Ethereum-prisanalyse: Er ETH på randen af ​​at kortlægge en dobbelt top?

Daglig Ethereum ETH-prisprognose

  • Ethereum-prisen er steget fra $ 1.050 til $ 1.275 i sin seneste rally.
  • RSI er ved at komme ind i den overkøbte zone.

Ethereum stod over for kraftig korrektion mellem 10. januar og 12. januar, da prisen faldt fra 1.275 $ til 1.050 $. Det ser dog ud til, at prisen formåede at rally siden da og hoppe tilbage op til $ 1.275. Fra nu af er Ethereum-prisen placeret usikkert.

Ethereum-prisen kan springe til $ 1.300 eller danne dobbelt top

Som tingene står, tester Ethereum-prisen modstandsbarrieren på $ 1.275. Husk, at dette er det samme niveau, der tvang den smarte kontraktleder til at styrte ned til $ 1.050 omkring 10. januar. Hvis køberne tager kontrol, skal de være i stand til at skubbe ETH-prisen forbi $ 1.300 psykologisk zone.

eth / usd dagligt diagram 011921

Billede: ETH / USD dagligt diagram

Husk, at det relative styrkeindeks (RSI) er ved at komme ind i den overkøbte zone. Dette kan betyde, at denne seneste bullish rally er ved at komme til en ende. Et par spor viser os imidlertid, at det nuværende markedssentiment er meget bullish.

volumendiagram eth / usd 011921

Billede: IntoTheBlock

For det første mangler der robuste modstandsvægge på forhånd, som det fremgår af IntoTheBlock. For det andet er MACD i 4-timers diagrammet ved at vende fra bearish til bullish. Begge disse indikatorer fortæller os, at Ethereum sandsynligvis vil bryde forbi det psykologiske niveau på $ 1.300.

eth / usd 4-timers diagram 011921

Billede: ETH / USD 4-timers diagram

Ethereum Exchange Supply Ratio 3 år lavt

Ethereums udvekslingsforhold for valutakurser har været konstant faldende i den seneste tid. Ifølge Santiment har forsyningsgraden ramt den laveste optagelse siden november 2018.

eth / usd santiment diagram 011921

Billede: Santiment

De præsenterede data antyder, at Ethereum vil fortsætte med at flytte fra børser. Det vil sandsynligvis ende i tegnebøger, hvor det opbevares eller bruges som gas til decentrale finansieringsapplikationer. Brugere overfører muligvis også ETH til tegnebøger som langsigtede investeringer. På den anden side kunne de bruge det til at lette en række andre smarte kontraktbaserede applikationer.

I 2020 oplevede et boom i DeFi-rummet. TVL (total værdi låst) steg fra omkring $ 600 millioner til næsten $ 25 milliarder. Dette øgede efterspørgslen efter Ether, der fungerer som “gas” til Ethereum-økosystemet. Rekordvæksten i DeFi fik Ethereum til at nå årlige rekordhøjder for genererede transaktionsgebyrer. Med denne foranstaltning overhalede den Bitcoin med hele 83% i 2020. Denne øgede brug i DeFi betyder, at brugerne havde brug for mere ETH for at gennemføre deres transaktioner.

Lanceringen af ​​ETH 2.0 initierede overgangen til netværket fra en PoW (Proof-of-Work) til en PoS (Proof-of-Stake) verifikationsmetode. Sidstnævnte tillader brugere med mindst 32 Ether at satse deres Ether eller deponere på netværket. Dette indførte en stakingskontrakt, hvor brugerne kunne satse og “låse” deres Ethereum, med den nuværende ETH 2.0-indskudsadresse på over 2,5 millioner ETH.

Selvom det ikke er muligt at afgøre, hvor ETH er på vej, når den bevæger sig væk fra børser, er disse sandsynligvis de vigtigste faktorer.

Mainnet Soft Launch øger Ethereum Layer-2 optimisme

Layer-two Ethereum-løsningsudbyder Optimism er for nylig soft-lanceret på mainnet efter et års udvikling. I et officielt blogindlæg skitserede Optimism detaljerne om lanceringen og kamptesten, der endnu ikke skal udføres på netværket.

Compound Finance CEO Robert Leshner tog til Twitter for at rose Optimism-teamet.

“Optimistisk rollup” har til hensigt at foretage transaktioner hurtigere og billigere ved at køre smarte kontrakter uden for Ethereum og kun gemme rodkæderesultaterne. Den nylige implementering kaldes en soft launch, fordi der stadig er flere test, der skal afsluttes. Coinbase og Synthetix har aktivt testet systemet i løbet af de sidste par måneder.

Ifølge optimismens meddelelse er det kun hvidliste smarte kontrakter, der kan køre på OVM – et fuldt udstyret Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibelt udførelsesmiljø designet til Layer two-systemer. Virksomheden tilføjede, at godkendte tilbagetrækninger vil være aktiveret for at forhindre ondsindet aktivitet, og admin-nøgler vil blive brugt til at opgradere kontrakterne i en nødsituation.

Endelig bemærkede Optimism, at et fuldt offentligt testnet er planlagt i den nærmeste fremtid, og holdet håber at få det offentlige mainnet implementeret kort efter.

Ethereum-prisen er som at nå disse niveauer

Hvis Ethereum-prisen bryder forbi modstandsbarrieren på $ 1.275, skal den let nå $ 1.300 psykologisk mærke. En manglende overtrædelse vil dog tage ETH-prisen ned til $ 1100-niveauet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner