Bitcoin-prisforudsigelse: BTC Bulls genvinder $ 48.000 support i en modstandsdygtig tilbagekobling – $ 50.000 næste?

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin Price sidder i øjeblikket oven på sund support.
  • BTC har vendt 20-bar SMA fra modstand til støtte.

Efter en Bitcoin-korrektion, der førte den første kryptokurrency under $ 48.000-niveau til $ 47.050, er køberne kommet tilbage og kæmper for at tage BTC tilbage over $ 48.500. Ifølge den berømte journalist Joseph Young er dette en kritisk sejr, da køberne kan bruge dette niveau til at sigte mod $ 50.000.

”Her er hvad jeg forventer på markedet. $ 48.000 er nøgleniveauet for Bitcoin. Hvis det forbliver over det som support, tror jeg, det går til $ 56k ~ $ 60k. Fortsæt med at afvise $ 48k vil sandsynligvis resultere i kortvarig konsolidering / tilbagetrækning for at nå lavere likviditet. Lad os bede for $ 48k +. ”

Bitcoin genvinder $ 48.000

Siden 28. januar er Bitcoin-prisen steget fra $ 30.300 til $ 48.500 og har fået omkring $ 18.200 i sin samlede vurdering. Som tingene ser ud, er aktivet stadig for dyrt set af det relative styrkeindeks (RSI).

btc / usd dagligt diagram 021621

Billede: BTC / USD dagligt

Men som IOMAP fortæller os, svæver Bitcoin-prisen over stærke supportniveauer. Disse niveauer er robuste nok til at absorbere et enormt salgstryk. Den nærmeste stærke støttevæg er på $ 48.000-niveau, hvor 590.000 adresser tidligere havde købt 222.000 BTC-tokens.

btc / usd volumendiagram 021621

Billede: IntoTheBlock

Når man ser på det 4-timers Bitcoin-diagram, er der to bullish signaler:

  • MACD viser faldende bearish markedsmomentum.
  • 20-bar SMA er vendt fra modstand til støtte.

btc / usd 4-timers diagram 021621

Billede: BTC / USD 4 timer

Bitcoin-udviklingsaktivitet på vej op

btc / usd santiment-diagram 021621

Billede: Santiment

Santiment, et on-chain analysefirma, har delt ovenstående billede sammen med følgende tweet:

“#Bitcoin fortsætter med at variere mellem $ 45k og $ 49k de sidste fem dage. Og mens #altcoin-markederne opvarmes, er $ BTC’s udviklingsaktivitet stille steget til 2 måneders høje niveauer. On-chain volumen falder også, da handlende jager volatilitet i #alts. ”

En stigende mængde udviklingsaktivitet er normalt et godt tegn på Bitcoin-prisen på lang sigt.

Bitcoin Miners driver outputrally ved hjælp af brugt udstyr

Teslas nylige åbenbaring på $ 1,5 mia. Bitcoin-investering har skubbet aktivet til nye all-time højder. Nyheden har også skabt en hidtil uset bølge af aktivitet blandt nye Bitcoin-minearbejdere, der forårsager en stigning i efterspørgslen efter minedrifthardware.

Efterspørgslen efter Bitcoin-minemaskiner er steget støt, idet nye modeller allerede er udsolgt. Det brugte hardwaremarked ser også ud til at være travlere end nogensinde. I henhold til en Forkast-rapport sagde Nangeng Zhang, administrerende direktør for Canaan, en af ​​de største producenter af kryptomining rig:

[Elon] Musks synspunkter repræsenterer stort set den tekniske holdning fra tech-elite til bitcoin. [Tesla-nyheden] har tiltrukket et stort antal institutioner, børsnoterede virksomheder og midler til at øge deres bitcoin-beholdning og endda selv komme ind i krypto-minesektoren.

Bitcoins 2020 bull run satte yderligere pres på producenter af BTC-minedrifthardware, der allerede stod over for produktionsudfordringer fra pandemien. Virksomheder som Canaan og Bitmain kæmper for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter hardware.

Bitmain er helt udsolgt fra udstyr til august i år, selv efter næsten en fordobling af prisen på nogle systemer. Sidste november solgte Bitmains Antminer S19 Pro efter sigende for $ 1.897, og nu koster den samme maskine $ 3.769 – en stigning på 98%.

Bitcoin minedefeber afspejles også i andre bitcoin minedriftstjenester, såsom cloud mining services. Disse tjenester giver minearbejdere mulighed for at deltage eksternt ved at leje computerkraft i skyen i stedet for at skulle købe eller leje minemaskiner direkte.

Jiang Zhuoer, administrerende direktør for BTC.TOP, en af ​​Kinas store minedriftspuljer sagde:

I de sidste tre måneder har salget af vores “fælles minedrift” -tjenester været meget populært, og hver batch af minemaskiner er udsolgt.

Har Satoshi Nakamoto efterladt spor for at få adgang til Bitcoin Fortune?

En ny kryptoteori er dukket op, som hævder, at Satoshi Nakomoto, den mystiske grundlægger af Bitcoin, efterlod flere spor for at låse op for sin BTC-formue (anslået til at være milliarder værd). Ifølge nogle indlæg offentliggjort på Bitcointalk er forhandlere begyndt at lede efter spor, der kan føre til opdagelsen af ​​Nakamotos private nøgler. Dette ville låse op for de hundreder af tusinder af BTC, der blev udvundet i de første dage af kryptoaktivet, ifølge teorien.

Teorien er baseret på forskning af Sergio Demian Lerner, der blev offentliggjort i 2013, og som viste en statistisk ubalance i de blokke, der blev udvundet af Nakomoto. Lerner spekulerede på, at den ujævne fordeling muligvis er blevet gjort bevidst af grundlæggeren for at efterlade en besked. Et uddrag fra forskningsrapporten lyder:

Satoshi efterlod en besked med fingeraftryk i nonces. En besked for os at se i en fjern fremtid.

Bitcointalk-handlende har nu taget teorien videre og argumenteret for, at Nakomotos tidlige blokbelønninger ikke udgjorde tilfældig minedrift. I stedet repræsenterer de efter deres mening en køreplan for de private nøgler til hans bitcoinformue.

Hvis det viser sig at være sandt, ville sporene føre til oplåsning af tegnebøger indeholdende skabernes anslåede 750.000 udvindede BTC (til en værdi af over 34 milliarder dollars).

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Efter at have gjort krav på $ 48.000 supportniveau er Bitcoin-prisen på randen af ​​at nå $ 50.000 psykologisk zone.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner