Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC falder under $ 52.000, selvom institutioner fortsætter med at flyde ind

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen har tre sunde supportniveauer på $ 49.500, $ 48.000 og $ 46.000.
  • Motley Fool og Blackrock søger at foretage tunge investeringer i BTC.

Fra 1. februar til 17. februar steg Bitcoin-prisen fra $ 33.000 til $ 52.000 og opnåede næsten $ 20.000 i sin samlede vurdering. Imidlertid er BTC-prisen faldet lidt i løbet af de sidste to dage. Lad os se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris står over for en let korrektion

Denne nylige stigning i Bitcoin-prisen var robust nok til at skubbe RSI ind i den overkøbte zone. Imidlertid skubbet bearish korrektion i løbet af de sidste to dage BTC tilbage i den neutrale zone. Dette virker mere som et midlertidigt problem end en ny trend.

btc / usd dagligt diagram 021921

Billede: BTC / USD dagligt

Bitcoin-prisen har tre sunde supportniveauer på $ 49.500, $ 48.000 og $ 46.000. Den stærkeste support ligger på $ 46.000, hvor tidligere 600.000 adresser havde købt 360.600 BTC-tokens. Disse niveauer er stærke nok til at absorbere et enormt salgstryk. Som sådan forventer vi ikke, at BTC falder til under $ 46.000.

btc / usd volumendiagram 021921

Billede: IntoTheBlock

MACD i det 4-timers Bitcoin-prisdiagram er blevet bearish, så en yderligere korrektion kan være i vente. Fra nu af har BTC fundet support på 20-bar SMA.

btc / usd 4-timers diagram 021921

Billede: BTC / USD 4 timer

Motley Fool at købe $ 5 mio. Bitcoin for sin “10x potentiale”

Populært finans- og investeringsrådgivningsfirma Motley Fool meddelte for nylig, at de investerer $ 5 millioner i Bitcoin.

”Vi har STORE NYHEDER! Vi køber $ 5 millioner i Bitcoin på vores egen balance. Det er rigtigt. $ 5 millioner. ”

Minutter efter meddelelsen nåede Bitcoin-prisen til $ 52.400 – et nyt rekordhøjt niveau. Virksomheden nævnte tre grunde til sin investering. For det første sagde det, at Bitcoin er en bedre butik af værdi sammenlignet med guld på lang sigt.

For det andet kan Bitcoin blive et medium for “transaktioner, som / hvis prisfastsættelsen stabiliseres i det kommende årti.” Endelig nævnte virksomheden, at det mener, at BTC kan fungere som en produktiv afdækning mod inflation.

Motley Fool fortsatte med at sige, at det mener, at “Bitcoin kan spille en rolle inden for en diversificeret portefølje bygget med fokus på lang sigt” og at den planlægger at holde denne Bitcoin-investering i “mange år.”

I en nylig offentliggjort artikel sagde firmaet, at det havde besluttet at anbefale Bitcoin som en del af sin “10X-portefølje med rigtige penge”, som er fokuseret på at finde investeringsmuligheder med potentiale til at øge 10 gange i værdi inden for de næste fem til ti år . Det tilføjede yderligere, at det vil købe separat Bitcoin til sine balancer

Vi vil ikke kun vente på, at alle vores medlemmer i 10X er i stand til at købe, før vi køber vores 10X-tildeling, men vi giver også alle Motley Fool-medlemmer en chance for at gennemgå denne vejledning, inden vi hver især satser 5 millioner dollars af The Motley Fool’s egenkapital.

BlackRock til dybt ind i BTC

Rick Rieder, Chief Investment Manager for BlackRock – den største kapitalforvalter i verden – sagde, at firmaet vover på Bitcoin-investeringer. Ifølge Rieder er kryptomarkedet klar til indgangen til nye spillere.

Vi er begyndt at dumme lidt i det. Min mening er, at teknologien har udviklet sig, og regler har udviklet sig til det punkt, hvor et antal mennesker føler, at det skal være en del af porteføljen.

Især regulerer mange lande i stigende grad kryptobeskatning og fokuserer på afbødning af kriminalitet. Dette har formodentlig tilskyndet til nye kryptoinvesteringer. Rieder bemærkede også, at investering i digitale aktiver er meget praktisk i øjeblikket, fordi mange traditionelle aktiver ikke længere er så attraktive for investorer.

I sin ansøgning til Securities and Exchange Commission tidligere på året antydede BlackRock, at Bitcoin-derivater blev føjet til to af dets fonde. Disse inkluderer BlackRock Global Allcoation Fund, Inc. og BlackRock Funds V.

Tidligere har mange fremtrædende medlemmer af BlackRock-ledelsen også talt positivt om BTC. Rieder havde også rost kryptoaktivet og antydede, at det kunne overhale guld.

I november 2020 sagde han:

Tror jeg, det er en holdbar mekanisme, som, du ved, at jeg tror, ​​kunne komme i stedet for guld i høj grad? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at føre en bar guld ud.

19% af PrivateFlys billetter købes i Bitcoin

PrivateFly, et britisk-baseret charterfirma, sagde for nylig, at 19% af dets årlige indtægter blev genereret fra salg af billetter via Bitcoin. Virksomheden sagde, at BTC-aktiviteten steg i den sidste måned, da priserne på mønten bevægede sig markant opad.

PrivateFly begyndte at tilbyde aktivet som betalingsmulighed tilbage i 2014 på en flyvning fra Belgien til Frankrig. Virksomheden sagde, at 12% af alle flybilletter, der var reserveret i december 2020, blev betalt for at bruge Bitcoin. I januar 2021 steg salget en smule med 13% af alle solgte billetter via BTC. Til reference tegnede aktivet kun 2% af billetkøb tidligere.

Firmaet har rullet ud et nyt medlemskabsprogram, der giver rejsende mulighed for at placere deres Bitcoin på en konto og blive opkrævet fiat-værdien på tidspunktet for reservationen. Dette undgår overførsel af ekstra BTC, hvis værdi kan stige eller falde i de følgende dage.

PrivateFly hævdede også, at den registrerede indtægtsstigning var endnu mere betydelig, da rejsende, der betalte via Bitcoin, brugte flere penge på dyrere flyvninger. Dette antyder en “rig” demografi for den gennemsnitlige BTC-indehaver.

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Vi forventede, at Bitcoin-prisen snart skulle afslutte sin bearish korrektion og falde en smule under $ 50.000. Imidlertid vil denne tilstrømning af institutionelle investorer sandsynligvis øge BTC til at hoppe til nye højder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner