Hvad er Altcoins, og hvorfor skal du passe dem i 2021

Kryptovalutaer og blockchain-teknologi har etableret sig i en verden af ​​mainstream-økonomi med Bitcoins astronomiske værdistigning omkring midten af ​​2017. På trods af at mange af de potentielle anvendelser af blockchain stadig er et mysterium for de fleste af befolkningen, vender investorer fra hele verden deres fokus mod disse alternative aktiver som middel til at generere fortjeneste.

Det er dog ikke alt Bitcoin. Altcoins eller alternative mønter er former for digital valuta, der er baseret på de samme teknologiske principper som Bitcoin, omend med forskellige navne og værdiansættelser. Kryptomønter som Litecoin eller Ethereum kan give god værdi til relativt lave priser, potentielt endnu bedre end Bitcoin, der har set masser af op- og nedture siden dets bemærkelsesværdige stigning til berømmelse for tre år siden.

Altcoins kan også præsentere muligheder for innovatorer og iværksættere til at udnytte kryptokurver inden for mange områder af finansiering, såsom lynhurtige internationale overførsler. Et godt eksempel på et sådant altcoin er Ripple (XRP), som bliver mere og mere populært på kryptovalutamarkedet på grund af dets potentiale i at realisere valutaoverførsler hurtigt og med meget lave gebyrer. Faktisk hvis du tjekker det seneste XRP-nyheder i dag, du vil bemærke dens stigende popularitet blandt multinationale banker, hvilket viser, hvor langt altcoins er kommet siden starten som en nyhed overskygget af Bitcoins succes.

Denne artikel tager et kig på de mest populære altcoins og hvordan de kan bidrage til den cryptocurrency-revolution, der udfolder sig foran vores øjne.

Hvad er Altcoins?

Før du kommer til de forskellige typer altcoins og deres potentielle fremtidige værdi, skal du forstå, hvad de faktisk er, og hvordan de adskiller sig fra Bitcoin. Alt i alt er altcoins alternativer til Bitcoin, ligesom andre valutaer er alternativer til den amerikanske dollar.

LÆS BBVA vinder toppris for sin blockchain-virksomhedsudlånsplatform

I modsætning til almindelige valutaer, som alle fungerer på næsten samme regler, selvom de er det knyttet til den amerikanske dollar, hvert altcoin har sit eget separate regelsæt. De varierer i minetid, den nødvendige hardware til minedrift og transaktionshastigheder og gebyrer. Takket være disse forskelle kan altcoins forblive nyttige og værdifulde på markedet, selv på trods af deres lave værdiansættelse i forhold til Bitcoin.

Det er sandsynligt, at intet altcoin nogensinde når Bitcoins mind-blowing market cap på næsten 120 milliarder dollars, men det er ikke nødvendigvis sådan en dårlig ting. Ligesom Bitcoin har vist sig at være værdifuldt for investorer som et (meget volatilt) aktiv, som kan handles for ikke-digital valuta, kan altcoins bruges på en lang række forskellige måder, såsom at bruge kryptokurrency til at strømline og forenkle internationale penge overførsler.

Typer af Altcoins

Der findes forskellige slags altcoins. De bestemmes af de forskellige potentielle anvendelser såvel som de oprindelige intentioner fra deres skabere.

Stablecoins er en type altcoin designet til at modvirke den vanvittige volatilitet i de fleste kryptovalutaer. Deres værdi er bundet til en bestemt vare eller et bestemt indeks. Et af de bedste eksempler på en stablecoin er Tether – en mønt knyttet til den amerikanske dollar. Et Tether-token er altid værd $ 1, hvilket gør det til en god mulighed, hvis du leder efter en hurtig og sikker måde at overføre kontanter over hele kloden.

Digitale tokens er altcoins understøttet af eller baseret på en allerede eksisterende mønt. Kryptomønter som den allerede nævnte Tether kan betragtes som digitale tokens såvel som stablecoins, fordi Tether er baseret på en kombination af blockchains, inklusive Ethereum.

LÆS Tysklands ældste Bank Hauck & Aufhäuser er klar til at udrulle en Crypto Fund i 2021

De fleste kryptos ‘definition af værdi drejer sig ikke om deres priser i virkelige valutaer, men snarere deres potentiale på markedet og hvad de har at tilbyde som en enhed, der kører parallelt med de årtier gamle finansielle systemer, der dominerer vores globale økonomi. . De har også en tendens til at fokusere på, hvad Bitcoin har gjort godt, og hvad der kan forbedres i den model, hvilket gør hvert nye altcoin til en interessant casestudie om kryptokurvernes hypotetiske fremtid.

Bundlinjen

Der er mange andre grunde til, at du bør se på at investere i altcoins i 2020. Litecoin er for eksempel, selvom den værdsættes til en lille brøkdel af, hvad en Bitcoin er værd, ekstremt attraktiv med hensyn til, hvor meget af dem der faktisk kan udvindes. Litecoin-blockchain kan producere i alt 84 millioner mønter i modsætning til Bitcoins “mægtige” 21 millioner. Kombiner det med de 2,5 minutter pr. Mønt Litecoins minetid med 10 minutter pr. Bitcoin, og du har en kryptovaluta, der har bedre transaktionstider og nytteværdi end selve kryptokongen..

Selv Bitcoin-grundlæggere har fanget det faktum, at nogle altcoins gør visse ting bedre og er kommet ud med deres eget alternativ – Bitcoin Cash, som har forbedret det originale design betydeligt. Selvom det ikke betragtes som en af ​​de “rigtige” altcoins, da det fungerer under Bitcoin-paraplyen, sender det et klart signal om, hvorfor vi har brug for disse nye mønter, og hvor meget plads til forbedring, der er tilbage i kryptovalutaindustrien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner