Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC Bulls sigter mod $ 37.000, da Bulls tager gebyr

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen vendte 20-dages SMA fra modstand til support.
  • MACD i det 4-timers BTC-diagram viser stigende bullish momentum.

Bitcoin-prisen steg fra $ 33.150 til $ 36.000, da køberne forblev i kontrol over markedet i tre på hinanden følgende dage. Når køberne opkræver et gebyr på $ 37.000-niveauet, skal vi se nærmere på og se, hvad der foregår bag kulisserne med teknisk analyse.

Bitcoin-prisen stiger med næsten $ 3.000

I løbet af denne nylige Bitcoin-prisstigning lykkedes det BTC-tyrerne at vende 20-dages SMA fra modstand til støtte. Det relative styrkeindeks (RSI) svæver stadig inden for den neutrale zone, hvilket betyder, at BTC-prisen stadig har tilstrækkelig plads til vækst.

btc / usd daglig chat 020321

Billede: BTC / USD dagligt

Som det ses i IntoTheBlock’s IOMAP, er modstandsniveauerne på forhånd af moderat styrke. Som sådan skal Bitcoin-prisudstillingerne bryde forbi $ 37.200 modstandsbarrieren og nå det psykologiske niveau på $ 38.000. På ulempen er der tre sunde supportzoner på $ 35.000, 20-dages SMA ($ 34.000) og 50-dages SMA ($ 31.500).

btc / usd volumendiagram 020321

Billede: IntoTheBlock

Når vi ser det 4-timers Bitcoin-prisdiagram, er der tre bullish signaler, som vi kan se på.

btc / usd 4-timers diagram 020321

Billede: BTC / USD 4 timer

  1. SMA’erne med 20 bar og 200 bar er vendt fra modstand til støtte.
  2. MACD viser stigende bullish momentum.
  3. Den parabolske SAR er skiftet fra bearish til bullish, hvilket viser, at markedssentimentet i øjeblikket er positivt.

Gråtone til at starte Bitcoin Bulls Run?

Prisen på Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ramte for nylig den laveste siden april 2019, ifølge CryptoQuant. På trods af Grayscales massive Bitcoin-tilstrømning er BTC / USD ikke fortsat med at vinde.

Trustens købspræmie har svævet omkring $ 6,50 og har tidligere været helt op til $ 40. Ifølge en populær generel teori falder dette sammen med BTC’s bugtende prisretning, da store præmier svarer til store opadgående bevægelser for Bitcoin.

En artikel fra magasinet Hackernoon (i december) forklarede dette fænomen som bundet til frigivelse af GBTC-aktier underlagt en sædvanlig lock-up. Når de først er frigivet, har Bitcoin en tendens til at stige, når kunder sætter deres overskud tilbage i aktivet, mens tiden forud for sådanne begivenheder svarer til en mangel på prishandling..

Artiklen forudsagde korrekt BTC-prisadfærd i anden halvdel af januar. Det opsummerede:

Hvad der er vigtigt at vide er, at når disse højere priser og præmier er realiseret efter en oplåsning, fortsætter prisen med at konsolidere. Dette lader præmien krympe igen inden sin næste oplåsningshændelse.

Dette hulrum gør det muligt for præmier at krympe igen ligesom de ni gange før. Og det bliver ved med at krympe indtil næste oplåsning. På grund af dette forventer jeg, at prisen enten konsolideres eller falder.

Der er en voldsom forventning i kryptosamfundet om at fortsætte Bitcoin bull-løbet, da den næste oplåsning er indstillet til i dag (3. februar). I mellemtiden fortsætter Grayscale med at udvide sine tilbud, da institutionel interesse stort set ikke viser tegn på at bremse investeringerne. Virksomheden genåbnede sin Ethereum Trust efter at være lukket siden december.

CryptoQuant CEO peger på Bitcoin Bullish Signal

Som et resultat af de nylige Bitcoin-udstrømninger fra Coinbase, forventer CryptoQuant-CEO Ki Young Ju, at der snart finder sted en BTC-tyresamling. Dataanalytikervirksomheden pegede på, at over 15.000 Bitcoin (til en værdi af omkring $ 515 millioner) blev taget ud af Coinbase. Baseret på nogle faktorer mener Ki Young Ju, at dette sandsynligvis er en del af OTC-transaktioner fra institutionelle investorer.

Ifølge Ki Young Ju er Coinbase-udstrømningen et bullish tegn på kryptomarkedet, da det viser, at investorer flytter deres tokens til opbevaring. Hvis investorer flytter betydelige mængder BTC til opbevaring (såsom kolde tegnebøger), betyder det, at de ser flagskibskryptoen være umagen værd at holde fast i snarere end at sælge. Med BTC i kolde tegnebøger handles eller udveksles den ikke.

”Vi kender aldrig OTC-transaktionsvolumen under emhætten af ​​institutionelle investorer, men der er on-chain indikatorer til at estimere OTC-tilbud. Og baseret på disse indikatorer foregår der stadig store OTC-aftaler. Potentielt at institutioner fortsætter med at købe BTC. ”

Han tilføjede:

Overførte tokens er antallet af Bitcoins, der overføres på netværket. Hvis denne værdi stiger, og fondets flowforhold for alle børser falder, betyder det, at enorme OTC-aftaler løber … Denne $ BTC-bull-run stopper aldrig, så længe disse OTC-indikatorer fortsat siger institutionel køb.

Michael Saylor: Massiv interesse for MicroStrategys Bitcoin-konference

Micheal Saylor, administrerende direktør for MicroStrategy, sagde, at selskabets “Bitcoin Educational Conference” har tiltrukket et imponerende antal administrerende direktører. Saylor bemærkede, at deltagere ville drage fordel af MicroStrategys playbook om, hvordan man anvender BTC Monetary Network.

Konferencen (planlagt til at finde sted i to dele den 3. og 4. februar) sigter mod at uddanne virksomheder i, hvordan de kan drage fordel af BTC-investeringer eller gøre det til deres primære reserve-aktiv. Nogle af de velkendte virksomheder, der præsenterer på konferencen, inkluderer Fidelity Digital Asset Services, Binance, Coinbase, Grayscale, Kraken og mere.

Saylor tog til Twitter for at fremhæve den enorme interesse fra ledere.

”Jeg har aldrig set så mange administrerende direktører tilmelde sig en af ​​vores begivenheder. Send din, eller kom med i vores sessioner & rapporter tilbage til dit team. Alle virksomheder kan drage fordel af at tilslutte til #Bitcoin Monetary Network. ”

Saylor bekræftede den stigende interesse fra ledere i kryptosektoren i en nylig podcast, ifølge en CryptoPotato-rapport. Han bemærkede, at kort efter MicroStrategy annoncerede købet af mere end 1 mia. Dollar i BTC, blev han kontaktet af forskellige administrerende direktører for yderligere information..

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Bitcoin-prisen har i øjeblikket det positive momentum, der kræves for at stige forbi $ 37.200 modstandsbarrieren og bryde ind på det psykologiske niveau på $ 38.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner