Bitcoin teknisk analyse: BTC bevæger sig mod $ 40.000, da Crypto Market Cap overstiger $ 1 billion

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin er nu en af ​​de 10 mest værdifulde globale aktiver.
  • BTC har overvundet TD sekventiel indikators salgssignal.

Bitcoin hoppede fra $ 32.000 til $ 37.250 i løbet af de sidste tre dage og overvindede let det $ 35.000 psykologiske niveau. Fra nu af ser det ud til, at den førende kryptokurrency er på det hurtige spor mod $ 40.000-zonen. Den samlede kryptomarkedsværdi har krydset benchmarket på $ 1 billioner. Det ser ud til, at BTC kører på denne massive bølge af positivt momentum, da det gør vej mod nye højder.

Bitcoin overvinder salgssignal

Bitcoins fire timers diagram havde blinket salgssignalet med en lysestage med grønt ni. Efter at have dyppet lidt fra $ 35.000 til $ 34600 lykkedes det imidlertid prisen at komme sig over $ 37.000.

btc / usd 4-timers diagram 010721

Billede: BTC / USD 4 timer

Ulempen er beskyttet af tre sunde supportniveauer, som det ses i IntoTheBlock’s “In / Out of the Money Around Price” (IOMAP). Disse tre niveauer er på 20-bar SMA ($ 33.300). $ 32.200 og 50-bar SMA ($ 31.350). Disse tre støttevægge synes stærke nok til at absorbere et stort salgstryk.

btc / usd volumendiagram 010721

Billede: IntoTheBlock

Det daglige prisdiagram giver vores samlede overordnede udsigter yderligere tillid. For det første viser den glidende gennemsnitlige konvergens / divergens (MACD) stigende bullish momentum. For det andet er den parabolske SAR vendt fra bearish til bullish, hvilket igen viser, at tyrerne har fuld kontrol over markedet.

bct / usd dagligt diagram 010721

Billede: BTC / USD dagligt

Er der et indgående dump?

En kryptoanalytiker, der gik af “Panama Crypto”, gjorde en interessant observation. Det ser ud til, at antallet af Bitcoins i børserne er steget med et stort beløb.

bitcoin santiment-diagram 010721

Billede: Santiment

Dette kan betyde, at køberne flytter deres BTC til børsen for at sælge deres mønter og få en fortjeneste.

Bitcoin for at nå $ 45.000 næste måned

CCO for BitPay, Sonny Singh, sagde, at han mener, at Bitcoin kan nå $ 45.000 i den næste måned. I et nylig interview med Bloomberg bemærkede Singh, at gigantiske virksomheder muligvis sælger deres digitale aktivbeholdninger hurtigere, end folk kunne forvente i et forsøg på at tjene penge.

Mange af de institutionelle købere købte omkring $ 20.000, så det ville være min etage for, hvor langt Bitcoin kunne gå ned … Alle de købere, der købte ind, sagde de ‘Åh var i Bitcoin nu i en tre til fem års tidshorisont, ‘hvilket er fantastisk, men jeg tror, ​​at hvis Bitcoin rammer $ 45.000 USD i næste måned eller deromkring, vil de sige,’ wow vi har lige lavet 2x, du ved, vi har ikke brug for den treårige horisont længere, lad os begynde at sælge nogle.

Desuden tilføjede Singh en anden forudsigelse, der tyder på, at når Bitcoin begynder at ramme en betydelig pris, vil regeringer og statsborgere begynde at købe aktivet. Han fortsatte med at forklare, at konceptet om, at store virksomheder, der tilføjede Bitcoin til deres balance, for to år siden virkede langtfra, men nu holder store institutioner Bitcoin.

Bitcoin er nu den 9. mest værdifulde globale aktiver

Ifølge Asset Dash er flagskibet cryptocurrency nu det niende mest værdifulde aktiv i verden. For bare et par uger siden overhalede Bitcoin VISA på listen. Det øgede snart sin markedsværdi med 70 mia. Dollar for at overhale Berkshire Hathaway, virksomheden, der drives af Bitcoin-kritikeren Warren Buffett. I øjeblikket er de fem bedste virksomheder på listen Apple (2,23 billioner), efterfulgt af Microsoft (1,65 billioner dollars), Amazon (1,62 billioner dollars), Googles moderselskab Alphabet (1,18 billioner dollars) og Facebook (773 milliarder dollar).

AssetDash værdifulde aktivdiagram 010721

Billede: AssetDash

På en lysere note kan Bitcoin overhale virksomheder på steder seks til otte, hvis det lykkes at opretholde sit opadgående momentum. Aktier i Tencent er værd $ 698 mia., Elon Musks Tesla har en markedsværdi på $ 697 mia. Og Alibaba er værd $ 650 mia., $ 12 mia. Mere end BTC’s markedsværdi.

Bitcoin Futures-forhandlere udviser forsigtighed

En statistik fra CryptoQuant har vist, at futureshandlere risikerer færre penge hver dag, når Bitcoin går ind i en prisopdagelseszone. Ifølge data fra metrics-webstedet falder den gennemsnitlige gearing i Bitcoin futures-handler konstant på flere førende børser.

I et forsøg på at forklare denne ligning udviklede CryptoQuant en indikator kaldet Estimated Leverage Ratio. Sidstnævnte opnås, når en børs åbne interesse divideres med den reserve, der er deponeret i børsen. CryptoQuant bemærkede, at gearing går ned på Binance, BitMEX, Bybit, Huobi og OKEx. Disse udvekslinger kontrollerer tilfældigvis de fleste handler i hele kryptovaluta-økosystemet.

Dette fald i den gennemsnitlige gearing kunne indikere forsigtighed midt i en prisopdagelsesfase. Handlende er villige til at risikere mindre og mindre, når de åbner positioner på grund af manglen på historiske referencer for at opretholde enhver forudsigelse.

Mange handlende bekymrede sig også for den meget frygtede korrektion. Aktiver, der stiger for højt, har en tendens til at falde tilbage på et tidspunkt, og BTC er ikke fremmed for denne virkelighed. Handlende, der har åbnet positioner, vil til sidst udbetale og høste deres realiserede fortjeneste. Timingen kunne være dårlig for dem med betydelige gearede væddemålspositioner på en fortsættelse af tyremarkedet.

CryptoQuant mener, at estimatet for gearing er en god måde at måle den risiko, som forhandlere er villige til at tage. Af denne grund bør statistikken afspejle det generelle markedssentiment:

ELR til en derivatudveksling fortæller os, hvor meget gearing i gennemsnit bruges af brugerne. Disse oplysninger måler handlernes stemning, uanset om de tager høj eller lav risiko. Hvis ELR-værdien er høj sammenlignet med de sidste par dage, indikerer det, at forhandlere er ret sikre på deres positioner. Finansieringsdata såsom finansieringssatser kan hjælpe erhvervsdrivende med at opbygge en robust handelsstrategi med disse oplysninger.

Tallene fra CryptoQuant forsøger at tilbyde et objektivt tilsyn med markederne i betragtning af en simpel forudsætning for risici – når gearingen er høj, mener de handlende, at en tendens er stærk. Når det er lavt, er handlende mere usikre på, hvad der kan ske.

Nøgleprisniveauer at se på BTC

For BTC handler det kun om $ 40.000 niveau. Hvordan vil køberne reagere, når de når dette niveau? Har mønterne flyttet til børser for indehavere at sælge i det øjeblik, BTC når $ 40.000? Vi bliver nødt til at vente og se, hvordan det går ud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner