Bitcoin‌ ‌Teknisk ‌Analyse: ‌ ‌Bulls‌ ‌wary‌ ‌of‌ ‌ gentaget‌ ‌afvisninger‌ ‌at‌ ‌key‌ ‌level‌

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Prisen kæmper for at bryde over $ 24.000 modstandsgrænsen.
  • Supportlinjerne på $ 23.000 og $ 22.500 holder prisen op.

Denne søndag havde BTC sin første bearish dag efter otte på hinanden følgende bullish sessioner. Fra nu af kæmper køberne med at gå forbi niveauet på $ 24.000. Det ser ud til, at sælgerne har identificeret $ 24.000 som et afsætningssted. Imidlertid ser køberne stadig ud til at være elastiske.

$ 24.000 modstandslinje stopper bevægelse opad

Sammen med at prisen stopper ved $ 24.000-linjen, svæver det relative styrkeindeks (RSI) også omkring den overkøbte zone. Alt dette indikerer, at vi måske er på randen til en lille korrektion, før BTC fortsætter sin opadgående bevægelse.

btc / usd dagligt diagram 122120

Billede: BTC / USD dagligt

Hvis prisen stemmer, hvad er de nedadrettede mål, du skal være opmærksom på? Lad os derfor tjekke IntoTheBlock’s IOMAP. Det ser ud til, at prisen sidder oven på to stærke supportniveauer på $ 23.000 og $ 22.500. Disse to niveauer synes sunde nok til at absorbere et betydeligt salgstryk.

btc / usd volumendiagram 122120

Billede: IntoTheBlock

En pause under disse to støttevægge fører den første kryptokurrency ned til 20-dages SMA på ($ 20.200). Når man ser på 4-timers diagrammet, kan vi se, at MACD trender dybt i den røde zone. Dette indikerer, at markedets momentum bliver mere og mere bearish. Dette styrker vores kortsigtede bearish udsigter.

btc / usd 4-timers diagram 122120

Billede: BTC / USD 4 timer

Det ser ud til, at Coinbases administrerende direktør også er forsigtig med Bitcoins prishandling.

Coinbase CEO udsender advarsel

Efter at have startet ugen på $ 19.000, er Bitcoin steget med ca. 30% og bevæger sig forbi $ 24.000-mærket. Midt i møntens imponerende præstation har Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong advaret folk om "risiko" at investere i kryptokurver som Bitcoin.

I et nylig blogindlæg skrev Armstrong:

Selvom det er dejligt at se markedsmøder og se nyhedsorganisationer rette opmærksomhed mod denne nye aktivklasse på en ny måde, kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at forstå, at investering i krypto ikke er uden risiko.

Administrerende direktør offentliggjorde bloggen lige før Coinbase meddelte, at den har indgivet en længe ventet børsintroduktion (IPO) til US Securities and Exchange Commission (SEC). Armstrong tilføjede:

Crypto kan være en ustabil aktivklasse. Ofte mere end de typer traditionelle finansielle instrumenter, som de fleste investorer er vant til. For eksempel betyder det, at markedet kan bevæge sig i begge retninger meget hurtigere end aktiemarkederne.

Bitcoins pris har bevæget sig opad i den seneste tid, da flere højt profilerede investorer kaldte BTC som en potentiel afdækning mod inflation. Armstrong kommenterede møntens ustabile prisbevægelse i 2017, hvor den klatrede fra under 1.000 i begyndelsen af ​​året til omkring $ 20.000 for kun at gå ned til $ 3.000 i 2018.

Vi vil lejlighedsvis se stærke markedsoptagelser, hvor priserne vil stige hurtigt og aggressivt. Mens vi altid er glade for at se øget interesse for krypto, er det også vigtigt at påpege, at dette ikke kun er en tid med høje volumener, men også prisvolatilitet.

På trods af disse advarsler har kryptokurrency-samfundet fejret flagskibsmøntens prisbevægelse. Ifølge en Forbes-rapport sagde Ian Balina, administrerende direktør for Token Metrics, at Bitcoin vil ramme ”$ 50.000 inden for de næste par år."

Investment Bank tilslutter sig Bitcoin

Jefferies, en investeringsbank, der har 50 mia. Dollars i aktiver under forvaltning (AUM), har nu Bitcoin i sin eneste portefølje for pensionsfonde. I henhold til en Trustnodes-rapport sagde Christopher Wood, den globale leder for kapitalstrategi hos Jefferies:

Dette er året bitcoin er blevet investerbar for institutioner med depotarrangementer til rådighed og med fremtrædende investorer og faktisk institutionelle investorer, der erklærer, at de har købt det.

Bitcoin er nu blevet en del af systemet med muligheder også for detailinvestorer til at købe sig ind i det citerede køretøj.

Jefferies var efter sigende imponeret over MicroStrategys massive Bitcoin-investering. Banken fungerede som den eneste leder af MicroStrategys konvertible tilbud på $ 650 millioner. Wood sagde, at han blev overbevist af Michael Saylor, MicroStrategys administrerende direktør, og argumenterede for, at BTC “ødelægger guldets værdiproposition”, fordi mønten har “dematerialiseret guld.” Wood indrømmede, at denne fortælling har en vis fortjeneste.

Jefferies ‘meget konservative portefølje havde tidligere 70% allokeret til guld- eller guldaktier og 30% til asiatiske aktier (eksklusive Japan). Nu er det 45% for fysisk guld, 20% for guldaktier, 30% aktier og 5% Bitcoin.

Nøgleprisniveauer at se

Da Bitcoin gennemgår en kortvarig korrektion, er de vigtigste niveauer at se på $ 23.000 og $ 22.500 supportlinjer. Hvis prisen går længere under, skal 20-dages SMA på ($ 20.200) holde sig stærk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner