollariin ja ylittää sitten yksilöllisesti asetetun 200 dollarin tason, yksi kauppias saattaa ennustaa uuden nousevan liikkeen ja ottaa pitkän sijainnin.

Toisaalta toinen hintatoimija voi odottaa hinnan kääntymistä ja ottaa siten lyhyen kannan.

Kuten näette, kaksi hintatoimintaa harjoittavaa kauppiasta voi tehdä kaksi erilaista johtopäätöstä samasta hintaliikkeestä.

Siksi tällä hintatoiminnan subjektiivisella luonteella Yhdistyneessä kuningaskunnassa on sekä haittapuolet että haittapuolet. Toisaalta se tarkoittaa, että voit kehittää henkilökohtaisen kaupankäyntistrategian, jota muut markkinoiden keinottelijat eivät ylitä. Päinvastoin, emotionaalisesti vaikuttava päätös voi johtaa myös liian riskialttiisiin tilanteisiin.

Hintatoiminta on pohjimmiltaan lähestymistapa, jota helpottaa hintahistorian ja teknisten analyysityökalujen tutkimus – jossa kauppiaat voivat tehdä omat subjektiiviset päätöksensä.

Parhaat markkinat hintatoiminnalle UK

Koska hintatoiminta on kaupankäynnin kohteena keinottelu, kauppiaat käyttävät sitä kaikentyyppisiin rahoitusvälineisiin. Voit luoda hintatoimintastrategian useille arvopapereille, mukaan lukien – osakkeet, valuutat, hyödykkeet, kryptovaluutat, johdannaiset ja paljon muuta..

Esimerkiksi huippuluokan verkkovälittäjä eToro on yksi hintatoiminnan suosituimmista alustoista. Välittäjä antaa sinulle pääsyn yli 2400 osakkeeseen 17 eri pörssistä – plus joukko CFD-markkinoita.

Voit myös hyödyntää lähes 100 teknistä indikaattoria auttaaksesi hintatoimintastrategiasi.

Hintatoiminta UK on kuitenkin ihanteellinen erittäin epävakaille omaisuuserille, joiden hintamuutokset ovat nopeita ja suuria – kuten esimerkiksi Forex- ja hyödykekauppa. Nämä arvopaperit todistavat useita hintavaihteluja yhden kaupankäyntipäivän aikana.

Hintatoimintaa koskevia kaupankäyntistrategioita käytetään myös spekuloimaan hintoja, jotka pyörivät markkinatapahtumien ja uutisten ympärillä. Esimerkiksi taloudelliset otsikot vaikuttavat merkittävästi hyödykemarkkinoihin ja voivat siten hyötyä hintatoimintastrategiasta.

Hintatoimintastrategioita voidaan kuitenkin soveltaa myös ETF: iin ja optioihin. Huomaa kuitenkin, että kun käydään kauppaa matalan likviditeetin varoilla – voi olla vaikeaa avata ja sulkea positiosi nopeasti, jotta voit hyödyntää hintaliikettä.

Hintatoiminnan kaupankäynti Yhdistyneen kuningaskunnan strategioilla

Kuten sanoimme, UK: n hintatoiminta on yleensä subjektiivista. Siksi jokaisen kauppiaan on määriteltävä strategia, joka toimii parhaiten heidän kaupankäyntitavoitteidensa saavuttamiseksi.

Yleisessä käytännössä hintatoimijat Isossa-Britanniassa käyttävät useita strategioita koko päivän. Yhden erityisen lähestymistavan käyttäminen hintatoimintaan voi rajoittaa markkinoiden mahdollisuuksia.

Sellaisena kauppiaat vaihtelevat eri tyylien välillä löytääkseen vihjeitä siitä, mihin markkinoiden hinta menee seuraavaksi.

Vaikka hintatoimintajärjestelmät eivät ole riippuvaisia ​​teknisistä indikaattoreista, joskus kaavioilla ja kuvioilla voidaan saada käsitys omaisuuserän hintakehityksestä.

Yksi tällainen yleisesti käytetty hintatoiminnan tekninen indikaattori on kynttilänjalka. Se antaa elinkeinonharjoittajalle hyödyllistä tietoa markkinoiden avaus- ja sulkuhinnasta sekä korkeimmista ja alhaisimmista hintatasoista käyttäjän määrittelemällä ajanjaksolla.

Niille, jotka eivät tiedä, tässä on nopea yleiskatsaus kynttilänjalka-kaavioihin:

 • Jos kynttilänjalan todellinen runko on musta / täytetty – se tarkoittaa, että omaisuuden sulkuhinta oli alhaisempi kuin avaushinta.
 • Jos runko on tyhjä, päätöskurssi oli korkeampi kuin avaushinta.

Tässä mielessä tarkastellaan lähemmin kolmea erilaista hintatoimintastrategiaa, joita voit kokeilla.

Kolmen rivin lakko

Kolmen rivin lakko-kaavio on kynttilänjalka, joka edustaa voimakasta käännöstä omaisuuden hinnoissa.

Laskevan kolmen linjan lakossa tämä malli tunnistetaan, jos peräkkäin muodostuu kolme laskukynttilää – kukin sulkeutuu edellistä kynttilää halvemmalla hinnalla.

Neljäs kynttilänjalka tarkoittaa, että kääntäminen on perusteltua – koska tämä kynttilä avautuu edellisen kynttilän alapuolelle ja sulkeutuu korkeammalla hinnalla kuin ensimmäisen kynttilänjalan avaaminen.

Edullisesti tähän kääntökynttilään tulisi liittyä myös suuri kaupankäyntimäärä. Tämä viittaa siihen, että hintojen kääntymistä tukevat pitkät positiot markkinoilla – mikä tarkoittaa, että uusi nouseva trendi on tulossa.

Sama prosessi toimii päinvastaisella tavalla nousevassa kolmirivisessä lakossa. Etsit kolmea peräkkäistä nousukynttilää, joiden päätöskurssi on korkeampi kuin edellinen. Neljäs kynttilä kääntää tämän nousutrendin.

Elinkeinonharjoittajat pitävät yleensä hintojen kääntämistä hyvänä lähtökohtana markkinoille tulemiseksi.

Iltatähti

Iltatähtikuvio on toinen strategia, jota käytetään kääntämään suuntaus noususta nousuun. Tätä lähestymistapaa suositaan laajalti hintatoiminnan valuuttakaupassa.

Kuvio koostuu kolmesta kynttilänjalasta – iso valkoinen kynttilä, pieni runko ja punainen kynttilä. Tässä laskussa kynttilänjalka kuviossa ensimmäinen kynttilä on nouseva kynttilä, jota seuraa toinen kynttilä, joka aukeaa.

Kuvion sulkee laskeva kynttilä, joka aukeaa toisesta kynttilästä.

Koska iltatähtikuvio on laajalti käytetty strategia – hintatoimijat pitävät sitä usein yhtenä luotettavimmista teknisistä indikaattoreista.

Härkä lipun puhkeaminen

Härkä lipun purkautumismalleja esiintyy, kun omaisuus osoittaa vahvaa nousutrendiä. Kaaviossa tämä kuvio muistuttaa lippua napassa.

Kuvio alkaa, kun omaisuus tekee voimakkaan liikkeen suurella suhteellisella tilavuudella muodostaen napan. Ja sitten varasto konsolidoituu lähellä pylvään yläosaa kevyemmällä volyymilla – liikkuu sivuttain tai hieman alaspäin muodostaen siten lipun.

Kuvio rikkoutuu, kun toinen vahva nouseva kynttilänjalka ilmestyy.

Hintatoiminnan harjoittajat Isossa-Britanniassa päättävät myös avata paikkansa ennen purkautumisen alkua nousutrendin kaappaamiseksi. Tätä hinnannousua ei kuitenkaan aina tapahdu.

Sellaisena on parasta päästä nousupisteeseen, kun murros on jo alkanut, ja sitä tukee suuri kaupankäyntimäärä.

Valmiina aloittamaan Hintatoiminta?

Price Action Trading UK: n edut

Hintatoiminnan taustalla oleva käsite on yksinkertainen – sinun on tutkittava hintaliikkeitä. Kauppiaiden oppiminen kaavioiden lukemiseen ja johtopäätösten tekeminen niiden analyysistä voi kuitenkin viedä jonkin aikaa.

Siitä huolimatta aikasi sijoittaminen hintatoimintamenetelmiin voi todellakin olla kannattavaa. Tässä on joukko etuja, jotka tekevät tästä strategiasta suositun kauppiaiden keskuudessa Isossa-Britanniassa.

Tässä on parhaita asioita hintatoiminnassa:

Yksi muuttuja

Verrattuna muihin teknisen analyysin strategioihin, hintatoiminta ei perustu liian moniin teknisiin indikaattoreihin. Sen sijaan pidät muuttujana vain hintaa, mikä eliminoi olennaisesti kaikki muut sekaannukset.

Tämä antaa elinkeinonharjoittajien säästää aikaa tarvitsematta miettiä muita mahdollisuuksia ja keskittyä vain kynttilänjalkakaavioihin tehdäkseen kaupankäyntipäätöksiä.

Joustavat strategiat

Kuten aiemmin selitimme, UK: n hintatoimintatyypit ovat joustavia eri strategioille – riippuen siitä, minkä rahoitusvarojen kanssa haluat käydä kauppaa. Riippumatta markkinaolosuhteista, voit tehdä päätöksiä hintatoiminta-analyysin perusteella.

Toisin kuin muut kaupankäyntityypit, et ole lukittu yhteen tiettyyn asetukseen. Koska tulkinta on subjektiivinen, sinun on päätettävä, sopiiko tietty kaavakuvio kaupankäyntikriteereihisi vai riskinsietokykyyn.

Reaaliaikainen data

Suurin osa kaupankäynnissä käytetyistä teknisistä indikaattoreista jää markkinoiden taakse ainakin muutamalla minuutilla. Lisäksi nämä indikaattorit perustuvat viime kädessä myös omaisuuserän hintaliikkeeseen.

Hintatoiminnan avulla kuulet suoraan lähdettä – varmistaaksesi, että saat reaaliaikaista tietoa viivästymättä.

Hintatoiminnan kaupankäynnin riskit

Hintatoiminta on järjestelmällinen käytäntö. Samalla se on myös luonnostaan ​​subjektiivinen. Elinkeinonharjoittajat voivat vapaasti tehdä omat päätöksensä missä tahansa tilanteessa. Heidän kauppapaikkansa riippuvat heidän käyttäytymis- ja tunnetilastaan.

Samoista syistä on merkittävää, että kauppiaat ovat tietoisia hintatoiminnan kaupan riskeistä. Jos investoit emotionaalisesti, voi olla vaikeampi hallita riskejäsi, vaikka kaupat menevät sinua vastaan.

Yksi tapa vähentää riskiä on asettaa stop-loss-tilauksia kauppoihisi. Näiden avulla voit ottaa vain riskit, joihin sinulla on varaa. Se poistaa myös tarpeen tehdä reaaliaikaisia ​​päätöksiä kaupasta luopumiseksi.

Sen sijaan asetat stop-loss-rajan ennen kuin tulet markkinoille – ja kauppa sulkeutuu automaattisesti, jos tappiot osuvat ennalta määrättyyn tasoon.

Lisäksi hintatoiminta ei toimi hyvin automaatiotyökalujen, kuten kaupankäyntirobottien tai signaalien, kanssa. Nämä päättelevät tietoja useista teknisistä indikaattoreista hintatietojen sijaan.

Jos olet joku, joka taipuu tällaisiin strategioihin, sinun on otettava tämä huomioon ennen kuin valitset hintatoiminnan UK-järjestelmän.

Hintatoiminta UK-vinkkejä

Kuten näette, hintatoiminta edellyttää, että sinulla on vankka käsitys kymmenistä teknisistä indikaattoreista. Tästä syystä tämä lähestymistapa sopii paremmin kauppiaille, joilla on enemmän kokemusta edistyneestä kaavion lukemisesta.

Siitä huolimatta, jos olet kiinnostunut Yhdistyneen kuningaskunnan hintatoiminnasta, suosittelemme, että aloitat itsesi kouluttamisen heti. Muista vain, että strategioiden, trendien ja suuntausten oppiminen vie aikaa.

Siitä huolimatta tässä keskustelemme muutamista vinkeistä siitä, miten voit parhaiten oppia Yhdistyneen kuningaskunnan hintatoiminnan köydet.

Vinkki 1: Lue kirjoja hintatoiminnasta

Vaikka hintatoiminta ei perustu täysin tekniseen analyysiin, sinun on kuitenkin tiedettävä joitain näkökohtia, kuten kaavion lukeminen ja indikaattorit.

Ensimmäinen vaihe hintatoiminnan ja siihen liittyvän teknisen analyysin tutkimisessa on ydinkäsitteiden ymmärtäminen. Yksi parhaista tavoista saavuttaa tämä on lukemalla kirjoja kaupankäyntityyleistä. Tässä on luettelo kaupankäyntikirjoista, jotka ovat kestäneet ajan testin.

 • Al Brooksin kauppahintatoimintasarja
 • Forex Price Action Scalping, Bob Valman
 • Martin Pringin lopullinen opas hintakuvioanalyysiin ja tulkintaan
 • Steve Nison, japanilainen kynttilänjalka

Löydät myös merkittävän määrän aloittelijan teknisen analyysin oppaita täältä verkkosivuiltamme.

Vinkki 2: Ilmoittaudu hintatoimintakurssille

Jos lukeminen ei ole ensimmäinen mieltymyksesi, voit aina kääntyä verkkokursseille oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kaupankäyntistrategioista.

Internetin ansiosta voit nyt löytää online-kursseja suosituista sertifiointialustoista heti kotisi mukavuudesta.

Muutamia esimerkkejä tällaisista kursseista ovat pörssikauppa hintatoiminnalla ja hintatoiminnan hallitseminen tarjonnan ja kysynnän kanssa udemialla..

Löydät myös kaltaisia ​​tutkimusoppaita oppiaksesi kaavion lukemisesta ja riskienhallinnasta.

Verkkokurssin suorittaminen vie sinut ylöspäin oppimiskäyrällä ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin markkinoiden toimintaa.

Vielä tärkeämpää on, että löydät kurssin, joka vastaa tasoasi – olipa se sitten aloittelija tai edistynyt kauppias. Tarjolla on myös erilaisia ​​rakenteita, riippuen siitä, millaista asiantuntemusta etsit.

Joko niin, online-kurssi voi olla yksi parhaista työkaluista oppia UK: n hintatoiminnasta ja saada syvällistä tietoa kaavamalleista.

Vinkki 3: Harjoittele taitojasi demotileillä

Kun olet ymmärtänyt perusteellisesti hintatoiminnan kaupankäynnit, seuraava askel on ottaa teoria oppimistasi ja soveltaa sitä käytännössä. Reaalimaailman suoralla kaupankäynnillä voi kuitenkin olla vakavia seurauksia.

Siksi on parasta valita online-välittäjä, joka tarjoaa demotilejä. Esimerkiksi päällä eToro, voit testata hintatoimintasi kaupankäyntistrategioita paperirahastojen kautta. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten strategiasi toimivat todellisissa markkinaolosuhteissa.

Voit käyttää välittäjän demotiliä tutustuaksesi UK: n hintatoimintaan liittyvään kaavion lukemiseen, malleihin ja riskienhallintaan.

Kun olet valmis aloittamaan kaupankäynnin oikealla rahalla – voit yksinkertaisesti vaihtaa kauppatilillesi välitysalustallasi.

Vinkki 4: Harkitse kopiointikauppaa

Toinen tapa aloittaa hintatoiminta UK on käydä passiivista kauppaa. Alustoilla, kuten eToro, pääset käyttämään automaattista ominaisuutta nimeltä Kopiointikauppa. Tämän avulla voit valita asiantuntijahintatoiminnan kauppiaan ja kopioida heidän käynnissä olevat kaupat salkkuun.

Sinun tarvitsee vain sijoittaa vähintään 200 dollaria (noin 160 puntaa) kullekin kopioijalle, ja sijainnit automatisoidaan tililläsi.

Se ei kuitenkaan vaaranna salkun hallintaa. Voit esimerkiksi silti poistua positiosta milloin tahansa tai säätää yksittäisiä tilauksia vastaamaan taloudellisia tavoitteitasi.

Copy Trader -ominaisuuden avulla voit saada oivalluksia siitä, kuinka kokeneet kauppiaat käyttävät hintatoimintastrategioita kaupankäyntivalintojensa tekemiseen.

Käynnistä Hintatoiminta Matka nyt!

Kuinka löytää paras alusta hintatoiminnalle UK

hintatoiminta UK-foorumi

Jos olet kauppias, sinulla on lukemattomia online-brittiläisiä välittäjiä, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle tilin.

Oikean alustan löytäminen hintatoimintastrategiaasi varten voi olla ylivoimainen ja monimutkainen prosessi etenkin aloittelijoille.

Kääntöpuolella voit erottaa vehnän helposti akanoista keskittymällä eniten tarvitsemiin ominaisuuksiin.

Tässä mielessä olemme luoneet luettelon tekijöistä, jotka auttavat etsimään parasta brittiläistä välittäjää hintatoimintatavoitteidesi kannalta.

Sääntely ja lisensointi

Verkkovälittäjäsi toimii puolestasi – pitää rahasi verkkotilillä ja suorittaa kauppasi. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että valitset välittäjän, johon voit luottaa ansaitulla rahallasi.

Sellaisena yksi tärkeimmistä mielessä pidettävistä seikoista on varmistaa, että välitysalustasi on lisensoitu. Säännellyn välittäjän taloudellista toimintaa valvoo yksi tai useampi sääntelyelin.

Isossa-Britanniassa Financial Conduct Authority (FCA) on virasto, joka varmistaa, että välittäjät noudattavat ohjeita ja standardeja. On myös muita tunnettuja sääntelyelimiä, kuten Kyproksen arvopaperimarkkinakomissio (CySEC) ja Australian arvopaperimarkkinakomissio (ASIC)..

Yhteistyö säännellyn välittäjän kanssa varmistaa kaupankäyntirahastojesi avoimuuden ja turvallisuuden. On sanomattakin selvää, että jos välittäjällä ei ole lisenssiä kummaltakaan näistä sääntelyelimistä, on parasta välttää niitä.

Tämän sanottu, sosiaalinen kaupankäyntialusta eToro hallitsevat kaikki kolme edellä mainittua virastoa. Lisäksi eTorossa Ison-Britannian hintatoimijat voivat hyötyä myös FSCS: n tarjoamasta suojasta.

Tuetut arvopaperit

Kuten aiemmin mainitsimme, UK: n hintatoimintaa käydään kaikentyyppisiin rahoitusarvopapereihin. Jos tiedät jo, mitä omaisuutta haluat vaihtaa, voit etsiä alustoja, jotka tarjoavat haluamasi markkinat.

Jos haluat saada laajemman valikoiman omaisuuseriä, voit myös löytää välittäjiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​arvopapereita – osakkeista ja valuutoista kuten kryptovaluutoista ja johdannaisista. Suosituimmalla hintatoiminnolla varustetulla UK-alustallamme eTorolla on lähes 3000 erilaista rahoitusvaraa, joista voit valita.

Omistusoikeus tai CFD

Hintatoiminta on lyhyen aikavälin strategioiden – kuten päivittäiskaupan – eturintamassa. Tarkoituksena on, että se sopii parhaiten kaupankäyntivälineisiin, kuten johdannaisiin, eikä pitkäaikaisiin sijoitussuunnitelmiin.

Esimerkiksi hintatoimintastrategioiden avulla voit sijoittaa useita kauppoja CFD: ille – yhden kaupankäyntipäivän ajan.

Sinänsä, kun valitset Ison-Britannian välittäjää, sinun on myös harkittava, antavatko he pääsyn johdannaisiin.

CFD-kaupankäynnillä on myös vipuvaikutuksen ja lyhyeksimyynnin etuja. Tällä tavoin voit hyödyntää sekä laskevaa että nousevaa hintatoimintaa markkinoilla.

Huomaa kuitenkin, että kun käydään kauppaa CFD: llä, sinun on maksettava vaihtopalkkio välittäjällesi. Tämä pätee, jos pidät kaupankäyntipositiot auki yön yli.

Kaupankäyntialusta

Yksi UK: n hintatoiminnan tärkeimmistä eduista on, että se on yhteensopiva kaupankäyntiohjelmistojen kanssa. Loppujen lopuksi et tarvitse mitään erityisiä teknisen analyysin työkaluja hintakohtaisten hintojen tutkimiseen. Pikemminkin kynttilät tai muut kaavion hintamerkit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi tiedot.

Siksi sinulla on mahdollisuus valita minkä tyyppinen kaupankäyntialusta haluat käydä kauppaa.

Alustoilla, kuten eToro, voit sijoittaa ja käydä kauppaa suoraan välittäjän sivustolta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja aloittaaksesi kaupankäynnin. Pääset kauppapaikkaan suoraan välitystililtäsi.

Toisaalta jotkut teistä saattavat mieluummin käydä kauppaa kolmansien osapuolten alustoilla, kuten MT4, MT5 tai cTrader. Tässä tapauksessa sinun on tarkistettava, tarjoaako valitsemasi välittäjä tukea kyseiselle alustalle.

Lisäksi useimmat Ison-Britannian kauppapaikat tarjoavat myös mobiilisovelluksia. Näin voit käyttää tiliäsi ja sijoittaa kauppoja liikkeellä ollessasi.

Ison-Britannian välityspalkkiot

Viime kädessä hintatoiminta UK auttaa sinua tekemään kaupankäyntivalintoja. Loput kaupankäynnin prosessista pysyvät ennallaan riippumatta siitä, minkä omaisuuden valitset.

Toisin sanoen, jotta voit suorittaa kauppasi, joudut maksamaan maksuja Ison-Britannian välittäjällesi. Palkkiotyypit voivat vaihdella huomattavasti välittäjien välillä, joten sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, kuinka paljon maksat ja mistä maksat.

Tässä meillä on luettelo yleisimmistä palkkioista, joita voit odottaa online-välittäjiltä toteuttaessasi hintatoimintasi UK-strategiaa.

Käsittelymaksut

Kaupankäyntimaksut liittyvät yleisimmin tavanomaisiin arvopapereihin, kuten osakkeisiin ja ETF: iin. Suurin osa välittäjistä veloittaa tämän kiinteästä korosta jokaisesta kaupasta.

 • Oletetaan esimerkiksi, että päätit mennä pitkään BP-osakkeisiin hintatoimintasi UK-strategian perusteella.
 • Valitsemasi välittäjä veloittaa sinulta 5 puntaa kauppaa kohden.
 • Riippumatta siitä, mikä panoksesi on, maksat 5 puntaa, kun avaat kaupan.
 • Maksat sitten 5 puntaa uudelleen, kun suljet kaupan.

Huomaa, että sama kauppa ei maksa sinulle mitään eTorossa – koska alusta ei veloita kaupankäyntimaksuja.

Kaupankäyntipalkkiot

Toisin kuin kaupankäyntimaksut, kauppapalkkiot lasketaan muuttuvana palkkiona, joka lasketaan panoksesi perusteella.

Esimerkiksi:

 • Oletetaan, että valitsemallasi Ison-Britannian välittäjällä on palkkioksi asetettu 0,6%.
 • Haluat käydä kauppaa GBP / AUD ja tulla markkinoille panemalla 500 £ pariin.
 • Tämä tarkoittaa, että maksat tästä kaupasta 3 puntaa.
 • Kun poistut markkinoilta, aseman arvo on 800 puntaa.
 • Tästä kaupasta maksat 4,80 puntaa (0,6% 800 puntaa)..

Itse asiassa maksat palkkion kaupan molemmilta puolilta. Jälleen kerran, jos valitset eToron, tämä kauppa tapahtuu nollaprosentilla.

Levittää

Hintatoiminnassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa leviäminen on rahoitusvakuuden osto- ja myyntihinnan välinen ero. Samoin kuin kaupankäyntipalkkiot, levinneisyydet ilmaistaan ​​yleensä prosentteina. Valuuttakauppapaikat valitsevat kuitenkin tyypillisesti pipoja.

Ihannetapauksessa haluat etsiä Yhdistyneen kuningaskunnan kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat tiukat spreadit kaikille omaisuuserille. Mitä suurempi leviäminen, sitä enemmän se syö voittosi,

Toisin sanoen – jos välittäjäsi veloittaa sinulta 0,80% leviämisenä, aloitat kaupan 0,80% tappiolla.

Sinun on tehtävä vähintään 0,80 prosentin voittoja, jotta voit saavuttaa kannattavuuden tässä kaupassa. Ainoastaan ​​tämän 0,80 prosentin hintatason ylittävät tulot lasketaan voitoksi.

Talletukset ja nostot

Kaikki kaupankäyntialustat Isossa-Britanniassa edellyttävät talletusta tilillesi. Vaikka jotkut välittäjät antavat sinulle useita maksutapoja valita, toiset voivat tehdä prosessista hankalaa.

Esimerkiksi joillakin alustoilla voit tallettaa rahaa vain manuaalisilla pankkisiirroilla. Tämä tarkoittaa, että kestää useita päiviä, ennen kuin raha näkyy kaupankäyntitililläsi.

Vertailun vuoksi eToro, Voit valita tilisi rahoittamiseksi luotto- / maksukortin, pankkisiirron tai e-lompakon välillä.

Työkalut aloittelijoille

Kuten olemme korostaneet useita kertoja tässä oppaassa, UK: n hintatoiminta voi olla hieman monimutkaista aloittelijoille. Jos olet aloittelija, ennen tämän kaupankäyntityylin omaksumista sinun on varmistettava, että Ison-Britannian välittäjällä on kaikki oikeat resurssit käytettävissäsi.

Siksi suosittelemme, että valitset välittäjän, joka tarjoaa ainakin muutaman tai kaikki nämä työkalut.

Koulutusvälineet

Ison-Britannian parhailla välittäjillä on intuitiiviset alustat, jotka sopeutuvat kauppiaiden kaikkien tasojen tarpeisiin. Tähän sisältyy joukko koulutustyökaluja, jotka kattavat erilaiset kaupankäyntistrategiat, ohjeet ja oppaat alustan käytöstä.

Esimerkiksi eTorolla on aloittelijoille perustettu kauppakoulu, jossa voit valita verkkokurssin tai luokkahuoneen kurssin kaupankäynnin perusteiden oppimiseksi. Lisäksi he lähettävät sinulle päivittäin markkina-analyyseja, isännöivät verkkoseminaareja, podcasteja ja päivittävät sinulle säännöllisesti asiaankuuluvia markkinauutisia.

Automaattinen kaupankäynti

On paljon ihmisiä, jotka haluavat hyödyntää rahoitusmarkkinoita, mutta eivät kuitenkaan tee sitä, koska kaupankäynnin toiminnasta ei ole tietoa. Tällaisille kauppiaille on parasta etsiä foorumi, jolla on tarjolla automatisoituja kaupankäyntipalveluja.

Yksi tällainen esimerkki passiivisesta kaupankäynnistä on eToron tarjoama Copy Trading -ominaisuus. Kuten aiemmin keskustelimme, tämä antaa sinun sijoittaa hintatoimittajaan ja kopioida heidän kaupat omalle eToro-tilillesi.

Siitä huolimatta, vaikka kaupat ovat automatisoituja, hallitset silti täydellistä hallintaa varojesi ja kaupankäyntivalintojesi suhteen.

Lisäksi eToro tarjoaa myös CopyPortfolios – jossa valitset tilillesi sovellettavan strategian. Valittavana on kymmeniä kaupankäyntistrategioita sen perusteella, minkä tyyppiselle omaisuudelle haluat altistumisen.

Kun olet sijoittanut tähän ominaisuuteen, eToro ottaa vastaan ​​salkun hallinnoinnin – samalla kun hyödyt passiivisesta kaupankäynnistä.

Työkalut kokeneille kauppiaille

Taajuuden toisessa päässä kokeneet ammattilaiset saattavat etsiä aivan erilaisia ​​ominaisuuksia kaupankäynnin helpottamiseksi. Esimerkiksi, jos olet päivittäiskauppias tai swing-kauppias, haluat välittäjän, joka antaa sinulle pääsyn teknisen analyysin työkaluihin ja indikaattoreihin.

Tässä on luettelo suosituimmista työkaluista, joita kokeneet hintatoiminnan ammattilaiset käyttävät:

 • Tekniset indikaattorit, kuten RSI, MACD ja liikkuvat keskiarvot
 • Mahdollisuus mukauttaa kaupankäynnin näyttö ja luoda mukautettuja tarkkailulistoja.
 • Kartan piirtotyökalut analyysia varten.
 • Kaupankäynnin indikaattorit, kuten hintatoiminta ja markkinatunnelma
 • Integrointi automatisoitujen kaupankäynnin robottien kanssa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on erittäin tärkeää online-kaupankäyntialustan valinnassa. Loppujen lopuksi uskot kaupankäyntivarastoihisi välityksen, joten on tärkeää, että pystyt saamaan vastauksen kyselyihisi ja saamaan tukea tarvittaessa.

Parhaat brittiläiset välittäjät tarjoavat asiakaspalvelua useiden välineiden kautta. Voit esimerkiksi muodostaa yhteyden tiimiin live-chatin, sähköpostin ja puhelimen avulla.

Yleensä Ison-Britannian kaupankäyntialustat tarjoavat asiakastukea markkinoiden ollessa auki – yleisimmin 24/5. Jos lähetät kyselyn tämän ajanjakson ulkopuolella – saatat joutua odottamaan vastausta maanantaiaamuun saakka.

Ennen kaikkea eToron kaltaisilla alustoilla on myös laaja osa opetusohjelmia ja oppaita. Näin löydät vastaukset melkein kaikkiin alustan ongelmiin pyytämättä apua tukitiimiltä.

alkaa Hintatoiminta Nyt!

Kuinka aloittaa hintatoiminta UK: ssa tänään

Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla kiinnostunut saamaan pikakäynnistyksen ensimmäisestä kaupastasi.

Viimeistelemme tämän oppaan selittämällä sinulle, miten voit aloittaa hintatoiminnan kaupankäynnin eToron kanssa – yhden tunnetuimmista alustoista verkkokaupassa..

Vaihe 1: Avaa hintatoimintatili

Voit luoda uuden tilin eTorossa napsauttamallaLiity nyt‘-painiketta kotisivulla.

eTorossa on puhdas ja tyylikäs käyttöliittymä, jonka avulla kauppiaiden on helppo selata sen ominaisuuksissa.

Luo tili antamalla koko nimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi.

EToro vaatii sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi noudattamaan KYC-määräyksiä. Voit lopettaa tämän vaiheen liittämällä kopion passistasi tai ajokortistasi.

Vaihe 2: Lisää varoja hintatoimintatilillesi

ETorossa voit tallettaa varoja kauppatilillesi seuraavilla tavoilla.

 • pankkisiirto
 • Luotto- tai maksukortti
 • e-lompakko, kuten Neteller, Paypal tai Skrill.

Sinun on vain talletettava vähintään 200 dollaria aloittaaksesi kaupankäynnin eTorossa.

Vaihe 3: Aseta ensimmäinen hintatoimintakauppasi

Kun tilisi on rahoitettu, olet nyt täysin varustettu aloittamaan hintatoiminnan kaupankäynnin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

eTorossa on sisäänrakennettu kartoitusohjelma, jonka avulla voit tehdä johtopäätöksiä. Jos tiedät jo, mitä omaisuutta haluat vaihtaa, voit etsiä sitä ja napsauttaa Kaavio-välilehteä nähdäksesi kynttilänjalat.

Kun olet selvittänyt asetukset ja tehnyt kaupankäyntitiedot, voit avata uuden tilauksen napsauttamalla ‘Kauppa’. Syötä panoksen määrä ja stop-loss-järjestys hallitaksesi riskiäsi.

Kun olet valmis, napsauta ‘Avoin kauppa’ suorittaaksesi ensimmäisen hintatoimintasi.

Oletko valmis sukeltamaan hintatoimintaan Isossa-Britanniassa? Aloita tänään avaamalla tili eTorossa!

eToro – Paras Ison-Britannian hintatoimialusta

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

67% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa.

Johtopäätös

Kun käytät hintatoimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa -strategiaa, keskityt historiallisiin ja nykyisiin hintamalleihin selvittääkseen, minne omaisuus on seuraavaksi.

Tätä strategiaa voidaan soveltaa kaiken tyyppiseen omaisuuteen. Tämän seurauksena UK: n hintatoiminta on yhä suositumpi kauppiaiden keskuudessa.

Monien hintatoimintastrategioiden yksityiskohtien oppiminen vie kuitenkin aikaa. Koska se on luonnostaan ​​subjektiivista – sinun on myös harkittava huolellisesti riskit ennen kauppaan sitoutumista.

Todellinen haaste on keskittyä puhtaasti hintaan. Jos pystyt vastustamaan halua lisätä ylimääräisiä indikaattoreita järjestelmään, sinulla on mahdollisuus selvittää, soveltuuko kyseinen hintakauppastrategia taloudellisiin tavoitteisiisi.

UKK

Mistä löydän kaupankäyntisignaalit hintatoimintaa varten?

Suurin osa käytettävissä olevista kaupankäyntisignaaleista perustuu teknisiin indikaattoreihin hintatietojen sijaan. Siksi voi olla haastavaa löytää signaalipalvelu, joka toimii hintatoimintatyyppisi kanssa.

Mikä on hintatoimintayhtälön tarkoitus?

Hintatoimintakaupan yhtälö on kaupankäyntijärjestelmä, joka käyttää hintamallien yhdistelmää mahdollisten kaupankäyntimahdollisuuksien tunnistamiseksi.

Voinko käyttää teknisiä indikaattoreita hintatoiminnassa?

Hintatoiminnassa keskitytään tekemään johtopäätöksiä hinnanmuutosten perusteella teknisten indikaattoreiden sijaan. Siitä huolimatta on Yhdistyneen kuningaskunnan hintakauppiaita, jotka suosivat teknisiä indikaattoreita hintatoimintastrategiansa ohella.

Onko mahdollista saada vipuvaikutus hintatoiminnassa??

Kyllä, vipuvaikutus on mahdollista säänneltyjen välittäjien kanssa Isossa-Britanniassa. Siitä huolimatta pidä mielessä, että vipuvaikutus voi kasvattaa sekä kaupankäynnin tuottoa että tappiota.

Miksi kynttilänjalka kaavioita käytetään hintatoiminnassa?

Kynttilänjalka-taulukot osoittavat sekä osto- että myyntihinnat tietyn ajanjakson omaisuuden nykyisen hinnan lisäksi. Tämä antaa enemmän tietoa markkinoista ja saa paremman käsityksen siitä, mihin hinta etenee seuraavaksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner