Crypto-love over hele kloden

Kina har i øjeblikket en af ​​de mest restriktive politikker over hele verden, når det kommer til kryptovalutaer. I 2013 forbød Kina alle bitcoin-transaktioner. Desuden forbød den kinesiske regering i 2017 også alle ICO’er og krypto-udvekslinger. Imidlertid bruger mange udenlandske platforme, der endnu ikke er firewallet til handel med kryptokurrency.

Japan, på den anden side har en af ​​de mest åbne og progressive tilgange i verden. Bitcoin betragtes som lovligt betalingsmiddel der. En lov vedtaget i 2017 anerkender kryptokurver som juridisk ejendom i landet. Som reaktion på overtrædelser og hacks i udvekslinger godkendte Japan også nye regler for kryptoindustrien, hvilket gjorde det nødvendigt for udvekslinger at registrere sig hos FSA (Financial Service Agency). Eventuelle gevinster på kryptokurver er kategoriseret som ‘diverse indtægter’, og investorer beskattes med satser på 15% -55%.

I Sydkorea, kryptokurver betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel. Udvekslinger, mens de er lovlige, er en del af et nøje overvåget reguleringssystem. Beskatning af kryptovaluta i Sydkorea er et gråt område: da de ikke betragtes som en valuta eller et finansielt aktiv, er der i øjeblikket ingen skat på gevinster ved handel med kryptokurrency.

I USA. kryptokurver betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel, men føderale myndigheder adskiller sig faktisk i deres definition af udtrykket ‘kryptokurrency’ og deres lovgivningsmæssige tilgang. Securities and Exchange Commission (SEC) betragter for eksempel kryptokurver som finaciale værdipapirer. Derimod The Commodities Futures Trading Commission (CFTC) beskriver bitcoin og nogle andre kryptovalutaer som en vare og tillader kryptovalutaderivater at handle offentligt på børser. For at komplicere tingene varierer yderligere love, der regulerer udveksling, efter stat. For nylig har det amerikanske finansministerium understreget et presserende behov for krypto-regler og dannet en arbejdsgruppe for at undersøge mulighederne for klare regler.

LÆS Kinas internationale Blockchain-servicenetværk integrerer Tezos Blockchain

Schweiz har et af de mest venlige miljøer for kryptokurver i Europa. Kryptovalutaer og udvekslinger er helt lovlige og reguleret af lokale love. Det Schweiziske føderale skatteforvaltning (SFTA) betragter kryptokurver som finaciale aktiver, og de er underlagt den schweiziske formuesskat.

I øjeblikket, England har ingen specifikke cryptocurrency-love. I 2018 afslørede Bank of England imidlertid, at kryptokurrencybestemmelser i Storbritannien snart vil være tilgængelige. Lige nu betragtes kryptokurver ikke som lovligt betalingsmiddel. HMRC har udsendt en briefing om skattebehandling af kryptokurver, om, at gevinster ved handel med kryptovalutaer er underlagt kapitalgevinstskat.

I Gibraltar kryptokurrency betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel, men udvekslinger er lovlige og fungerer inden for en veldefineret lovgivningsmæssig ramme. Landet pålægger ikke kapitalgevinster eller udbytteskat på kryptovalutaer, og kryptobørs er underlagt en selskabsskattesats på 10%.

EU har ingen specifik lovgivning vedrørende kryptokurver. Selvom det ikke er et lovligt betalingsmiddel i nogen af ​​landene, varierer nøjagtige cryptocurrency-love i de enkelte medlemsstater. I Malta, kryptokurver anerkendes af regeringen som ”et udvekslingsmiddel, en regningsenhed eller en værdibutik”. Estlands regeringen betragter kryptokurver som “værdi repræsenteret i digital form”. I Luxembourg regeringen anerkender, at kryptokurver skal benyttes som “accepteret som betalingsmiddel for varer og tjenester”.

LÆS Lygon Blockchain Platform udvides til kommerciel brug i Australien

Regler overalt latin Amerika adskiller sig fra den lovgivningsmæssige støtte til fuldskala forbud. I Bolivia der er ensidigt forbud mod kryptokurver og udvekslinger alt sammen. Hvorimod i Mexico, Argentina, Brasilien, Chile kryptokurver accepteres bredt som betalingsform. Ecuador er det første land, der lancerer sin egen kryptokurrency, men forbyder alle andre kryptokurver bortset fra dens regeringsudstedte SDE-token (Sistema de Dinero Electrónico). Den økonomiske krise og den efterfølgende fritfald af bolívar betyder, at kryptokurver er bredt accepteret i Venezuela.

Generelt ser det ud til, at blockchain-teknologi og kryptokurrency hurtigt overgår de eksisterende love og kræver nye juridiske rammer. Det ser ud til, at regeringer overalt i verden er begyndt at erkende behovet for ajourførte regler. Medlemmer af G20 offentliggjorde en anmodning i juni 2019 om, at der implementeres en global lovramme for kryptokurver for bedre at styre de fordele, udfordringer og muligheder, der kommer sammen med kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner